Beste tennis bettingsider som finnes – Informasjon 2021

Om du vil vite hvordan tippe på tennis har du kommet til riktig sted her. Her har vi alt du trenger, fra å finne tennis spillselskaper norske, om du vil ha en liste over tennis bookmakere og mye mer. For å finne de beste tennis betting sider på nett så anbefaler vi at du leser videre. Få infoen du behøver for en god spilleopplevelse!

Beste tennis betting sider på nett
Bookmaker Bonus* Detaljer Mesterskap Besøk
NordicBet
5
Bonus:
1000kr
Detaljer
  • Tipp riktig resultat på spesifikt sett
  • Da tipper du om et sett avsluttes 0-6, 1-6, 6-7 også videre
atp
wimbledon
usopen
Besøk nå NordicBet anmeldelse
Unibet
4.8
Bonus:
200kr
Detaljer
  • Sats på totalt antall sett spilt
  • Sats på hvor mange sett som spilles i kampen
wta
olympics
wimbledon
Besøk nå Unibet anmeldelse
Betsson
4.5
Bonus:
1000kr
Detaljer
  • Hvem som vinner et spesifikt sett
  • Tipp på hvem du tror vinner for eksempel det første settet
french open
wta
usopen
Besøk nå Betsson anmeldelse
bet365
4.4
Bonus:
1000kr
Detaljer
  • Korrekt sluttresultat
  • Om du klarer å tippe hvilket resultat kampen avsluttes med
atp
usopen
wta
Besøk nå bet365 anmeldelse

*Åpningstilbud Opp til 1.000 kr i spillkreditter for nye kunder hos bet365. bet365 matcher ditt kvalifiserende innskudd opp til 1.000 kr. Gevinster er ekskludert innsats for spillkreditter. Regler, tidsbegrensing og unntak gjelder.

Betsafe
4.2
Bonus:
250kr
Detaljer
  • Gi en av spillerne handicap
  • Gi en av spillerne sett handicap
wimbledon
french open
olympics
Besøk nå Betsafe anmeldelse
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Liste over fotball bookmakere med de beste oddsene

Unibet

Unibet – er generelt en av de aller beste bettingsidene som finnes, uansett sport, men det er også noe som strekker seg til tennis. Om du vil ha gode tennis betting odds eller bare mye å spille på er dette stedet for deg. Så har de også en veldig god velkomstbonus for å få deg i gang, så dette er definitivt stedet for din tennisbetting. Tennis er en av de absolutt største sportene hos Unibet.

Velkomstbonus: 200 kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Betsson

Betsson – en bettingside som har et fantastisk rykte, som blant annet kommer på grunn av veldig gode tennis betting odds. Du får også 1000 kroner i velkomstbonus, noe som er mer enn det man får de aller fleste andre steder. Generelt er det et godt fokus på markedene og du kan også spille på flere av de populære turneringene, ikke bare Open.

Velkomstbonus: 1000 kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

22bet

22bet – dette er en av de beste tennis betting sider du kan spille på. Først og fremst har de en veldig god bonus som du kan benytte deg av, men så har de også et godt fokus på tennis. Det er ikke mange sporter som er mer populære enn tennis på 22bet, noe som blant annet viser seg på de mange markedene som finnes.

Velkomstbonus: 1200 kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Bethard

Bethard – Har et veldig godt fokus på tennis, med mange forskjellige turneringer tilgjengelige for deg å spille på. Det, kombinert sammen med en god registreringsbonus gjør det veldig fristende å spille. En vanlig tennismatch kan ha flere titalls marked å spille på, og det er bedre enn mye av det andre du finner for tennis tipping i Norge.

Velkomstbonus: 1000 kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Betway

Betway – En bookmaker som tilbyr deg veldig mye, uansett hva det er du er ute etter. De tilbyr mange forskjellige turneringer å spille på, og så er jo Betway en veldig pålitelig operatør, som du får en god velkomstbonus fra. De har også gjort veldig mange marked tilgjengelige for deg, så det er bare å sette i gang!

Velkomstbonus: 1000 kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Hvordan du kan tippe på tennis – Populære marked

Det er mange forskjellige måter og marked du kan dra nytte av når det kommer til tennis. Det er kanskje ikke like utstrakt som når du vil spille på fotball, men fortsatt såpass mye at du vil finne mye underholdning med det. Og skal du lese en tennis vedding guide så er det ikke mange som er bedre enn vår!

Vi har en lang liste av de beste tennis betting sider som finnes på nettet i dag, og her kan du også lese om noen av dem!

Er du interessert i tennis live betting?

Live betting er noe av det mest interessante som finnes når det kommer til gambling, og det gjelder vel bortimot all sport som finnes. Det er for det første veldig underholdende, og du kan drive med betting mens du ser på kampene. Føler du kampen er på vei en retning kan du plassere innsats på det.

Live streaming er også en stor del av live betting som sådan. «Alle» de beste tennis bettingsider som er blant de mest populære har live streaming. Det er noe som folk forventer, og det er ikke like vanskelig å få rettigheter til store tennisturneringer som det er for fotball for eksempel.

Og da er som oftest det som er tilgjengelig på de internasjonale sidene også tilgjengelige på tennis spillselskaper norske.

Betsafe
Bonus: 250 kr
Finnes tennis:
Hva du bør vite: Du må ha penger på kontoen for at du skal kunne se kamper, ingenting mer enn det
Betsafe anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

NordicBet
Bonus: 1000 kr
Finnes tennis:
Hva du bør vite: Du har valget mellom å ha plassert spill de siste 24 timene før kampen starter, eller å ha penger på konto
NordicBet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Cbet
Bonus: 2000 kr
Finnes tennis:
Hva du bør vite: Det eneste du trenger å ha er en konto, og penger på den. Du behøver ikke å ha plassert en innsats
Cbet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

De mest populære turneringene i tennis

Det er ingen tvil om at det er Open-touren som er den aller mest populære. Og da snakker vi om US Open, Wimbledon, French Open og Australian Open. Det er der den store prestisjen er, og det er i disse turneringene legendene skapes. Alle tennis bettingselskaper tilbyr spill på dette, og leser du guide til norske tennis tipping så er dette noe du bør vite mer om. Alle disse fire arrangeres hvert eneste år, og gir utrolig mye spenning.

Wimbledon

ATP-touren er også veldig populær blant spillere, men det er ikke like mye prestisje i det. Dog så blir disse turneringene i ATP arrangert oftere, så det gjør at man får flere sjanser til å plassere innsatser på dem, noe du sannsynligvis liker. Det er jo nesten alltids en tenniskamp som pågår et eller annet sted i verden, og når det kommer til gode tennis bettingselskaper så er det lov å forvente at de dekker dem for deg.

En annen veldig populær turnering er OL, men det er jo noe som kun arrangeres hvert fjerde år. Det er vel dog noe som gjør det enda morsommere når man får sjansen til å spille på det. Husk også at du kan spille doubles, hvor det er fire tennisspillere, to mot to. Det er en litt annen dynamikk i en slik kamp, og det kan plasseres innsatser på.

Her er noen av de mest populære turneringene.

Konkurranser eller turneringer Bookmakere med den beste oddsen
Open-touren Bethard
OL, hvert fjerde år Betsafe
ATP-touren Rabona

Noen raske tips

Generelt er det ikke noe annerledes i det å tippe på tennis enn det er på andre sporter. Det samme gjelder stort sett, fordi de samme parameterne ligger til grunn. Blant annet er det jo at tennis betting odds forklarer mye om styrkeforholdet mellom spillerne. Er det Roger Federer mot Rafael Nadal som spiller vil det ikke skille mye på oddsen, men visse variasjoner kan forekomme.

Hvordan tippe på fotball

Blant annet kan det ha mye å si hvor de spiller, altså på hvilket underlag. Nadal er for eksempel ekspert på French Open, som har rød grus som underlag. Der vil du kanskje alltid satse på han som vinneren, men om kampen spilles på et annet underlag så bør det påvirke hva du satser på. Slike ting er mye viktigere enn du tror, spesielt om du ikke har så mye kunnskap om sporten. Og er dette noe du kan finne ut av om den kampen du vil spille på, hva spillerne liker, så har du umiddelbart en fordel.

Dette er jo noe de beste tennis betting sider tar høyde for, men det er klart at jo mer kunnskap du har om det du spiller på, så er det større sannsynlighet for at du faktisk vinner på det. Det er også sjeldent at tenniskamper gir reelle sjokk, og i hvert fall ikke på det høyeste nivået. Det er en stor forskjell på de topprangerte spillerne, og de som ligger etter, selv om en overraskelse kan skje i ny og ne.

Generelt er dog oddsen den du bør rette deg etter, og da snakker vi om deg som kanskje er en nybegynner og ikke vet at Federer og Serena Williams er tidenes beste tennisspillere!

FAQ

«Alle» bettingselskaper tilbyr tennis tipping. Det er egentlig noe som er forventet, og selv om noen kanskje ikke har et like stort fokus på det, så er det fortsatt noe som er veldig populært. Tennis er populært, ikke bare for gambling, men generelt, og da er det klart at tennis betting sites også finnes.
Det kan man, på alle operatører som tilbyr betting på telefon, skal det også være mulig med tennis tipping. Det finnes også visse som har apper, og selv om det finnes beste tennis betting apper er det vanskelig her i Norge, på grunn av hvordan regjeringen har begrenset det for oss.
Det er til en viss grad det, men det er ingen tvil om at det er andre sporter som dominerer i større grad. Sånn er det bare, men det hjelper jo at vi har en potensiell storspiller i Casper Ruud. Men betting på tennis i Norge er også populært, og det er noe du finner på de fleste bettingsider i Norge.
Andre sporter
open
Top