Beste fotball betting sider som du bør vite om

På denne siden skal vi prate om betting på fotball, og det å prate om den beste betting side for fotball kan ta lang tid. For det er jo ikke akkurat et fåtall av fotball bettingselskaper, så det å få noen tips fra oss her, vil være ganske hjelpsomt, eller hva! Vil du få en liste over fotball bookmakere, eller finne ut av hvordan tippe på fotball, så bør du lese videre her!

Beste fotball bookmakere for 2023
# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Unibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 200% opp til 1000kr
 • Omsetning 10x
 • min 1.40
5
Besøk nåUnibet anmeldelse
2
Melbet
4.9
€2700kr
Bonus:
2700kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2700kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
4.9
Besøk nåMelbet anmeldelse
3
1xBet
4.8
€900kr
Bonus:
900kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 900kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
4.8
Besøk nå1xBet anmeldelse
4
bet365
4.7
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr (spillkreditter)
 • min 1.20
4.7
Besøk nåbet365 anmeldelse

*Åpningstilbud Opp til 1.000 kr i spillkreditter for nye kunder hos bet365. bet365 matcher ditt kvalifiserende innskudd opp til 1.000 kr. Gevinster er ekskludert innsats for spillkreditter. Regler, tidsbegrensing og unntak gjelder.

5
Betway
4.6
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 6x
 • min 1.75
4.6
Besøk nåBetway anmeldelse
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Liste over fotball bookmakere med de beste oddsene

Unibet

Unibet – en av de beste for all sport egentlig, men spesielt når det kommer til en liste over fotball bookmakere. De har et stort fokus på fotball når det kommer til markedene og mange av bonusene der er fokusert rundt fotball. I skrivende stund er det over 30 000 fotballkamper tilgjengelige for deg å plassere innsats på!

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

LeoVegas

LeoVegas – dette er en av de mest populære fotball spillselskaper som finnes, og det er lett å se hvorfor. Utenom det at de har veldig mange kamper tilgjengelige å spille på, i tillegg til at det er utrolig lett å spille. Den gode velkomstbonusen får deg fint i gang med spillingen også, og fotball er den aller mest populære sporten.

bet365

bet365 – dette er en legendarisk bookmaker som har vært med i denne industrien i veldig lang tid. Derfor kan du forvente en god velkomstbonus, flere marked enn bortimot noe annet sted, det gjelder også når det kommer til dybde i utvalget. Du kan spille på svært mange ligaer og cuper, i tillegg til at de går dypere ned i divisjonene enn mange andre gjør.

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

*Åpningstilbud Opp til 1.000 kr i spillkreditter for nye kunder hos bet365. bet365 matcher ditt kvalifiserende innskudd opp til 1.000 kr. Gevinster er ekskludert innsats for spillkreditter. Regler, tidsbegrensing og unntak gjelder.

NorgesSpill

NorgesSpill – har en av de beste velkomstbonusene i markedet akkurat nå, og mange marked du kan boltre deg på. Så er det gøy at det er laget for norske spillere, og med ekstra fokus på norsk fotball. Da får man flere marked enn det man gjør i mange andre av de beste fotball bettingsider som finnes, noe som er veldig fristende!

Velkomstbonus: 2500kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Hvordan tippe på fotball?

Det er mange forskjellige typer av innsatser man kan gjøre når det kommer til betting på fotball, her skal vi ta en titt på noen av de mest populære som du børe vite om, som en slags guide til fotballtipping!

Vil du vite om de mest populære markedene kan du også ta en titt på de mange forskjellige bettingsidene som finnes og som vi har anmeldelser av, men her er noen av dem.

Hva du bør vite om både live fotball betting og live streaming

Det er ikke mye som er mer spennende og morsomt enn fotball live betting, men når man samtidig har live fotball streaming så er det helt perfekt!

Mange av de samme markedene er tilgjengelig for live betting, men noen av dem er naturligvis ikke mulige å bruke. I stedet for første målscorer så har man kanskje neste mål, eller neste gule kort, eller lignende. Kan du se an hvor en kamp går så vil fotball betting odds være lettere å analysere.

Når det kommer til live streaming så er det ofte de store gigantene som har de største rettighetene. Det betyr at for de mindre bettingsidene, så har de kanskje ikke råd til å få rettigheter til La Liga og slikt, så det gjelder virkelig å vite hvor man kan ha live fotball streaming.

Unibet
Bonus: 1000kr
Finnes Fotball:
Hva du bør vite: Enten ha penger på konto, eller plassert spill de siste 24 timene før kamp
Unibet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

bet365
Bonus: 1000kr
Finnes Fotball:
Hva du bør vite: En pioner, hvor du trenger bare å ha en konto og midler på kontoen
bet365 anmeldelse

*Kun for nye kunder, regler gjelder. 18+

Betway
Bonus: 1000kr
Finnes Fotball:
Hva du bør vite: Du må ha penger på kontoen for at du skal kunne se kamper
Betway anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

De mest populære ligaene og turneringene

Enhver fotball vedding guide må snakke om hva folk faktisk liker å spille på. I Norge er det uten tvil at det er Premier League som er den aller mest populære ligaen. Det er vel vanskelig for noen annen liga å konkurrere med akkurat det, selv om Eliteserien naturligvis har høy prioritet.

Premier League er generelt veldig populært verden over, men de største ligaene i Europa som La Liga, Ligue 1, Serie A og Bundesliga har steget enormt i popularitet de seneste årene. Champions League, selv om kamper ikke skjer like ofte, er en utrolig populær konkurranse i alle de beste fotball betting sider, og for fotball tipping i Norge utgjør det sannsynligvis en stor prosentandel av bettingen hver gang det er en kamp.

Til slutt må vi jo også nevne VM og EM. Selv om dette er turneringer som skjer annethvert år, så får det ekstremt mye oppmerksomhet fra alle, hvor du kan plassere spill på de beste fotball betting apper, like mye som du kan på fotball betting sider på nett. Det er der legendene skapes, og betting er en stor del av det for veldig mange.

Ligaer eller turneringer Bookmakere med den beste oddsen
Premier League bet365, en av de beste i bransjen!
Verdensmesterskapet i fotball Unibet
Champions League 22Bet

Noen gode tips for deg som vil vite hvordan tippe på fotball

Fotball er en ganske ukomplisert sport på mange måter, det er enkelheten i den som sjarmerer så mange, og som gjør den lett å forstå. Men det å forstå fotball betting odds er egentlig det samme som å forstå odds for alt annet her i verden. Det som har lavest odds er det som anses å være mest sannsynlig at skal skje, og det er vel det enhver guide til fotballtipping vil fortelle deg.

Hvordan tippe på fotball

Men så handler det jo om den kunnskapen du selv har. Et godt eksempel er når Manchester United spilte mot Leicester den 11. mai 2021. Egentlig ville United vært favoritt blant alle fotball bettingselskaper, av naturlige grunner. Men om du visste omstendighetene rundt, at United måtte hvile hele førsteelleveren, så ville det nok lønnet seg å plassere spill på Leicester. Men om man ikke vet slike ting, så ville de fleste plassert spill på United.

Det å ha oversikt over skader, suspensjoner og form er noe oddsen tar høyde for, men jo mer du vet desto bedre er det naturligvis. Og overraskelser skjer hele tiden i fotball, for hvem ville vel satset på at Liverpool ville tape 6 kamper på rad hjemme før sesongen startet? Når det gjelder overraskelser er det jo derfor bra med marked, for sel vom du tror favoritten vinner, så er det ikke umulig at underdogen gjør mål først.

Eller kanskje vinner det «dårlige» laget til og med cornerstatistikken? Slike ting skjer hele tiden, så da kan det jo være klokt å ta høyde for det før du plasserer din innsats. Du kan jo alltids ha det gøy, og når det kommer til beste betting side for fotball så er det jo veldig gøy med live betting. Ser du at en overraskelse er på gang i en kamp, så slå til med live betting og se hvordan oddsen har forandret seg. For det er jo viktig å ha det gøy også og med fotball betting odds vil du definitivt ha det gøy!

FAQ

Live fotball streaming er dessverre ikke noe som er tilgjengelig overalt, og i våre anmeldelser får du all infoen du trenger angående det. Men de virkelig store fotball bettingselskaper tilbyr som oftest live streaming.
Ja, det gjør de, og det er ganske naturlig med tanke på at fotball er den absolutt mest populære sporten i bortimot alle sider som driver med fotball tipping i Norge.
Mange av de betting sider tilbyr egne bonuser for norske fotball tipping. Igjen, det er på grunn av at fotball er så populært, så de vil friste spillere med gode bonuser, noe som er ganske naturlig når en tenker over det.
Nei, det må man ikke, fordi det er lett å forstå fotball betting odds, og om du leser fotball vedding guide som denne så vil du få veldig mye informasjon. Det er klart, jo mer kunnskap du har, desto bedre er det, men om du forstår odds så har du fortsatt en god sjanse!
Andre sporter
open
Top