Mr.Play anmeldelse

I en så konkurransedyktig bransje som det betting har blitt er det alltid gøy å se når nye, gode bookmakere kommer på plass. Mr Play er en av dem, og med mr play sports betting og deres bonuser vil du få mye moro fra øyeblikket du bestemmer deg for å bruke den.

Vis mer

Det er en tillitsvekkende side, som du kommer til å få all informasjon du behøver om. Vil du vite mer om mr play Norge så er dette stedet for deg. Les vår mr play anmeldelse her!

Vis mindre
Velkomstbonus: 1000kr
Mr Play
3.4
  • Svært pålitelig bookmaker
  • Godt utvalg av sport og marked
  • En flott velkomstbonus
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 4
Uttak: 3.4
Innskudd: 3.4
Valutaer: 3.3
Programvare: 3.2
Brukervennlighet: 3.8

Lisens og ansvarlig spill

Lisensen får mrplay.com fra Malta, som er blant det aller ypperste som er å finne i industrien. Det er en av de beste gamblingskommisjonene som driver med dette, og når en bookmaker har fått deres lisens derfra kan du vite at det er til å stole på, noe som er tilfellet her.

Ansvarlig spill er også noe mrplay må ta på alvor, og som de også gjør. Det innebærer at det er flere lenker til forskjellige organisasjoner som hjelper mot spilleproblemer, og at du har muligheten til å begrense spillingen din om du føler det er riktig for deg. Det er noe vi setter pris på, og gjør at vi har enda mer tillit til siden som sådan, og du kan dermed registrere deg uten bekymringer.

mr.play registrering – Gjort på et par minutter!

En positiv ting er at bettingsiden er tilgjengelig på norsk, noe som gjør det lettere å registrere seg om engelskkunnskapene ikke er så gode. Og når du skal registrere deg trenger du bare å trykke på «Åpne Konto», knappen som er øverst til høyre på skjermen. På det første steget må du fylle inn epostadresse og passord, noe som er ganske greit kan man si.

Mr Play

Det neste steget er ikke akkurat veldig komplisert det heller, da du skal skrive inn personlige opplysninger som navn, adresse og telefonnummer. Du kan også velge valuta og skrive inn eventuell bonuskode om du har det. Det er faktisk alt mr play Norge krever, og du vil være i gang med spillingen din på kort tid.

Du kan da gjøre ditt første innskudd og du vil ha full tilgang til mrplay com etter dette. Husk at det er viktig at du oppgir korrekte opplysninger, også e-post og telefon, da det kan hende at de vil at du verifiserer kontoen din. Oppgir du uriktige opplysninger kan det komplisere saken for deg i ganske stor grad.

Men om alt er på plass er det bare å gjøre ditt første innskudd!

mr.play betalingsmetoder – Nok for våre behov!

For å gjøre innskudd hos mr play Norge kan du bruke Visa Revolut og ecoPayz. Det er to raske og smidige metoder, og Visa Revolut er en du burde kanskje ta en titt på om du ikke kjenner til den så mye. Innbetalinger foregår umiddelbart, og du skal ikke ha noe gebyr eller lignende som du må betale heller.

De samme metodene gjelder for utbetaling, men du kan ikke ta ut mer enn 7000 euro per måned. Om du er VIP-medlem så er grensen høyere. En annen ting du bør vite er at om du tar ut mer enn 2300 så må det enda en verifiseringskjekk for å passe på at alt er på plass. Om du lurer på mr play uttak tid så kan behandlingstiden være umiddelbar, men det kan ta for eksempel opp til 2 dager om du bruker MuchBetter. Det er den metoden du kan bruke for uttak, i tillegg til bankoverføring, så det er ikke akkurat flust med alternativ tilgjengelig for deg.

Vi skulle gjerne sett at de hadde flere metoder å bruke, men det er slik mye på grunn av restriksjoner fra staten, så det er ikke så mye å gjøre med nå uansett.

mr play bonus – En god start!

Mr Play

For å få din mr play bonus må du gjøre et innskudd på minst 100 kroner. Selve bonusen er på 100 prosent opp til 1000 kroner, noe som er ganske bra med tanke på at det er en sports betting bonus. Du har 14 dager på deg til å oppfylle kravene som er på siden, hvor det er blant annet omsetningskrav på ganger 9, og at du må spille på odds som er på minst 2.0. Det er også andre krav og vilkår gjeldende for denne bonusen, men disse er de viktigste og de du bør vite om sånn umiddelbart.

Vi anbefaler uansett at du går inn på siden for å lese mer om dette og få all informasjon rundt det. Som en bonus er den jo ganske grei, og får det godt i gang med spillingen.

Ellers har mr.play turneringer som du kan bli med på, hvor du konkurrerer mot andre spillere om å komme på topp. Du får poeng ved å spille og jo høyere opp du kommer desto bedre blir belønningene.

Mr play betting siden har også et lojalitetsprogram som du kan ta del av. Det er ganske lett egentlig, det gjelder bare å gjøre innskudd og legge innsatser, så vil du gå opp i nivå. Om du kommer på det høyeste nivået venter det store belønninger, og mange goder og fordeler for deg som spiller. Lojalitetspoeng kan du få både via mr play odds og casino.

Det er ellers mange kampanjer og promoteringer på mr play betting siden, så vi anbefaler at du går innom for å ta en titt og for å holde deg oppdatert.

Gode alternativ for marked

De har et stort fokus på marked hos mr.play, og fotball er sånn sett et stort fokus. På de største kampene i fotball kan man finne over 100 marked. Det inkluderer ting som cornere, hvor mange mål som vil bli laget, og spesialer.

Det er også noe som man kan si for andre sporter, med marked for sporter som håndball, hvor man kan for eksempel satse på hvor mange mål en omgang vil ha. Det er mye variasjon i det som tilbys hos mr.play når det gjelder marked, og de vet jo at spillerne deres liker det sånn. Allerede nå er det svært mange marked for EM i fotball for eksempel, og det er noe du bør definitivt ta en titt på om det interesserer deg.

mr play sports betting – Alt det du behøver

Når vi endelig har kommet til spillingen så er det flott å se det store utvalget av sporter. I tillegg til det at du kan spille mr play esports, men de har naturligvis mye mer enn det å tilby. Der finner du ting som blant annet cricket, amerikanske sporter, floorball og så er det kanskje verdt å nevne de klassiske sportene som fotball, basketball, tennis, håndball og ishockey.

Det er en god variasjon i hva som blir tilbudt, og det er mange forskjellige ligaer, cuper og konkurranser som ellers kan spilles på. Om du vil ha noe av det litt utenom det vanlige, som politikk eller andre spesialer så finner du også det.

Liker du å spille på virtuell sport så har mrplay også det i sin egen kategori. E-sport er også noe de er ivrige på, så det er et bra utvalg, som du kommer til å ha mye moro med.

Enkelt å legge en innsats

Som på alle andre bookmakere så behøver man bare å velge den kampen eller hendelsen man vil spille på, klikke på utfallet og så vil det dukke opp på spillekupongen. Det er smidig og simpelt uten større bekymringer egentlig. Det er akkurat slik du vil ha det, og om du vil ha bedre mr play odds kan du blant annet bruke noe som heter Play Boost. Da må du oppfylle visse krav, så får du bedre vilkår når du spiller. I bunn og grunn er det en slags akkumulator.

Om du vil bruke mr play cash out er det også tilgjengelig, og det står klart og tydelig på alle spill som det kan brukes på. Du kan bruke på full cashout og delvis cashout, men det avhenger på hva du har lagt innsats på.

Mr.play gir deg muligheten til å spille både singel, kombo og system, og du kan bytte odds fra desimal, brøk eller amerikansk.

mr play live betting – Noe du bør teste ut

Om live betting er det du er ute etter, så bør du gi mr.play en sjanse. Det er ikke en egen seksjon som sådan, men ligger baket inn i sports bettingen generelt. Det er jo greit nok, og alle funksjonene som er tilgjengelige blir du presentert med når du spiller.

Dog er det litt synd at operatøren ikke tilbyr mr play live streaming. Vi foretrekker jo bookmakere som gjør det, men en viss forståelse for det har vi dog, da det kan koste ganske mye å få rettighetene. Det er uansett gøy nok å spille hos operatøren, så du kommer til å ha det gøy uansett.


mr play mobil – Et godt alternativ

Spill på telefonen skal være gøy, og mr.play har laget en god og strømlinjeformet versjon for telefonbruk. Det er brukeroptimalisert, og lett å bruke generelt sett. Du kan bruke det samme brukernavnet og passordet som på PC, og bonusen kan du også bruke på telefon. Dessverre har vi ikke tilgang til mr play appene, i hvert fall ikke via Apple Store og Google Play.


Vårt inntrykk av mr.play

Mr.play er enkel side å få informasjon fra, og lett å få oversikt over. De er tydelige med informasjonen som de har om seg selv, være deg seg om selve spillingen, sikkerhet, lisens eller noe annet. Slike ting er viktige å vite om, og de har uansett gjort det svært lett å finne ut alt du trenger om bettingsiden.

Det gjør det hele desto mer pålitelig og tillitsvekkende, spesielt fordi mange sider ønsker å skjule viktig informasjon. Det er ikke tilfellet med mr.play altså, noe som gjør at vi kan anbefale siden enda litt mer på grunn av det.


Din sikkerhet hos mr.play

De bruker den seneste SSL krypteringsteknologien for å passe på alt av aktiviteter, både når det gjelder dine personlige opplysninger, men også bankdetaljer. Det skal være sikkert å spille på denne siden og det føler du virkelig. Det er nesten umulig for utenforstående å hacke seg inn og det er akkurat sånn vi vil ha det!

Firmainformasjon
Navn Marketplay LTD
Hovedkvarter 135, High street, Sliema SLM 1548, Malta
CEO Tsachi Maimon
Etablert 2017
Lisenser Malta MGA/CRP/148/2007
E-post Via kontaktskjema
Kontaktskjema Ja
Live chat Ja – fra 09:00 – 01:00

mr play kundesesrvice

Det er et par måter du hovedsakelig kan ta kontakt med dem for å få hjelp på. Det er via kontaktskjema og via live chat. Sistnevnte er dessverre ikke døgnåpent, men da det er åpent til 1 på natten så er det ikke så ille. Du får dog ikke hjelp på norsk, noe som er litt skuffende med tanke på at selve siden er tilgjengelig på norsk.

Du kan dog stole på ekspertisen til teamet, så hjelp får du uansett for hva det skulle være til, noe som er godt! Ellers er det massevis av informasjon å finne på selve siden, og vi anbefaler at du tar en titt på deres FAQ også!


Konklusjon

Dette er rett og slett en god og pålitelig bettingside å spille på, med bra valgmuligheter når det kommer til betting og marked. Velkomstbonusen er også god nok for å gi deg en god start, og generelt lite å klage på ellers. Vi liker det mr.play tilbyr og ville egentlig anbefalt den til enhver. Om de også legger til flere betalingsmetoder og kanskje også live streaming, så er det tilnærmet en perfekt side! Gi mr.play en sjanse er vår anbefaling!

FAQ

De sier at det kan ta opp til 6 dager på visse av metodene, men at det også kan skje umiddelbart.
Grensen er på 7000 euro, eller 70 000 kroner, men den kan være høyere om du er VIP.
Den får de fra Malta, en av de absolutt beste kommisjonene som finnes.
Utvalg av våre beste bookmakere
Mr Play
open
Top