Beste boksing bettingsider – Hvor du får den beste opplevelsen

Boksing er en enormt populær sport, og man ser at det er noe som stadig vekk får mer og mer oppmerksomhet. De store boksekampene får millioner av seere og det tiltrekker naturligvis boksing bettingselskaper til å sette opp kampene for deg å spille på. Du får massevis av marked, og gode boksing betting odds. Se på denne artikkelen som en slags boksing vedding guide, hvor vi gir deg all informasjon du behøver. Om du ikke har plassert innsats på boksing før så er det på høy tid nå. Og vår guide til boksing tipping kan være akkurat den hjelpen du behøver. Så les gjerne mer, så finner du ut hvilke boksing betting sider på nett vi anser for å være de beste!

Hvilke boksing spillselskaper vi anbefaler du spiller på

# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Infinity
4.9
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.9
Besøk nåInfinity anmeldelse kommer snart
3
Nords
4.8
€€100
Bonus:
€100
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til €100
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.8
Besøk nåNords anmeldelse kommer snart
4
22bet
5
€1200kr
Bonus:
1200kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1200kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nå22bet anmeldelse
5
Dreambet
4.9
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 1000kr
 • Omsetning 8x
 • min 100kr
4.9
Besøk nåDreambet anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

En liste over boksing bookmakere du bør spille på

Når man skal plassere sin penger for innsats så gjør man det gjerne på det beste stedet mulig. Der hvor man føler at oddsen er den beste, samt at du blir behandlet godt av siden du spiller på. Det er så mange operatører som er aktive i markedet i dag, at det kan være vanskelig å finne frem. Men derfor er vel du her, for å finne frem til de beste boksing bettingsider på nett, noe vi har flere forslag til. Boksing betting i Norge er jo ekstremt populært, så det er ikke så rart at man har så mange alternativ heller. Om du vil vite hvordan tippe på boksing bør du jo vite om hvilke boksing spillselskaper du bør spille på også. Så la oss ta en titt!

22bet

22bet er en operatør som liker å fange så bredt som mulig. Boksing er en viktig sport hos dem, når det finnes store kamper, og de er kanskje operatøren med aller flest bonuser. De er veldig dyktige på dette, og kan anses for å være en av de aller beste boksing sider på nett i dag. Uansett om det gjelder bonus, marked eller odds så har 22bet det du er ute etter.

Velkomstbonus: 1200kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Bethard

Bethard har en god bonus for å sette deg i gang med spillingen og om du vil spille på telefon kan du gjøre det direkte på nettleseren. De tilbyr ellers alt du behøver av spill og marked. Gode odds er også noe du kan forvente og det er alt i alt en operatør som bare vokser og vokser.

Et godt utvalg av marked

Boksing er ikke en sport som er veldig innbydende for marked akkurat. Det er ikke så mye som kan skje i løpet av en kamp som kan satses på. Men noe finnes det jo selvsagt, og det gjør definitivt spillingen mer interessant enn å bare satse på hvem som vinner. Selv om det i seg selv er et marked så klart.

Bookmaker Marked Detaljer Vanskelighetsgrad for gevinst Besøk
1000kr
Unibet
5
Marked
I hvilken runde kampen stoppes
Detaljer
Spill på om kampen stoppes i runde 1, eller runde 7. Det bestemmer du selv.
Vanskelighetsgrad for gevinst
Dette er raskt mye mer risikabelt for det trengs bare et slag i boksing så er kampen over. Da har ikke odds så mye den skulle ha sagt. Dette er en mer underholdende måte å spille på, på grunn av uforutsigbarheten.
Besøk nå Unibet anmeldelse
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Dine alternativ for boksing live betting

På grunn av måten boksing er laget på, hvor det er to personer som denger løs på hverandre, så er det lite å finne med live betting som sådan. Det er fordi markedene påvirkes kraftig om den ene utøveren dominerer, så det er litt mindre for deg å vinne på det. Det sagt så er det fortsatt noe du kan spille på, helt klart. Det forsøkes jo å legges til marked stadig vekk, så det er definitivt en funksjon som vokser. Og det er klart at det er underholdende.

Det er en viss dynamikk ved boksing som ikke mange andre sporter har, og en kamp kan bli avgjort på et sekund. Om du forstår sporten og klarer å se tegnene kan det være store penger å vinne, men du må inneha kunnskapen for det! Derfor er det jo bra at du leser en boksing vedding guide som dette!

Når det gjelder live streaming så er det litt mer komplisert. I hvert fall om det er snakk om de store kampene, som Fury mot Wilder for eksempel. Det er fordi pay-per-view har tatt over markedet og arrangørene får ikke like mye penger om du kan se en så stor kamp på bettingsiden din. Men boksing generelt kan være tilgjengelig for streaming, dog kanskje ikke de største kampene. Om det er greit for deg, så er det jo perfekt!

Unibet
Bonus: 1000kr
Finnes boksing:
Hva du bør vite: Ha konto og penger på den. Eller plassert innsats et døgn før kampen starter.
Unibet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Bet365
Bonus: 1000kr
Finnes boksing:
Hva du bør vite: Må ha penger på konto, eller spilt en innsats 24 timer før kampen starter.
Bet365 anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Betway
Bonus:
Finnes boksing:
Hva du bør vite: Ha penger på en registrert konto.
Betway anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

De største konkurransene i boksing

Det er noe interessant med hvordan boksing utøves i at det ikke er noen fast liga eller cup sånn sett. Det er ikke som at alle slåss mot alle over en gitt periode og deretter kårer man en vinner. Man må gjøre seg fortjent til å komme til toppen, og det gjelder i organisasjoner som WBO, WBC, IBC og WBA som er de mest kjente og største beltene i sporten. Det er der berømmelsen og de store pengene ligger, og i boksing er det et gedigent fokus på disse.

WBC - World Boxing Council

Og det er også disse organisasjonene som i stor grad bestemmer over hvem som skal slåss mot hvem, i hvert fall i en kamp som betyr noe. Joshua mot Fury kan jo sloss mot hverandre, men om de ikke får tillatelse fra noen av disse, så betyr kampen i seg selv ikke så mye. Derfor får man ikke alltid sett de kampene man vil, dessverre. Og da tenker vi ikke bre på tungvektsklassen, men alle vektklasser som finnes har kamper organisert av en av disse fire.

Når det gjelder OL så er det faktisk sånn at det konkurreres på amatørnivå. Det betyr ikke at utøverne er dårlige, langt der ifra, for menn som Muhammad Ali, Anthony Joshua og Joe Frazier har vunnet gull i forskjellige leker. Men det største er definitivt disse beltene man får fra de fire hovedorganisasjonene. The Ring er et magasin som også deler ut verdensmestertittelen.

Dette er jo ikke konkurranser eller ligaer som sådan, men de kårer de beste, og de får definitivt mest oppmerksomhet fra boksing bettingselskaper og spillere som deg og meg!

Konkurranser eller turneringer Bookmakere med den beste oddsen
IBC Expekt
WBO Unibet
WBA Betway

Hva du bør vite om og en boksing vedding guide

Mer enn noen annen sport, i hvert fall som ikke er kampsport, så er dette virkelig noe som baserer seg på enkeltindivider. Det er to personer, en mot en, som sloss mot hverandre. Og da sier det seg selv at det er litt mer forutsigbarhet i forhold til det som kommer til å skje. Så det er for all del en god ide å gå etter oddsen, da den gir deg mye informasjon som kan hjelpe deg.

Hvordan tippe på boksing

Men overraskelser skjer, og i dag, med sosiale medier hvor spillere laster opp sine forberedelser er det mulig å se an hva som kommer til å skje. Da skal du riktignok være ganske erfaren med sporten, men mulig er det. Les forhåndstips og hva eksperter tror kommer til å skje, ikke bare se på oddsen. Det kan hjelpe deg, fordi boksing kan avgjøres på et slag. Om en bokser ikke er så dyktig, men har et tungt slag så kan det faktisk være alt han trenger. Og da kan jo du stole på magefølelsen?

Det er usikkert, men samtidig det som gjør det gøy. Boksing er gøy å spille på, og besøk en av de beste boksing betting sider for å gjøre det!

FAQ

Ja, men de er sammen med alle de andre sportene. Om det finnes app for betting, så er naturligvis boksing også inkludert.
Det gjør du om du tar en titt på de ulike boksing bettingselskapene vi har skrevet om her. Da finner du faktisk alt du trenger for betting.
Ja, det er det. Det er ingenting å bekymre seg over, og du kan spille akkurat så mye du vil!
Andre sporter
open
Top