1xBet Norge - Sportsbetting på et høyere nivå

1xBet er en bookmaker med ekstremt mye å tilby sine spillere. Uansett om det er snakk om utvalg, spill eller noe annet av det du forventer fra en slik operatør.

Vis mer

1xBet sports betting er noe av det største og beste på nettet i dag så vi anbefaler at du leser videre for å få mer informasjon om denne bookmakeren!

Vis mindre
Velkomstbonus: 900kr
1xBet
4.8
  • Et av de største spillutvalgene på nettet
  • Svært mange betalingsmetoder tilgjengelige
  • Gode bonuser og kampanjer
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 4.8
Uttak: 4.8
Innskudd: 4.8
Valutaer: 4.8
Programvare: 4.8
Brukervennlighet: 4.8

Hvor får 1xBet sin lisens?

Dette er en av de viktigste aspektene for enhver bookmaker, og når det kommer til denne så får de sin fra Curacao. Det er et ganske vanlig sted å få den fra, og det er egentlig ikke noe uvanlig ved det. Det stilles krav til enhver operatør som vil ha lisens derfra, og du får egentlig det samme som du får fra andre operatører. Det er ingen «konstigheter», som svenskene sier.

Ansvarlig spill er en faktor hos 1xBet Norge, men da det er en russisk side så har de ikke sertifikat fra de vanlige instansene man er vant med. Men det er mulig å få hjelp fra 1xbet com, om man sliter med spillingen og om man føler det blir for mye.

1xBet registrering – Raskt og effektivt

1xBet

Det er interessant hos 1xBet betting, ved at man kan registrere seg på flere forskjellige måter. Bare trykk på «Registrer nå» og du kan velge om du vil bruke telefon, e-post, sosiale nettverk, eller noe som heter Ett-klikk for å registrere deg.

For denne anmeldelsen skal vi bruke e-post varianten for vår 1xBet registrering. Da må du skrive inn e-postadressen din, navn, telefonnummer og hvilken valuta du vil benytte deg av. Du kan også velge her om du vil bruke en spesifikk 1xBet bonus, men om du ikke vil det så kan du gjøre det senere uansett. Har du en kampanjekode kan du oppgi den ved dette steget også. Du får da en aktiveringslenke sendt til e-postadressen du fylte inn.

Det er en veldig rask prosess altså, og du vil komme fort i gang. En større verifiseringsprosess enn det er ikke nødvendig, i hvert fall ikke umiddelbart, og du kan gjøre ditt første innskudd for å få bonusen din!

1xBet betalingsmetoder – Et godt utvalg

Noe vi er fornøyd med er hvor enkelt det er å finne informasjon, som blant annet betalingsmetodene som er tilgjengelige hos 1xBet. Når det gjelder innskudd kan du bruke kryptovaluta, altså Bitcoin og lignende. Men du kan også bruke STICPAY, Perfect Money, ecoPayz og PayPal. Overføringen skal være umiddelbar, og du skal ikke ha større problemer med det. Det er ingen gebyr, og generelt ingenting å bekymre seg over.

Når du skal gjøre uttak kan du også bruke Visa, Mastercard, Payeer og Sepa, i tillegg til metodene nevnt ovenfor. Så er det opp til deg å velge hvilken du synes er mest fornuftig å bruke. Om 1xBet uttak tid er viktig for deg så er det en behandlingstid på opp til 48 timer på uttak, men de prøver å gjøre det så raskt de kan. Deretter avhenger det helt på hvilken metode du velger angående hvor fort pengene kommer på konto. Vær oppmerksom på at det minste du kan ta ut på Visa og Mastercard hele 500 kroner. Så kanskje best å bruke en annen metode? Det er gode 1xBet betalingsmetoder og ingenting som bør bekymre deg for mye!

En god 1xBet bonus å få!

1xBet

Først og fremst vil vi nevne at det er veldig mange bonuser og kampanjer på gang hos denne bookmakeren. Det er nesten vanskelig å holde oversikt over dem alle, for så mye er det faktisk. Vi skal gå gjennom 1xBet velkomstbonusen for odds her, men vit at det er altså mye annet som foregår også.

De har også et VIP-program hvor du får forskjellige belønninger avhengig på ditt lojalitetsnivå. Cashback er et eksempel og jo høyere nivå du kommer opp til, desto bedre bonuser og belønninger får du.

Når det gjelder innskuddsbonusen er den på 100 prosent opp til 900 kroner, og er altså for 1xBet odds. Det er i bunn og grunn en ganske god bonus, og da har du et omsetningskrav på ganger 5, som må være på akkumulatorspill. Hvert akkumulatorspill må inneholde tre eller flere eventer, og minst tre av dem må ha odds på 1.40 eller høyere.

Det er altså ganske spesifikke krav og vilkår for 1xBet bonusen så vi anbefaler deg å lese gjennom alt nøye, så du vet hva som forventes av deg. Du kan jo velge å takke nei til bonusen, men det trenger du strengt tatt ikke å gjøre, om du uansett har tenkt til å spille hos 1xBet Norge!

Som sagt, det er mye mer å se gjennom når det gjelder bonuser og lignende, og vi anbefaler at du stadig vekk besøker siden deres for mer!

Flust av forskjellige marked på 1xBet sportsbetting

Når du besøker 1xBet NO så vil du se alt det de har å tilby, som faktisk er veldig bra, det er en stor dekning på bortimot alle sporter, og det er marked på nesten alt som finnes av sporter. Fotball er et stort fokus, men det er langt i fra det eneste. Du finner forskjellige marked på noe så ukjent for mange som Mortal Kombat, som mange spiller på e-sport nå.

Da kan du jo bare innbille deg hvordan det er på andre, mer populære sporter. Om vanlig betting er litt kjedelig for deg, så er 1xBet sports betting den perfekte kuren!

Hvilken sport vil du spille hos 1xBet Norge?

Det er nesten enklere å spørre det slik enn å gjøre det på en annen måte. For det er et gedigent utvalg når det kommer til sportene, uansett om det er 1xBet UFC, fotball, basketball, tv-spill, e-sport, virtuell sport eller noen av de mange andre alternativene som finnes. Det er nesten uoversiktlig med tanke på hvor mye som finnes å spille på, noe som er nesten imponerende i seg selv.

Alt det nordmenn liker å spille på kan man spille på, og veldig mye annet, om det er spesielle sporter, musikk, politikk eller annet. Mangel på innhold er definitivt ikke et problem, og det gjelder ikke bare sportene.

Men det er også dybde i utvalget når man snakker om cuper, ligaer og annet. Så det er ikke bare Champions League og Premier League liksom, men også lavere divisjoner og mer ukjente ligaer. Det gjør 1xBet Norge til en drøm for mange, når oddsen i tillegg er god nok!

Hvordan du spiller hos 1xBet

Som på andre sider så er det nok å bare velge kampen, utfallet og klikke på oddsen man liker. Da vil spillekupongen også dukke opp hvor du får full oversikt på alt du har satset på, og hvor du kan også gjøre forandringer. Det fungerer sånn sett veldig godt, og det er en smidig prosess.

Når det gjelder cashout så er det en funksjon som kan brukes, og det er tydeliggjort de gangene det er tilgjengelig. Alt du er vant med når det kommer til betting og hvordan man spiller finner du hos 1xBet Norge, så du kommer ikke til å bli overrasket over noe. Det er bare å sette i gang med spillingen egentlig!

Har 1xBet live betting?

Ja, det har de faktisk, og den er ganske utfyllende, med mange kamper og events å satse på og det er en egen seksjon av det på 1xBet com. Vær oppmerksom på at den er litt uoversiktlig, fordi det er så mye som foregår på samme tid, men når du blir vant til det vil du nok like hva de har å tilby.

Som også inkluderer 1xBet live streaming. Etter vår erfaring kan du se kamper og events så lenge du er logget inn, og når det gjelder kommentator og alt rundt kampen avhenger det helt på kampen. Premier League, Champions League, La Liga og NHL er blant det du kan se, så det er mye bra.


1xBet mobile

Det er mange forskjellige apper for 1xBet, men vi har jo ikke tilgang til det her i Norge. Men det er ikke så farlig, fordi optimaliseringen på mobil fungerer uansett så bra at du ikke vil behøve en 1xBet app. De har gjort en god jobb og det er like bra å spille på telefon som på PC for den saks skyld.


Inntrykket av siden som sådan

Det er en litt uoversiktlig side, men det er mye på grunn av at det er så mye informasjon og så mye å spille på. Det er tall overalt, som gjør det litt vanskelig å finne frem. Men som nevnt tidligere, når man blir vant med det er det like enkelt som hos andre bookmakere. Det er lett å finne frem til individuell informasjon, og registreringsprosessen er jo veldig rask og ukomplisert.

De har gjort mye riktig med siden sin, og vi vet at de er i gang med å lage en ny side, som skal gjøre det hele litt mer «sleek» og profesjonelt!


Sikkerheten din hos 1xBet Norge

Som hos de fleste andre bookmakere så bruker 1xBet den seneste SSL krypteringsteknologien slik at alle dine personlige og økonomiske opplysninger forblir private. Det er den beste sikkerheten man kan få, spesielt når det er snakk om 1xBet sports betting.

De sier også at alle finansielle transaksjoner forblir private og at ingen andre enn 1xBet har tilgang til dem. Med mindre noe annet kommer ut så får man jo stole på det!

Firmainformasjon
Navn 1X Corp N.V.
Hovedkvarter Kaya Richard J. Beaujon Z/N, Curaçao
CEO Sergey Karshkov
Etablert 2007
Lisenser No. 1668/JAZ Curacao
Telefon +44 127 325-69-87
E-post info-en@1xbet-team.com
Kontaktskjema Ja
Live chat Ja, Døgnet rundt

1xBet kundeservice

Først og fremst kan du ikke få hjelp på norsk, men du kan få hjelp døgnet rundt! Det kan du via 1xBet live chat, men om du foretrekker andre metoder kan du bruke telefon, e-post og kontaktskjema. Det er ditt valg, og du får svar raskt fra et kunnskapsrikt team.

Det er høy kvalitet på hjelpen man får, som generelt er et gjennomgående tema hos operatøren uansett!


Konklusjon av vår 1xBet anmeldelse for 1xBet Norge

Det er mye bra hos denne operatøren, nesten uansett hva man er ute etter. Enten det er sport du vil ha, marked, live betting, store og mange bonuser, flere betalingsmetoder eller et sikkert sted å spille, så har operatøren alt du trenger. De har gjort en god jobb med alt dette, og det er ikke så mye å lure på når det gjelder om du bør registrere deg der eller ei, spesielt ikke om du vil begynne på en ny bookmaker!

FAQ

Den får de fra Curacao, som er en av de beste stedene å få lisens fra, og som har et godt rykte. De stiller krav til enhver operatør som vil bruke dem, noe som er for din og min trygghet som spiller.
Ja, det gjør det og det er et av de beste tilbudene for live streaming som finnes for betting i dag. Du kan se Premier League, Champions League, og mange av de andre store ligaene og cupene i de største sportene som finnes.
Ja, i hvert fall om du sammenligner md andre operatører. Selve bonusen er god, men kravet som er på ganger fem er jo ganske rimelig, og oddskravet er også bra. Det er ikke så mye å lure på altså!
Utvalg av våre beste bookmakere
1xBet
open
Top