22bet anmeldelse

Det er umiddelbart tydelig hva slags kvalitet man kan finne hos 22bet, som kanskje ikke er noe man kan si like mye om andre konkurrenter de eventuelt har.

Vis mer

Det er svært godt utvalg av spill, du har mange gode betalingsmetoder tilgjengelige, selv om du spiller på 22bet Norge, og om du vil ha en 22bet bonus er det ikke akkurat mangel på dem. Les videre her for å få all informasjon om operatøren, og det du bør vite om den!

Vis mindre
Velkomstbonus: 1200kr
22bet
5
  • Et veldig stort sportsutvalg
  • Mange gode bonuser i tillegg til velkomstbonusen
  • Et trygt og sikkert sted å spille
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 5
Uttak: 5
Innskudd: 4.9
Valutaer: 4.8
Programvare: 4.9
Brukervennlighet: 5

Hvilken lisens 22bet har

Den får bookmakeren fra Curacao faktisk, og der er det en seriøs spillekommisjon som stiller krav til alle som vil ha lisens fra dem. Det gjør at du som spiller kan føle deg trygg på at enhver bookmaker som har sin lisens derfra er til å stole på, og at reguleringen er kraftfull nok.

Og det har våre 22bet erfaringer også vist oss, så det er en tillitsvekkende side på mange måter. Lisensen deres tillater dem også å ha en tilstedeværelse i veldig mange land. 22bet er faktisk en av de bookmakerne med størst tilstedeværelse i industrien, noe som sier mye.

Hvordan du gjør en 22bet registrering

22bet

Du må først og fremst trykke på knappen «Registrer nå».

Må du fylle inn e-post, navn og passord. Du kan også velge valuta, og NOK er bare en av veldig mange som er tilgjengelige. Og det er faktisk alt! Det eneste som skjer deretter at du får en bekreftelseslenke sendt til e-posten din. Du behøver ikke å fylle inn mer informasjon, ei er 22 bet ute etter en større verifiseringsprosess.

Det er faktisk alt du behøver å gjøre, og vi har ikke sett en raskere prosess enn dette før, og du kan sette i gang med din 22bet sports betting med en gang. Etter at du har gjort ditt innskudd, som du kan gjøre på disse måtene!

22bet innskudd og uttak

Først og fremst er det verdt å nevne at kryptovaluta er en stor del av 22bet com, og det du kan benytte deg av. Men om du foretrekker andre metoder kan du bruke Mastercard, Epay, Skrill, NETELLER, Perfect Money og et par andre metoder. Det er en enkel prosess å gjøre innskudd, og det eneste du behøver å gjøre er å trykke på den metoden du vil benytte deg av. Da vil du også bli informert om hva det laveste innskuddet du kan gjøre er, og alle metoder er ikke like sånn sett. Det er ikke noe gebyr å betale, og innskuddet blir gjort umiddelbart.

Når det er sånn at du vil gjøre uttak så kan du ikke bruke Mastercard eller paysafecard, ei heller er Epay tilgjengelig. Men Perfect Money, Paypeer og Skrill kan du bruke, i tillegg til kryptovaluta igjen. Det står ingenting om gebyr for uttak heller, så vi får stole på at det er tilfellet, og det er en behandlingstid på opp til 24 timer hos 22bet. Om du vil ha best 22bet uttak tid så bruker du e-lommebok som kan gi deg pengene umiddelbart, om alt er i orden med en gang.

Hvordan din bonus for 22bet sports betting ser ut

22bet bonusen du får er altså på 100 prosent opp til 1200 kroner. Rent pengemessig er det bra, og det minste du kan sette inn er 100 kroner. Du vil da ha et omsetningskrav på deg som er ganger 5 på det som er akkumulatorspill, og hvert spill må inneholde minst tre valg. Minst tre av valgene på akkumulatorspillet må ha odds på minst 1.40 for at det skal være gyldig mot omsetningskravet. Som krav rent generelt er det ikke så ille, og langt i fra umulig å oppfylle.

22bet

22bet har også en reload bonus, som du får på fredager. Den er en 100 prosent bonus opp til 1000 kroner, og du må omsette innen 24 timer etter at du har fått bonusen. Vilkårene ellers er de samme som på overnevnte 22bet bonus.

22 bet har også en akkumulator boost, hvor du må gjøre minst 7 valg på en akkumulator med odds på minst 1.80 for å være kvalifisert. Og da er det sånn at om en av dine valg taper, så får bonuspoeng, som du kan bruke i butikken hos 22bet. Hvor mange bonuspoeng du får avhenger på hvor stor innsatsen var som du tapte på.

Ellers er det kampanjer og promoer på 22bet com som du bør holde en utkikk etter, og de har en butikk du kan bruke, ved å kjøpe bonuser og lignende om du har nok bonuspoeng.

Mange marked på 22bet fotball?

Fotball er et naturlig fokus hos 22bet odds, og det inkluderer utvalget deres for marked også. Det er svært mye å legge en innsats på, og det er jo sånn at jo større kampen er så er det ofte flere marked å se gjennom. Men det er ikke bare på fotball det finnes marked, også på sporter som strandvolleyball finnes det marked, og da kan du jo tenke deg hva de andre populære sportene tilbyr.

Det er til og med marked på lufthockey, og vi visste ikke en gang at man kunne spille på lufthockey! Så det sier mye om hva du kan forvente, og at det er mye bra!

Veldig mye variasjon i sportene å spille på

Det er jo ikke akkurat mangel på sporter å spille på heller, og om du ikke visste at luft hockey var noe du kunne spille på er du ikke alene! Utenom det er det naturligvis mye annet, hvor igjen vi må nevne 22bet fotball som har et stort fokus. Men det er ellers veldig mye, og det er en lang liste du kan ta en titt på når det gjelder hva du kan legge en innsats på.

Vi har jo nevnt fotball, og det at du kan spille på den ugandiske toppdivisjonen sier mye, og du kan også legge innsastser på lavere divisjoner i Spania. Så da er det naturlig at de største ligaene, cupene og konkurransene også er tilgjengelige.

Andre sporter å spille på er Greyhoundløp, ishockey, tennis, basketball og du kan også legge innsats på politikk. Om du er litt mer moderne av deg kan du spille på e-sport og virtuell sport også, så du vil definitivt ha mye å ha det gøy med, om du vil!

Hvordan du spiller

Som på nesten alle andre sider er det en enkel prosess å legge en innsats hos 22bet odds. Du finner bare kampen du vil spille på, eller hendelsen, trykker på den og velger utfallet også. Da vil det bli registrert på spillekupongen som er på høyre side av skjermen, hvor all informasjon om hvordan du kan spille er tilgjengelig. Det er enkelt og greit, og ikke komplisert med unødvendige aspekter. Om du vil eventuelt fjerne et spill kan du gjøre det, og det er som sagt en smidig prosess, som vi liker.

22bet cash out er en funksjon som er tilgjengelig, om enn ikke veldig reklamert. Hold et øye på de forskjellige livekampene for å se når det er tilgjengelig og ikke. Ikonet skal være klart og tydelig, så du vet når det kan brukes.

22bet live betting – noe for deg?

Live betting er jo noe alle bookmakere i dag må tilbyr og 22bet er ikke noe unntak sånn sett. De har laget en egen kategori for det, så du finner det raskt og enkelt, uten større vansker. Da vil du bli presentert alt som er mulig å spille på, og det er ikke rent lite, og ikke med fokus på kun fotball. 22 bet har gjort en god jobb med utvalget, og det er svært lett å få oversikten. Vet du hvordan live betting fungerer er det ingenting der som vil overraske deg.

22bet live streaming er ikke noe som er tilbudt for øyeblikket, men vi håper de legger det til snart, da det er en veldig populær funksjon blant spillere.


22bet mobile

Om du vil spille 22bet mobil kan du gjøre det. Og det finnes en 22bet app for det, og du kan spille på en optimalisert nettside for mobilen også. Det er altså mye å velge mellom for deg som vil spille mens du er i fart, så det er det ikke nødvendig å bekymre seg over. Det er høy kvalitet!


Vårt inntrykk av 22bet Norway

Det er mye bra med hvordan 22bet er laget og hvordan layouten er. Det er fordi det gjør det så enkelt å finne frem, noe som også har å gjøre med at 22bet er villige til å dele med seg informasjon for deg som spiller. Da føler du deg også tryggere på at det som foregår er til å stole på.

Som vi nevnte er 22bet registrering en svært rask affære, som vil få deg i gang på noen sekunder, og det å sette i gang med spillingen er like enkelt. All informasjon er også tilgjengelig før du i det hele tatt registrerer deg, så du kan innta all informasjon før du bestemmer deg for hva du vil gjøre. 22bet odds har gjort en god jobb, enkelt og greit!


Sikkerhet hos 22bet Norge

Når du gjør en transaksjon hos 22bet skal du føle deg trygg og sikker, og det har de ivaretatt ved å bruke flere forskjellige krypteringstjenester, så at både dine personlige opplysninger og bankdetaljer er sikre. Det er svært viktig, og viktig for oss at en bookmaker som dette tar på høyeste alvor.

SSL kryptering er naturligvis metoden som blir brukt også hos 22bet som er standard for industrien.

Firmainformasjon
Navn TechSolutions (CY) Group Limited
Hovedkvarter Parthenonos 5, Flat 103, 2020, Nicosia, Cyprus
Etablert 2017
Lisenser 8048/JAZ Curacao
Telefon Nei
E-post support-en@22bet.com
Kontaktskjema Ja
Live chat Ja, Døgnet rundt

22bet kundeservice

Du kan bruke kontaktskjema, mail og live chat for å få hjelp fra 22bet. Det er ikke norsk hjelp dessverre, men for de fleste skal vel engelsk ikke være et stort problem. Du får også rask hjelp, og medarbeiderne er kunnskapsrike og klare til å hjelpe. Det var i hvert fall vår erfaring, så vi regner med at det er slik de møter alle kunder.

Det er ellers mye informasjon å få på selve 22bet com, så du kommer til å finne ut av dine problemer, det har vi god tro på!


Vår mening om 22bet Norge

Det er svært mange positive aspekter når det kommer til 22bet, og bortimot ingenting negativt. Det er mye å spille på når det kommer til både betting og live betting, gode bonuser og kampanjer og en tillitsvekkende side generelt sett. Utviklerne av 22bet com har gjort en god jobb, noe som er tydelig, og når det eneste vi kan klage på at det ikke er norsk kundetjeneste så vet man at de har gjort nesten alt riktig.

Om du vil spille på en ny bookmaker bør du gi 22bet en sjanse!

Ofte stilte spørsmål

Det er definitivt en velkomstbonus for deg som bruker 22bet for første gang. Det er noe å se frem til, og de har i tillegg en veldig god bonus, som du kan lese mer om ovenfor. Det er ingen bonuskode du behøver å bruke, og du får bonusene direkte, uten det. Dog kan det være at en bonuskode titter frem i blant, det skal du ikke se bort i fra!
Først og fremst er det en veldig ofte brukt operatør, som har på mange måter skapt seg et godt rykte igjennom bonusene og hva de tilbyr. For det er jo til syvende og sist det spillere er ute etter. De har dog lisens fra Curacao, som kunne vært bedre om den hadde kommet fra Malta i stedet.
Det gjør du direkte på siden deres, hvor det står «Still et spørsmål». De har live chat 24 timer i døgnet, og det er i tillegg en egen kontaktseksjon du kan ta en titt på, hvor du får alle opplysninger du behøver. Sånn sett har de gjort det enkelt og smidig for deg, og det er veldig lett å finne frem til det også.
Utvalg av våre beste bookmakere
22bet
open
Top