De beste basketball bettingsider i Norge — Hvor spille på denne sporten

Basketball er en av verdens mest populære sporter, og det er noe man blant annet ser på hvor seriøst bettingmarkedet tar sporten. Det er veldig mye variasjon og moro å finne for deg som er ute etter basketball bettingselskaper, og her på denne siden vil du blant annet få en oversikt over en liste over basketball bookmakere, i tillegg til at du kan lese igjennom dette som en basketball vedding guide, om du trenger tips. La oss først se på de beste basketball bettingsider, og hvor du bør spille!

Beste basketball bettingsider i Norge for 2024
# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Infinity
4.9
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.9
Besøk nåInfinity anmeldelse kommer snart
3
Nords
4.8
€€100
Bonus:
€100
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til €100
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.8
Besøk nåNords anmeldelse kommer snart
4
22bet
5
€1200kr
Bonus:
1200kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1200kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nå22bet anmeldelse
5
Dreambet
4.9
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 1000kr
 • Omsetning 8x
 • min 100kr
4.9
Besøk nåDreambet anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

En rask oversikt over basketball spillselskaper på nett

22bet

22bet – dette er en bettingside som satser hardt på all slags sport, og basketball er en viktig del av det. De fokuserer ikke kun på NBA, men forsøker å tilby marked og spill for basketballkamper over hele verden, og det er noe som er imponerende og godt for oss som spiller. Har også en veldig god bonus.

Velkomstbonus: 1200kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Unibet

Unibet – en klassiker som alltid blir anbefalt, og det er det god grunn til. I tillegg til å ha en flott velkomstbonus for å få deg i gang, så er de også en av de beste og mest pålitelige tilbyderne av sport, og det inkluderer basketball. Er også veldig gode på å gi så mange marked som mulig, og har i tillegg veldig gode odds.

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Coolbet

Coolbet – en kul side å spille på som tilbyr massevis av marked og spill på basketball. Det er tydelig at de tar basketball på alvor, og det er noe du som spiller kan få nyte godt av. Det gjelder uansett om du liker live betting, eller om du vil spille på en kamp i Rwandas toppdivisjon! Coolbet har alt du behøver.

ComeOn!

ComeOn! – dette er en svært populær operatør blant norske spillere og det er det god grunn til. De liker å behandle sine spillere godt, både når det kommer til marked, bonuser og utvalget av sporter. Basketball er ikke et unntak, så når du setter i gang med spillingen der vet du at det vil være høy kvalitet på alt du driver med der.

Hvordan tippe på basketball — En rask guide til basketball tipping

Selv om fotball er veldig populært i Norge, så er basketball en av de absolutt mest populære i verden, og spesielt i land som USA. Det gjør det naturlig at det er mange marked og forskjellige måter å spille på. Det er en velutviklet sportsgren å spille på, og det er jo naturlig at NBA tar mye av oppmerksomheten sånn sett.

Men de beste betting sider tilbyr marked for mange forskjellige ligaer og konkurranser, og her skal vi se på de spesifikke markedene. Ta en titt nedenfor for å få en bedre oversikt.

Basketball live betting – Veldig populært

Som du kan innbille deg er live betting innen basketball veldig populært, og når det kommer til basketball betting i Norge så er det noe mange følger med på. Så er også basketball betting odds litt morsommere når det er live, så det er definitivt noe å være på utkikk for.

Så må vi også nevne at live streaming er tilgjengelig ved en rekke operatører, og kravene må du jo vite om også, som du kan få se på nedenfor. Norske basketball betting på de beste basketball betting sider tilbyr det også, så det er noe du kan ha mye moro med.

Betfair
Bonus:
Finnes Basketball:
Hva du bør vite: Det kan hende du må plassere innsats før du kan se live streaming. Men de har forskjellige vilkår avhengig på hvilken sport du vil se på. De reklamerer for basketball også.
Betfair anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

bet365
Bonus: 1000kr
Finnes Basketball:
Hva du bør vite: Du må ha penger på kontoen for at du skal kunne se kamper, ingenting mer enn det.
bet365 anmeldelse

*Åpningstilbud Opp til 1.000 kr i spillkreditter for nye kunder hos bet365. bet365 matcher ditt kvalifiserende innskudd opp til 1.000 kr. Gevinster er ekskludert innsats for spillkreditter. Regler, tidsbegrensing og unntak gjelder.

Unibet
Bonus: 1000kr
Finnes Basketball:
Hva du bør vite: Du har valget mellom å ha plassert spill de siste 24 timene før kampen starter, eller å ha penger på konto. Tilbyr også NBA.
Unibet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

De mest populære basketballkonkurransene

Det er ingen tvil om at det er NBA som dominerer basketball verden over. Det er egentlig bare naturlig med tanke på rekkevidden ligaen har, og det er den som har aller flest marked og best odds. Det er en svært underholdende liga, og om du er ute etter gode basketball betting odds er det ligaen for deg.

Men europeisk basketball har også vokst kraftig de siste årene, noe man ser reflektert i de sterke landslagene som land som Serbia, Spania og Hellas blant annet har. Men de beste basketball bettingsider tilbyr spill for veldig mange ligaer rundt om i verden, som vi nevnte ovenfor med Rwanda, men det er klart noen er mer populære enn andre. Og når det kommer til basketball betting i Norge er det ingen tvil om at det er NBA som er den aller største.

Mest populære konkurranser Bookmakere med den beste oddsen
NBA Betfair
WNBA Bet365
Euroleague Unibet

En rask basketball vedding guide

Selv om vi prater om basketball så kommer vi i all hovedsak å tenke på NBA når vi skriver. Det er naturlig for de fleste, selv om en guide til basketball tipping kan gjelde for alle ligaer og konkurranser innen basketball. Når det kommer til hvordan å tippe på basketball og hva du bør vite, så er det ofte det samme som for andre sporter.

Basketball vedding guide

Det er greit å ha så mye kjennskap til ligaen som mulig, det vil si spillerne, lagene, og hvordan de står mot hverandre, «head to head». Det er visse lag som står seg bedre i mot Lakers enn Nets for eksempel, og det å vite hvordan lag ligger an mot hverandre kan ha mye å si. Det er klart, kjenner du til hvordan odds, og basketball betting odds fungerer, så får du allerede mye informasjon der. Men det er jo ikke sånn at en overraskelse i en kamp aldri har skjedd tidligere.

Samtidig er det også greit å kjenne til markedene, og hvordan en basketball kamp utvikler seg. Spesielt når det er snakk om basketball live betting. Det er en annerledes dynamikk i det enn for eksempel for fotball, men hvor ting som hjemmebane kontra bortebane også har en innvirkning. Ellers er det jo som det meste annet man spiller på, også når det kommer til basketball bettingselskaper, at ser man på oddsen kan det fungere som en basketball vedding guide, og gjøre det mye enklere for deg. Og jo mer kjent du blir med sporten desto høyere sannsynlighet er det for at du treffer med dine innsatser.

FAQ

Det er generelt de som er de beste basketball betting sider, som for eksempel Unibet og bet365. Begge disse har svært godt utviklede apper for sportsbetting generelt, og da også for basketball naturligvis.
Det er det, kanskje ikke like populært som fotball, av naturlige grunner, men likeledes veldig populært. Ser man på de beste basketball betting sider er det ofte basketball som er nest mest populært når det kommer til tilgjengelige marked og generelt kamper man kan spille på.
Det er veldig mange marked, flere enn du kanskje aner. Det gjelder dog å finne riktig operatør å spille på, som prioriterer basketball. Det har vi gjort for deg, så les vår liste over basketball bookmakere så kommer du til å finne mye bra å spille på!
Andre sporter
open
Top