Bet365 app – Funksjonene og hvordan du laster ned appen

bet365 godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Det er noe litt eget med bet365, kanskje er det den skyhøye kvaliteten som for spillere til å komme tilbake for mer, eller det at det er så mange ulike funksjoner der? Det kan være mye rart, men uansett om du vil spille på PC-en eller på bet365 app, så vil du få en god opplevelse.

Vis mer

Og det får du vite mye mer om her, om du leser vår anmeldelse av bet365 mobile app, både på app og om du velger å spille direkte på nettleseren. Så les gjerne videre om dette er noe du vil vite mer om, og er interessert i!

Vis mindre
bet365 mobile hjemmeside
*Åpningstilbud Opp til 1.000 kr i spillkreditter for nye kunder hos bet365. bet365 matcher ditt kvalifiserende innskudd opp til 1.000 kr. Gevinster er ekskludert innsats for spillkreditter. Regler, tidsbegrensing og unntak gjelder.
Ikke bekreftet
bet365
1
  • Live chat 24/7
  • Beste sportsutvalg
  • Live Stream funksjon
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Åpningstilbud Opp til 1.000 kr i spillkreditter for nye kunder hos bet365. bet365 matcher ditt kvalifiserende innskudd opp til 1.000 kr. Gevinster er ekskludert innsats for spillkreditter. Regler, tidsbegrensing og unntak gjelder. **Georestriksjoner gjelder. Finansiert konto eller innsats plassert 24 timer før hendelsen kreves for å få tilgang.
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Når du skal spille på bet365 mobile appen

Inntrykket av bet365 er akkurat det samme på mobil som det er på PC. Layoutet er det samme, og alt er egentlig kun forminsket til å passe på en mobiltelefon. Utenom det er det ingen større forskjeller, da du har tilgang til de samme typene av spill og events, i tillegg til funksjoner. Det er jo så lett å si som at om du liker hvordan bet365 er på PC, inkludert alle deres funksjoner og måter å spille på, så vil du også like det på mobilen, om du spiller direkte på nettleseren. Så har det jo også den ekstra fordelen av at man ikke trenger å laste ned en app, som sparer plass!

Bet365 mobil app

Kan man laste ned bet365 Android app?

I Norge er dette ganske vanskelig, som du kanskje allerede kjenner til. Det er dog ikke umulig, men da må du ordne på innstillingene om du vil ha bet365 mobil app. Det er kanskje noe du ikke er veldig komfortabel med, men mulig er det altså.

Når det kommer til selve Android appen så er den veldig populær blant spillere. Det er jo ikke så overraskende, da bet365 i seg selv er populær, så det er noe som også appen nyter godt av. Men det har lagt ned mye arbeid i å gjøre det til en fin opplevelse å spille på telefon, hvor man har veldig mange gode marked, lett å plassere innsats og hvor det generelt bare flyter godt.

Det hjelper jo at man har funksjoner som Touch-ID tilgjengelig, så du føler deg sikker på at de ter bare du som kan benytte deg den. Det er dog greit å vite om at det finnes forskjellige apper avhengig på hva du vil spille på. Er det betting du er ute etter så skal du laste ned bet 365 appen.

Har du Android og liker å bette, så er bet365 app svært god å bruke. Er du allerede medlem på denne siden via PC så behøver du ikke å lage en ny konto. Men det kan jo hende du vil få velkomstbonusen igjen, og dette er en svært god måte å få det på.

Tre høydepunkter:
  • bet365 mobil live streaming, det er ikke mange andre betting operatører som tilbyr et så godt utvalg på telefon, og noe du virkelig kommer til å bli glad i når du bruker appen
  • Enkel å bruke. bet365 app i Norge er lett å bruke, og de har gjort det veldig oversiktlig når det kommer til å finne sportene du vil spille på.
  • Enkelt å finne frem til statistikk som er relevant for spillingen din, og som kanskje kan hjelpe deg med å vinne!
bet365
bet365-applikasjon for Android

bet365 iOS app – Alt du kan ønske deg

bet365 betting app download i Norge har blitt gjort mye vanskeligere, så helt til det forandrer seg, angående restriksjoner, så er dette måten å gjøre det på.

Men om du bestemmer deg for å ha en bet365 Apple app så vil du bli tilfreds med hva som blir tilbudt, og hva du har mulighet til å gjøre. De har gjort det veldig lett å finne frem til sporter, hvor det er en egen seksjon bare for å finne frem til dem. Og det å plassere spill er like enkelt som på PC, du bare velger kampen, utfallet og trykker på det. Deretter kan du velge hvor stor innsats du ønsker å plassere, og det er alt.

Det er en smidig opplevelse, og har du erfaring med bet365 fra tidligere så vet du nok hva du kan forvente. De har gjort en god jobb, noe som er veldig tydelig.

Tre høydepunkter:
  • Enkel navigasjon og brukervennlighet. Uansett hva du ønsker å spille på så er det lett å få oversikten, og det er svært godt strømlinjeformet app de har laget. Det er ingen unødvendige komplikasjoner heller, så det er smidig å spille!
  • Moderne. Det er et nøkkelord når det er snakk om bet365 mobile. De passer alltid på å være i forkant, så ting som identifikasjon foregår enkelt, og det er ikke lagt noen begrensninger som sådan på mobilappen deres.
  • bet365 mobil live streaming - Er du ofte på farta, men liker å plassere innsatser samtidig som du vil se kamper, så er bet365 mobile midt i blinken. Det tilbyr rett og slett alt du kunne ønske.
bet365
bet365-applikasjon for iOS

bet365 bonuser på mobil

Av det jeg kan se er det ingen spesifikke bonuser som sådan for en som vil spille på mobil. Men jeg har også sett at det kommer visse promoer og lignende en gang i blant, som gjelder kun for mobilspill. Dette er dog ikke noe som er permanent, og forandres fra tid til annen. Så jeg vil ikke nevne noe spesifikt, men være på utkikk etter dem, uansett om det er på nettsiden eller på bet365 mobil app det spilles på.


Betalingsmetoder

Betalingsmetodene er de samme, uansett om du spiller på PC eller på bet365 mobilversjon. Akkurat det har mye å gjøre med restriksjoner fra regjeringen, igjen. Så når du skal bette hos bet365 mobile kan du bare benytte deg av kort som Visa og Mastercard, og bankoverføring. Har du spilt hos denne operatøren tidligere er det nok ikke noe som overrasker deg. Men det ville jo vært greit med litt flere alternativ, om det hadde vært mulig etter hvert.

Sluttanker om bet365 mobil app

Det er i det hele tatt veldig mye å like, og mye som er positivt med bet365 app. I hvert fall om man også tenker på forutsetningene som bookmakeren har for å gjøre dette til en så god opplevelse som mulig. Restriksjonene som sådan vil jeg ikke legge skyld på dem for, og ellers har de satt alt på plass for å gjøre det å spille til en god opplevelse. Så for all del, last ned bet365 app, du vil ikke angre!

FAQ

Den får de fra Malta, et område som er det beste når det kommer til lisenser og hvorvidt du kan ha tillit til siden du vil spille på eller ei. Det stilles en mengde forskjellige krav til operatører som vil ha lisens fra Malta, noe som bare er til fordel for spillerne.
Generelt er det jo best å laste ned bet 365 appen, mye grunn av at en apper optimalisert på en bedre måte. Men når det kommer til bet365 så er det bortimot like greit å spille direkte på nettleseren. Spesielt når man også vet om restriksjonene angående apper og lignende.
Ja, det er veldig populært, av åpenbare årsaker. Det er noe veldig mange benytter seg av og det er noe operatøren tar på største alvor også.
De beste bookmakerne for mobilbetting
open
Top