LibraBet anmeldelse

Det er mye å like med det LibraBet har gjort. De har blant annet en veldig fin velkomstbonus, og LibraBet bonus er i det hele tatt på siden er svært mange av og nyttige, som du vil bli glad for.

Vis mer

Så er det også mange gode marked og sporter der som gjør spillingen enda morsommere. Det er en populær bookmaker av mange grunner, og om du vil du vite mer om den så bør du lese vår LibraBet anmeldelse for å få all info. Du kommer nok ikke til å angre!

Vis mindre
Velkomstbonus: 2100kr
LibraBet
3.8
  • Svært godt utvalg av betalingsmetoder
  • Godt utvalg av sport og marked
  • En veldig god velkomstbonus
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 4
Uttak: 3.8
Innskudd: 3.8
Valutaer: 3.8
Programvare: 3.2
Brukervennlighet: 4.5

Lisensutstederen til LibraBet

Dette er jo noe av det viktigste man kan vite om en bookmaker, og hos LibraBet får de sin lisens fra Curacao. Det er et av de mer pålitelige stedene man kan få lisens fra, og gjør at du kan spille uten bekymringer. Det gjør automatisk at de må ta sikkerhet og reguleringer på alvor, om de vil beholde sin lisens. Det er bare positivt for oss som spillere.

Om du føler at ansvarlig spill er viktig så kan du ta en titt på deres seksjon om ansvarlig spilling. Der er det lenker til organisasjoner som Gambling Therapy, Gamblers Anonymous og andre. Håpet er jo at det ikke skal være nødvendig, så klart!

LibraBet registrering – Gjort i en fei

LibraBet

Et umiddelbart positivt aspekt er at LibraBet er på norsk, noe som gjør det hele litt bedre å bruke! Så derfor kan du klikke på «Registrer deg nå», som er en grønn knapp, og da vil første trinn dukke opp. Det består av at du skal skrive inn e-post, brukernavn og passord. Om du har en bonuskode kan du skrive den inn der, for å dra nytte av den.

Trinn to er ikke veldig mye mer komplisert akkurat, da ting som ditt eget navn, hvor du bor og når du er født er tradisjonelt sett ting du vet ganske sikkert om! Men det er nok en god nyhet her i at LibraBet lar deg bruke NOK for valuta, så du ikke trenger hele tiden å omgjøre gevinster og innsatser alt ettersom. Det er en smidig brukeropplevelse, og når du har fylt inn alt dette så er det klart!

Det hele skal se slik ut om du har gjort alt rett, og det har du sannsynligvis gjort. Det blir klart på bokstavelig talt et par minutter, og det gjør LibraBet Norge til en veldig fin og god side å bruke. Ikke minst når du også skal gjøre innskudd, da du ikke behøver å verifisere kontoen før du gjør det!

LibraBet betalingsmetoder – Gode valgmuligheter

Når du endelig har kommet til det å gjøre innskudd, så har du mange muligheter, noe som inkluderer Visa og Mastercard, MiFinity, Neosurf og Kryptovaluta. Det er imponerende mange, i hvert fall om vi skal sammenligne med hvordan andre bettingsider har gjort det, og gjør det hele fornøyelig for deg som spiller. Når det gjelder det meste du kan sette inn avhenger på hvilken metode du benytter deg av, men grensene er uansett høye nok!

For uttak er de samme metodene tilgjengelige, utenom Visa og Mastercard, og Neosurf. Det er flere valgmuligheter man har enn det man er vant med. Det er også her variasjoner for hvor mye man kan ta ut, men da MiFinity lar deg ta ut 50 000 kroner per gang, så er det mer enn nok for de aller fleste av oss. For LibraBet uttak tid så kan det ta opp til 5 dager for behandlingstiden, men det kan også skje umiddelbart. Har du alt på plass, så skal de uansett gå ganske raskt.

LibraBet bonus – Et av de beste utvalgene på markedet

LibraBet

LibraBet har gjort en veldig god jobb med alle bonusene og kampanjene de har gjort tilgjengelige for spillerne sine. Og velkomstbonusen er et veldig godt eksempel på det. Du får 100 prosent bonus opp til 2100 kroner for ditt første innskudd, noe som er mer enn man får på de fleste bettingsider faktisk.

Når det gjelder omsetningskravet er det på ganger fem, noe som er lavt nok. Oddsen må være på minst 2.0 for enkelt sportsspill, og minst 1.50 for multispill. Vi liker disse kravene, da de ikke er for ille, og ikke er vanskelige å oppfylle.

Når det gjelder andre bonuser er det flust av dem. Du kan få 10% cashback, Kampdag Gratis innsats, 10% live innsats bonus og mye mer. Det er ikke ofte man ser en operatør som tilbyr så mye som det LibraBet bonus gjør, og det er sånn at vi oppfordrer deg til å gå inn på kampanjeseksjonen deres for å få den fulle oversikten. Det som er helt klart er at det er mye mer der enn det vi kan dekke i en slik LibraBet review, og da har vi ikke en gang nevnt at de har også et VIP-program.

Jo mer du spiller desto høyere opp i nivå kommer du og dermed blir også belønningene bedre. Det er noe du bør ta en titt på, spesielt om du har uansett tenkt til å spille hos LibraBet. De har rett og slett gjort en veldig god jobb med bonus!

De forskjellige markedene

Det er god dekning når det kommer til marked hos LibraBet, uansett hvilken sport og kamp du vil plassere innsats på. Det er klart at det er mye fokus rundt LibraBet fotball, og en vanlig fotballkamp kan ha over hundre marked. Som for eksempel hvor mange hjørnespark, hvem som gjør mål først eller hvem som får det første gule kortet. Det er mye variasjon i fotball.

Og det er noe som også strekker seg til de andre sportene, da du har marked for bortimot alt. Du vet at når det finnes marked i bordtennis for handicap og lignende, så er de andre sportene også dekket, så det gjør det bare morsommere!

LibraBet sports betting – Noe for alle dine smaker

Det er en lang liste med tilgjengelige sporter hos LibraBet som man kan spille på. LibraBet fotball er av naturlige årsaker den det er mest fokus på, men det er langt i fra begrenset til bare fotball. Spesialiteter er også noe du kan spille på, MMA, motorsport, amerikanske sporter, sykling og dart er bare noen av alternativene.

For deg som er litt mer moderne anlagt kan vi fortelle at LibraBet legger mye vekt på virtuell sport, og de har til og med en egen kategori som du kan ta en titt på.

I tillegg er de mest populære ligaene og konkurransene tilgjengelige for alle de ulike sportene. Da får du også mye dybde i spillingen, noe man naturligvis vil ha. Alt det en norsk spiller liker finner du hos LibraBet.

De fem mest populære sportene er:

Hvordan plassere innsats

Her er også enda et område som LibraBet odds har gjort en god innsats på, hvor de har laget en diskret spillekupong som dukker bare opp når du trykker på et utfall. Da vil den dukke opp, og du kan gjøre justeringene du føler er nødvendige for din spilling. Det er utrolig lett å spille hos LibraBet, og det er strengt tatt noe vi forventer uansett!

Det er også mange forskjellige funksjoner tilgjengelige, da tenker vi spesielt på ting som LibraBet cash out. For å vite hvor det er tilgjengelig står det ved siden av kampene eller hendelsene, så du trenger ikke å lete alt for lenge for å finne det. Andre funksjoner du kan bruke blir også presentert, og på kampanjesiden deres finner du en del informasjon om det. Uansett om du vil spille singel, system eller kombo så kan du gjøre det hos LibraBet, og den vanlige typen av spilling er mulig hos operatøren.

LibraBet live betting – En egen seksjon

Som nevnt ovenfor så er livespill hos LibraBet odds en egen seksjon, som du kan klikke deg inn på, hvor du får hele oversikten du behøver. Den er god og funksjonell, fordi den viser deg hva som er tilgjengelig å spille på, så du kan skille lettere fra annen type spilling. Du kan også søke på kamper og ting som kommer i fremtiden for å planlegge spillingen din om du vil, så det er definitivt noe du bør ta en titt på. Så er det jo også veldig gøy å spille live, som du vet!

LibraBet live streaming er dog ikke en funksjon som du kan bruke, men som alltid, vi håper det er noe som blir lagt til i fremtiden, da det er noe mange liker å ha!


LibraBet mobil – Flott optimalisering

Mobilspill har blitt en viktig del av gamblingindustrien, og det er gode nyheter at LibraBet har laget en god opplevelse på telefonen, hvor du får stort sett den samme erfaringen som på PC. De samme funksjonene er tilgjengelige, og bonusene kan du også dra nytte av. LibraBet app i Norge er jo et problem, men med tanke på at bookmakeren ikke har en tilgjengelig så er det ikke så ille i dette tilfellet.


En enkel bookmaker å bruke

Det er mange positive aspekter ved en bettingside, og de har vi gått gjennom mange av her. Men om det ikke er en lett side å bruke, altså i å finne informasjon, plassere spill og lignende så er det mye som går tapt. Det er heldigvis ikke et problem med denne siden, hvor all informasjon er umiddelbart tilgjengelig, og det å plassere spill, finne marked og sporter er veldig greit. Det samme kan man si om selve registreringsprosessen, og det å finne opplysningene om bonusene på siden.

Det er mye å like med det LibraBet har gjort, og det er lett å se hvorfor de har blitt så populære!


Din sikkerhet

Som andre gode bookmakere så bruker LibraBet odds den standardiserte SSL krypteringsteknologien. Ikke at det er noe negativt med det altså, og alle dine detaljer, uansett om det er snakk om personlige, bankdetaljer eller lignende, er sikre. Du kan foreta transaksjoner uten bekymring, og det er Tranello som tar seg av alle økonomiske transaksjoner. Det blir du også opplyst om på siden, så det er ikke noe å lure på.

Det er en av fordelene med at de har en god lisens, da det er påkrevd at de oppfyller slike krav! Du skal ikke bekymre deg, og det er veldig viktig i vårt helhetsinntrykk av siden!

Firmainformasjon
Navn Araxio Development N.V.
Hovedkvarter Julianaplein 36, Curaçao
Etablert 2018
Lisenser No. 8048/JAZ2016-064 - Curacao
Telefon +47 800 250 52 – Norsk nummer
E-post support@librabet.com
Kontaktskjema Nei
Live chat Ja – åpent døgnet rundt. Ikke på norsk

LibraBet kundeservice

Trenger du hjelp har du tre forskjellige metoder for å gjøre det på. Og de har til og med et norsk nummer du kan benytte deg av. Det er ikke noe man får så ofte, så det er definitivt en fin fordel ved siden. Så kan du også bruke live chat og e-post for å få hjelp, men da er hjelpen på engelsk. Det er ikke så farlig, spesielt med tanke på at du får hjelp 24 timer i døgnet om du benytter deg av live chat.

Ellers har de en svært god og utfyllende FAQ vi anbefaler at du tar en titt på, da du kan vinne svar på mange potensielle problemer der. Det er en høy kvalitet på kundeservicen, som er et gjennomgående tema hos LibraBet.


Konklusjon

LibraBet Norge er en svært god bettingside som de aller fleste vil like. Vi finner egentlig ikke noe vi ikke likte ved den, uansett om det er snakk om LibraBet sports betting, LibraBet bonus eller noen av de andre aspektene. Og de har til og med flere forskjellige betalingsmetoder tilgjengelige, noe man ikke kan si så ofte for en operatør som er tilgjengelig i Norge. Om du vil registrere deg på en ny bettingside så er LibraBet et godt valg, og de har en svært fin velkomstbonus i tillegg og våre LibraBet erfaringer er svært gode og vi anbefaler siden høyt! Spill i vei!

FAQ

Den får de fra Curacao, en av de beste utstederne i verden når det gjelder online gambling, som stiller strenge krav til enhver operatør som vil ha lisens derfra. Kravene gjør at du kan spille trygt og uten bekymringer.
Det kan ta opp til 5 dager, men om du har alt i orden når det gjelder dokumenter og oppfylt krav for bonus, så skal det generelt gå fortere.
Det kan man, og når du går inn på betalingsmetodene som er tilgjengelige vil du få all informasjon du trenger angående det!
Utvalg av våre beste bookmakere
LibraBet
open
Top