Om Oss

Hos oss på bestenorskebettingsider.com har vi et klart formål. Vi er her for å hjelpe, informere og om mulig tilte oddsen bittelitt i din favør med tips om hvordan du bør spille. Det skal vi gjøre ved å skrive om nye og gamle bettingsider, hvor vi går gjennom dem og anbefaler deg om du bør spille der eller ei. Det er visse sider som er bedre enn andre, det er ikke til å komme utenom, og i 2020 er dette en industri som hele tiden er utvikling og blir bedre og bedre! Da kan det jo være greit for deg å bli med på informasjonstorget slik at nesten gang du spiller så er dine sjanser litt bedre.

I teamet har vi eksperter som vet hva de prater om og har testet alle sidene selv. Det gjør vi for å være helt sikre på at informasjonen vi gir deg er riktig. Leser du hos oss kan vi love deg at du kommer til å være bedre informert, kommer til å foreta bedre beslutninger og at sjansene dine for å vinne blir litt bedre. Da mener vi det er vel verdt å lese hva vi har å si!

Mattias - Bestenorskebettingsider.com
Mattias
Premier League Champions League
Les mer
Birgitte - Bestenorskebettingsider.com
Birgitte
EA Sports FIFA Counter-Strike
Les mer

Mattias

Bettingentusiast og har spilt fotball på et relativt høyt nivå selv. Han er fotballeksperten vår, og alt som har med den sporten å gjøre kommer fra han. Det er også han som vi kaller Sjef her, da det er han som eier siden. Han spiller mye selv og hans største gevinster kommer som oftest i fotballmarkedet!


Birgitte

PC-eksperten vår, som hjelper oss med å sette opp alt slik at siden fungerer så godt som mulig og at du som leser ikke opplever noen problemer. Hun har drevet med IT i mange år, og når hun ikke driver med det liker hun faktisk å holde seg oppdatert på e-sport. Selv om det er en relativt ny aktivitet så har hun vært med på det siden begynnelsen og har vunnet tusenvis av kroner på FIFA og Counter Strike!

open
Top