Beste LoL bettingsider — Tips for den populære eSporten

LoL står for League of Legends, og har blitt veldig populært de siste årene. Dette er en av spillene som har ansvaret for at denne typen spill vokste kraftig. Her kan du lese en LoL betting guide, og generelt hvordan å vedde på LoL. Det er mye å vite om, og her skal vi forsøke å gi deg den beste guiden og de beste tipsene vi kan. Du skal ikke se bort i fra at du blir veldig interessert i å spille på LoL i fremtiden etter å ha lest denne artikkelen.

Beste LoL bettingsider for 2024
# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Infinity
4.9
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.9
Besøk nåInfinity anmeldelse kommer snart
3
Nords
4.8
€€100
Bonus:
€100
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til €100
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.8
Besøk nåNords anmeldelse kommer snart
4
22bet
5
€1200kr
Bonus:
1200kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1200kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nå22bet anmeldelse
5
Dreambet
4.9
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 1000kr
 • Omsetning 8x
 • min 100kr
4.9
Besøk nåDreambet anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Hvilke LoL spillselskaper vi anbefaler deg å spille på

Bethard

Bethard – en fantastisk bettingside for de aller flestes behov og interesser. Og da er ikke LoL noe unntak. Dette er blant de beste LoL bettingsider som finnes i dag, og de har et stort fokus på sporten. Utenom det får du en veldig fin bonus hos Bethard, og de har mange gode marked som du kan velge mellom. Det gjør siden til en ganske komplett bettingside.• Bethard – en fantastisk bettingside for de aller flestes behov og interesser. Og da er ikke LoL noe unntak. Dette er blant de beste LoL bettingsider som finnes i dag, og de har et stort fokus på sporten. Utenom det får du en veldig fin bonus hos Bethard, og de har mange gode marked som du kan velge mellom. Det gjør siden til en ganske komplett bettingside.

Expekt

Expekt – dette er blant de mest kjente bettingsidene generelt sett, og de har også mye bra å tilby når det kommer til LoL. De er dyktige på esport generelt og gir deg gode LoL betting odds om du spiller der. Så er det også en av de mest pålitelige sidene å spille på, så du får ganske mange goder av å bli et medlem der.

Coolbet

Coolbet – har en av de beste velkomstbonusene når det gjelder sports betting generelt, og den kan du bruke på LoL om du vil det. Coolbet har et godt utvalg av marked når det gjelder LoL, og det er noe du kan kose deg med, i hvert fall i større grad enn mange av de andre bettingsidene som finnes.

ComeOn!

ComeOn! – dette er kanskje en bettingside du allerede er medlem av. Det er ikke så rart, for det er en svært høy kvalitet på siden og hva du får hos den. Foruten den gode bonusen, så er utvalget av spill svært godt og det er flere gode marked som du kan boltre deg i når det gjelder LoL. ComeOn! er en side vi anbefaler høyt.

Casumo

Casumo – endelig har de kommet med oddsspill, og det inkluderer LoL. Ta en titt på den gode bonusen, de gode vilkårene og generelt den gode opplevelsen du vil få hos dem. Casumo er en av de mest populære bettingsidene som finnes, så hvorfor ikke oppleve det på nært hånd selv?

Velkomstbonus: 500kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

En rask LoL betting guide – og markedene!

Om du ikke kjenner til LoL så kan vi tilgi at du ikke har så stor kunnskap om det. Og det er jo i all hovedsak et spill, og en sport, for de yngre. Men den har vokst kraftig i popularitet de seneste årene, og bookmakere passer på å legge til nye ting hele tiden. Noe som er populært blant mange er LoL skin betting.

League of Legends betting

Det innebærer at spillere satser skins som de eier i kampen. Det betyr nødvendigvis at du har skin til å satse, og at du gjør det i stedet for penger. Men om det er penger du vil satse så er det mange gode alternativ, og det å vite hvordan å vedde på LoL kan gi deg noen gode fordeler når du først setter i gang. Ta en titt på utvalgte marked her.

Bookmaker Marked Detaljer Vanskelighetsgrad for gevinst Besøk
1000kr
Unibet
5
Marked
Første som tar Baron
Detaljer
Hvem tar Baron først. Baronen er det viktigste nøytrale monsteret på banen og gir gull og erfaring til hvert lagmedlem når det blir drept.
Vanskelighetsgrad for gevinst
Dette er vanskelig å forutse, siden Baron angripes som oftest når et lag eliminerer flest karakterer på det andre laget. Men, når laget som vant den siste kampen kan bestemme seg for å skyve tårnene i stedet for å angripe Baronen.
Besøk nå Unibet anmeldelse
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Mye moro å finne med live betting

Alle bettingsider som tilbyr LoL, gir deg også LoL live betting. Det er nesten derfor de aller fleste spiller på slike ting, så det er et ganske viktig aspekt av spillingen. Du får veldig interessante LoL betting odds når du spiller live, og det er viktig for mange LoL bettingselskaper å gi deg et så godt utvalg som mulig når det gjelder akkurat dette.

Betting live er alltid populært, uansett hvilken sport det er snakk om, og sånn sett er ikke League of Legends noe unntak.

Det samme kan man si om live streaming. For eksempel, så mens vi skrev denne artikkelen så vi en live streaming av en kamp i LoL. Og det var sammen med nesten 20 000 andre seere. Det er ganske spektakulære tall, spesielt med tanke på at det var på en bettingside, så man kan ikke undervurdere populariteten til LoL. Og det gir deg som spiller mange fordeler når det kommer til spillingen, men også mulighetene til å se LoL på de beste LoL bettingsider.

Cbet
Bonus: 2000kr
Finnes League of Legends:
Det er tilgjengelig med en gang, bare trykk på kampen du vil se på.
Cbet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Unibet
Bonus: 1000kr
Finnes League of Legends:
Du har valget mellom å ha plassert spill de siste 24 timene før kampen starter, eller å ha penger på konto.
Unibet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Bethard
Bonus:
Finnes League of Legends:
Du behøver ikke en gang å ha konto. Det er tilgjengelig med en gang, bare trykk på kampen du vil se på.
Bethard anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

De største konkurransene som du bør vite om

Om du ikke har så mye peiling på LoL, så vil du nok bli overrasket over omfanget, og hvor mye penger det er i omløp når det kommer til ting som konkurranser og oppmerksomhet. Det regionale, nasjonale, kontinentale og verdensomspennende turneringer, og da det er så lett å få tilgang til for å se på, så er det faktisk en utrolig populær sport, ikke bare esport.

Men de aller største events og konkurransene er begrenset til de største lagene. Det er vanskelig å komme inn for mindre lag, men for deg som spiller gir det et høyt nivå på spillingen, og klare skiller i henhold til hvilket lag som faktisk er best. Husk at de beste LoL betting sider tilbyr flere konkurranser enn bare dette, så det er verdt å sjekke sidene ut selv for å se hva som finnes.

Events Bookmakere med den beste oddsen
League of Legends World Championship Bethard
Mid-Season Invitational - MSI Coolbet
Regional Championships Unibet

Hva du bør vite om LoL betting odds

LoL betting odds

Det er jo mye du må vite om, mer enn det vi kan dekke her. Men som et eksempel kan du jo se på markedene vi nevnte ovenfor for å se hvordan å vedde på LoL krever at du kan litt om spillet. For det å spille og ikke vite hva en Baron er vil jo redusere sjansene dine ganske mye når det kommer til å vinne. Det er uansett alltid et godt tips å gå etter LoL betting odds, da oddsen forteller deg ganske mye om hva som er mest sannsynlig at kommer til å skje.

Men når det gjelder også det å ha det gøy mens du spiller så er det greit å vite så mye som mulig om selve spillet. Det er også alltid greit å registrere deg på de beste LoL betting sider som tilbyr gode odds, og bra bonuser. Da blir det lettere for deg å spille på den måten du er ute etter, og det er jo også bra at du leser artikler som dette for å informere deg bedre. Men følg oddsen, lær deg litt om spillet, så skal det nok gå bra!

FAQ

Det kan man, og der hvor betting i det hele tatt er mulig, så har du også LoL betting odds tilgjengelig.
Ja, det er like lovlig som hvilken som helst annen sport eller e-sport som er tilgjengelig på din favorittbookmaker. Det er ikke noe du behøver å bekymre deg for i det hele tatt.
Du kan lete rundt på nettet selv, men les artikler her hos oss, og anmeldelser av de forskjellige bettingselskaper, så får du all informasjon som du faktisk behøver, også om esport og LoL!
Andre Esporter
open
Top