Beste Dota 2 bettingsider — Hvilke spillselskaper du bør vite om

Gamblingverdenen er mye større enn bare fotball og de andre populære sportene, og det er virkelig verdt å bli kjent med eSport. Det er noes om får mer og mer oppmerksomhet, spesielt blant bookmakere, noes om er en veldig god indikator. Og når det kommer tile sport er Dota 2 ekstremt populært, og noe de aller fleste Dota 2 spillselskaper tilbyr spill. Vil du vite hvordan å vedde på Dota 2, og lese gjennom en rask Dota 2 betting guide? Da leser du videre her for all informasjon.

Beste Dota 2 bettingsider for 2024
# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Rollino
4.9
€3540kr
Bonus:
3540kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 3540kr
 • Min. innskudd - 240Kr
 • min 1.50
4.9
Besøk nåRollino anmeldelse kommer snart
3
22bet
4.8
€1200kr
Bonus:
1200kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1200kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
4.8
Besøk nå22bet anmeldelse
4
NovaNackpot
4.8
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Min. innskudd - 200Kr
 • min 1.50
4.8
Besøk nåNovaNackpot anmeldelse kommer snart
5
Palm Slots
4.6
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 1000kr
 • Min. innskudd - 100Kr
 • min 1.80
4.6
Besøk nåPalm Slots anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

De beste Dota 2 betting sites

Det er en stor verden der ute full av bookmakere som kan friste deg til å registrere en konto hos dem og spille. Men da kan det hende at du ikke spiller på den beste mulige bettingsiden. Her får tips hvor du får de beste Dota 2 betting odds, og hva som kan anses å være de beste Dota 2 spillselskaper å spille på.

Unibet

Unibet – en av de beste bookmakerne i verden, og en som er ekstremt populær blant norske spillere. Der får du en kombinasjon av svært god bonus, et stort utvalg av spill og marked å boltre deg på, i tillegg til at det er en veldig pålitelig side å spille på. Det anbefales høyt å spille hos Unibet, hvor du får det beste av det meste!

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

bet365

bet365 – en av de mest kjente bettingsidene og en som er ansvarlig for veldig mange nyvinninger i bransjen, blant annet live streaming. De er også veldig dyktige på marked og odds, og du kommer til å nyte din opplevelse hos siden, også når det kommer til aspekter som for eksempel bonusen som er tilgjengelig.

1xBet

1xBet – en operatør som tilbyr live streaming uten noen vilkår lagt til, som har en svært god velkomstbonus, og som har flere marked og sporter tilgjengelige. De er også ivrige på Dota 2. Det er verdt å ta en titt på!

Velkomstbonus: 900kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Betway

Betway – en av de beste bettingsidene når det gjelder Dota 2 betting odds, og ikke minst marked. De forsøker å være så brukervennlige som mulig, og det er noe som synes ganske tydelig når du registrerer deg der. De har et bredt utvalg av sporter, en god bonus og et flott system for live streaming. Det er ikke så mye å tvile på akkurat.

En rask Dota 2 betting guide og markedene du bør vite om

Det er mange forskjellige marked som du bør vite om hos Dota 2, og de er ganske informative i forhold til hva slags eSport det er snakk om, og hvordan du bør spille for å få det meste ut av det. Det finnes forskjellige måter å spille på, og for mange er Dota 2 skin betting interessant, hvor man spiller for skins i stedet for penger.

Bookmaker Marked Detaljer Vanskelighetsgrad for gevinst Besøk
1000kr
Unibet
3.5
Marked
Kartvinner
Detaljer
Sats på hvilket lagt vinner et kart.
Vanskelighetsgrad for gevinst
En kamp mellom to lag består av flere kart, sats på at et lag vinner et spesifikt kart, men dette er dynamisk, og noe du må være oppmerksom på.
Besøk nå Unibet anmeldelse
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Test Dota 2 live betting

eSport er en av de mest populære sportene for live betting, og live streaming. Sistnevnte er noe som ikke omfattes av rettigheter, så det er mye lettere å se kampene og de store turneringene, på de Dota 2 bettingselskaper som tilbyr live streaming. Da Dota 2 er en såpass dynamisk og raskt forandrende sport, så gjelder det å følge med. Oddsen forandrer seg raskt når det kommer til Dota 2 betting odds. Har det for eksempel ikke kommet et kill enda, så kan du passe på oddsen, og se om det er noe som har forandret seg siden kampen startet.

Og ved at man har mulighet til å se live streaming, så kan du følge med på alt som skjer!

bet365
Bonus: 1000kr
Tilgjengelighet for Dota 2:
Ha registrert konto og penger tilgjengelig. Eller ha plassert innsats maks 24 timer før kampen begynner.
bet365 anmeldelse

*Åpningstilbud Opp til 1.000 kr i spillkreditter for nye kunder hos bet365. bet365 matcher ditt kvalifiserende innskudd opp til 1.000 kr. Gevinster er ekskludert innsats for spillkreditter. Regler, tidsbegrensing og unntak gjelder.

Unibet
Bonus: 1000kr
Tilgjengelighet for Dota 2:
Ingen vilkår, ikke en gang at du må ha konto registrert.
Unibet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Expekt
Bonus: 500kr
Tilgjengelighet for Dota 2:
Ha registrert konto og penger tilgjengelig. Eller å ha plassert innsats maks 24 timer før kampen begynner.
Expekt anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Hvilke av de beste Dota 2 betting sider du kan spille turneringer på

Det er her den store underholdningen kommer inn, og på samme måte som Champions League eller VM i fotball, så er det turneringer som The International for Dota 2 som anses for å være det store. The International er en turnering som har vært i gang siden 2011 og har ekstrem prestisje i miljøet, med gevinster på over 30 millioner dollar for vinnerne. Det er ekstreme tall, og The International kan nesten ses på som et Verdensmesterskap for Dota 2.

The International Dota 2 Championship

Dota Major Championships er også veldig populært, og det er det Valve selv, utvikleren av spillet, som arrangerer. Også her er det snakk om millioner av kroner i premiepotten, Dota 2 Asia Championships er noe som mange nordmenn er glade i, og selv om det foregår på den andre siden av verden er det svært populært overalt egentlig. Dota 2 er nok mye større enn det mange tror, så det er virkelig verdt å vite hvordan å vedde på Dota 2, og all relevant informasjon rundt.

Event Bookmaker med den beste oddsen
The International Bethard
Dota 2 Asia Championships Unibet
Dota Major Championships Expekt

Noen tips og en betting guide

Uansett hva man ønsker å plassere spill på, enten det er tradisjonelle sporter eller eSport, så handler mye om å følge oddsen. Oddsen forteller mye om styrkeforholdet i en kamp, og om du ikke er interessert i mer relevant informasjon er det nyttig nok i seg selv.

Dota 2 betting odds

Det betyr dog ikke at du ikke trenger eller bør lære deg mer om Dota 2. Det finnes jo så mange forskjellige måter å spille på, så mange marked som du bør vite om. Blant annet er det veldig gøy med Dota 2 skin betting og Dota 2 match betting. Det kan gjøre spillingen mer interessant og mer belønnende, noe som gjør det til en veldig god kombinasjon.

Ellers er det jo naturlig at jo mer du vet desto høyere sjansen har du til å vinne. Det å vite hva alt er, hvordan selve spillet spilles og hva som kan skje i en kamp, gjør blant annet Dota 2 live betting mer nøyaktig for deg. Det å spille blindt er sjeldent smart, selv om oddsen kan fortelle deg mye. Kjenner du til lagene og spillerne hjelper det også, men det er ikke alle som har det nivået på interessen. Spill på Dota 2 som du gjør med andre sporter, så går det nok bra, med litt ekstra informasjon i tillegg!

FAQ

Ja, det er akkurat like lov å spille på Dota 2 som det er på fotball, også i Norge.
Det er det, det er en svært raskt voksende sport, og eSport i Norge øker også i popularitet.
Det er et antall som har nådd millioner, og det gjør eSporten til en av de største i verden, uansett hvilken sport det er snakk om.
Andre Esporter
open
Top