Beste Starcraft 2 bettingsider — Hvordan og hvor du skal satse på interessante kamper

Starcraft 2 er et av de aller mest populære spillene når det gjelder esport, og har vært veldig viktig for utviklingen av sporten. Det er lett å se hvorfor, og med tanke på at populariteten så kan det være greit å vite hvordan å vedde på Starcraft 2, og hvilke Starcraft 2 bettingselskaper du bør spille hos. For det er jo langt i fra alle som er like gode, og det er derfor vi er her, for å hjelpe deg med å finne de beste Starcraft 2 bettingsider. Les gjerne videre!

Beste Starcraft 2 bettingsider for 2024
# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Rollino
4.9
€3540kr
Bonus:
3540kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 3540kr
 • Min. innskudd - 240Kr
 • min 1.50
4.9
Besøk nåRollino anmeldelse kommer snart
3
22bet
4.8
€1200kr
Bonus:
1200kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1200kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
4.8
Besøk nå22bet anmeldelse
4
NovaNackpot
4.8
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Min. innskudd - 200Kr
 • min 1.50
4.8
Besøk nåNovaNackpot anmeldelse kommer snart
5
Palm Slots
4.6
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 1000kr
 • Min. innskudd - 100Kr
 • min 1.80
4.6
Besøk nåPalm Slots anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Gode Starcraft 2 spillselskaper du bør vite om

Om det er sånn at du har bestemt deg for å spille litt på Starcraft 2, så kan det være greit å vite om hvor de beste vilkårene for betting er, som blant annet Starcraft 2 betting odds og generelt hva som anses for å være blant de beste Starcraft 2 bettingsider.

Unibet

Unibet – En operatør som alltid anbefales, og som er svært populært for alle typer av spillere. Først og fremst er det en veldig pålitelig operatør, som også har svært fin velkomstbonus, mange marked og tilbyr i det hele tatt en veldig god spillopplevelse. Unibet anses for å være en av de beste, og det er lett å se hvorfor.

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

22Bet

22Bet – en bettingside som har ekstremt mange sporter å tilby, og marked, men som kanskje er aller mest interessant på grunn av alle bonusene som tilbys. Det er veldig mye interessant hos operatøren, og det er masse godt utvalg for deg som vil spille på Starcraft 2 også.

Velkomstbonus: 1200kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

1xBet

1xBet – en av de beste operatørene når det kommer til live streaming, og det inkluderer også om du vil se på Starcraft 2. Det er rett og slett et godt utvalg, og de tilbyr også veldig gode bonuser og vilkår for å spille hos dem. Dette er en bookmaker som blir stadig mer populær, og som gir deg svært gode odds.

Velkomstbonus: 900kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Betfair

Betfair – Operatøren med svært godt rykte, og som gir deg veldig gode odds uansett hva du spiller på. Det er en side verdt å spille på uansett hva du liker, men er du ute etter gode Starcraft 2 betting odds, så er dette en god operatør å ta en kikk på. Pass på å ta del av den fine velkomstbonusen som er satt på plass, så har du det du trenger!

Betway

Betway – en veldig god velkomstbonus gir deg et fint utgangspunkt for din spilling, og når du deretter kommer til det store utvalget av sporter og marked så blir det enda bedre. Ta en god titt på alt som finnes hos operatøren, og den gode oddsen kommer til å friste deg til å spille. En bettingside med svært få mangler, om noen.

Lær mer om Starcraft 2 betting markeder her

Det er ikke veldig overraskende at det finnes mange forskjellige marked for Starcraft 2. Det er et dynamisk spill, og man kan jo lage mange marked basert på akkurat det. Det er ikke en mangelvare når det kommer til Starcraft 2, og her får du tips om noen interessante marked, og hva som relevant rundt dem.

Bookmaker Marked Detaljer Vanskelighetsgrad for gevinst Besøk
1000kr
Unibet
3.5
Marked
Betting med handicap
Detaljer
Du kan spille med handicap også på Starcraft 2
Vanskelighetsgrad for gevinst
Du kan velge om du vil spille på negativ eller positive handicap, hvor du da gir deg selv bedre odds.
Besøk nå Unibet anmeldelse
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Du bør definitivt teste Starcraft 2 live betting

Live betting er noe som alltid er interessant. Det er noe som de aller fleste spillere benytter seg av, spesielt om det er en event eller kamp som de også har plassert innsats på. Det er noe som naturlig, og som også gjør hele opplevelsen mye morsommere.

Heldigvis er det ikke mangel på live betting alternativ når det gjelder Starcraft 2, spesielt fordi de er ikke begrenset i like stor måte av rettighetshavere og lignende. Det betyr at hos de beste Starcraft 2 betting sider vil du også finne mulighet til å se turneringer og events live. Du må jo vite når de settes i gang, men det er mange bettingselskap du kan benytte deg av. Her får du noen gode eksempler på det!

Betway
Bonus:
Tilgjengelighet for Starcraft 2:
Ha en registrert konto og ha penger på kontoen satt inn.
Betway anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Unibet
Bonus: 1000kr
Tilgjengelighet for Starcraft 2:
Må ha registrert konto og ha penger på konto. Eller så er det nok med en plassert innsats i løpet av de siste 24 timene.
Unibet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Cbet
Bonus: 2000kr
Tilgjengelighet for Starcraft 2:
HDet er ingen vilkår for å se live streaming hos Cbet.
Cbet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Populære Starcraft 2 events og konkurranser

Folk er alltid glade i store konkurranser og det som får mest oppmerksomhet. Det er ganske naturlig, også fordi det er der de største pengene ligger. Da møter også de beste lagene opp, og det er noe som alle som liker Starcraft 2 ser på. En konkurranse som The BlizzCon er enormt populær, sannsynligvis mye mer enn det du tror den er, og det er faktisk et slags verdensmesterskap for å regne. Dette er jo Blizzards egne konkurranse, og da det er utvikleren av spillet er det klart det er populært.

BlizzCon konkurranse

Det finnes andre også som de beste Starcraft 2 betting sider tilbyr spill på, som for eksempel World Cyber Games, som har over 50 000 spillere, og har et publikum på over 10 000 000 over hele turneringen. Det er tall som veldig mange andre «tradisjonelle» sporter ikke kan måle seg med, og gjør at man forstår hvor populært det er.

En annen verdt å nevne til slutt er National Electronics Esports Open, og er en av de største turneringene i verden. Den blir arrangert i Kina, en del av verden hvor dette er veldig populært. Blandingen av store tilskuertall, høyt nivå på spillingen og store premiesummer har gjort Starcraft 2 spillselskaper mye mer relevante enn tidligere.

Events Bookmakere med den beste oddsen
DH SC2 Masters 1xBet
BlizzCon bet365
GSL Betway

En enkel Starcraft 2 betting guide

Selv om Starcraft 2 kanskje er noe du ikke kjenner til så mye fra før av, så er det greit å vite at det mest veiledende som du kan benytte deg av er faktisk Starcraft 2 betting odds. Det er det som forteller deg om favoritten, da analytikere allerede har tatt for seg alle variabler fra kamp til kamp, og de ulike faktorene som påvirker en odds.

Starcraft 2 betting odds

Det er klart, det å ha kunnskap om selve sporten, hva de ulike elementene består av og hva som er viktig å vite kan også spille en avgjørende rolle i forhold til om du vinner eller ei. Det å kjenne til lagene og vite litt om medlemmene er også veldig nyttig. Det er noe de beste Starcraft 2 bettingsider kan hjelpe deg med, men det er ikke alle som har slik relevant informasjon tilgjengelig.

Så er det også greit å ha litt erfaring innen betting generelt, og å vite når du bør spille og når de er greit å ta en pause. Desto mer kunnskap og erfaring man har, jo større sjanse er det for at du vinner, men det hele avhenger dog litt på hvor interessert du er i de mindre detaljene og hvorvidt Starcraft 2 spillingen kun er en del av spillekupongen din.

Om du virkelig vil øke sjansene dine så bli kjent med lagene, de individuelle spillerne og ikke minst strukturen på spillet. Det er jo et spill tross alt, så hvorfor ikke sette i gang med spillingen nå?

FAQ

Ja, det kan man, og det er tilgjengelig der betting apper generelt fungerer. Om en av Starcraft 2 spillselskaper tilbyr spill på denne eSporten gjør de det også på telefon og app.
Ja, det er like lovlig å spille på som alt annet. Det er like lovlig å spille på som det er lov å spille på fotball.
Det gjør det, og det er noe som kan være interessant å ta en videre titt på, og bli mer kjent med.
Andre Esporter
open
Top