Beste Hesteveddeløp Bettingsider — Utforske de store markedene og turneringene

Hesteveddeløp er en av de eldste og mest elegante sportene gjennom historien, så det er noe du definitivt bør spille på om du har muligheten. For det er ikke akkurat sånn at det mangler hesteveddeløp bettingselskaper å spille på, og her hos oss får du noen få tips om hvordan tippe på hesteveddeløp, og hva vi anbefaler at du gjør. Trenger du en guide til hesteveddeløp tipping og noen gode råd så har du definitivt kommet til riktig sted, så les gjerne videre for mer informasjon!

De beste hesteveddeløp betting sider du bør vite om

# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Rollino
4.9
€3540kr
Bonus:
3540kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 3540kr
 • Min. innskudd - 240Kr
 • min 1.50
4.9
Besøk nåRollino anmeldelse kommer snart
3
22bet
4.8
€1200kr
Bonus:
1200kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1200kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
4.8
Besøk nå22bet anmeldelse
4
NovaNackpot
4.8
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Min. innskudd - 200Kr
 • min 1.50
4.8
Besøk nåNovaNackpot anmeldelse kommer snart
5
Palm Slots
4.6
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 1000kr
 • Min. innskudd - 100Kr
 • min 1.80
4.6
Besøk nåPalm Slots anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

En god liste over hesteveddeløp bookmakere du bør vite om

Unibet

Unibet – en side som alltid anbefales, uansett hvilken sport det er snakk om. Men om du er glad i norske hesteveddeløp betting så er dette en av de beste sidene for nordmenn å bruke, som også er svært pålitelig. Bonusene du får er også veldig fine, så det er sånn sett ikke altfor mye å tvile på.

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Expekt

Expekt – har et godt fokus på hesteløp generelt, og tilbyr spillere gode marked når du better der. Expekt har også en veldig god bonus du kan benytte deg av, og kan kanskje anses som en av de beste hesteveddeløp spillselskaper som finnes i dag. Det at du kan virkelig stole på Expekt at de kommer til å behandle deg bra er naturligvis veldig viktig det også.

Hvordan tippe på hesteveddeløp, det du bør vite om

Som ved alle andre sporter så er det nok av interessante marked å spille på når det kommer til hesteveddeløp. Og det er jo blant annet derfor vi har laget denne hesteveddeløp vedding guide for deg, så du får en god oversikt og kan vite hva du kan forvente når det gjelder de ulike markedene som er tilgjengelige.

Det er jo spesielt nyttig for deg som ikke har så god kunnskap om hesteveddeløp, og det er altså mange gode marked som er viktige å vite om. Spesielt om du også har lyst til å ha det gøy samtidig som du spiller.

Bookmaker Marked Detaljer Vanskelighetsgrad for gevinst Besøk
1000kr
Unibet
3.5
Marked
Multiplikator
Detaljer
Legg til flere valg på en kupong.
Vanskelighetsgrad for gevinst
Dette høyner oddsen ganske mye, da oddsen for hver eneste innsats legges sammen, men da er det også ganske vanskelig å treffe på alle valgene dine.
Besøk nå Unibet anmeldelse
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Gi hesteveddeløp live betting en sjanse!

Det er ikke mye som er morsommere enn å spille live på noe mens det foregår. Det er en slags spenning ved det som man ellers ikke får så mange andre steder, og det er definitivt sant når det gjelder hesteveddeløp også. Heldigvis er det ikke akkurat mangel på hesteveddeløp betting sider på nett som tilbyr live betting, og live streaming for den del, så det gjelder for deg å finne frem til det du liker.

Hesteveddeløp Betting Sider

Det er massevis av forskjellige og interessante marked, og selv om du kanskje er vant med fotball live betting så sier det seg selv at det er annerledes når det kommer til hesteveddeløp betting odds. Det er i det minste verdt å holde et øye med, fordi spenningen som hesteveddeløp live betting gir deg, når det er knapt med tid for å plassere innsats, de er det lite annet som kan måle seg med.

Spesielt ikke om det er snakk om at du spiller på de beste hesteveddeløp betting sider som også tilby live streaming. Dette er noe de aller fleste bookmakere tilbyr i dag, og gjør det veldig morsomt å spille samtidig som man kan se løpet mens det pågår. Det er utrolig spennende, og heldigvis noe som veldig mange tilbyr, selv på de beste hesteveddeløp betting apper. Så du kan spille og se hvor enn du er, noe som gjør det utrolig populært!

Betway
Bonus:
Finnes hesteveddeløp:
Hva du bør vite: Ha konto og penger satt inn. Eller foretatt et spill i løpet av de siste 24 timene.
Betway anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Unibet
Bonus: 1000kr
Finnes hesteveddeløp:
Hva du bør vite: Det samme som ovenfor, det er de samme kravene.
Unibet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

bet365
Bonus: 1000kr
Finnes hesteveddeløp:
Hva du bør vite: Ha en konto og penger på konto eller foretatt innsats i løpet av de siste 24 timene før streamen starter.
bet365 anmeldelse

*Åpningstilbud Opp til 1.000 kr i spillkreditter for nye kunder hos bet365. bet365 matcher ditt kvalifiserende innskudd opp til 1.000 kr. Gevinster er ekskludert innsats for spillkreditter. Regler, tidsbegrensing og unntak gjelder.

De største konkurransene hos spillselskaper

Det er noe legendarisk med hesteveddeløp, og de største konkurransene er kjent verden over. I Norge har vi ikke noen store konkurranser som sådan, men vi har trav. Det er ikke like kjent rundt om i verden, og når det handler om de store konkurransene så er det som oftest snakk om de i USA og England. Altså som Kentucky Derby, Royal Ascot og Cheltenham. Det finnes også andre som er mer interessante for de som virkelig er interesserte i sporten, men for oss som kanskje er mer interesserte i bettingaspektet så er det ikke tvil om at de store konkurransene gir mer. Det er mer oppmerksomhet rundt dem, og det er ikke tvil om at hesteveddeløp bettingselskaper gir deg mer å spille på.

Royal Ascot

Det er noe som også får mye oppmerksomhet i den videre verden, og det slike konkurranser gir er prestisje, også når du vinner når du spiller på dem. Og som oftest er, når noe er populært i resten av verden, så er det som oftest det også her i Norge. Når det kommer til hesteveddeløp betting i Norge så er det ganske standard, i hvert fall i forhold til det du finner i andre land, så det handler jo bare om å slå seg løs.

Det har også kommet nye konkurranser de siste årene, som for eksempel Dubai World Cup og The Everest som holdes i Australia. Sammen med for eksempel Prix de l’Arc de Triomphe som har holdt på siden 1920. Om du har lyst til å bli kjent med en ny sport så er det ikke mange som har like stor prestisje og eleganse som hesteveddeløp, og det er utrolig gøy å spille på!

Konkurranser eller turneringer Bookmakere med den beste oddsen
Royal Ascot bet365
Dubai World Cup Unibet
Cheltenham Betway

Les disse tipsene før du begynner med hesteveddeløp

Det er mye moro å finne med det å bette på hesteveddeløp, og det gjelder jo å finne beste hesteveddeløp betting odds for å gi deg selv så stor sjanse som mulig til å vinne store summer. Det handler ofte om å gå etter oddsen, men det gjelder jo kun om det handler om at du vil vinne på oddsfavoritten. For om det er slik at du vil vinne litt større summer så må du helst finne marked som er mer interessante og som gir deg annet å spille på. Derfor er det greit å lese om hvordan tippe på hesteveddeløp og få en generell guide til hesteveddeløp tipping også.

Hvordan tippe på hesteveddeløp

Det er mye du bør vite om før du setter i gang med spillingen, og det er veldig mye som kan gå galt, eller riktig, i et løp med hester. Det er jo utrolig mye penger i sporten også, så det er mye press på alle de som er involverte og de kan gi uante konsekvenser. Det er også alltid viktig å huske at du skal ha det gøy. I det øyeblikket du ikke har det gøy lenger så er det like greit å bare avslutte spillingen. Det er det alle de beste hesteveddeløp bettingsider også sier, for da er sjansene for at du skal vinne mye lavere, og det er det rett og slett ikke verdt.

Ta en titt på oddsen, bli kjent med hestene og konkurransen, så går det nok bra!

FAQ

Ja, det er det i Norge og det er ingen hindringer til å gjøre det heller.
Jockeyen er jo den som styrer hesten, så det er klart han kan utgjøre en rolle, spesielt om jockeyen er veldig dyktig. Men til syvende og sist handler det om hesten.
Ja, det er klart. Det er like mulig som om du spiller på fotball eller noen annen sport på de ulike bookmakerne!
Andre sporter
open
Top