Rabona anmeldelse

Det er ikke vanskelig å se at Rabona er for de som liker fotball, det ligger jo litt i navnet, men også at mye av fokuset rundt design og slikt ligger på fotball.

Vis mer

Men det er langt i fra alt de tilbyr, og om du lurer på hvordan Rabona sports betting ser ut så anbefaler vi at du tar en titt på vår Rabona anmeldelse for å få all den viktige informasjonen du behøver. Spesielt når det kommer til viktige ting som lisens og slikt, men ikke minst Rabona bonus, som du vil bli fristet av med stor sannsynlighet.

Vis mindre
Velkomstbonus: 2100kr
Rabona
4.3
  • Godt utvalg av betalingsmetoder
  • Godt utvalg av sport og marked
  • En flott velkomstbonus
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 4.3
Uttak: 4.3
Innskudd: 4.3
Valutaer: 4.3
Programvare: 4.3
Brukervennlighet: 4.3

En pålitelig lisens hos Rabona

Rabona får lisensen fra Curacao, som er en mye brukt kommisjon av mange operatører i bransjen. De stiller strenge krav og har satt på plass gode reguleringer for å passe på at alle bookmakerne oppfører seg som de skal. Det er jo bare bra for de av oss som vil spille på Rabona.

Om du er opptatt av ansvarlig spill så har Rabona en egen seksjon for det, og lenker til forskjellige organisasjoner som hjelper mot spillavhengighet, som GamCare, Gamblers Anonymous og Gambling Therapy. Du kan også sette grenser på spillingen din om du føler det er riktig for deg.

Rabona registrering – Gjort i en fei!

Rabona

Dette er en bettingside som er på norsk også, og du kan bare trykke på Opprett Konto som ligger høyt til høyre på skjermen. På det første trinnet så må du skrive inn din e-postadresse, brukernavn og passord. Her kan du også skrive inn eventuell promokode om du har det, og alt dette tar naturlig nok kort tid.

Da vil du komme på det neste trinnet hvor vanlig info som navn, adresse, telefonnummer og lignende kreves. Her kan du også velge NOK om du vil det, men du kan også velge valutaen EUR om du heller foretrekker det. Det er opp til deg helt enkelt.

Og du kan faktisk starte med å gjøre ditt første Rabona innskudd umiddelbart. Heldigvis er det mange gode alternativ for det, som du kan se nedenfor.

Rabona uttak og innskudd

Og når det er sånn at du skal gjøre innskudd så kan du velge mellom mange gode metoder. Det inkluderer kort som Visa og Mastercard, kryptovaluta, MiFinity, Neosurf og ecoPayz. Valgmulighetene i forhold til det vi er vant med til her i Norge er veldig bra, og noe som vi anser som svært positivt. Hvor mye du kan sette inn avhenger på metoden du velger, men det er ecoPayz og MiFinity som har høyest grense på 50 000 kroner. Det skal ikke koste noe å gjøre innskudd og det skal være inne på kontoen din umiddelbart.

Det er litt færre alternativ for uttak hos Rabona betting, men du kan fortsatt bruke ecoPayz, MiFinity, Ripple og Kryptovaluta. Det er gode valgmuligheter det, og igjen er det meste du kan ta ut per gang 50 000 kroner, om du bruker ecoPayz eller Ripple. Det er en prosesseringstid på opp til 5 dager når det gjelder Rabona uttak tid, og av det vi har sett så skal det ikke koste noe å gjøre innskudd heller.

Det er ingenting negativt å si om betalingsmetodene hos Rabona, og bedre enn det man får sammenlignet med mange andre operatører.

Rabona bonus – Et stort utvalg!

Rabona

De har en veldig fin Rabona velkomstbonus på ditt første innskudd, hvor det er 100 prosent bonus opp til 2100 kroner. Det gir deg en flott start på spillingen din, og er en høyere bonus for sports betting enn det man får hos mange andre bookmakere. Omsetningskravet ligger på ganger 5, og oddsen på singelspill skal være på minst 2.00. For multispill så er det 1.50 som gjelder. Du har 30 dager på deg, og generelt vil vi si at dette er en svært god velkomstbonus!

Men det er ikke alt av bonuser som Rabona NO har, og det er så mange at vi ikke kan nevne alle her. Den viktigste er kanskje Ukentlig Påfyll bonusen, og er en bonus du får på det første innskuddet du gjør i en ukedag, hver eneste uke. Det er 50 prosent bonus opp til hele 5000 kroner. Les gjerne gjennom krav og vilkår for å få all informasjon. Det er også andre bonuser som Cashback bonus hvor du kan få 10 prosent av dine tap innen en gitt tidsperiode.

Er du glad i akkumulatorbooster eller andre typer av bonuser og funksjoner så anbefaler vi at du tar en titt på deres kampanjeside, de tilbyr rett og slett mye mer enn man vanligvis får når det kommer til bookmakere.

Det gjelder også det at Rabona tilbyr et VIP-program, hvor du starter som nybegynner. Du får poeng jo mer du spiller, og du kan få cashback jo høyere opp i nivå. Høyest er Legende-nivået hvor det er 15 prosent cashback.

En rask oversikt over markedene

Selv de flotteste bonusene har ikke så mye å si om selve spillingen ikke er god nok, men det er ikke et problem her. Det er marked for stort sett alle sporter, og da spesielt for Rabona fotball. De har raske marked, cornermarked, spesialer, hvem som får kort først, mål og mye mer. For de største kampene med størst interesse så kan det være over 100 marked å boltre seg i.

Marked er noe Rabona betting for øvrig forsøker å gi deg på de fleste sporter, så du kan for eksempel finne settmarked for volleyball, omgangsmarked for basketball og mye mer lignende. Det gjør det hele interessant å spille hos Rabona, og gjør liksom at det alltid er underholdende. Spesielt med tanke på også det at det er veldig mange sporter å velge fra.

Rabona sports betting – Noe for alle

Som nevnt ovenfor er det veldig mye bra å velge mellom for sport, alt fra Rabona fotball til e-sport, virtuell sport, basketball, håndball og mye mer. Man kan vel enkelt og greit si at alt det du vil ha fra en bookmaker finner du hos denne operatøren, og Rabona com gjør det vanskelig å kreve så mye mer enn det egentlig.

Det er ikke bare at valgmulighetene for forskjellige sporter er mange, men det er også dybde i dem, som ved at det er flere forskjellige ligaer, cuper og konkurranser. Alt det nordmenn liker å spille på har du tilgjengelig, i tillegg til visse sporter og muligheter du kanskje ikke er så kjent med. Rabona odds har jo en egen del for spesialiteter, og det er mye annet moro å finne også.

Når det gjelder de mest populære sportene er det vel kanskje disse først og fremst:

Prosessen med å legge en innsats hos Rabona

Vi har allerede nevnt at det er mange gode funksjoner ved å spille hos Rabona, blant annet akkumulatorer og andre booster man får. Du kan også benytte deg av Rabona cash out, en funksjon mange er glade i, og som du kan lese mer om på siden. Alle steder det er tilgjengelig blir du informert tydelig om, så det er lett å finne ut av.

Når det gjelder selve spillingen så er det bare å trykke på det utfallet du er ute etter, så vil det dukke opp på spillekupongen. Du kan velge singel, kombi eller system, og vi føler ikke at du kommer til å treffe på noen som helst vansker med dette. Det er naturlig at de ønsker å gjøre det så lett som mulig å spille, og de har de lykkes med synes vi. Det er også lett å oversikten over selve spillingen og alt som er tilgjengelig for deg, så vi tror ikke du vil treffe på problemer altså!

Den beste opplevelsen for spillere - Rabona live betting

Som alle de gode og kjente bookmakerne har også Rabona live betting. Det kan du finne under Rabona sports betting, eller i en egen seksjon. Der er det umiddelbart lett å se hva som er mulig å spille live og ikke, og du kan også gå inn på kalenderen deres for å se hva som du kan spille på i dagene fremover. Mange forskjellige sporter og ligaer kan spilles på, og du kan også bruke et søkefelt for å finne noe spesifikt om du vil det.

Dessverre finnes det ikke Rabona live streaming, men vi håper det er noe som legges til snart!


Rabona mobil: Enkelt og smidig

Det finnes ingen Rabona app som sådan, men du kan spille bookmakeren på telefonen din via nettleseren. Det er smidig og fungerer akkurat som du ønsker at det skal gjøre. De har brukeroptimalisert siden bra, og det er enkelt å navigere den, og bruke funksjonene. Som for øvrig er stort sett de samme som på PC.


En enkel bettingside å bli kjent med

Når du besøker Rabona for første gang vil du se at det er fort gjort å få oversikt over alt som finnes på den. Uansett om det gjelder bonusene, sportene, markedene eller hvor du skal registrere deg. Rabona odds har gjort all informasjon om selve siden lett tilgjengelig også, så du får tilgang til det du behøver relativt raskt. Det er det ikke alle operatører som kan skryte av, og noe vi liker med denne.

Det å sette i gang med spilling, være det seg gjøre innskudd eller annet, er også fort og smidig, så du vil ha en god brukeropplevelse på Rabona.


Din sikkerhet hos Rabona Norge

Som de fleste andre bettingsider bruker Rabona SSL krypteringsteknologi for å passe på din informasjon, være det seg personlige opplysninger eller bankdetaljer. Alt er sikkert og betalingsprosessen blir administrert av Tranello Limited, et selskap med mye erfaring i bransjen, og som man kan ha tillit til.

Det eneste du skal bekymre deg om hos Rabona er om kupongen din går inn eller ei!

Firmainformasjon
Navn Araxio Development N.V.
Hovedkvarter Julianaplein 36, Curaçao
Etablert 2019
Lisenser No. 8048/JAZ2016-064 - Curacao
Telefon +4780025052
E-post support@rabona.com
Kontaktskjema Nei
Live chat Ja – åpent døgnet rundt. Ikke på norsk

Rabona kundeservice

Om det er sånn at du trenger hjelp så har du tre forskjellige alternativ. Du kan ringe dem – de har et norsk nummer, du kan bruke e-post eller Rabona live chat. Sistnevnte er tilgjengelig døgnet rundt, men dessverre ikke på norsk. Det bør ikke være en veldig stor hindring dog, og det viktigste er uansett at du får hjelpen du behøver.

Så anbefaler vi alltid at du tar en titt selv på Rabona com for å lese gjennom deres FAQ og lignende. Da får du all inf om du trenger kanskje, så du ikke trenger å kontakte hjelpen. Men om du skulle gjøre det, så er det altså lett og raskt å få hjelp, akkurat slik vi vil ha det.


Konklusjon

Vi har egentlig ingenting å utsette på Rabona. Kanskje bare at de kunne hatt live streaming, men som du ser av vår Rabona anmeldelse så er det nesten en komplett bookmaker som tilbyr alt du trenger. Uansett om det er bonusene du er ute etter eller gode valg når det kommer til sport og marked så har Rabona betting det du trenger. Om du er ute etter en ny bettingside så anbefaler vi Rabona Norge høyt, det er en god bookmaker!

FAQ

Den får de fra Curacao, som er en av de beste og sikreste stedene for lisens.
Det kan man, men ikke på app. Men det fungerer uansett like godt på nettleseren, og vi anbefaler at du tester.
Det er helt klart fotball, men det er ikke en stor overraskelse akkurat!
Utvalg av våre beste bookmakere
Rabona
open
Top