CampoBet anmeldelse

Det er mye CampoBet tilbyr som du vil like, enten det er CampoBet sports betting eller CampoBet bonus så kommer du sannsynligvis til å bli veldig fornøyd med det operatøren har å gi deg som spiller. Det er rett og slett veldig mye moro å finne på bettingsiden, som gjør den ideell for alle typer av spillere.

Vis mer

Uansett om du er ute etter gode odds eller fine bonuser så har CampoBet det du vil ha, så da oppfordrer vi deg virkelig til å lese vår CampoBet anmeldelse. Det er tross alt et godt sted å spille på fotball på.

Vis mindre
Velkomstbonus: 2000kr
CampoBet
3.9
  • Svært godt utvalg av betalingsmetoder
  • Godt utvalg av sport og marked
  • En veldig god velkomstbonus
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 4
Uttak: 3.9
Innskudd: 3.9
Valutaer: 3.8
Programvare: 3.9
Brukervennlighet: 5

Hvor bookmakeren får sin lisens fra

CampoBet får sin lisens fra Curacao, noe som gjør det til en svært pålitelig operatør som man kan spille på helt uten problemer. Det blir stilt strenge krav til enhver side som ønsker å få lisens fra Curacao, noe som gjør det enkelt og greit å spille der.

Om det er et viktig aspekt for deg at en side tar ansvarlig spill på alvor, så er CampoBet siden for deg. Lenker til organisasjoner som GamCare, Gambling Therapy og Gamblers Anonymous finnes, så det er noe du kan benytte deg av. Noe annet som også kan gjøres er å sette grenser på spillingen om man ønsker det.

CampoBet registrering – Gjort på få minutter

CampoBet

Man vil alltid at registreringen skal være enkel og smidig, og det er definitivt tilfellet hos CampoBet. Først er det jo greit å vite kanskje at det er en side som også er tilgjengelig på norsk, noe vi liker. Når du skal starte selve registreringsprosessen så består det første steg av at du må fylle inn passord, e-post, og valuta. Når du velger at du er i Norge får du muligheten til å velge NOK som din foretrukne valuta. Forresten kan du også skrive inn din kampanjekode her, om du har en.

På steg to er det egentlig enda mer grunnleggende informasjon de er ute etter. Det vil si ting som navn, adresse og fødselsdato. Du må også oppgi et telefonnummer, og du bør alltid oppgi korrekt informasjon da det kan hende at du må verifisere kontoen din via telefon. Det er faktisk alt du behøver å gjøre, så vil kontoen være i gang og du kan sette i gang med spillingen, etter at du har gjort ditt første innskudd! Enkelt og rimelig simpelt rett og slett.

Det er ikke mange norske bettingsider som gjør det lettere og raskere, noe som tross alt er veldig viktig!

CampoBet betalingsmetoder – De har et godt utvalg

CampoBet

Det er ofte et problem med å spille fra Norge i at vi ikke har for mange betalingsmetoder tilgjengelige, men det er definitivt ikke et problem hos CampoBet. Det gjelder både innskudd og uttak. For å ta innskudd først så kan man benytte seg av kryptovaluta, Ripple, Visa og Mastercard, Neosurf og MiFinity. Det er gode valgmuligheter, og det er i tillegg generelt høye grenser på hvor mye man kan sette inn. For kort er grensen opp til 20 000 kroner. MiFinity gir deg dog den høyeste grensen på 50 000 kroner, det koster ingenting å sette inn penger og overføringen skjer umiddelbart.

Det er ikke like mange alternativ for uttak, men du kan bruke kryptovaluta, MiFinity og Ripple, noe vi anser som mer enn godt nok for behovene man skulle ha. Det meste man kan ta ut er 50 000 kroner, om man bruker MiFinity. Det koster ingenting å ta ut penger og når det gjelder CampoBet uttak tid så er det en prosesseringstid på opp til 72 timer, men man håper jo det går fortere. Som alltid så er det e-lommebøkene som er de raskeste metodene for uttak.

CampoBet bonus – Et sterkt område for operatøren

CampoBet

Det er ikke mange bettingsider som kan måle seg med CampoBet når det gjelder bonuser. For å ta velkomstbonusen først så er den på 100 prosent opp til 2000 kroner. Det er mer enn man vanligvis får på de fleste andre bookmakere, men de har et krav om at du må spille gjennom ditt første innskudd først. Da til odds på minst 1.50 for at det skal gjelde.

Da får du bonusen, og det kommer et omsetningskrav på ganger 5 med odds på minst 2.00 for singelspill. Satser du på multispill så må oddsen være på minst 1.50 for at det skal gjelde. Vi synes vilkårene er gode, og generelt er det en veldig fin og smidig bonus som du vil like.

Men det er langt i fra alt som venter deg hos CampoBet, og du kan få Gratisspill CL, 20% Cashback hvor du får penger tilbake avhengig på hvor mye du har spilt og på hva. Det rett og slett mye mer enn dette også, noe som gjør CampoBet til en liten «outlier» i forhold til bonuser som operatører tilbyr. Det er ikke noe man ser så ofte, og det er en lang liste med bonuser som du bør ta en titt på. Uansett om du spiller CampoBet odds eller casino for så vidt.

Til slutt har de også et VIP-program som du blir med på når du registrerer deg og det innebærer bare at man nyter flere goder og fordeler jo mer man spiller og i desto høyere nivå man kommer. Som vi ofte har sagt før, har du uansett tenkt å spille på CampoBet så hvorfor ikke dra nytte av det enda mer samtidig?

De mange forskjellige markedene

Dette er et annet område som operatøren gjør en god jobb på, hvor det er flust av marked for alle typer av sporter egentlig. For CampoBet fotball er det naturlig nok aller flest marked, det gjelder handicap, nøyaktige mål, hvem som får corner først og flest og lignende ting. Det er mye variasjon rett og slett.

Har du lyst til å spille på forskjellige marked i andre sporter går naturligvis det også, og det er vel et fåtall som ikke har noen marked i det hele tatt. Du trenger bare å gå inn på individuelle kamper for å få oversikt på alt du kan spille på. Går du inn på en NHL-kamp for eksempel vil du se at du kan spille på hvem som finner de ulike omgangene, hvor mange mål det blir, gevinstmargin og mye mer. Marked er noe du absolutt ikke behøver å bekymre deg over, for å si det sånn.

CampoBet sports betting – Like bra der!

Det er et visst fokus hos CampoBet som vi liker. Det er et nesten ensidig fokus på bare sport. De har en kategori for spesialiteter, og der har de samlet alt som ikke har med sport som sådan å gjøre. Visse operatører liker å tilby veldig mye på et sted, og gjør det hele litt uoversiktlig. Det er ikke et problem hos CampoBet odds.

Uansett om du liker å spille på CampoBet fotball, e-Sport eller virtuell sport har operatøren alt du trenger. Det er mye mer enn dette naturligvis, alt fra amerikanske sporter til vannpolo og vinteridretter. Det er også god dybde i de forskjellige sportene, så det er ikke bare de beste konkurransene eller øverste ligaene du kan spille på. CampoBet sports betting er veldig bra, rett og slett.

De fem største sportene hos CampoBet er.

Hvordan man legger et spill

Som på de fleste andre bettingsider så er det en smidig prosess å plassere innsats. Man behøver bare å finne det man vil spille på og trykke på utfallet. Da vil kupongen registrere spillet med en gang, så du kan velge hvor mye du vil satse. Du kan spille singel, kombo eller system om du vil, og eventuelle begrensninger vil du få vite om.

Det er ikke mange benrensninger dog, og liker du CampoBet cash out så får du også tilgang til det. Da gjelder det bare å være obs på hvilke kamper og spill det gjelder for og tilpasse spillet deretter. Ta også en titt på hvilke funksjoner som finnes, som akkumulatorer, betboost og lignende. Vi nevnte jo ovenfor at det er mange bonuser og promoer på siden, så om du vil ha det litt ekstra gøy er det stor mulighet for at CampoBet tilbyr noe du liker.

CampoBet live betting – Noe å kose deg med

Live betting er en stor og viktig del av operatøren, og det er noe de beviser med å ha et stort utvalg som du kan ha det mye moro med. Det er mye forskjellig som er tilgjengelig for å bette på live, og det er lett å få oversikten på hva som er mulig og ikke. Du kan også søke på forskjellige kamper og lignende, om det er noe spesifikt du er ute etter.

Dessverre finnes det ikke CampoBet live streaming. Det er noe vi skulle håpe på kommer i fremtiden, da det er en funksjon som mange er glade i. Og når det er satt på plass vil det være veldig lite annet å klage på når det kommer til denne bookmakeren.


CampoBet mobil

Om du liker å være ute og aktiv mens du spiller så er det fint og enkelt tilgjengelig å spille på telefonen. De samme funksjonene tilbys stort sett, og du kan holde på med bonusene også når du spiller på telefon. Når det gjelder CampoBet app så er ikke det noe de har, men det står «Coming Soon», så da er det lov å forvente at det virkelig kommer også etter hvert!


Vårt inntrykk av siden

Det er ikke ofte vi kan si det, men det er en veldig lett og navigerbar side, som forteller deg alt om den med en gang. Selve registreringen går i en fei, og når man er først innlogget så behøver man ikke å verifisere før man får opplysninger om betalingsmetoder. Det er noe vi liker, og det er generelt veldig enkelt å finne svar på ting man lurer på.

Når det gjelder det å legge innsats er det også veldig lett og greit, noe vi allerede har dekket ovenfor. Mye av grunnen til det er at siden er godt laget, noe som gjør den oversiktlig, uten for mye kluss som mange utviklere liker å legge til.


Sikkerhet hos CampoBet

Det er lett å tillit til det som foregår hos CampoBet odds, først og fremst for hvor de får sin lisens fra, men også sikkerheten som er satt på plass. Den er verifisert fra Comodo CA, noe som egentlig bør fjerne all tvil for deg, og gjøre det til en sikker og komfortabel opplevelse å spille der.

Da vet du at personlige opplysninger er trygge, så vel som finansielle opplysninger og annen data som CampoBet måtte ha. Ting som chattemeldinger og e-poster er også trygge fra hacking.

Firmainformasjon
Navn Araxio Development N.V.
Hovedkvarter Julianaplein 36, Curaçao
Etablert 2018
Lisenser No. 8048/JAZ2016-064 - Curacao
Telefon +356 2778 0669 – Ikke gratis nummer
E-post support@campobet.com
Kontaktskjema Nei
Live chat Ja – åpent døgnet rundt. På norsk

Live chat døgnet rundt!

Det er ikke ofte man får live chat støtte døgnet rundt på norsk, men det er tilfellet hos CampoBet. Det er noe som vi anser som veldig positivt, og som hever helhetsinntrykket ganske mye faktisk.

Det er også andre metoder å kontakte dem på, via telefon og e-post, men live chat er vel den aller mest populære metoden av dem alle. Ellers er det mye informasjon å finne på selve siden, på deres FAQ og andre seksjoner, så vi anbefaler deg å lese gjennom alt. Men om du trenger hjelp får du det altså når som helst når det skulle være nødvendig. På norsk altså!


Konklusjon

Generelt er det veldig lite å utsette på det CampoBet gir deg som spiller. De dekker virkelig alt, som du har sett fra vår CampoBet anmeldelse. Bonusene er svært gode og mange, spillene tilgjengelige er også mange og generelt er det god service på siden. Det eneste man kanskje kan klage på er at de ikke har live streaming, men det er strengt tatt ikke noe som man anser som en must. Om en ny operatør er noe du er ute etter bør du seriøst vurdere CampoBet, det er en bookmaker som gir deg alt du trenger, og litt til!

FAQ

Den får de fra Curacao, som er en av de mest brukte kommisjonene i industrien, og som du kan ha full tillit til. Det er også noe som viser seg med hvordan operatøren er.
Den er på opp til 72 timer, men minst 24. Det går uansett ganske raskt, så det er noe du sannsynligvis ikke kommer til å få problemer med.
Nei, det gjør det ikke for øyeblikket, men det er noe vi håper på at legges til i nær fremtid.
Utvalg av våre beste bookmakere
CampoBet
open
Top