De beste golf betting sider du kan bette på

Golf er en veldig populær sport, av mange gode grunner egentlig, og da er det naturlig at det finnes mange golf betting selskaper også. For når det kommer til golf betting i Norge er det ikke mange sporter som er mer populære, selv om sporten av naturlige årsaker ikke har like mange marked tilgjengelig. Er du ute etter en golf vedding guide for å forstå golf betting odds og mer, så er dette stedet for deg, så les gjerne videre for å få all informasjonen som du behøver.

De beste golf betting sider for 2024
# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Dreambet
4.9
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 1000kr
 • Omsetning 8x
 • min 100kr
4.9
Besøk nåDreambet anmeldelse kommer snart
3
22bet
5
€1200kr
Bonus:
1200kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1200kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nå22bet anmeldelse
4
Crownplay
4.8
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Omsetning 5x
 • min 2.00
4.8
Besøk nåCrownplay anmeldelse kommer snart
5
Playio
4.7
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Omsetning 5x
 • min 2.00
4.7
Besøk nåPlayio anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Golf spillselskaper som du bør spille på

betfair

Betfair – et veldig godt utvalg av marked, kanskje det beste når det kommer til golf. I tillegg til at de tilbyr gode odds, og har en fin velkomstbonus. Alt dette gjør at du vil nyte å være et medlem der, spesielt om golf er en viktig sport for deg. Det er altså spesielt de gode markedene som gjør dette til en tiltrekkende bookmaker.

Unibet

Unibet – dette er en bettingoperatør vi nevner ofte, og det med god grunn. Det er en side som har alt du trenger, alt fra gode marked og spill, fin velkomstbonus, og en svært pålitelig side å spille på. Alt dette kombinert sammen gjør Unibet til et godt valg for deg som vil spille på golf.

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Cbet

Cbet – kanskje ikke like kjent operatør som de ovenfor, men likeledes en veldig god operatør for deg som vil spille på golf. Dette er også en side med gode bonuser, og når det kommer til norsk golf betting så er denne en favoritt blant mange. Ta en titt selv for å se hvorfor den er så populær, du vil nok ikke angre.

Bethard

Bethard – tilbyr en rekke forskjellige turneringer og konkurranser for deg å satse på, i tillegg til at de har gode odds. Kanskje enda bedre enn noen annen på listen her, og de har gjort det klart at de prioriterer golf på lik linje som andre sporter. Velkomsttilbudet vil også gjøre det fristende for deg å registrere deg der.

Noen gode marked å spille på

Når det kommer til gode marked på golf spillselskaper er det viktig at du finner en som tilbyr mange. Det er det ikke alle som gjør, så det kan lure deg til å tro at det ikke finnes marked. Men det gjør det, om enn ikke like mye som for fotball eller slike sporter.

De beste golf betting sider er dyktige på dette, og vet at spillere er ute etter så mange marked som mulig, uansett hvilken sport det er snakk om. Golf betting sider på nett tar dette derfor til etterretning og nedenfor kan du få en liten smak på de mange markedene som finnes for golf.

Gi golf live betting en sjanse

Enhver guide til golf tipping må også dekke live betting. Golf er jo en ganske treg sport, med mange utøvere, og det tar tid å bli ferdig med en runde. Men live betting finnes, og det er som sagt alltid de beste golf betting sider som tilbyr noe som dette. Du kan for eksempel satse på de forskjellige hullene, og hvem du tror vil gjøre det best. Men oddsen er noe som hele tiden forandrer seg basert på det som skjer, så du må være oppdatert og klar til å spille hele tiden.

Det er heldigvis sånn at live streaming for golf er også mulig. Og de beste golf betting apper tilbyr deg det også på telefonen. Det betyr at du kan se golf overalt, og en liste over golf bookmakere nedenfor er bare noen av norske golf betting sider på nett som tillater deg å bruke deres live streaming tjeneste. Golf er ellers noe som ikke er veldig enkelt tilgjengelig på TV, så det er bra å ha denne muligheten også.

Bet365
Bonus: 1000kr
Finnes golf:
Hva du bør vite: Det kan hende du må plassere innsats før du kan se live streaming.
Bet365 anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Unibet
Bonus: 1000kr
Finnes golf:
Hva du bør vite: Du har valget mellom å ha plassert spill de siste 24 timene før kampen starter, eller å ha penger på konto.
Unibet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Betway
Bonus:
Finnes golf:
Hva du bør vite: Enten ha penger på konto, eller plassert spill de siste 24 timene før kamp
Betway anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

De mest populære konkurransene i golf

Golf er en populær sport i Norge, og det hjelper at vi i de siste få årene har fått Viktor Hovland som konkurrerer et høyt nivå. Men om du er ny til golf så er det visse turneringer som du må få med deg. PGA-touren er noe som er spesielt populært, og det er naturlig da det holder et skyhøyt nivå også. Og det er selve PGA Championship du vil spille på, noe som alle golf spillselskaper tilbyr spill på.

I tillegg til disse har man også US Open, Masters Tournament og The Open. Disse fire utgjør de 4 store innen golf, og som får mest oppmerksomhet, både fra spillerne, publikum og fra golf bettingselskaper. Det er klart det er gøy å følge med på dette, spesielt om du tar en titt på golf betting odds. Fordi selv den som kanskje anses som den største favoritten kan ha relativt høy odds. Det er mye press på spillerne i de største turneringene, så noen ganger kan det gå helt feil for dem.

Man har også NM i golf, men det er mer spesifikt for norsk golf betting, og det er ikke alle golf bettingselskaper som tilbyr spill på det, kun kanskje det som kan anses for å være de beste golf bettingsider.

Mest populære konkurranser Bookmakere med den beste oddsen
US Open bet365
The Masters Tournament Unibet
The Open Championship Betfair

En rask guide til golf tipping

Som alltid anbefaler vi at du tar en titt på oddsen, det gjelder spesielt deg som ikke har så mye erfaring med golf, og hvordan det fungerer. Men det hjelper jo å vite hvem som er den beste spilleren. Om det var sånn at du skulle spille perioden der Tiger Woods var den største, så er det ikke dumt å satse på han. Men i dag har man ingen klar ener, så det gir litt bedre golf betting odds, uansett hvem man satser på.

Hvordan tippe på golf

Form er dog noe som ikke blir tatt veldig med i betraktningen, da det ofte er navnet som dominerer oddsmarkedet. Det betyr at om du studerer golfsporten litt på forhånd før du spiller så kan det spille en avgjørende og viktig rolle i forhold til hvem du satser på. Husk at en turnering kan ha 165 spillere, så det er klart at det er mange variabler og ting man må tenke på. Visse av spillerne har dog ingen sjanse til å vinne, i hvert fall ikke realistisk sett, men det å for eksempel spille på topp 20 i turneringen kan være verdt pengene dine.

De beste golf betting sider gir deg dog tips og guider i forhold til hva du kan spille på, og mange av dem har vi ramset opp her, så spill i vei, og ha det gøy med vår liste over golf bookmakere og når det kommer til hvordan tippe på golf så er det ikke veldig komplisert, så lenge du kjenner til sporten litt.

FAQ

Ja, det er det, men i motsetning til for eksempel fotball finnes det ikke golfturneringer å spille på hele tiden, med mindre det er en veldig dedikert golfside. Men når det er store turneringer på gang er det noe som du bør ta en titt på, for da kan det være mye moro å finne.
Nei, det er ikke noe som alltid skjer. Det er klart, det er høy sannsynlighet for at det kan skje, av naturlige årsaker, og om det ikke er oddsfavoritten så er det som oftest en av de få andre favorittene. Har du mer informasjon og kunnskap på forhånd kan du gjette deg til det litt bedre.
Ja, det er det. Det er like lovlig som det er for fotball eller noen annen sport. Om betting i det hele tatt er noe som tilbys på en bettingside, så er også golf der, og det er helt lovlig.
Andre sporter
open
Top