Beste formel 1 betting sider – Vår betting guide til den topp konkurransen i billøp

Formel 1 er en fantastisk sport, og en av de absolutt mest populære i hele verden. Det gjelder både når det kommer til publikum og popularitet, men også for gamblere. Les mer her om du vil vite hvordan tippe på Formel 1, og vil du lese gjennom en Formel 1 vedding guide så bør du definitivt lese videre. Da får du all info du behøver, som hvilke sider er de beste Formel 1 spillselskaper og om Formel 1 betting i Norge! Les her for all info!

Beste Formel 1 betting sider på nett
# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Infinity
4.9
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.9
Besøk nåInfinity anmeldelse kommer snart
3
Nords
4.8
€€100
Bonus:
€100
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til €100
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.8
Besøk nåNords anmeldelse kommer snart
4
22bet
5
€1200kr
Bonus:
1200kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1200kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nå22bet anmeldelse
5
Dreambet
4.9
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 1000kr
 • Omsetning 8x
 • min 100kr
4.9
Besøk nåDreambet anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

De beste Formel 1 betting sider på nett

Mr Green

Mr Green – en veldig populær operatør som gir deg en veldig fin velkomstbonus for å få deg i gang med spillingen. I tillegg har de gode marked for Formel 1, noe som er ganske bra, for det er ikke den letteste sporten å tilby mange marked for. Mr Green er uansett en pålitelig bookmaker, så du kommer ikke til å treffe på problemer.

Expekt

Expekt – nok en veldig populær operatør, som har gjort en god jobb med å få spillere til å stole på dem. De har et godt rykte, og er nok en side som tilbyr både gode odds og mange marked for Formel 1. Det er en side med en fin velkomstbonus også, så det er mye å sette tennene i mens du spiller.

Unibet

Unibet – dette er en operatør man kan stole på og regne med. Det er en av de beste formel 1 bettingsider, og som tilbyr gode marked for deg som spiller. De har også en veldig god velkomstbonus, og med gode odds i tillegg er dette en god side for deg som vil vite hvordan tippe på Formel 1.

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

22bet

22bet – En operatør som kanskje har noe av det største utvalget når det kommer til sporter, og de har en stor prioritet når det kommer til Formel 1 også. Det kombinerer de med en veldig god bonus for å få deg i gang, og du kan satse på vinnere av kommende løp tidlig i forkant om du ønsker det. Det er jo noe mange liker, så det er greit at de har satt det på plass.

Velkomstbonus: 1200kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

ComeOn!

ComeOn – En populær bettingoperatør i Norge, og som har et godt fokus på Formel 1, i motsetning til mange andre betting sider. De gir deg også gode Formel 1 betting odds, så det er mye bra der, i tillegg til at de også har en god velkomstbonus for deg. ComeOn er en side du kan bruke, helt uten problemer, for betting.

Les en kort Formel 1 vedding guide

Formel 1 vedding guide

Det å bette på Formel 1 er nokså likt som om du skulle gjort det på andre sporter, men det er litt færre marked som sådan. Men det som finnes er jo ganske underholdende i seg selv, så det avhenger nok litt på hva du er ute etter. Det er uten tvil sånn at de beste Formel 1 bettingselskaper som finnes gir deg mye bra å velge mellom.

Vet du for eksempel hvem som har den beste bilen så er mye gjort, fordi veldig mye avhenger på akkurat det. Det er klart, du har kanskje litt bedre odds om det er Lewis Hamilton som kjører, men det er en grunn til at det finnes et mesterskap for konstruktørene av bilene, tross alt.

Ta en tidd nedenfor for å se attraktive marked for deg.

Kan man drive med Formel 1 live betting?

Det er noe som er fullt mulig, når du driver med Formel 1 betting i Norge, så er det faktisk også utrolig spennende. Det er mye tilgjengelig for deg, og det som kanskje er ekstra gøy er at man kan forutse hva som skal skje. Pit stop er for eksempel veldig viktig sånn sett, men i motsetning til mange andre sporter krever det at du har litt kunnskaper om Formel 1.

Vet du for eksempel ikke viktigheten av dekkbytte så er det vanskelig å satse på det liksom.

Live streaming for Formel 1 er sjeldent tilgjengelig, fordi rettighetene er så dyre, og at de er kjøpt opp av andre tv-kanaler. Det gjør det vanskelig for bettingsider å konkurrere med store tv-selskap som Sky i Storbritannia for eksempel.

bet365
Bonus: 1000kr
Finnes Formel 1:
Hva du bør vite: Du må ha penger på kontoen for at du skal kunne se kamper, ingenting mer enn det
bet365 anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Unibet
Bonus: 1000kr
Finnes Formel 1:
Hva du bør vite: Du har valget mellom å ha plassert spill de siste 24 timene før kampen starter, eller å ha penger på konto
Unibet anmeldelse

*Åpningstilbud Opp til 1.000 kr i spillkreditter for nye kunder hos bet365. bet365 matcher ditt kvalifiserende innskudd opp til 1.000 kr. Gevinster er ekskludert innsats for spillkreditter. Regler, tidsbegrensing og unntak gjelder.

Betway
Bonus:
Finnes Formel 1:
Hva du bør vite: Det eneste du trenger å ha er en konto, og penger på den. Du behøver ikke å ha plassert en innsats
Betway anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

De mest populære konkurransene for Formel 1 betting i Norge

Som du kanskje vet er Formel 1 selve turneringen, på samme måte som Champions League er for fotball. Det finnes andre divisjoner, som Formel 3 blant annet, men for denne artikkelen, og generelt for interessen til folk så er det Formel 1 det handler om. Det er det vi prater om når det kommer til Formel 1 betting odds og lignende.

Alle de vanlige Formel 1 bettingselskaper tilbyr spill på alle løpene som skjer i året, så det er ikke så mye å tenke på når du når du tenker på hvilke Formel 1 spillselskaper du vil spille på. Det er dog klart at noen av dem er mer ikoniske enn andre, og det er vel ingen av dem som er mer populære eller intense som det Monaco Grand Prix er. Det er mye å velge mellom, og det er rett og slett en fantastisk sport å spille på, og følge med på!

Mest populære løp Bookmakere med den beste oddsen
Monaco Grand Prix Cbet
British Grand Prix Silverstone Bet365
Suzuka, Japan Grand Prix Unibet

Hvordan tippe: Noen gode råd

Det kanskje viktigste er å finne en god side å spille på. Derfor har vi jo en liste over Formel 1 bookmakere som du kan benytte deg av. De beste sidene for betting inkluderer stort sett Formel 1, og da er jo ting som Formel 1 betting odds veldig viktig for en tilfredsstillende spilling.

Formel 1 betting

Det å plassere innsats på ting som podiumplasseringer er også veldig gøy, og det er noe man i stor grad kan gå ut ifra avhengig på startposisjonene. Spesielt om det er førere på de store lagene som ligger i tet. Men det er som alltid de vanlige tipsene som at man må kjenne sporten litt før man satser. Man kan alltids gå etter oddsen, men det er kanskje ikke noe som er like pålitelig alltid.

Ulykker kan jo skje, som for eksempel da Hamilton krasjet, og da er det mange som tapte det som ble ansett for en «sikker» vinner. Det er jo noe som alltids er en risiko da, på samme måte som at det kan komme en uventet skade på stjernespilleren i Barcelona. Det forandrer forutsetningene, og det er derfor man også har live betting! Så det er veldig mye gøy å finne, men i Formel 1 er det oftest favorittene som vinner, sånn er det bare, fordi det har veldig mye med hvor god bil føreren har også. Men test det selv, og se hvor gøy det kan være!

FAQ

Det kan man, men ikke regn med at du kan bruke de beste Formel 1 betting apper i Norge, på grunn av hvordan reglene her til lands er. Men du kan dog spille direkte på nettleseren på telefonen din om du vil det, og det fungerer ofte like bra!
Det er ikke like mange marked for Formel 1, men det er på grunn av sportens struktur. Det er dog sånn at det har kommet flere og flere marked den siste tiden, spesielt på de beste Formel 1 betting sider, så det er noe man kan forvente i større grad fremover, forhåpentligvis.
Det er det i Formel 1, og det er jo stort sett det samme som på alle andre sporter du satser på. Det er kanskje litt mindre sannsynlig på grunn av hvordan sporten er satt opp, men det er klart det er potensiale til å vinne ved å spille.
Andre sporter
open
Top