Expekt anmeldelse – Hva gjør denne bookmakeren en premiumside for betting i Norge

Expekt godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Når man har bestemt seg for å spille penger på nettet vil man helst gjøre det hos en bookmaker man har litt tillit til. Hos Expekt kan du i det forvente å bli behandlet rettferdig, og samtidig få svært gode odds.

Vis mer

Expekt Norge er en av de beste og mest velkjente bookmakerne på nett og det er det jo tross alt en veldig god grunn til. Blant annet hvor de får sin lisens fra, så les videre på anmeldelsen vår for å få all nødvendig informasjon.

Vis mindre
Ikke bekreftet
Expekt
1
  • Cashout
  • Multi +
  • Betting på esport
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Expekt er en regulert og trygg bettingside

Det er alltid svært tillitsvekkende når man ser en operatør som dette med lisens fra Malta. Man føler seg bare litt mer sikker på å spille hos Expekt, da Malta er et av de aller beste stedene å få lisens fra.

For å få deg til å føle deg enda bedre har de også emblemet til eCOGRA på sin side som passer på at reguleringer og rettferdighet blir overholdt. De samarbeider også med flere organisasjoner som jobber mot spillavhengighet, men de er ikke like eksplisitte i det som mange andre operatører er.

Men igjen, det at de lisens fra Malta er et godt tegn uansett!

Enkel registrering hos Expekt no

Som på de fleste andre moderne bettingsider er selve registreringsprosessen hos Expekt enkel og effektiv. Først trykker du på «Registrer deg», hvor du deretter blir ført videre til denne siden.

Expekt

Som du ser er det tre steg du må gå gjennom, og på det første er det bare grunnleggende personlige opplysninger. Navn, epost, og når du er født. Her kan du også bestemme deg for om du ønsker å motta ting som nyhetsbrev eller ei. Når du har fylt inn alt dette kommer neste steg.

Der krever de adressen din, og hvilken by du bor i. Du kan også velge her valutaen du er ute etter å bruke, og NOK er et av alternativene.

På neste steg skal du skrive inn ditt foretrukne brukernavn og passord. Passordet har ulike krav som du må forholde deg til, men det får du uansett beskjed om. Du må også velge et sikkerhetsspørsmål, og det er best du velger noe du vet du kommer til å huske svaret på.

Merk at du ikke velger bonuser her, ei heller må du verifisere kontoen. Men om du har en bonuskode Expekt kan du skrive den inn på dette steget. Det tok lenger tid å skrive dette avsnittet enn det gjør å registrere seg, noe vi vil påstå er ganske bra!

Flere populære betalingsmetoder tilgjengelige

Når det kommer til innskudd kan man velge mellom kredittkort, altså kort som Visa. Du kan også bruke Skrill, paysafecard og til slutt bankoverføring. Det finnes to tilgjengelige måter å bruke Skrill på, den vanlige måten og via direkteoverføring. Bruker du Paysafecard kan du sette inn maks 7500 kroner, bruker du direkteoverføring med Skrill kan du sette inn 100 000 kroner, mens med vanlig Skrill ligger grensen på 75 000. Med bankoverføring er det ingen reell grense, da den ligger på flere millioner kroner. For kort kan du sette inn maks 225 000 kroner. Det er ingen gebyr av det vi kan se.

Når det gjelder uttak er det langt færre alternativ, bare Skrill og Jeton. De er jo populære blant spillerne, men vi skulle gjerne sett at det fantes flere alternativ. I tillegg tar Expekt gebyr, men det avhenger på uttaksmetode og hvor mye du tar ut, så det er vanskelig å si sikkert hvor store gebyrene blir. Før du gjør uttak må du dog verifisere kontoen din.

En god Expekt velkomstbonus og andre tilbud

Expekt

Man får muligheten til å sette i gang med velkomstbonusen med en gang man er ferdig med registreringen hos Expekt. Det er jo opp til deg å velge, men den er lik uansett når du velger å bruke den. Selve bonusen er jo ganske god, da du får 100 prosent bonus opp til 500 kroner. Det betyr vel at du om du gjør et innskudd på 500 kroner får du maks ut av bonusen, og totalt 1000 kroner å spille for.

Når det gjelder krav så er omsetningskravet ganger 8 hvor du må spille på odds på minst 1.60 for at det skal være gyldig. Det er ingen andre restriksjoner enn det, og bonusen er gyldig i et helt år, noe som er mye bedre enn mange andre operatører tilbyr. Det er ikke så mye mer å snakke om når det gjelder Expekt odds bonus, men den får deg godt i gang med spillingen.

Om du lurer på om det finnes andre bonuser eller kampanjer har de funksjoner som Cashout, Multi+ og Boost. Men de er ikke bonuser som sådan. Men de gjør så klart spillingen mer fornøyelig selv om de ikke gir deg ekstra midler for å si det sånn. Det er en egen Kampanjeside hos Expekt, så det kan lønne seg å holde utkikk på den for å se om den blir oppdatert.

Expekt har også et VIP-program som er verdt å sjekke ut, hvor du får bedre belønninger og flere fordeler. Som sagt, du bør sjekke det ut, og om du har planer om spille mye hos Expekt er det jo like greit!

Et bredt utvalg av tilgjengelige marked hos Expekt sport

Nær sagt som forventet er det et veldig godt utvalg når det kommer til marked, og kanskje først og fremst når det er snakk om fotball. Det er så mange interessante alternativ tilgjengelige for deg at bet Expekt kommer til å bli en favoritt blant mange spillere. Spillingen kommer også bli veldig spennende og de gir deg muligheten til å spille på flere forskjellige måter per kamp.

De har også asian handicap som begynner å bli mer og mer populært i Europa og som er verdt å sjekke ut. Liker du å spille på første målgjører, eller første corner er alt det mulig, så det er potensiale til å slå seg løs!

Like godt utvalg blant idrettsgrener hos Expekt Norge

Om du skal være en bettingoperatør som Expekt odds er bør du helst ha mange sporter og når du går inn på Expekt odds kommer du ikke til å bli skuffet. De dekker bortimot alt som finnes på denne jord, uansett om det er snakk om de største ligaene og konkurransene, eller om det er snakk om sør-koreansk andredivisjon du vil legge en innsats på. De har altså såpass mye variasjon i tilbudet sitt at du kommer til å bli fristet til å spille hos dem uansett.

Det er heller ikke bare snakk om fotball, det er seiling, rugby union, kampsport eller noen andre, mer tradisjonelle grener som folk er glade i. Da tenker vi på håndball, basketball, ishockey og lignende. Om du vil satse på hvem som blir den neste paven kan du gjøre også det, på samme måte som du kan legge innsats på neste amerikanske president. Kort sagt, er det mye å sette tennene i, de tilbyr også spill på e-sport og virtuell sport. Du vil like utvalget, da det er bortimot skreddersydd for et norsk marked!

Prosessen ved å legge en innsats

Dette er jo et ganske viktig aspekt for enhver bettingoperatør, og de har gjort det enkelt og greit hos Expekt. Du bare går inn på den kampen eller hendelsen du vil legge en innsats på, og trykker på resultatet du tror vil skje. Når du har gjort det dukker deretter spillekupongen opp, og du kan variere mellom singel, kombo eller system, alt ettersom du selv ønsker å ha det. Det er lett å legge til og lett å fjerne kamper man ikke vil ha, og kupongen er ikke spesielt stor eller plagsom. Så det fungerer sånn sett ganske godt i det store og det hele.

Som nevnt ovenfor finnes det også cashout, og på de kampene og hendelsene det er tilgjengelig står det tydelig markert så du vil ikke ha problemer med å finne dem.

Spill på kampene mens de foregår med Expekt live betting

Dessverre har ikke Expekt Norge live streaming, men de har dog live betting. Vi vet at mange spillere liker live streaming, og vi får kanskje håpe på at det er noe de legger til snart. Angående live betting er det en egen kategori for det. Du behøver bare å trykke på den for å komme deg til live, og da blir du presentert med alt som er tilgjengelig.

Sporter som fotball, tennis og basketball er blant dem du kan spille live på, og det er vel ingen tvil om at det er litt mer spenning med slikt spill?


Mobilspill med Expekt app Android

Det finnes jo app for Expekt, men da det ikke er mulig å laste ned apper i Norge for gambling er de utilgjengelige for oss. Når det gjelder Android er det en måte å gjøre det på, men da må du laste den ned utenom Google Play, og uten garantiene det gir deg. Det gjør du via Expekt selv, ved å laste ned apk.filen. Om du er villig til det finnes det instruksjoner på Expekts hjemmeside.

Om du derimot er fornøyd med å spille direkte på nettleseren er også det en ganske god løsning, og de samme funksjonene og spillalternativene er tilgjengelige. Den er svært godt optimalisert for bruk også, så du kommer ikke til å treffe på veldig mange problemer mens du spiller. Det er tross alt veldig viktig, da de har organisert siden deres veldig godt, og det er lett å finne frem til alt du trenger, uansett hva det skulle være.

Bonusene er tilgjengelige også på mobil, og du kan bruke den samme påloggingsinformasjonen hos Expekt mobil som på PC, mer enn det behøver man vel ikke? Den ser jo helt lik ut på telefon som den gjør på PC, så det er tydelig at de har lagt inn funksjonaliteten og optimalisering nødvendig uten å forandre på for mye.


Brukervennligheten hos Expekt

Som nevnt ovenfor angående brukervennligheten og funksjonaliteten er det noe som også gjelder om du spiller på PC. Det fungerer rett og slett bra, og med tanke på at Expekt har vært i industrien såpass lenge teller for ganske mye vil vi si. Vi syntes det var lett å finne frem til informasjon til alt det vi trengte, både når det gjelder spill, bonuser og annen informasjon. Bedre enn det blir det egentlig ikke, og vi tror at de fleste brukere av Expekt er enige med oss i det.

Vi skulle gjerne sett at live chat var mer tilgengelig, og at man ikke trenger å gå gjennom FAQ for å finne det, men det er bortimot den eneste klagen vi har på det sånn sett.


Trygghet og sikkerhet på høyt nivå

Expekt jobber med Natwest og Barclays, to av Europas største banker. Det betyr at dine penger er sikre og at du også er sikret utbetaling når du vinner.

I tillegg blir sikkerheten passet på at Thawte og deres SSL krypteringssertifikat, sammen med Dell, og Fortinet Firewall. Andre bookmakere har sikkert det samme sikkerhetssystemet, men de er ikke så ivrige på å fortelle om det, så det liker vi med Expekt. Og enda bedre enn det, vi føler oss trygge mens vi spiller der.

Firmainformasjon
Navn Mangas Gaming Malta Limited
Hovedkvarter Level 3, Tagliaferro Business Centre, High Street c/w Gaiety Lane, Sliema, SLM 1551, Malta
CEO Nicolas Béraud
Etablert 1999
Lisenser Malta Gaming Authority (MGA/B2C/281/2014)
Telefon Nei
E-post support@expekt.com
Kontaktskjema Nei
Live chat Ja

Tilfredsstillende kundeservice

Hos Expekt har du to måter å kontakte dem på, med mindre du vil sende et brev til Malta. Du kan enten bruke live chat eller sende en mail, live chat er raskest, men bare åpent til midnatt. Om du har problemer mens du spiller på natten må du altså vente til morgenen for å få hjelp, noe som kanskje ikke er ideelt.

Men når du først får hjelp fungerer det raskt og smidig og det er kunnskapsrike mennesker på jobb der. Norsk er ikke tilgjengelig, men de aller fleste av oss kan vel engelsk, tross alt! Det er også mye informasjon å finne på siden selv, så du kommer til å finne svar på det du lurer på, på en måte eller annen.


Vår konklusjon

Det er rett og slett skyhøy kvalitet på det Expekt leverer, hvor det er tydelig at de vet hva de driver med, og vet hva spillerne forventer. Det eneste vi ville hatt forbedret er at det er litt få uttaksmuligheter og vi skulle gjerne sett flere bonuser. Utenom det, både når det gjelder marked, sporter og alt det der er utvalget svært godt, og du vil ikke angre deg om velger å registrere deg hos Expekt!

Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top