Beste CS GO betting sider - Les om lagene og livespenningen her

CSGO er faktisk en av de mest populære sportene i dag, og om det er noe du ikke er så oppdatert på så vil det kanskje være en overraskelse for deg. Men det er altså tilfellet, og her kan du lese gjennom en CS: GO betting guide, og få informasjon om CS GO bettingselskaper som du kan benytte deg av. Det er litt av hvert å vite om, så om du vil vite mer om de beste CSGO bettingsider så les gjerne videre her for all informasjon som du behøver.

Beste CS GO betting sider for 2024
# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Infinity
4.9
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.9
Besøk nåInfinity anmeldelse kommer snart
3
Nords
4.8
€€100
Bonus:
€100
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til €100
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.8
Besøk nåNords anmeldelse kommer snart
4
22bet
5
€1200kr
Bonus:
1200kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1200kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nå22bet anmeldelse
5
Dreambet
4.9
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 1000kr
 • Omsetning 8x
 • min 100kr
4.9
Besøk nåDreambet anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Våre anbefalte CSGO betting sites

Unibet

Unibet – en fantastisk bookmaker som egentlig gir deg alt du behøver. Og da tenker vi ikke spesifikt bare på CS: GO, men er også veldig dyktige med denne esporten. Ikke bare har de mange marked, men de er også dyktige på å reklamere for det, så du vet når det er store events og lignende på gang. Mer enn det kan jo ikke kreve, i tillegg til en veldig fin velkomstbonus da!

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

22bet

22bet – har en egen seksjon for esport, hvor CS: GO naturligvis er en stor del av det. Det betyr gode muligheter for bettingmarked, og i det hele tatt en attraktiv måte å spille på. Har en velkomstbonus på 1200 kroner som du også får. Et av de beste CSGO bettingsider på nett i dag.

Velkomstbonus: 1200kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Cbet

CBET – enda en bettingside som har esport som egen kategori. Der er CSGO en av de mest populære aktivitetene, noe som innebærer for deg et godt utvalg av marked og ligaer å spille på. I det minste langt over det gjennomsnittet er. CBET er jo for øvrig en side med et veldig godt rykte, og med en god velkomstbonus i tillegg blir den fort en veldig god CS GO gambling sites.

Betway

Betway – dette er en av de beste bettingsidene på nett generelt, og det gjelder også om du skal spille CS: GO. Det er interessant at Betway prioriterer esport, noe som gir veldig god fordel når du skal spille der. De har massevis av marked tilgjengelig, og alle de gode sidene ved seg som har gjort Betway til en så populær bettingside som det er. Så får du også en fin velkomstbonus til å sette i gang med.

En kort CSGO betting guide og marked tilgjengelig

Til tross for det man kanskje skulle tro så er det mye godt å spille på når det kommer til CS GO og de forskjellige bettingmarkedene. Akkurat det har operatørene passet på å få til, og selv om det kanskje ikke er like mye tilgjengelig som for fotball så er det fortsatt mer enn nok til å holde en fornøyd og interessert.

Bookmaker Marked Detaljer Vanskelighetsgrad for gevinst Besøk
1000kr
Unibet
5
Marked
Om kampen ender uavgjort
Detaljer
Sats på hvorvidt en kamp ender uavgjort
Vanskelighetsgrad for gevinst
Dette er ganske usannsynlig at skjer i CSGO, og det finner du på de beste CSGO bettingsider. Men dermed blir også oddsen desto bedre.
Besøk nå Unibet anmeldelse
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Hva du bør vite om CS GO live betting

Dette er også noe som har tatt mer av i de siste årene. Og med tanke på at ungdommen som vokser opp er i interessert i spillet, så er det naturlig at det blir fokus rundt tilbudet som spillere får. Det finnes i dag store muligheter for live betting, og er noe som veldig mange liker å følge med på. Spesielt fordi man kan drive med ting som blant annet CSGO match betting, CS: GO skin betting osv. Noe mange liker også er CSGO 1v1 betting! Det gir en helt annen dimensjon til spillingen.

I motsetning til de mest populære sportene, så er det på bettingsider mange ser CSGO. Det er fordi rettighetene er mye enklere få tak i, og at det naturligvis også er veldig populært. Den kombinasjonen er gull verdt, og om du er ny til spillet, så er det noen CSGO Bettingselskaper du bør vite om for å få det hele med deg live!

Unibet
Bonus: 1000kr
Finnes Csgo:
Hva du bør vite: Du må ha penger på konto, eller plassert et spill 24 timer før streamen starter for å få tilgang.
Unibet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

NorgesSpill
Bonus: 2500kr
Finnes Csgo:
Hva du bør vite:
NorgesSpill anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

22bet
Bonus: 1200kr
Finnes Csgo:
Hva du bør vite:
22bet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

De mest populære events

CS GO PGL Major Stockholm 2021

Vi kan nesten garantere deg at CS: GO er mer populært enn du tror, mye mer faktisk. Det er veldig mye penger i sporten, og det er en sport som har interesse fra alle land i verden, også her i Norge. Og det betyr jo at konkurransene og cupene blir større. Det finnes for eksempel Verdensmesterskap i CS GO, hvor spesielt CS GO team betting er svært populært. Alle gamle og nye CSGO betting sider tilbyr spill på dette, og noe du definitivt bør vite mer om, om du i det hele tatt er interessert i online spillet.

Og om du er interessert i å vite mer om dette, så er det jo utrolig at prisene for å vinne slike turneringer er på flere millioner kroner. Den største, gir 20 millioner kroner, og da er det bokstavelig millioner som følger konkurransen via Twitch og andre live streaming tjenester, som det CS GO gambling sites tilbyr. Det er det definitivt verdt å sjekke ut.

Events Bookmakere med den beste oddsen
Counter-Strike: Global Offensive Major Championships bet365
IEM Fall 2021 Unibet
Dreamhack Open Betway

En kort CS GO betting guide

CS GO betting guide

Til stor del handler det hele om å vite hva man better på. Man kan jo alltids gå etter oddsen, men den forteller deg ikke alt, og siden det er så mange runder i en serie av CS: GO, så er det en annerledes dynamikk i det hele. Man kan risikere å bette på noe som føles veldig ustabilt. Det er veldig mye å velge fra, og mange potensielle marked å utnytte. Å vite hva som er best for deg, og hvordan det kan påvirke oddsen og sannsynligheten for at du vinner er svært viktig, av naturlige årsaker.

Så gjelder det jo også å finne gode CSGO spillselskaper, som tilbyr god odds, og kanskje til og med en bonus som gjelder for esport. Det er ikke umulig å gjøre. Men uansett, bli kjent med spillet og hva det hele innebærer, så har du alltid en god sjanse. Og følger du oddsen, om du forstår odds, så kan du ganske mye allerede!

FAQ

Det er noe av det mest populære som finnes. Selv om det er et videospill, så er det noe den yngre generasjonene er veldig interessert i, og noe spillselskapene vet å utnytte.
Det er like lov som på hvilken som helst annen sport du kan spille på. Like lovlig som fotball og tennis.
Det kommer an på hva du er ute etter, men hos oss får du en rekke tips, som blant annet ved å lese denne artikkelen.
Andre Esporter
open
Top