Beste PUBG bettingsider – Hva du behøver å vite

PUBG står for PlayerUnknown’s Battlegrounds, og er en av de vitkigste spillene innen esport. Det er et spill som har vært enormt viktig for populariteten, og vil du vite hvordan å vedde på PUBG så har du definitivt kommet til riktig sted. Her har vi all info du behøver angående PUBG spillselskaper og de nye PUBG betting sider som du bør vite om. Vil du vite om ulike typer av betting som PUBG match betting eller PUBG skin betting så bør du lese videre. Vi har all informasjon du behøver, og les videre om du vil vite mer om PUBG betting odds!

Beste Esports bookmakere for 2024
# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Rollino
4.9
€3540kr
Bonus:
3540kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 3540kr
 • Min. innskudd - 240Kr
 • min 1.50
4.9
Besøk nåRollino anmeldelse kommer snart
3
22bet
4.8
€1200kr
Bonus:
1200kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1200kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
4.8
Besøk nå22bet anmeldelse
4
NovaNackpot
4.8
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Min. innskudd - 200Kr
 • min 1.50
4.8
Besøk nåNovaNackpot anmeldelse kommer snart
5
Palm Slots
4.6
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 1000kr
 • Min. innskudd - 100Kr
 • min 1.80
4.6
Besøk nåPalm Slots anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Gode bettingsider for esport

Det er mange forskjellige nye eSport betting sider å spille på, så det kan være fornuftig å vite om dem så mye som mulig. Noen av tipsene våre er blant andre:

Cbet

Cbet – en svært god bookmaker, som har et veldig godt fokus på esport. Det er tydelig at det er noe de tar på aller største alvor, og det betyr blant annet gode markedsvalg, bonuser som har et godt fokus på eSport. Det er en side du kan stole på, og det er greit og enkelt å spille der også. Alt er på plass for en god spilleopplevelse.

Bethard

Bethard – en av de beste bettingsidene du kan velge, som gir deg en veldig god bonus for å sette i gang med. I tillegg gir siden deg masse gode marked å ha det gøy med, og med deres lisens fra Malta så er det en bettingside vi anbefaler høyt. Det er mange gode fordeler ved å spille hos dem, og det bør du sjekke ut!

Unibet

Unibet – en av de mest kjente bookmakerne i Norge, og det er det mange gode grunner til. Unibet har blant det største sportsutvalget i bransjen, og det inkluderer naturligvis esport. Unibet er også veldig opptatte av et godt kundeforhold, noe man ser på deres store bonus, og rett og slett ved hvordan de behandler spillerne sine.

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

bet365

bet365 – kanskje den mest legendariske og kjente bookmakeren som finnes, og som har holdt på i bransjen i veldig mange år. De har fornyet seg med tiden, noe de blant annet beviser med deres gode utvalg av esport muligheter og marked. I tillegg er Esport live betting noe du bør gi en sjanse hos bet365, det er ikke mange bedre!

Hvordan å vedde på PUBG

Som du kan innbille deg er det mange forskjellige marked å interessere seg for når det kommer til PUBG, og en PUBG betting guide som denne er jo også nødt til å snakke om PUBG betting odds, og de interessante markedene du kan spille på. Du har jo måter å spille på som for eksempel PUBG match betting og PUBG skin betting, men når det kommer til selve markedene er det mye å vite om.

Da kan det lønne seg å lese videre for å få all den relevante informasjonen du behøver, hvor du også kan spille på PUBG betting apper. De beste PUBG bettingsider kommer til å ha et veldig godt utvalg av marked for deg å spille på, men det handler jo litt om å vite hva du skal se etter, spesielt om det er en esport du ikke er veldig godt kjent med. Så ta en titt:

Bookmaker Marked Detaljer Vanskelighetsgrad for gevinst Besøk
1000kr
Unibet
3.5
Marked
Kartvinner
Detaljer
Sats på at et lag vinner et spesifikt kart
Vanskelighetsgrad for gevinst
Det avhenger litt på hva du satser på og om du satser på favoritten eller ei. Men et kart kan være en faktor som påvirker i stor grad.
Besøk nå Unibet anmeldelse
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Gi PUBG live betting en sjanse!

Om du noen gang har testet live betting så vet du nok allerede hvor gøy og spennende det er. Det er noe eget i det å spille på noe som foregår og er i gang, og spesielt når det er snakk om PUBG, som foregår i et høyt tempo og som er veldig dynamisk. Det er en mengde ulike marked for deg som du kan spille på, og det gjelder jo på mange måter å vite hva det er snakk om. Vet du hva de forskjellige markedene betyr og hva de gjør, så kan du tilpasse spillingen din på en bedre måte også.

Heldigvis tilbyr de beste PUBG betting sider noe for enhver type spiller, og når du blir kjent med det som er mulig å gjøre så kommer live betting til å bli en favoritt. Uansett om det er snakk om på PUBG betting apper eller på noen nye PUBG betting sider.

Og det samme kan man jo for øvrig si om live streaming. Det er noe som er ekstremt populært, og veldig tilgjengelig når det kommer til esport. Det er fortsatt en sport som hele tiden vokser, så rettighetene er ikke like dyre og vanskelige å få tak i som det kanskje er for fotball. Det betyr at du kan se de største konkurransene og kampene på flere forskjellige PUBG spillselskaper, og noen ganger er jo kravene for å få tilgang til streaming veldig lave. Så det kan være noe, både å se kampene og satse på dem live!

Topp 3 bookmakere

Ivibet
Bonus: 1000kr
5
Besøk nå

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Rollino
Bonus: 3540kr
4.9
Besøk nå

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

22bet
Bonus: 1200kr
4.8
Besøk nå

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

De største turneringer og events du bør vite om

Det sier seg selv at konkurransene og turneringene når det kommer til PUBG er ganske store. Det er tross alt en ganske klar tendens når det gjelder esport generelt, som har hatt veldig mye penger investert i seg. Og turneringene vokser dermed og blir større og større for hvert eneste år, da flere spillere og sponsorer viser interesse.

PUBG Mobile Global Championship

Blant annet har du en konkurranse som PUBG Mobile Global Championship i 2020, hvor vinneren vant nesten 7 millioner kroner. For å gi et godt bilde av hvor stor turnering det er snakk om så hadde den på det mest 3,8 millioner tilskuere, noe som rett og slett er helt ekstreme tall.

Om det er en turnering på gang et eller annet sted kan du regne med at du har muligheten til å spille på det, og da det er en esport som hele tiden vokser kan du forvente at det blir mye gøy med den. Også her i Norge, da det er mange unge som spiller det, og som har vist stor interesse. Det blir interessant å følge utviklingen av PUBG i Norge, og om vi kan spille på noen favoritter i fremtiden i de største turneringene.

Konkurranser eller turneringer Bookmakere med den beste oddsen
PUBG Mobile Global Championship 2021 Betway
PTO 2021 Unibet
Chicken Front 22bet

Noen råd om hvordan satse på PUBG betting odds

Det er alltid greit og fornuftig å bli kjent med det du satser på. Uansett hva det skulle være, men kanskje spesielt noe som esport. For selv om det er odds og marked så er det fortsatt markante forskjeller i hvordan spillene opereres og hvordan du forventes å spille. Så selv det å satse på favoritten, på den som har best odds vil ikke alltid være like sikkert. Først og fremst fordi det er et dataspill, hvor det er ulike faktorer som kan påvirke spillerne. Og med tanke på at det er mye penger og prestisje involvert kan det ha en stor påvirkning på spillerne og på deres prestasjoner.

PUBG betting odds

Men er det noe du vet om og er klar over allerede så gir det deg større sjanser til å forutse det som kan skje, samtidig som du vet hvordan spillet spilles. Da det også ofte er snakk om ganske unge spillere så kan presset spille en ganske avgjørende rolle. Det er snakk om barn på litt over 10 år som spiller, og om et barn får det i tankene at det er snakk om millioner så kan det gå galt ganske fort.

Det er klart, det å vite hvor mye du kan spille og hva du tåler rent økonomisk er kanskje viktigst av alt. Det skal tross alt være gøy å vite hvordan å vedde på PUBG, og spille på de beste PUBG betting sites. Vær kritisk mot deg selv, lær spillet før du plasserer innsats så går deg nok bra.

Og ikke minst, når det ikke lenger er gøy, så bare avslutt det hele!

FAQ

Ja det er det, og det er noe som bare vokser og vokser. Det er et av de aller største esportene, også i Norge.
Ja, det er like rettferdig og trygt å spille på som fotball. Det er kontrollert og passet på av organer og regulatorer som passer på at alt som skjer av kamper foregår som det skal, slik at du som spiller blir behandlet rettferdig.
Som i alle andre sporter så er det jo stor sannsynlighet for det, men det er også store sjanser for at favoritten ikke innfrir. Det er da det er viktig å kunne spillet, og vite hva man bør være på utkikk etter!
Andre Esporter
open
Top