Beste UFC bettingsider – Hva du bør vite om bettingselskaper som tilbyr denne sporten

UFC har vokst ekstremt mye de siste årene, hjulpet av store profiler som har blitt verdensstjerner. Det har blitt en dominerende sport, og det er ikke rart det er så stor interesse rundt det. Om du vil vite hvordan tippe på UFC og hvilke UFC bettingselskaper du bør vite om, så leser du videre her. Du kan anse dette som en slags guide til UFC tipping, og generelt hva du bør vite om UFC betting i Norge. Om det er av interesse for deg så les gjerne videre for mer informasjon!

De beste UFC betting sites vi anbefaler
# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Infinity
4.9
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.9
Besøk nåInfinity anmeldelse kommer snart
3
Nords
4.8
€€100
Bonus:
€100
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til €100
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.8
Besøk nåNords anmeldelse kommer snart
4
22bet
5
€1200kr
Bonus:
1200kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1200kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nå22bet anmeldelse
5
Dreambet
4.9
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 1000kr
 • Omsetning 8x
 • min 100kr
4.9
Besøk nåDreambet anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Hvilke UFC bettingselskaper du bør vite om

Det er ganske naturlig at UFC får veldig mye oppmerksomhet blant bettingselskaper, og når du leser en guide til UFC tipping så er det klart at du også skal få tips om operatørene du bør spille på. Ikke bare for at de er dyktige når det gjelder UFC, men også fordi de generelt sett er svært gode bettingselskaper. Her får du informasjon om fem av de beste!

Bethard

Bethard – UFC har en viktig rolle hos Bethard, og det er veldig mye annet interessant der. Blant annet det at du får en veldig innbydende velkomstbonus, mange sporter å spille på, og generelt en svært fin opplevelse. At du er trygg og sikker mens du spiller er naturligvis bare positivt det også.

Unibet

Unibet – operatøren som «alle» er glade i. Der tilbys alt du behøver av spill, gode odds og mange marked. At de har et godt fokus på kampsporter som UFC er naturligvis en bonus, og det gir deg jo muligheten til å en svært god opplevelse. Så har de alltids en promo eller kampanje på gang, så det er mye å like der!

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Hvilke marked du bør vite om

Som ved mange andre sporter som finnes, så finnes det faktisk ganske mange marked å spille på. Akkurat det er jo ganske interessant, fordi det er jo bare to utøvere i en kamp. Men sporten er dynamisk, og det finnes mange variasjoner og utfall som kan være spennende å utforske. Her får du innblikk i noen av dem, og hva som er verdt å vite rundt markedene for UFC.

Bookmaker Marked Detaljer Vanskelighetsgrad for gevinst Besøk
1000kr
Unibet
5
Marked
Metoden på seieren
Detaljer
Sats på om det er knockout, teknisk knockout eller noe annet som avgjør vinneren
Vanskelighetsgrad for gevinst
Dette er det jo ganske gode odds på, da det er mye forskjellig som kan skje. Det gjør det risikabelt for deg, men desto mer belønnende om det skulle gå inn.
Besøk nå Unibet anmeldelse
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Hva du bør vite om UFC live betting

Alle de beste UFC betting sider tilbyr UFC live betting, noe som ikke er overraskende i det hele tatt. Som sagt, det er jo en ekstremt populær sport, og det er en veldig gøyal dynamikk i kampene, og om du holder et øye med på kampene så er det potensielt sett mye penger å tjene. Spesielt om du kjenner til sporten så klart. Det er en rekke marked å holde et øye på, men husk at de ofte ikke er tilgjengelige å se før kampen starter, eller rundt da. Men, om det er sånn at underholdning er målet ditt så bør du virkelig gi UFC betting odds spill en sjanse live. Det vil du nok ikke angre på.

Noe som er veldig interessant er at du har tilgang til UFC live streaming i visse bettingselskaper. UFC betting i Norge er jo noe som er ekstremt populært, og det kan man si også for selve kampene. Det handler jo bare om å vite hva som er tilgjengelig, noe som er nok en grunn til at du leser en UFC vedding guide som denne! Det at det er enkle krav for at man skal få tilgang til live streaming er jo også bra, og det gjelder også når du spiller på de beste UFC betting apper!

Unibet
Bonus: 1000kr
Finnes UFC:
Hva du bør vite: Må ha registrert konto og penger tilgjengelig. Eller ha plassert innsats maks 24 timer før eventen starter.
Unibet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Bet365
Bonus: 1000kr
Finnes UFC:
Hva du bør vite: Må ha registrert konto og penger tilgjengelig. Eller ha plassert innsats maks 24 timer før eventen starter.
Bet365 anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Betway
Bonus:
Finnes UFC:
Hva du bør vite: Må ha registrert konto og penger tilgjengelig. Eller ha plassert innsats maks 24 timer før eventen starter.
Betway anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Populære UFC konkurranser

Det er verdt å påpeke at UFC i seg selv er en slags konkurranse eller liga om man kan kalle det for det. Det er en del av MMA, eller Mixed Martial Arts. Om det er kun UFC du vil bette på så kan du jo det, men kampene der skjer ikke like ofte, så det er ikke like gøy hele tiden. Men det er ingen tvil om at Ultimate Fighting Championship har vokst ekstremt mye, og når du tar en titt på UFC betting sider på nett så har de en høy prioritet. Det er jo der stjerner som Conor McGregor og Khabib Nurmagomedov virkelig har vokst frem.

UFC - Ultimate Fighting Championship

Det er jo også det som får definitivt mest oppmerksomhet blant gamblere, media og betting sider. Det er naturlig nok der det er mest marked, og de største pengene ligger. Men om du ønsker å spille på andre MMA konkurranser tilbyr de de beste UFC bettingsider så er det alltids konkurranser som Professional Fighters League, KSW, Glory og andre som er verdt å ta en titt på.

Igjen, det er ikke sånn at de er like store som UFC, men det kan være verdt å ta en titt på, spesielt om du ønsker å komme deg bort fra det som muligens kan anses for å være mainstream. Og mange av de største utøverne i dag har jo først konkurrert i disse, så det er mye bra å spille på der. Det er derfor du bør lese en guide til UFC tipping, så får du mulighet til å spille på mye interessant!

Konkurranser eller turneringer Bookmakere med den beste oddsen
UFC bet365
Glory Unibet
Professional Fighters League Cbet

Hva du bør vite om i en UFC vedding guide

UFC er egentlig en ganske ukomplisert sport. Det er to personer i et avgrenset område som sloss mot hverandre. Alt kan i teorien skje, men det er visse ting som dog er mer sannsynlige at kan skje. Så det er verdt å vite om de beste utøverne, hva som gjør dem gode, og hva som faktisk kan skje i en kamp. Det er veldig dynamisk og veldig mye interessant som kan skje.

Hvordan tippe på UFC

Sjokk i en UFC kamp kan definitivt skje, og det trengs bare et spark eller slag for å forandre på det hele. Formen til utøverne er også viktige, så det å ha disse detaljene på plass før du plasserer innsatsen din vil naturligvis hjelpe deg.

Det er klart, du kan også gå etter hva hvordan UFC betting odds ser ut for kampen du vil spille på. Det forteller deg ganske mye, da analytikere har tatt en nøye gjennomgang på deltagerne før de har satt oddsen. Det er i hvert fall det du kan forvente fra de beste UFC betting sider, og det kan faktisk være gull verdt, og kan brukes som en slags UFC vedding guide. Jo mer du vet, desto høyere sjanse har du for at det hele blir riktig for deg, og den tiden kan være veldig verdifull også, så gjør deg selv en tjeneste!

FAQ

Ja, det er det, noe som er litt paradoksalt med tanke på at det å utøve UFC, eller MMA, ikke er lov. Men spill på UFC betting i Norge, det er ikke noe problem.
Ja, det er like mulig som på alt annet du better på. De beste UFC bettingselskaper gir deg også god UFC betting odds, så potensialet er definitivt der!
Ja, kampenes utfall er ikke forhåndsbestemte, og så lenge du bruker en av de pålitelige UFC spillselskaper som finnes å spille på så går det bra. Derfor er det bra for deg at vi har liste over UFC bookmakere!
Andre sporter
open
Top