Beste ishockey betting sider – Info om en av verdens mest populære sporter

Ishockey er en sport som er utrolig populær og som blir utøvd og sett på av veldig mange. Den er spesielt populær i den nordlige hemisfæren, mye fordi vi har snø og is her, og det gjør at det finnes mange muligheter for å drive med ishockey betting i Norge. Om det er noe som interesserer deg så les gjerne videre for mer informasjon, da vår guide til ishockey tipping gir deg det aller meste du behøver. Du får vite om de beste ishockey bettingsider og du får også en liste over ishockey bookmakere. Høres det bra ut? Da setter vi i gang!

Beste ishockey betting sider

# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Rollino
4.9
€3540kr
Bonus:
3540kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 3540kr
 • Min. innskudd - 240Kr
 • min 1.50
4.9
Besøk nåRollino anmeldelse kommer snart
3
22bet
4.8
€1200kr
Bonus:
1200kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1200kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
4.8
Besøk nå22bet anmeldelse
4
NovaNackpot
4.8
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Min. innskudd - 200Kr
 • min 1.50
4.8
Besøk nåNovaNackpot anmeldelse kommer snart
5
Palm Slots
4.6
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 1000kr
 • Min. innskudd - 100Kr
 • min 1.80
4.6
Besøk nåPalm Slots anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Hvilke ishockey bettingselskaper vi anbefaler du spiller på

Det er visse ishockey spillselskaper som er bedre enn andre. Det er bare sånn det er, og det er naturlig fordi noen av dem satser litt mer på sporten, og er bedre på betting enn andre. Det er også derfor du er her, for å vinne ut om ishockey betting sider på nett og hva som faktisk er tilgjengelig å spille på. Da er det ikke mye bedre enn å få en liste over ishockey bookmakere som vi liker veldig godt, og som vi kan anbefale. Og det er vel derfor du har kommet til oss også! Dette er for øvrig sider du kan spille på for annen betting, det er ikke kun for ishockey, selv om fokuset er på det, av naturlige årsaker.

Unibet

Vi må alltid nevne Unibet. Det er mange nordmenns favoritt, og det for god grunn. De har svært gode odds, en god RTP for spillere, og fungerer utrolig godt uansett om du spiller på telefon eller på PC. Når du i tillegg slenger på at de har flere gode bonuser, og marked å velge mellom, så er det jo ganske bra til slutt.

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

22bet

22bet tilbyr en av de beste ishockey betting opplevelser du kan tenke deg, i tillegg til at det generelt er en veldig god opplevelse hos dem. Alt de har gjort fungerer veldig godt, og det er en god grunn til at den er så populær Om du er ute etter å spille på gode ishockey spillselskaper så er dette en du definitivt bør vurdere.

Velkomstbonus: 1200kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Expekt

Expekt er en flott bookmaker som tilbyr spill på alt du behøver og har kanskje noe av det beste i bransjen når det gjelder bonuser. Bare det er nok i seg selv, men når man også tenker på markedene, oddsen og de gode vilkårene når du spiller der så blir det fort mange gode grunner til å ha konto hos Rabona.

En kort liten guide til ishockey tipping

Som ved alle andre sporter så er det nok av marked å ta av når det gjelder ishockey også. Om du vil vite mer om norske ishockey betting og hva du kan forvente er dette riktig sted. En ishockey vedding guide er jo knapt nok komplett om man ikke også snakker om markedene som finnes, og det er det mange av. Vi skal gå igjennom de mest populære her, men vit at det naturlig nok finnes massevis av andre marked, noen som du kan finne mye mer underholdende og interessante en de vi ser på her.

Bookmaker Marked Detaljer Vanskelighetsgrad for gevinst Besøk
1000kr
Unibet
3.5
Marked
Vinner av kampen, overtime inkludert
Detaljer
Sats på hvilket lag vinner en kamp, også om den går til overtime
Vanskelighetsgrad for gevinst
Den mest grunnleggende måten å spille på, om hvem som vinner kampen. Du kan satse på favoritten, men det gir jo litt mindre i gevinst.
Besøk nå Unibet anmeldelse
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Dine alternativ for ishockey live betting

Det er ingen tvil om at live betting er populært, og nesten et krav fra spillere til bookmakere om å ha det tilgjengelig. Det beste ishockey bettingsider tilbyr naturligvis massevis av marked og potensiale når det gjelder live betting. Det er også mange som tilbyr gode funksjoner som cashout og lignende. Så det er mye moro å få med det, og det er også noe som du kan gjøre på de beste ishockey betting apper. Live betting er noe av det beste som har kommet til gambling markedet de siste årene, og det kommer også med noe annet.

Nemlig live streaming. Dette er noe som nærmest er et krav fra mange spillere som vil ha dette med, og det er jo forståelig. Det er noe eget i det å spille på en kamp samtidig som man kan se den live. Da kan du også live bette på et litt annet nivå, da spillingen med en gang blir mer dynamisk og interessant. Og heldigvis er det mange operatører som tilbyr det, så det er ikke noe problem å kunne se live streaming og drive med ishockey betting odds samtidig.

Unibet
Bonus: 1000kr
Finnes Ishockey:
Hva du bør vite: Det samme som ovenfor. Enten penger på konto eller plassert innsats de siste 24 timene før kamp.
Unibet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Betway
Bonus:
Finnes Ishockey:
Hva du bør vite: Du må ha en registrert konto, og penger på kontoen. Eller ha plassert innsats innen de siste 24 timene før kampen starter.
Betway anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

22bet
Bonus: 1200kr
Finnes Ishockey:
Hva du bør vite: Ha penger på en registrert konto, det er det eneste kravet.
22bet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

De største turneringene

Det er vel ingen tvil om at NHL er det største og mest kjente innen ishockey. Det er det som i veldig stor grad har gjort sporten så kjent over hele verden, og som er det jo flere og flere land fra nord som har kulde og is hengt seg med. For sporten startet jo i Canada, og Canada og USA har en felles liga, og den dominerer kraftig. Men man har jo sett i de seneste årene at det er andre ligaer har økt i popularitet. Det ser man i land som Russland, Finland, Tsjekkia og Sverige. Ishockey er populært i Norge, men det er langt ifra den mest populære sporten her til lands.

NHL - National Hockey League

Ønsker du dog med å drive med ishockey betting i Norge har du naturligvis mulighet til det, og det er mye å bette på. Det er jo alltid spennende med mange ligaer og kamper å plassere innsatser på, og det er jo generelt en sport som vokser mye. Så det er ikke usannsynlig at det er mye å se frem til i fremtiden også.

Spesielt med tanke på at internasjonale mesterskap er ekstremt populære de også. Da har man som et eksempel EM og VM som har økt i status de siste årene, og ikke minst OL. Bare ta en titt på Miracle on Ice for å vite hva vi snakker om når det gjelder OL og ishockey. Det er jo ofte store favoritter i disse turneringene, men med tanke på at det er så mange gode lag så blir det ofte gode ishockey betting odds. Og underholdningen er jo på topp, så uansett hva du vil spille på så kommer du til å ha det gøy, noe som er det viktigste!

Konkurranser eller turneringer Bookmakere med den beste oddsen
NHL Expekt
VM bet365
OL Unibet

Hvordan tippe på ishockey

Dette er en sport som ikke er veldig komplisert akkurat. Det handler om hvilket lag gjør flest mål, så er det opp til deg å bestemme hvilket lag du vil plassere innsats på. Ishockey bettingselskaper tilbyr dog ofte noe litt ekstra, i form av bonuser, odds og flere marked, men det grunnleggende er det samme uansett hvor du spiller.

Hvordan tippe på ishockey

Det lønner seg dog å spille på de beste ishockey betting sider, og du kan bruke vår liste over ishockey bookmakere til å hjelpe deg. Det å bli kjent med sporten, hvilke som er de beste spillerne eller hvilket lag som er det beste er naturligvis noe som kan hjelpe deg med å foreta gode valg.

Så er det alltid sånn at du kan gå etter oddsen, som i stor grad forklarer mye i forhold til hva du kan forvente med en kamp. Men så er det ikke alle faktorer som en odds tar med i betraktningen, som skader og suspensjoner. I hvert fall ikke like mye som man skulle tro. Ishockey er dynamisk, og det skal være en vinner uansett, selv om kampen ender uavgjort.

Det gjør det hele veldig gøy og interessant å spille på, så gi det en sjanse. Du vil nok ikke angre.

FAQ

Ja, det er det og ishockey betting i Norge er faktisk en av de mest populære sportene som blir spilt på.
Ja, det gjør det, og der det finnes har vi nevnt noen av dem ovenfor. Du kan live stream NHL som et eksempel, som er verdens beste ishockey liga.
Ja, noen ganger gjør det det. Men som oftest er bonuser for ishockey samlet sammen med bonusene som finnes for alle andre sporter.
Andre sporter
open
Top