Casumo Norge – Alt du trenger å vite om de sportsbook

Casumo er en av de aller mest populære bettingsidene på nett i dag. Det er det mange gode grunner til, uansett om det er snakk om deres Casumo sportsbook, som de nylig har lagt til, eller generelt den gode kundeservicen man får, når det kommer til bonuser og lignende.

Vis mer

Om du vil vite mer om Casumo com så anbefaler vi at du leser videre på vår Casumo anmeldelse for å få den fulle informasjonen. Da vil du få all info du behøver, før du bestemmer deg for å registrere deg. Bedre enn det blir det vel ikke?

Vis mindre
Velkomstbonus: 500kr
Casumo
3.6
  • God velkomstbonus for å få deg i gang
  • Godt utvalg av sport og marked
  • En veldig pålitelig bookmaker
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 4
Uttak: 3.6
Innskudd: 3.6
Valutaer: 3.6
Programvare: 3.2
Brukervennlighet: 3.9

Hvor Casumo får sin lisens fra

Casumo er en av de mest pålitelige bookmakerne på nettet i dag, og det har noe å gjøre med at de får sin lisens fra Malta. Det er det beste man kan få når det kommer til internasjonale gamblingslisenser, da de stiller strenge krav til alle nettsider som vil ha lisens derfra.

Det ser man blant annet også på hvor lett de gjør det for deg som er ute etter ansvarlig spilling. Det er flere direkte lenker til organisasjoner som hjelper mot spilleavhengighet, som Gambling Therapy, Responsible Gambling Foundation og en helt egen seksjon for ansvarlig spilling. Det er en av de store fordelene ved at de har sin lisens fra Malta.

Casumo registrering – en enkel affære

Casumo

Det skal være enkelt og greit å registrere seg på slike sider, og det er tilfellet hos Casumo betting. Når man starter registreringen blir man bedt om å velge mellom bonusene, det finnes en for casino og en Casumo bonus for odds. Da er det opp til deg å velge, og deretter skal du fylle inn, og først starte med din e-postadresse.

Ditt foretrukne passord er det neste som skal inn, og deretter er det mobilnummer. Vi anbefaler alltid at du skriver inn korrekte opplysninger, da verifisering og slike ting skjer via mobilnummer eller e-post.

Det er ikke akkurat en veldig komplisert prosess, for du skal velge brukernavn, skrive navnet ditt, og hvor du bor. Det er altså ganske grunnleggende greier de krever før du er i gang og alt tar kort tid før du kan gjøre ditt første Casumo innskudd. Det står ingenting om eventuell Casumo bonuskod her, så om du har en Casumo bonuskode kan du kontakte kundeservice for å dra nytte av den.

Det å registrere seg hos Casumo odds er enkelt og greit, og det er tross alt det viktigste her!

Betalingsmetodene hos Casumo Norge

Som alltid når det kommer til norske bettingsider er det ikke veldig mange måter tilgjengelige for å gjøre innskudd, men vi har i det minste noen, som er gode og populære. Når det gjelder innskudd kan du bruke Visa og Mastercard, Revolut og Neosurf. Det er de vanligste metodene for de aller fleste i dag her i Norge. Grensene på hvor mye du kan sette inn er såpass høye at du ikke trenger å tenke på det, men du kan sette innskuddsgrenser selv, om du føler det blir for mye.

Når det kommer til uttak er metodene litt færre, bare et par faktisk. Og det er MuchBetter og Bankuttak. MuchBetter er jo metoden som blir foretrukket i Norge i dag, og i mangel på noe annet så fungerer det jo faktisk veldig godt også. Et annet viktig aspekt er jo uttakstiden, og hos Casumo odds har man en prosesseringstid på opp til 72 timer, men det kan også gå umiddelbart. Og da du bare kan bruke MuchBetter så vil du deretter få pengene utbetalt innen 1 time, da det er en e-lommebok.

Metodene er gode nok, og tilfredsstillende i det de tilbyr deg.

Casumo velkomstbonus

Casumo

Det er ikke en haug med forskjellige bonuser, men velkomstbonusen er i det minste god og får deg godt i gang med spillingen din. Du får en 500 kroners bonus når du har satset 250 kroner selv. Rent prosentvis er det jo en svært god bonus, og du får dobbelt ditt innskudd å kose deg med. Du har 7 dager på deg totalt til å gjøre ditt første innskudd, og deretter må det kvalifiserende spillet gjøres innen 7 dager.

Når det gjelder odds, så må spillet plasseres på minst 1,6 for at det skal gjelde. Husk dog at det er begrensninger på hvor mye du kan vinne med en slik Casumo bonus, men du har ingen omsetningskrav om du eventuelt vinner på ditt spill, da det er et gratisspill. Det er en fin Casumo bonus for oddsspill, så det er jo ikke altfor mye å lure på heller.

Det er andre privilegier hos Casumo, som for eksempel noe som heter Verdisaker og det at man kan gå opp i nivå som spiller der. Da får man ulike fordeler avhengig på hvor høyt oppe man ligger, så det er fint. Og skulle du ha en eventuell Casumo bonuskod så får du enda mer moro å spille med, så det er mye bra hos Casumo. Og da har vi ikke en gang sett på deres sportsbook og marked!

De mange Casumo markedene

Først og fremst er det veldig mange sporter hos Casumo Norgre, noe som gjør det åpenbart at det er veldig mange marked også. Det er noe som er knyttet sammen, og mye fokus ligger på de største sportene som fotball, kampsport og andre. På fotball har man kanskje flest marked, da det er den mest populære sporten. Marked som hvem som får første hjørnespark, flest gule kort eller byttet ut først er bare noen få eksempler.

Heldigvis er det dog ikke noe som er begrenset bare til fotball. Liker du å plassere spill på basketball har du valgmuligheter som for eksempel hvem som vinner halvtid, handicapspill og mye annet. Vi liker hva man får muligheten til, så et er en god fristelse ved å spille hos Casumo odds.

Casumo har alle sporter å spille på

Det er en lang liste hos Casumo når det kommer til sportene, men på grunn av måten de presenterer det på så ville man kanskje ikke trodd det. Man har alt fra Amerikansk fotball og helt ned til Volleyball, med alle bokstavene der i mellom! Casumo har alle de store og populære sportene selvsagt, men i tillegg har man Politikk, Utenomsportslig, Vinteridretter og mye mer. De har naturligvis også e-sport og virtuell sport. Den variasjonen er svært god, når man også legger til de populære sportene.

I tillegg har Casumo en svært god dybde i de forskjellige sportene, når det gjelder fotball og de store sportene. Uansett om du vil spille på toppdivisjonene, eller på lavere ligaer eller kanskje litt diffuse cuper, så blir det mye moro for deg! Og det får du altså hos Casumo.

De mest populære sportene hos Casumo er:

Hvordan man plasserer innsats

Det er en smidig prosess å spille hos Casumo, du trenger bare å finne det du vil satse på og klikke på utfallet. Da dukker det opp en spillekupong som en popup, hvor du får oversikten på hva du har satset på og summen du vil sette. Du kan velge mellom kombinert, singel og system, og det er liksom ingenting utenom det vanlige i spillingen. Om du har spilt på en bookmaker tidligere så vet du hva du kan forvente her.

Av det vi kan se er det ikke presentert noen spesielle funksjoner heller, ikke cashout eller lignende. Noe som kanskje kan komme som en overraskelse, men så er deres bettingseksjon ganske ny, så det er svært sannsynlig at det vil bli lagt til en rekke forskjellige funksjoner i fremtiden. Det får vi håpe på i det minste.

Casumo live betting

Det er en egen seksjon for live betting hos Casumo, hvor det blir tydelig presentert hvilke sporter som er mulige å spille på. Det finnes live betting for sporter som e-sport og virtuell sport, i tillegg til de mer tradisjonelle som fotball og tennis. Du kan også få en oversikt over de fremtidige kampene og hendelsene, så det fungerer jo bra.

Live streaming er ikke noe Casumo har når vi skriver denne anmeldelsen, men får håpe det blir lagt til da det er noe som veldig mange spillere er glade i.


Casumo på mobilen

Det er ikke mulig å få tak Casumo app, med mindre du bytter region på telefonen din. Men selve appen finnes altså, det er bare at den ikke er lov i Norge. Om du ikke vil bytte region kan du alltids bare spille direkte på nettleseren på telefonen din, og du vil få den samme opplevelsen, uten at du trenger å laste ned noe. Casumo gir deg høy kvalitet uansett om det er på mobil eller PC.


Enkel bookie å bruke

Det er mange måter man kan lage en god bookmaker på, en av de beste er å gjøre den lett og oversiktlig å bruke. Det har de gjort med Casumo, uansett om det er informasjon om siden du vil finne, eller om du vil vite hvordan du plasserer spill. De har laget en ren og enkel side, som du vil få et godt inntrykk av på kort tid.

Som sagt er det lett å registrere seg, og man føler seg trygg hos Casumo. Det er enkelt å finne marked og Casumo gjør rett og slett en god jobb med å presentere seg selv og det du trenger å vite om siden.


Casumo NO - Din sikkerhet

Hos Casumo bruker man SSL krypteringsteknologi for å passe på all info, uansett om det er bankdetaljer eller personlige opplysninger. De bruker den seneste teknologien, og du kan lese mer om det direkte på siden deres, da det er informasjon de villig opplyser om.

Du kan altså spille i visshet om at du er trygg når du spiller, noe som man også kan tillegge det at de har sin lisens fra Malta, som stiller dette som krav. Slike ting skal tas seriøst, og det er godt å se at de faktisk gjør det.

Firmainformasjon
Navn Casumo Services Limited
Hovedkvarter The Unicorn Center, Triq il-Uqija, Swieqi, SWQ 2335, Malta
Etablert 2012
Lisenser MGA/CRP/217/2012 - Malta
Telefon Ikke tilgjengelig
E-post hey@casumo.com
Kontaktskjema -
Live chat Ja – Åpent døgnet rundt – På norsk

Casumo kundeservice

Om det skulle vise seg sånn at du trenger hjelp med noe så er det Casumo live chat som er åpen døgnet rundt, og du kan også få hjelp på norsk! Selve Casumo er også tilgjengelig på norsk, så det er en god optimalisering på siden for oss nordmenn.

Ellers kan du kontakte dem via e-post eller med vanlig post om du vil. Det er ellers mye informasjon å finne på selve siden, og de har en lang og utfyllende FAQ som du kan ta en titt på. Dette er nok et godt aspekt av Casumo og hvor pålitelig side det faktisk er!


Konklusjon

Casumo er generelt et veldig godt online casino, og gir deg egentlig alt du behøver. Uansett om det er Casumo sportsbook eller noen av de andre viktige aspektene, så hjelper Casumo deg. En Casumo login skjer raskt, og du er fort i gang med spillingen din. Skal du spille på en ny bookmaker så kan du stole på Casumo com, det er høy kvalitet på alt de tilbyr egentlig, og det er en av de sikreste bookmakerne på markedet i dag.

FAQ

Nei, dessverre kan man ikke det, og det er på grunn av hvordan staten regulerer gambling. De har begrenset veldig mye for oss spillere, så de metodene vi nevnte ovenfor er de vi kan bruke, for øyeblikket.
Det er Casumos versjon av ansvarlig spill, der du kan finne ut om du spiller for mye, og om du behøver å begrense spillingen din. Du kan også justere innstillingene så du begrenser hvor mye du kan tape, sette inn osv. Det er fornuftig å bruke den om du føler du sliter.
Om du har det så kan du benytte deg av det. Kontakt kundeservice hos Casumo for å få hjelp med det om du ikke finner ut av det.
Utvalg av våre beste bookmakere
Casumo
open
Top