Betway anmeldelse

Betway godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Det er en stor kvalitet når man spiller hos Betway. Det er på en måte noe man oppdager umiddelbart, og som viser veldig fort hvorfor den er blant de beste bookmakerne på nettet i dag.

Vis mer

Betway sports betting har dekket alt du behøver, fra marked, spill, bonuser og andre funksjoner. Samtidig er det også veldig lett å ha stor tillit til dem. Les videre for å få enda mer informasjon om denne bettingoperatøren før du registrerer deg.

Vis mindre
Ikke bekreftet
Betway
1.0
  • Siste resultat og statistikker
  • Ulike spillmarkeder
  • Betting på esport
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1.0
Uttak: 1.0
Innskudd: 1.0
Valutaer: 1.0
Programvare: 1.0
Brukervennlighet: 1.0

Enkel registreringsprosess hos Betway

Som på alle slike bettingsider er det altså veldig lett å registrere seg hos Betway Norge. Tidligere var det jo en ganske lang og komplisert metode, spesielt om man sammenligner med hvordan det er i dag. Når du trykker på «Registrer deg» så kommer første steg opp. Da skal du skrive inn brukernavn, passord og e-post. Ganske elementære ting altså.

Betway

På steg to vil Betway ha personlige opplysninger, det vil si navn, land og når du er født. Disse to stegene tar deg et minutt å fylle inn, og det er vi virkelig tilhengere av. Det siste steget som omhandler kontaktinformasjon har litt flere opplysninger du må fylle inn derimot.

Da er det ting som adresse, mobilnummer, byen du bor i og slike ting som gjelder. Her kan du også sette eventuelle grenser på spillingen din, spesifikt hvordan innskuddsgrensen din skal være. Den kan være ubegrenset om du vil, men det er greit å ha alternativet. På dette steget velger man også språk og valuta, og både norsk og NOK er tilgjengelige. Om du da har gjort alt riktig så blir du ført videre til Betway bettingsiden. Og du er i gang!

God variasjon i betalingsløsningene

Her er det mye bra og mye kjent, spesielt når det kommer til Betway innskudd. Du kan bruke kort, altså Visa, Rapid Transfer, NETELLER, Skrill, paysafecard, Skrill 1-tap og ecoPayz for å gjøre dine innskudd. Og det er noe vi liker, og betway.com har både høye grenser og mange metoder å velge mellom. I tillegg er det ingen avgifter eller noe slikt som vi kan se, så det er en god side å gjøre innskudd på.

Når det kommer til Betway uttak er det stort sett de samme metodene som er tilgjengelige, med unntak av kort. Du kan også bruke MuchBetter, og det er ingen gebyr heller, så du kan bruke hvilken som helst uten problemer. Når det kommer til prosesseringstid skal det ta mellom 2 til 24 timer for e-lommebok, så du kan forvente pengene veldig raskt utbetalt, noe vi definitivt liker.

Det er flere metoder tilgjengelige, og de fungerer veldig godt i det norske markedet, så det er perfekt sånn sett.

Betway velkomstbonus og andre bonuser

Betway

Betway velkomstbonusen er ganske god, spesielt om man sammenligner med andre bettingsider. Her får du 100 prosent bonus opp til 1000 kroner. Du kan altså få 2000 kroner å spille for, men du må huske å merke av i boksen «Jeg ønsker å motta velkomstbonus» og godtar Betway bonus reglene og vilkårene når du registrerer deg. Ellers kvalifiserer du ikke for den. Hvorfor de har valgt å gjøre det sånn er litt rart, for det er ingen reell grunn til det.

Du har 7 dager på deg til å motta Betway bonusen etter at du har laget konto, og 30 dager på deg til å oppfylle omsetningskravet. Det ligger på ganger 6. De har ikke en minimum på oddsen, men det er fordi de har noe som heter Flexibonus. Det er bedre om du leser om det selv, da det er greit å ha den informasjonen.

Ellers er det ofte kampanjer og promoer, men da de aller fleste er tidsbegrensede er det bedre om du heller besøker Betway com for å se hva de har for anledningen.

Du kan bli et VIP medlem da Betway Norge har et program. Du starter på det blå nivået, og jo flere lojalitetspoeng og høyere opp du kommer desto bedre belønninger får du. Det er forskjellige nivåbidrag når det kommer til odds, og det avgjørende er hvordan oddsen ser ut. Spiller du for eksempel på odds over 1.75 teller 50 prosent. Om du uansett har planer om å spille mye hos Betway er dette en flott liten boost!

Betways mange marked

Det er en kjent sak at det å ha mange marked tilgjengelig er veldig viktig for bettingsider. Det er ikke nok å bare kunne spille på vinner og taper. Nå vil man satse på hvem som skorer først, hvem som får den første corneren og om noen blir utvist. Det gjelder uansett om det er fotball det er snakk om, eller noen annen sport som kan spilles på hos Betway odds. Fotball er uansett et godt eksempel, da det er bokstavelig talt hundrevis av forskjellige marked å spille på, både store og små, og noen litt mindre brukte kanskje.

Det er mye variert når det kommer til markedene, men sporter som fotball har kanskje et større utvalg generelt sett.

Et gedigent utvalg av sporter

Så er det jo også mange sporter å spille på om du ønsker det, esport også, som faktisk er en helt egen seksjon, uvanlig nok. Det er mye å bla igjennom, men det er samtidig lett å finne frem til de individuelle tingene du ønsker å spille på.

Trykker du på knappen «All sport» så blir du presentert alle alternativene som Betway Norge har for deg, som er egentlig alt du kan ønske. Virtuell sport, politikk og gælisk sport er noen av de mer uvanlige, men når det kommer til hva norske spillere forventer er utvalget komplett. Det inkluderer også det faktum at det er mange konkurranser, ligaer og divisjoner som man kan spille på. Det er liksom ikke bare Premier League og Eliteserien for fotball liksom.

Enkelt å sette opp en kupong

Enkelhet er et viktig ord i alle sammenhenger, og spesielt når det kommer til oddsspill. Man vil ha det så enkelt som mulig så man kan legge sin innsats på en kamp og fortsette umiddelbart til neste. Heldigvis er det noe som Betway Norge har gjort, for når du trykker på å legge innsats på en kamp dukker det bare opp en kupong. Du blir ikke ført til en annen side eller lignende, så du kan ferdiggjøre og fortsette på samme sted. Prosessen er smidig, og du blir ikke forstyrret av andre faktorer.

Om du er ute etter Cashout har man det hos Betway odds, og det er tydelig markert hvilke kamper og hvilke marked som er tilgjengelige med denne funksjonen. Betway har gjort det lett å finne slik informasjon, så du kommer ikke til å treffe på noen problemer.

Betway live

Hos betway.com har de live betting, men ikke live streaming. Det er litt skuffende, men så koster sikkert også rettighetene for å vise kamper live en del, og ofte handler det rett og slett om økonomi. Men det som er bra med live betting er at det er veldig tydelig hva som er live. Om du går inn på all sport så står det «live» ved siden av alt som kan spille på live.


Betway mobile

Det er en Betway app tilgjengelig, både for iOS og Android. Når det gjelder førstnevnte er det ikke mulig å få den for din iPhone på grunn av statens restriksjoner. For Android er det derimot mulig, men ikke via Google Play. Du må gjøre det via Betway com, hvor de har instruksjoner for hvordan det gjøres.

Om du ikke ønsker å gjøre det, og heller bruke mobilsiden så er det også et godt valg. Det er en lett og oversiktlig side å navigere, og funksjonaliteten er svært god. De har fått til det kunststykket å få masse informasjon lagt inn på et og samme sted, men samtidig opprettholde fokus og unngå rot på best mulig måte. Det er lett å finne frem til marked og de forskjellige sportene, og live betting kan du også drive med.

Du kan også bruke den samme Betway login som på PC, noe som gjør at bonuser og slikt er gyldig over alle plattformer. Siden er responsiv og rask å bruke. Så vi tror at alle de som liker å drive med betting på telefonen ikke kommer til å bli skuffet med det Betway NO har fått til her!


Vårt generelle inntrykk av Betway

Det er en grunn til at Betway odds er så populær som den er. Den er veldig lett å bruke på PC, du finner frem til all nødvendig informasjon relativt raskt. Organiseringen er godt gjort også, men vi skulle gjerne sett at Betway live chat var litt lettere tilgjengelig. Det er visse steg man må gå gjennom før man kommer til det, noe som virker relativt unødvendig.

Alle markedene, sportene og alt det der er lett å finne frem til, det samme kan man si om Betwayy bonuser og kampanjer. Du kommer ikke til å ha noe problem, for å si det sånn!


Betway Norge - Sikkerhet og lisens

Hos Betway har man altså en operatør med lisens fra Malta (MGA/B2C/130/2006), mye bedre enn det blir det strengt tatt ikke. Det er også et godt inntrykk man får av Betway generelt, og det er tydelig at de ønsker å imponere spillerne sine.

Når det gjelder sikkerhet bruker de den seneste SSL krypteringsteknologien for å passe på personlige opplysninger og alt det der. Det eneste du skal tenke på er spillingen din, og det er noe du får muligheten med sikkerheten hos Betway Norge.

Firmainformasjon
Navn Betway
Hovedkvarter 9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta
CEO Anthony Werkman
Etablert 2006
Lisenser Malta Gaming Authority (MGA/B2C/130/2006)
Telefon Nei
E-post no-support@betway.com
Kontaktskjema Nei
Live chat Ja

Betway kundeservice

Det er altså to måter å kontakte Betway support på, men ingen telefon dessverre. De har heller ikke live chat på norsk, men når vi testet det gikk det fort å få hjelp, og de var kunnskapsrike om det vi lurte på. Selv om vi skulle gjerne sett at de hadde norsk support så fungerer det såpass bra at det ikke er et så stort problem uansett.

Vi vil dog poengtere at det er en altfor komplisert prosess å komme seg frem til live chat. De har ikke et ikon på siden som du kan trykke på, men må gjøre det via hjelpesenteret. Om ikke annet virker det unødvendig, for det er visse ting som hjelpesenteret rett og slett ikke kan hjelpe med. Ellers er det ingenting annet å klage på.


Til slutt

Utenom den lille klagen angående live chat og kanskje mangelen på live streaming så har vi ingenting annet negativt å snakke om Betway. De har mange marked, mange sporter og mye annet positivt å snakke om, og det er jo en viss tillit man har til Betway odds som mange andre operatører ikke gir deg. Det er utrolig viktig så klart og noe som gjør at vi kan anbefale Betway til stort sett alle som vil spille på en ny bettingoperatør.

Ofte stilte spørsmål

Ja, det gjør det, og den er veldig god uansett hva slags spiller du er. De har en både for betting og for odds, og du kan bruke den helt uten bonuskode. Om du liker sistnevnte så kan du finne det, men det er jo like greit å bare sette inn pengene og få bonus. Som du da gjør hos Betway. Det gjør at du kommer fortere i gang med spillingen.
Først og fremst må du opprette en konto hos operatøren, hvor du deretter går inn på din side og velger innskuddsmetoden. Det er flere gode alternativ tilgjengelige. Pass på at du har en opprettet konto for den metoden du foretrekker, for å gjøre det lettere for deg selv. Ellers er det bare å sette i gang, det tar ikke lang tid!
Det kan man så absolutt gjøre, og det er en av de mest populære operatørene på det norske markedet i dag. De dekker alle behov norske spillere måtte ha, og det er også en side med et veldig godt rykte. Det er på mange måter en veldig god kombinasjon, og bor du i Norge så er det ingen hindringer for å benytte seg av denne siden!
Det er bare å gå inn på siden deres, rulle deg ned til du kommer til alle lenkene, og finne der hvor det står for eksempel live chat. Vi skulle gjerne ha foretrukket at det var litt enklere tilgjengelig, men det er ikke et stort problem uansett, og du får hjelpen du behøver. Enten det er hjelp med ekte mennesker, FAQ eller annet.
Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top