Redbet app Norge – En av de beste mobile betting opplevelsene

Det er på høy tid med spill på mobilen, og med redbet mobilversjon får du muligheten til akkurat det. Det betyr at den høye kvaliteten du får ved spill på PC får du nå også på telefonen. Du kan spille direkte på nettleseren, og det gir deg gode muligheter. Det er noe vi skal se på nedenfor, slik at du har all relevant informasjon.

Vis mer

Vit dog at redbet app Android og redbet app iOS ikke er noe som tilgjengelig. Utvikleren har ikke laget en egen app, så du må ta til takke med spill direkte på nettleseren. Det er ikke en dårlig opplevelse det, og det at du ikke trenger å gjøre en redbet app download er ikke nødvendigvis negativt. Men så vet du det i det minste, og artikkelen her gjelder spesifikt for redbet mobilversjon.

Vil du vite mer om det så leser du videre, så får du vite alt du behøver!

Vis mindre
Redbet mobile hjemmeside
Velkomstbonus: 1000kr
Redbet
3.7
  • Betting på foreskjellige esporter
  • Beste sportsutvalg
  • Detaljert profesjonell statistikker
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 4
Uttak: 3.7
Innskudd: 3.7
Valutaer: 3.7
Programvare: 3.2
Brukervennlighet: 3.9

Vårt inntrykk av redbet mobilversjon

Enkelt og greit så er det veldig mye å like med redbet på telefon. Selv om de ikke har app, så har de fortsatt laget en veldig god og enkel opplevelse på nettleseren. Det er en smidig navigering, hvor du finner frem til alt du trenger, og hvor det ikke minst er oversiktlig. Det er jo litt at det blir litt rotete når man har både casino og oddsspill på et og samme sted, men det er definitivt ikke tilfellet her.

Det har de sikret ved at de har tenkt nøye på design og layout, så ting ikke kommer i veien for hverandre. Så er det klart, det er fornuftig å ha de to spillemodusene i forskjellige seksjoner, så du ikke roter rundt med dem helt unødvendig. Det innebærer for øvrig også det at du får tilgang til de samme kampene, den samme gode oddsen og de samme markedene selv om du spiller på telefonen din. Det er noe vi liker, for man skal jo ikke bli straffet for å spille på telefon.

Redbet mobil app

Bonuser, betalingsmetoder og annen nyttig informasjon

Det er ingen ekstra bonuser bare for å spille på telefon, men bonusene man får tilgang på fungerer over alle plattformer uansett, så det er ingenting som bør anses for å være en for stor svakhet akkurat. Om du vil kan du lage en helt ny konto for å spille på telefonen, så får du en velkomstbonus, men det er ikke så mange andre grunner enn akkurat det til å lage en ny konto. Du kan sette inn med kredittkortet ditt, Revolut eller MuchBetter. Uttak skjer gjennom samme metode som brukes for innskudd, og uttak til bankkontoen din kan ta opptil 5 virkedager.

Ellers er det kanskje ikke så mye mer å si. Det er naturligvis mange likheter mellom red bet mobilversjon og det du finner på PC, dette er jo bare miniformatet, om man kan si det sånn. Spillegrensesnittet ser det samme ut, men på mobil må du trykke på menyen med tre linjer ved siden av søkefeltet for å se alle tilgjengelige sporter og begivenheter. Live betting er en underholdende funksjon, og du kan jo veksle fra mobil til PC enkelt og greit, og fortsette spillingen på hvilken som helst plattform du foretrekker.

Det beste vi kan si om redbet er at det er enkelt og bruke, uten at du går glipp av noen funksjoner, eller får en lavere kvalitet. Det er et fullgodt alternativ til PC-spill, og det at du kan spille direkte på nettleseren er ikke noe udelt negativt det heller. Vi anbefaler spill på redbet høyt!


Konklusjon

Som du ser, er det mye å like med hvordan redbet mobilversjon er satt opp. Det at du ikke trenger å last ned redbet app gjør det kanskje litt mer smidig og enklere for deg, for du kan fokusere kun spill på nettleseren. Kanskje legger utvikleren til en app senere, og da skal vi naturligvis ta en titt på det også.

Når det gjelder bonuser, så er det ingen spesifikke bonuser som du får bare ved å spille på en annen plattform. Det er noe som var populært blant bettingsider tidligere, men i dag er det ikke noe som skjer altfor ofte. Man ville kanskje gjerne hatt det, men da bonusene man får fra bookmakeren er gyldige på alle plattformer, så er ikke det en krise uansett.

Det samme kan man si om betalingsmetodene. Det er ikke mange tilgjengelige, og det er ikke noe nytt når det kommer til mobilspill. Du får tilgang til det samme, uansett hvilken plattform du er på, men det er mer på grunn av statlige restriksjoner enn noe annet. Men de som finnes på redbet mobil app er jo greie nok, så det er heller ikke det største problemet i verden akkurat.

Utvikleren av red bet mobilversjon har gjort en god jobb, spesielt med tanke på at de har prioritert kun spill på nettleseren. Du har et godt og utbredt utvalg av sporter, odds og marked, så det er definitivt et veldig godt alternativ for deg som liker å spille mens du er på farta.

Skal du prøve en ny bettingside på telefonen din, så er redbet app et utmerket valg.

FAQ

Nei, det er det ikke, heller ikke om du spiller på PC. Forhåpentligvis er det noe som legges til snart.
Den får de fra Malta Gaming Authority, som er en av de beste og mest sikre i bransjen.
Ja, det er det. Det er like lovlig som all annen betting, og det er ingen som kan stoppe deg.
De beste bookmakerne for mobilbetting
Redbet
open
Top