Beste greyhound bettingsider – En flott sport å spille på

Det er noen sporter som man bare bør gi en sjanse. Det er noe man liksom kan teste ut, og hundeveddeløp er definitivt i den kategorien. Det er gøy å teste ut noe nytt, og det er også sånn at det finnes mange greyhound bettingselskaper. Da gjelder det jo å finne det som er best der ute, og her får du en liste over greyhound bookmakere, samt de vi anser for å være de beste greyhound bettingsider. Er du ute etter å teste ut noe nytt, så er denne guide til greyhound tipping midt i blinken for deg. Du får vite alt du behøver, og noen gode tips på veien også. Høres det bra ut? Les gjerne videre da!

Beste greyhound spillselskaper

# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Infinity
4.9
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.9
Besøk nåInfinity anmeldelse kommer snart
3
Nords
4.8
€€100
Bonus:
€100
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til €100
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.8
Besøk nåNords anmeldelse kommer snart
4
22bet
5
€1200kr
Bonus:
1200kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1200kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nå22bet anmeldelse
5
Dreambet
4.9
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 1000kr
 • Omsetning 8x
 • min 100kr
4.9
Besøk nåDreambet anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

En flott liste over greyhound bookmakere

Det er noen bookmakere som rett og slett er bedre enn andre for visse sporter. Det stemmer definitivt også når det kommer til greyhound betting sider på nett. Og det er jo ganske naturlig, da det er noe som visse bruker mer tid og energi på enn andre. Og om du vil drive med hundeveddeløp i Norge, så er det faktisk greit å vite om disse også!

Vil du vite hvordan tippe på greyhound så har du kommet til riktig sted, du skal få tips om hvor du bør spille og hvilke marked du bør vite om!

Unibet

Unibet er en av de beste bookmakerne i industrien, og noe du kan kose deg med. De har veldig god bonus, mange marked og er opptatt av å ha en av de beste greyhound betting apper også. Muligheten for betting på app kommer sammen med resten av sportene som er tilgjengelige. Om du er ute etter et nytt sted å spille på så er Unibet plassen for deg.

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

22bet

22bet tilbyr veldig mye, mange sporter, store bonuser og veldig gode greyhound betting odds. Det er definitivt en side å bli kjent med, da den bare kommer til å vokse og vokse. Har veldig mange marked også, og det er enkelt og smidig å registrere seg på siden i tillegg. De har alt du trenger, noe som er imponerende.

Velkomstbonus: 1200kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

betfair

Betfair tilbyr veldig gode marked, odds og bonuser for betting. De har et veldig godt utvalg av alt du behøver, og generelt når det kommer til det å plassere innsatser har de gjort en god jobb for deg. Har også greyhound live betting, så det er noe du bør gi en sjanse snart. Betfair gir deg også god oversikt på alt du trenger, og en flott bonus for å sette i gang med spillingen.

Hvordan tippe på greyhound – Markedene du bør vite om

Om du ikke er veldig kjent med sporten, og hva som kan skje, så er det greit å få all relevant informasjon rundt det. For det er ikke veldig mange marked som er tilgjengelige, mye på grunn av sportens natur. Det er liksom begrenset hvor mange forskjellige ting som kan skje, men det betyr ikke at det ikke finnes noen muligheter. Det handler om å vite om dem, litt fordi at når du besøker greyhound spillselskaper så er det ikke mange av dem som har en masse forklaringer for alt sammen. Det er begrenset med info sånn sett, så en greyhound vedding guide kan være grei å få med seg.

Husk at det finnes andre måter å spille på, og det er mye annet interessant å vite om, men dette er noen av de mest populære betting markedene for greyhound spill i dag.

Bookmaker Marked Detaljer Vanskelighetsgrad for gevinst Besøk
1000kr
Unibet
5
Marked
Vinner av løpet
Detaljer
Sats på hvilken hund vinner hele løpet
Vanskelighetsgrad for gevinst
Det er ganske enkelt å få med seg, bare du tar en titt på oddsen. Men kan være risikabelt, da overraskelser skjer, og det er ofte små marginer som avgjør.
Besøk nå Unibet anmeldelse
1200kr
22bet
5
Marked
Topp 2
Detaljer
Plasser innsats på hvilke to hunder kommer på de to første plassene
Vanskelighetsgrad for gevinst
Her kan du fort satse på de to favorittene, og det kan du tjene bra på. Men det er jo naturligvis sånn at desto mer risikabelt du spiller, desto mer kan du vinne.
Besøk nå 22bet anmeldelse
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Test greyhound live betting

Det som er med en slik sport er at det skjer veldig fort. Plutselig er løpet i gang, og det kan gjennomgå store forandringer på kort tid. Så det er noe du liksom være med hele tiden, noe som dog gjør spillingen desto mer underholdende. Og det er mange av de beste greyhound bettingsider som tilbyr akkurat det, og det er en god variasjon av marked i forhold til hva slags sport det er snakk om. Gode greyhound betting odds forandrer seg fort, så det gjelder å holde tritt. Les gjerne litt informasjon om sporten, om de forskjellige løpene, før du setter i gang med spillingen. Da gir du deg selv så gode forutsetninger som mulig.

Så er det faktisk også sånn at du har flere gode muligheter for å se løpene i live streaming. Det innebærer at du kan plassere innsatser på en side som bet365, samtidig som du kan plassere innsatsene. Om du virkelig er nøye på det, så kan det være sånn at du kan få en feeling fra løpene, og hvordan du bør plassere innsatsen din. Så er det uansett utrolig gøy å spille på denne måten, du kan ha det moro, ha noe å se på, og kanskje vinne penger!

Unibet
Bonus: 1000kr
Finnes greyhound:
Hva du bør vite: Ha registrert konto og penger på den. Eller så må du ha plassert innsats i løpet av de siste 24 timene før kamp.
Unibet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Melbet
Bonus: 2700kr
Finnes greyhound:
Hva du bør vite: Ha registrert konto og penger på den. Eller så må du ha plassert innsats i løpet av de siste 24 timene før kamp.
Melbet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

22bet
Bonus: 1200kr
Finnes greyhound:
Hva du bør vite: Det eneste du trenger å ha er en konto, og penger på den. Du behøver ikke å ha plassert en innsats.
22bet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

De største konkurransene i Norge

Det er alltid gøyere å spille på en sport når det er store turneringer på plass. Men dette er jo ganske spesifikt når det gjelder greyhound fordi det er ikke den største sporten der ute. Så det er viktig at du vet om hva som finnes, fordi dette er ikke noe du akkurat kommer til å lese om i avisene. De aller største konkurransene er stort sett alltid i Storbritannia, Australia eller USA, og det er jo noe som har store forventninger på seg.

ICC Cricket World Cup

Bare det at eieren av hunden som vinner kan finne over en million kroner forteller litt om hvor store konkurranser det er snakk om her. Og det er jo noe som har vært populært over flere år nå, så det er noe som kommer til å vokse hele tiden. Tenk bare på at English Greyhound Derby har eksistert helt siden 1927, det er lenger siden enn til og med Champions League i fotball. Denne typen løp er ikke lovlig i Norge, men det er fortsatt lov å spille på, og det er noe som mange nordmenn gjør, og hundeveddeløp betting i Norge er veldig populært.

Da dette er en sport som hovedsakelig spilles i engelskspråklige land så er det der bettingen også foregår. Og det er jo en av grunnene til at bet365 er en av de beste greyhound bettingsider, fordi de har et stort marked å betjene! Og skal du først drive med greyhound betting odds spill, så kan du like godt gjøre det på de beste greyhound betting sider, og på de største konkurransene.

Konkurranser eller turneringer Bookmakere med den beste oddsen
Melbourne Cup bet365
English Greyhound Derby Unibet
Sandown Cup 22Bet

Hvordan tippe på greyhound

Greyhound er ikke den største sporten, så det er greit å inneha så mye informasjon som mulig før du setter i gang med spillingen. Først og fremst fordi du risikerer mindre med dine egne penger når du vet litt mer. I tillegg så er det jo naturligvis gøyere når du kan sporten litt, og du vet hva markedene betyr og hva du faktisk kan vinne.

Hvordan tippe på greyhound

Det er mye å vite om og det er jo bra at du leser gjennom denne guide til greyhound tipping. Det kan også være greit å utforske litt og se hva de ulike bettingsidene tilbyr. Det er kanskje noe du er mer interessert i enn det vi har nevnt her, så hvorfor ikke ta en titt?

Til syvende og sist er dette en sport som skjer veldig fort og det er høy underholdningsfaktor, og er det sånn at du vil spille på noe nytt, så er greyhound betting et utmerket alternativ.

FAQ

Ja, det er det, og det kan du drive med på alle bettingsider som tilbyr det.
Det kan man, men det kan hende at visse operatører har andre krav, og at du ikke får muligheten til det. Eller at det teller mindre mot kravet, rent prosentvis.
Ja, det kan man, og vi har kommet med noen tips her på vår side.
Andre sporter
open
Top