Rabona app Norge – Verdt å gi en sjanse

Hverdagen i dag har forandret seg i forhold til hvordan det var før i tiden. Livet er mye mer dynamisk og det at man har så avanserte telefoner rent teknisk og teknologisk tillater mye mer enn tidligere.

Vis mer

Det er blant annet definitivt tilfellet når det gjelder det å spille på Rabona mobilversjon. De har gitt deg alt du behøver i forhold til det å få en god opplevelse, og du vil umiddelbart kjenne det igjen om du har spilt hos Rabona før. Her skal vi ta en titt på hva du får om du spiller på Rabona mobil app, hva du kan forvente deg, og om det er noe som er verdt din tid. Så ta deg noe få minutter så skal vi hjelpe deg med det vi kan!

Vis mindre
Rabona mobile hjemmeside
Velkomstbonus: 2100kr
Rabona
4.3
  • Godt utvalg av betalingsmetoder
  • Godt utvalg av sport og marked
  • En flott velkomstbonus
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 4.3
Uttak: 4.3
Innskudd: 4.3
Valutaer: 4.3
Programvare: 4.3
Brukervennlighet: 4.3

Vårt inntrykk av Rabona mobilversjon

Når du spiller på Rabona mobilversjon så betyr det at du spiller direkte på nettleseren. Du trenger ikke noe ekstra program, du bare skriver inn adressen til operatøren på søkefeltet, logger inn eller registrerer deg, og du setter i gang. Det er utrolig smidig og enkelt og tar bare noen få minutter å komme i gang med.

Det er rett og slett ingen tvil at de har gjort en god jobb med utviklingen av mobilspill hos Rabona. Har du vært spiller hos dem før så vil du kjenne igjen alt med en gang, i forhold til design, brukervennlighet og navigering. Alt er gjort på samme måte, bare i et mindre format. Det gir gjenkjennelighet og brukervennlighet hos en operatør som vet hva du som spiller er ute etter.

Bare det er verdt å bemerke og det er tydelig at de har tenkt nøye på deg i forhold til hva de skal tilby deg og hvordan det hele skal se ut. Det er dog verdt å nevne her at vi snakker om spill direkte på nettleseren, på Safari for eksempel om du har en iOS. Det betyr at du ikke trenger å last ned Rabona app, og kan fokusere all din energi direkte på spill på nettleseren. Noe som for mange føles som en bedre løsning, og gjør det lettere å orientere seg i det hele tatt.

Spesielt med tanke på at du blir tilbudt veldig mye av det du er vant med fra PC-versjonen. Eller rettere sagt, det er ingenting som mangler på mobilversjonen, ingenting der som mangler. Og det gjelder uansett om vi prater om funksjoner, bonuser, kamper, odds eller marked. De har satt på plass alt du behøver, og spillekupongen er enkelt tilgjengelig. For det er ikke uvanlig at spill på mobilen fort kan bli litt uoversiktlig om det ikke er gjort på riktig måte, men det er altså ikke tilfellet her.

Rabona mobil app

Det er i tillegg sånn at Rabona har gjort det veldig lett å finne informasjon som du trenger, FAQ er lett tilgjengelig angående spill på mobil, og det er generelt et veldig positivt tegn. Det er ikke så bra når en operatør forsøker å skjule slike ting, men det er definitivt ikke tilfellet her. De har rett og slett gjort det aller meste riktig. Du kan lage en ny konto hos Rabona mobilversjon om du vil dra nytte av en eventuell velkomstbonus, men da får du naturligvis ikke med deg bonuspoeng du har med deg fra en annen konto. Det er dog opp til deg.

Dessverre er det ingen Rabona app Android eller Rabona app iOS. Det er noe de har valgt å ikke lage, noe som er litt synd egentlig. Men det er ikke så mye å gjøre med, så da kan du ikke gjøre en Rabona app download heller, naturlig nok. Det kan jo hende at de er tilfredse med mobilversjonen og ikke ser et behov for å bruke tid og penger på apper. Igjen, det er litt synd, og forhåpentligvis er det noe de legger til i fremtiden, da vi vet at veldig mange foretrekker å spille på apper.

Men Rabona mobilversjon er definitivt et godt alternativ det også!

Bonuser å snakke om

Som ofte er tilfellet når det gjelder mobilspill så vil du ikke få tilgang til flere bonuser bare for at du spiller på telefon. Det er litt synd, for det hadde vært noe å foretrekke, men det er jo mange andre bonuser og kampanjer du kan dra nytte av. For de har ikke begrenset utvalget av bonuser kun til PC, og du kan spille bonusene på alle enheter og versjoner av Rabona som finnes.

Det gjelder for øvrig også det at du får muligheten til å fullføre omsetningskravet uansett hva du spiller på, noe vi rett og slett liker. Det er ikke så mye mer å si enn det, og det er helt vanlig at det ikke finnes bonuser for mobil. Så selv om det er noe vi håper at kommer i fremtiden så holder vi ikke pusten. Og, som sagt så kan du lage en ny konto og dra nytte av velkomstbonusen igjen, om du vil det, så det er alltids noen fordeler å dra med seg videre!


De samme betalingsmetodene

Det er heller ingen forskjell når det kommer til betalingsmetoder. Du kan dra nytte av det samme utvalget som finnes for PC, men hos Rabona er det et litt større utvalg enn du kanskje er vant med. Det gjør at man heller ikke savner flere betalingsmetoder for telefon, da du får mer enn nok for både uttak og innskudd.

Det er i hvert fall flere enn du er vant med fra lignende bookmakere, så det er mye å dra nytte fra om det skulle være ønskelig. En sak er jo også det at det ikke finnes så mange løsninger kun for mobiltelefon, spesielt her i Norge, så det er liksom ikke så mye å velge fra uansett. Så er det en relativt rask prosesseringstid når du gjør uttak også, og det gjelder for mobilspill, så det er ikke noen hindring eller bekymring.

Konklusjon

Det er mye å like med hvordan Rabona er satt opp. Det fungerer rett og slett akkurat som man skulle ønske, og det er få mangler som sådan. De har satt på plass det du trenger for å ha en god opplevelse med dem, og det er mye som man kan like, som at det er alle de samme sportene, like gode odds, det samme markedet for kamper og de samme bonusene. Du kan også føle deg helt sikker når du spiller på Rabona mobil app, da alle sikkerhetstiltak som er nødvendige er også på plass.

Da står man igjen med ganske mye positivt, og det er en side som vi anbefaler at du gir en sjanse. Om du liker Rabona på PC, så kommer du definitivt til å gjøre det på mobil også!

FAQ

Den får de fra Curacao, en av de mest brukte og mest populære regulatorene i bransjen. Det gir mer tillit til Rabona at de har sin lisens derfra.
Rabona har live streaming, og det gjelder også på telefon. Så lenge du har en konto registrert så kan du se alt det som Rabona har rettigheter til, også på telefon altså!
Det kan du, og det er enkelt tilgjengelig. Du får tak i hjelp hele døgnet rundt, og det gjør du også på telefon.
De beste bookmakerne for mobilbetting
Rabona
open
Top