Beste amerikansk fotball betting sider 2024 – Topp bookmakere

Det er spørsmålet vi skal forsøke å hjelpe deg med her, for det er ingen tvil om at dette er en svært spennende sport, som du kan få veldig mye ut av når du vil spille på det. Her skal vi gi deg en slags amerikansk fotball vedding guide, og en liste over amerikansk fotball bookmakere. Da får du best mulige forutsetninger til å spille på denne sporten, som for mange nordmenn ikke er så kjent. De aller fleste av oss vet om sporten, men kanskje ikke helt hvordan den spilles. Vil du drive med norske amerikansk fotball betting, så har du kommet til riktig sted. Så les gjerne videre!

Beste amerikansk fotball bettingselskaper for deg

# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Infinity
4.9
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.9
Besøk nåInfinity anmeldelse kommer snart
3
Nords
4.8
€€100
Bonus:
€100
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til €100
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.8
Besøk nåNords anmeldelse kommer snart
4
22bet
5
€1200kr
Bonus:
1200kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1200kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nå22bet anmeldelse
5
Dreambet
4.9
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 1000kr
 • Omsetning 8x
 • min 100kr
4.9
Besøk nåDreambet anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Noen gode amerikansk fotball betting sider på nett

Selv om dette er en sport mange spiller på, og den er kanskje den aller mest populære i USA hos bookmakerne, så er det ikke veldig vanlig med amerikansk fotball betting i Norge. I hvert fall ikke sammenlignet med andre sporter. Men slik behøver det jo ikke å være nødvendigvis, fordi det er en veldig gøyal sport å spille på, som ikke minst er veldig dynamisk og kan forandre karakter på et spark eller kast. Her får du en liten liste over amerikansk fotball bookmakere, og hva de ellers kan gi deg når du better!

Unibet

Unibet har egentlig alt du trenger når det kommer til betting. Uansett om det er amerikansk fotball live betting, streaming, odds, marked eller annet. De har alt dekket, og det er en stor del av grunnen til at dette er en så populær bookmaker som det er. Du kan spille på bortimot alle sporter på denne siden.

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

22bet

22bet er en operatør som prøver å være litt uvanlig. Den tilbyr mye av mye, for å si det sånn, og forsøker å være kreativ når det kommer til marked blant annet. Den gir ofte bonuser og tilbyr promoer og kampanjer, så det er lett å se hvorfor den har vokst og blitt en så populær betting side for mange.

Velkomstbonus: 1200kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Bethard

Bethard gir deg mye, både når det kommer til spillingen, oddsen, marked og annet. Den er lett å spille på, pålitelig, og gir deg ikke minst god bonus når du setter i gang. Den har alle ingrediensene for å være en veldig god og tillitsvekkende bookmaker, og vi anbefaler at du gir den en sjanse. Det tror vi ikke at du kommer til å angre på.

En amerikansk fotball vedding guide – Markedene du bør vite om

Det at en sport har mange marked er helt essensielt. Det er noe spillere krever å ha, og gjør at bookmakerne forsøker å være så kreative som mulig. Det resulterer dog i mange fordeler for oss som spillere, i at de har det meste du kunne ønske deg. De amerikansk fotball spillselskaper vi ser på her i denne artikkelen forsøker i det minste å være så dyktige som mulig, og marked er et godt krydder satt til i spillingen.

Det finnes flere marked enn dette så klart, men det gir i hvert fall en god pekepinn på hva du faktisk kan forvente og hvor gøy spilling på amerikansk fotball kan være.

Bookmaker Marked Detaljer Vanskelighetsgrad for gevinst Besøk
1000kr
Unibet
5
Marked
Passing yards for en spesifikk spiller
Detaljer
Plasser innsats på at en spiller passer ballen mer enn for eksempel 70 yards
Vanskelighetsgrad for gevinst
Her kan du også ofte velge fritt hvilken spiller du vil satse på, men det er ofte de store stjernene som passer lengst. Du kan også gi en mindre kjent spiller en innsats, men det er mer risikabelt.
Besøk nå Unibet anmeldelse
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

For deg som vil spille amerikansk fotball live betting

Amerikansk fotball er ikke en sport hvor alt foregår raskt og uten pauser. Det er generelt noe som karakteriserer amerikansk sport generelt, at det er mange pauser, mye stopp i spillet. Det gjør det jo greit for deg som vil spille live betting, fordi du får god tid til å se an mulighetene dine og se hva som kan være smart og fornuftig å plassere innsatser på.

Fordi det er ingen tvil om at live betting er en stor del av hverdagen til de som spiller på amerikansk fotball, og det finnes veldig mange forskjellige marked tilgjengelige for deg også. De beste amerikansk fotball bettingsider har også som oftest de aller beste markedene for deg, og det betyr at de kombinerer det med beste amerikansk fotball betting odds i tillegg.

De forskjellige markedene påvirkes så klart av hvordan kampbildet ser ut, og om du ikke har spilt på det før så må du ofte vente til kampen er startet for å få den fulle oversikten på hva du kan spille.

Og det blir jo ekstra moro da du kan spille samtidig som du kan se kampene. NFL er faktisk noe som streames på flere bettingsider, og det er interessant at rettighetene har blitt solgt. Det gjør at de beste amerikansk fotball betting sider som finnes, også blir benyttet av mange for norske amerikansk fotball betting, da det ellers er vanskelig i Norge å få tilgang.

Unibet
Bonus: 1000kr
Finnes amerikansk fotball:
Hva du bør vite: Ha konto registrert og penger satt inn. Eller plassert innsats de siste 24 timene før kamp.
Unibet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Betway
Bonus:
Finnes amerikansk fotball:
Hva du bør vite: Ha konto registrert og penger satt inn. Eller plassert innsats de siste 24 timene før kamp.
Betway anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

22bet
Bonus: 1200kr
Finnes amerikansk fotball:
Hva du bør vite: Ha penger på registrert konto.
22bet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

De største turneringene

Det ligger litt i navnet at for amerikansk fotball så er det i USA de aller største turneringene ligger, og ingen større enn NFL. Det er det som på en måte «er» amerikansk fotball, og som de beste amerikansk fotball bettingsider satser aller mest på. Det er ikke så rart, og en liste over amerikansk fotball bookmakere inneholder stort sett kun NFL, hos de aller fleste.

NFL - National Football League

Det finnes også den kanadiske ligaen, som heter CFL, i tillegg til college-football, NCAA. Sistnevnte er faktisk mye større enn man skulle tro, for det er der fremtidige superstjerner først får oppmerksomhet og vist seg frem. Men det er vanskelig for noen å konkurrere med NFL, da den er aller størst, best og har global interesse. Superbowl er jo en av de mest sette sportsarrangementene i året for eksempel. Det finnes lokale ligaer i Europa, og i Norge faktisk, men det er ikke så ofte man får spill tilgjengelig på det hos bookmakere.

Skal du spille på amerikansk fotball er det definitivt NFL som er det store, hvor NCAA også kan gi deg mye underholdning. Og jo mer kjent du blir med sporten, så vil du kanskje utvide horisonten litt også. Men om vi snakker som en guide til amerikansk fotball tipping er det ingenting som slår NFL. Sånn er det jo generelt med amerikanske sporter, som NBA, MLB, NHL og lignende.

Konkurranser eller turneringer Bookmakere med den beste oddsen
NFL bet365, Unibet, Bethard osv.
CFL bet365
NCAA 22Bet

Hvordan tippe på amerikansk fotball – Hva du bør vite

Hvordan tippe på amerikansk fotball

Som hvilken som helst annen sport lønner det seg å bli kjent med amerikansk fotball før du spiller på det. Spesielt om du vil plassere innsatser på marked som du ikke vet så mye om. Da tjener du på å vite hva det er snakk om, og hva du kan forvente. Du kan alltids gå etter oddsen, men det kan gjøre at du ikke får en like spennende spilling. Bli kjent med markedene, noe du blant annet har gjort ved å lese her, og det er også viktig å vite om amerikansk fotball betting sider på nett. Hvor du bør spille, hvem som gir deg gode vilkår og hva som kan betegnes som de beste amerikansk fotball bettingsider.

Bli også kjent med hvem de beste spillerne er, spesielt de som spiller quarterback. Det er den aller viktigste posisjonen, og noe som gjør det lettere for deg å spille på spillerspesialer, eller å forutse hvordan en kamp utvikler seg! Da gir du deg selv en større sjanse, og spillingen blir helt automatisk mer underholdende og kanskje du kan vinne litt også!

FAQ

Ja, det gjør det og du kan lese om dem her på vår side.
Det er helt trygt, og sporten er under streng kontroll for at det ikke skal foregå kampfiksing eller lignende. Det er opp til deg å bli kjent med sporten, men ellers er det ingenting annet å bekymre seg for.
Vi har gitt deg de beste amerikansk fotball betting sider, og du kan ta en titt på vår liste, i tillegg til de andre bookmakerne som vi har anmeldelser på i vår side.
Andre sporter
open
Top