Redbet anmeldelse – Knapt en bedre bettingside der ute!

Det er noe med Redbet Norge som sier at det er kvalitet. Man oppdager det liksom med en gang, og det er noe vi ikke sier om veldig mange bettingsider.

Vis mer

Når du leser vår redbet anmeldelse vil du få all info du behøver om siden, det være seg om redbet mobil eller redbet bonus. Vi anbefaler deg å lese videre, spesielt om du er på jakt etter en ny operatør å spille på. Da kan denne faktisk være midt i blinken for deg. Så har du et par minutter les vår Redbet anmeldelse, og bli fristet!

Vis mindre
Velkomstbonus: 1000kr
Redbet
3.7
  • Betting på foreskjellige esporter
  • Beste sportsutvalg
  • Detaljert profesjonell statistikker
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 4
Uttak: 3.7
Innskudd: 3.7
Valutaer: 3.7
Programvare: 3.2
Brukervennlighet: 3.9

Redbet lisens og andre viktige ting

Først og fremst er det viktig å vite at redbet får sin lisens fra Malta. Bedre enn det blir det ikke, de stiller strenge krav til enhver operatør som er interessert i å få lisens derfra, og er noe som fungerer veldig til din fordel som spiller.

De har også måter du kan bruke til å begrense spillingen din, og de jobber sammen med kjente organisasjoner for å bekjempe spillavhengighet. Blant annet kan vi nevne BeGambleAware og GamCare Uansett om du spiller på pc eller redbet mobil skal du ha den sikkerheten på plass!

Steg for steg – Hvordan du registrerer deg

Du starter så klart med å trykke på den store svarte knappen det står «Registrer deg» på. Og ja, den er på norsk! Etter at du har gjort det skal du skrive inn ditt navn og når du er født. Det er steg 1. Deretter skal du skrive inn din adresse, som ser slik ut.

Redbet

Som du ser så er det ikke en veldig ekstravagant side akkurat, og det er lett å finne ut av hva du behøver å gjøre. Når dette er klart blir du ført videre til det tredje og siste steget. Der vil de ha opplysninger som e-post, passord og telefonnummer. Du kan velge her om du vil ha tilbud sendt til deg via mail eller SMS. Valget er ditt. Forresten kan du også sette innskuddsgrenser her.

Da er du klar. Du behøver ikke å verifisere kontoen, ei er det noe sted du må velge bonus før registreringen er fullført. Alt dette tar et minutt å bli ferdig med, så kan du gjøre ditt første innskudd og sette i gang! Enklere enn det blir det faktisk ikke! Og det er noe vi liker veldig godt!

Redbet innskudd og uttak

Har du en bonuskode er det når du gjør innskudd at du kan skrive inn den. Når det kommer til selve alternativene er de ikke så mange akkurat, men det er de vanlige. Det betyr at du kan bruke Visa, Skrill, NETELLER, Trustly og Zimpler. Vi må dog gjøre oppmerksom på at når vi ville gjøre innskudd var det bare Skrill og NETELLER som var tilgjengelig, men de redbet hadde problemer med bankløsningene sine da. I tillegg reklamerer de for alle de øvrige metodene, så vi får stole på dem sånn sett.

For når det kommer til uttak kan du bruke NETELLER og Skrill, men også EPro, som du kan bruke med Visa-kortet ditt. Uansett er det ikke flust med metoder tilgjengelig, men alle er raske og fungerer på en tilfredsstillende måte. Mer enn det kan man egentlig ikke forvente!

En litt annerledes Redbet velkomstbonus

Redbet

Vi alle er vel vant med å få en flott velkomstbonus som får deg skikkelig i gang med spillingen. Det er ikke helt tilfellet med redbet bonus, men den er interessant uansett. Du kan få totalt tre freebets som har en total verdi på opp til 1000 kroner som Redbet velkomstbonus. Først må du bruke Redbet bonuskoden «redbetWelcome».

Deretter plasserer du din første innsats som har en odds på minst 1.8 og da får du 25 prosent av din innsats som et freebet, maks 500 kroner i verdi. Deretter må du spille to ganger 1000 kroner på sport, og da får 250 kroner i free bet for hver av dem. Litt annerledes som sagt, men interessant.

Og vet du hva det beste er? Det er ikke noe omsetningskrav for gevinster fra freebet, og du kan ta ut gevinstene med en gang! Det er veldig uvanlig og noe som gjør oss svært interesserte. Pass på å lese gjennom alle krav og vilkår uansett, så du har den beste oversikten over hva som faktisk gjelder og ei! Da kan du begynne å se på markedene og ha det litt gøy.

Det er ingen andre bonuser, men de har en egen kampanjeside vi oppfordrer deg til å holde et øye med. Det kan jo komme nye helt plutselig!

Mange marked å velge mellom

Ikke overraskende er det veldig mange marked hos Redbet odds, spesielt om du liker å spille på fotball. Det er en lang liste med marked som du kan se gjennom, og det er ikke bare begrenset til fotball, men noe som også er mulig for en mengde andre sporter. Som for eksempel basketball og ishockey.

Det er jo først og fremst lagsporter som pleier å ha marked, og det er ikke annerledes hos Redbet odds. Men igjen, et stort fokus er det jo på fotball, som alltid!

Flere forskjellige grener å satse på hos Redbet

Det er ikke et mye dårligere utvalg når det kommer til sporter heller for så vidt. Du har de populære sportene som fotball, basketball, UFC, sykkel, tennis, e-sport. men det er også andre, litt mer diffuse sporter, som gælisk sport, greyhound og du kan også satse allerede nå på hvilken film vinner Oscar for Beste film.

Det er rett og slett et stort utvalg, hvor de har spesielt fokus på fotball. Det er nesten 60 000 kamper å legge spill på der, så noe gøy kommer du nok til å finne. Og er du glad i nymotens sporter som e-sport og virtuell sport er det også tilgjengelig der. Mye å boltre seg i altså!

Godt system for å legge innsatser

Dette er jo en ganske viktig faktor, og de har laget en ganske minimalistisk stil hos Redbet odds. Du bare går inn på den kampen du vil satse på, velger resultatet og så dukker det opp en liten flik i hjørnet. Den er så lite invaderende som det er mulig, og du kan velge kombo, system og singel.

Vi har ikke så mye mer å si om det enn dette, men det er på grunn av at det er så lett og smidig. Du kan bare fortsette å legge til spill uten å bli plaget av kupongen, og der hvor cashout er tilgjengelig blir det også tydelig markert. Da kan man også ta en titt på live bettingen!

Redbet live betting

Hos Redbet Norge har de en egen del for live betting, og selv om det ikke finnes live streaming betyr ikke det at det er et dårlig tilbud der. Vi kan faktisk våge oss til å si at de har gjort en bedre jobb enn de fleste ved måten de har satt opp live bettingen, hvor oversiktlig den er og hvor tydelig den også er.

De har gjort mange forskjellige sporter tilgjengelige for live betting, og det er tydelig hva slags funksjoner som kan brukes også. Du bør teste det, uansett om det er på redbet mobil eller ei. Og legger de til live streaming, da er tilbudet komplett!


Dra en rund på redbet mobil?

Om du som oss liker å spille på telefonen din vil du kanskje bli glad når vi sier at de har laget en svært god og responsiv opplevelse på telefonen din. Apper for oss er ikke aktuelle, av juridiske årsaker, og Redbet har uansett ikke en Redbet app. Men gå direkte inn på nettleseren din på telefon og sett i gang. Du bruker den samme påloggingsinformasjonen og bonusene er tilgjengelige uansett hvilken plattform du bruker.

De ter noe vi liker og det er ikke sånn at de har begrenset utvalget, ansett om du spiller sport eller casino. Live betting er også noe som er tilgjengelig, og det er like lett å finne frem til som om du skulle spilt på PC. Det samme kan man si om kundeservice, noe som man ikke kan si er så lett hos en mengde andre bettingoperatører. Siden er rask og brukervennlig, og er du ute av huset eller om bare sitter på sofaen er det å spille på redbet mobil et fullgodt alternativ!


Vår redbet ervaringen

Med en gang man besøker redbet for første gang får man et godt inntrykk av siden som sådan. Den er veldig lett å navigere, den har god funksjonalitet og det å finne informasjon er noe av det letteste vi har erfart hittil. De har rett og slett gjort en veldig god jobb, og når du skal sette et bet er det altså veldig lett.

Alt er presentert tydelig og uten masse farger for å distrahere. Spill er i fokus, noe vi setter veldig mye pris på faktisk.


Høyt nivå på sikkerheten

De har et stort fokus på sikkerhet og at alle dine personlige opplysninger blir ivaretatt på en skikkelig måte. Blant annet bruker de SSL teknologi for å kryptere all data, men de har satt på en haug med andre sikkerhetstiltak for å sikre seg mot eventuelle angrep.

Alt er naturligvis på et internt nettverk og det foregår en sikker forvaring av data, uansett om det er personlige opplysninger eller bankdetaljer. Du kan spille i trygghet, noe som faktisk er veldig viktig og bør ikke undervurderes.

Firmainformasjon
Navn redbet
Hovedkvarter Evoke Gaming Ltd, Tagliaferro Business Centre, Level 7, High Street, Sliema SLM 1549, Malta
Eier Evoke Gaming Ltd (Evoke)
Etablert 2002
Lisenser Malta Gaming Authority (MGA/CRP/121/2006-01)
Telefon +44 20 3868 5810 – ikke gratis
E-post support-no@redbet.com
Kontaktskjema Twitter
Live chat Ja - Mandag til søndag: 07:00 - 01:00 CET

Redbet kundeservice

Skulle du behøve kundetjenesten til noe har Redbet live chat åpen til kl. 01 på natten, og de åpner 07:00 på morgenen. Det er gode åpningstider det, og du kan alltids kontakte dem via e-post eller Twitter om du ønsker det. Live chat er den raskeste metoden, men den er som sagt ikke alltid åpen.

Det er mye informasjon å finne på selve siden uansett, og det kan være at du får svar på det du lurer på ved å lese der. De har også et telefonnummer, men det er ikke gratis, noe som er greit å vite om! Det er en høy kvalitet på servicen, og det er noe som er gjennomgående for hele operatøren egentlig!


Våre siste tanker!

Alt i alt er det veldig lite å utsette på redbet. Kvaliteten er veldig høy i alle deler av den, utvalget av spill, marked og sporter er stort og de har også en interessant bonus. Og legger de til live streaming så kan redbet fort bli en av våre absolutte favoritter, fordi så bra er det faktisk. Da er det ikke så overraskende at vi anbefaler den veldig høyt, eller hva?

Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top