Beste bordtennis bettingsider – Hvor du får den beste opplevelsen

Bordtennis er en veldig interessant sport, både å spille og se på, men om du vil bette på den så kan det være greit å inneha all nødvendig informasjon først. Og det kan jo være forskjellige ting, som for eksempel bare det å ha en liste over bordtennis bookmakere. Her skal vi hjelpe deg med å finne bordtennis bettingselskaper, og ha en slags guide til bordtennis tipping. Det er noe du får hos de beste bordtennis betting sider, og vil du vite mer om akkurat det, så har du definitivt kommet til riktig sted her.

Hvilke bordtennis spillselskaper vi anbefaler

# Bookmaker Bonus* Bonusvilkår Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1000kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Infinity
4.9
€2000kr
Bonus:
2000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 2000kr
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.9
Besøk nåInfinity anmeldelse kommer snart
3
Nords
4.8
€€100
Bonus:
€100
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til €100
 • Omsetning 6x
 • min 1.50
4.8
Besøk nåNords anmeldelse kommer snart
4
22bet
5
€1200kr
Bonus:
1200kr
Bonusvilkår
 • 100% opp til 1200kr
 • Omsetning 5x
 • min 1.40
5
Besøk nå22bet anmeldelse
5
Dreambet
4.9
€1000kr
Bonus:
1000kr
Bonusvilkår
 • 100% bonus opp til 1000kr
 • Omsetning 8x
 • min 100kr
4.9
Besøk nåDreambet anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

En god liste over bordtennis bookmakere

Det er noen bettingsider som rett og slett er bedre enn andre. Det er relativt naturlig og noe som gjelder uansett hvilken sport du spiller på. Også for deg som driver med bordtennis betting i Norge, for norske bordtennis betting er populært, og det er faktisk generelt en populær idrett som mange driver med. Men skal du bette så er dette noe av de aller beste, og når det kommer til bordtennis betting sider på nett så får du ikke mange bedre alternativ enn disse.

Unibet

Unibet har mye av den samme høye kvaliteten du får fra de andre bettingsidene, i tillegg til at den er veldig pålitelig, som de andre også er. De har også en god guide for deg som vil vite hvordan tippe på bordtennis, men det er jo noe vi hjelper deg med her uansett! Det er en grunn til at Unibet er en så populær bookmaker, for å si det sånn.

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Hvordan tippe på bordtennis – Markedene

Det å vite markedene til en spesifikk sport er viktig. Det forteller deg mye om hva du kan forvente av den, og hva slags muligheter du har rent generelt sett. Det samme gjelder for bordtennis, og det er en veldig rask og dynamisk sport, hvor ting kan forandre seg ganske fort. På mange måter ligner den veldig på tennis, om enn i et mindre format, og det er jo gøy, for deg som kjenner til hvordan man spiller på det. Se på dette som en guide til bordtennis tipping, hvor markedene gjør det både mer underholdende og ikke minst spennende!

Bookmaker Marked Detaljer Vanskelighetsgrad for gevinst Besøk
1000kr
Unibet
5
Marked
Totale games, over/under
Detaljer
Det samme som ovenfor, bare for games
Vanskelighetsgrad for gevinst
Dette er kanskje best å spille på om det ikke er en klar favoritt, men det går litt på magefølelsen også. Det er godt mulig å finne noe på det
Besøk nå Unibet anmeldelse
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Hva du bør vite om bordtennis live betting

Ingen bordtennis vedding guide kan være komplett uten å snakke om live betting. De markedene som er nevnt ovenfor er noe som også er tilgjengelig for deg som liker å spille live, og det er noe de aller fleste bordtennis betting sider på nett tilbyr deg. Det er strengt tatt også noe de aller fleste spillere i dag forventer, men du må ofte vente til det er nærme kampstart til du får sett markedene. Husk at bordtennis er en veldig dynamisk og rask sport, så om du vil spille live så er det noe du bør være forberedt på.

I tillegg til dette så bør du også gi live streaming en sjanse. Det er kanskje ikke verdens mest populære sport, men når du først har plassert en innsats på en kamp så vil det være like spennende som noe annet i verden. Og heldigvis er det mulig for de som driver med bordtennis betting i Norge å følge kampene via streaming om de skulle ønske det. Du bør også vite at mange av kampene streames live av arrangørene selv, som en måte å få oppmerksomhet på, men det er litt bedre å spille og se på kamp på et og samme sted.

Det er altså visse bookmakere som tilbyr streaming, men langt i fra alle. Noen av dem kan du se nedenfor.

Unibet
Bonus: 1000kr
Finnes bordtennis:
Hva du bør vite: Må ha konto registrert og penger på konto. Eller ha plassert innsats de siste 24 timene før kamp.
Unibet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Betway
Bonus:
Finnes bordtennis:
Hva du bør vite: Må ha konto registrert og penger på konto. Eller ha plassert innsats de siste 24 timene før kamp.
Betway anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

22bet
Bonus: 1200kr
Finnes bordtennis:
Hva du bør vite: Må ha en plassert innsats de siste 24 timene før kamp, og en registrert konto. Eller så må du ha penger på konto.
22bet anmeldelse

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

De største turneringene

Det er en rekke populære turneringer og konkurranser innen bordtennis, også her i Norge. NM er for eksempel stort, men da vi ikke har det man kalle en stor profil innen sporten så går den fort i glemmeboken i konkurranse med sporter som fotball og håndball. Men den er populær, og det er noe som spilles av barn fra de er veldig små. Når du som better vil spille på det er det dog de internasjonale turneringene som er de beste.

VM 2021

Da snakker vi for eksempel om EM, OL og VM. Spesielt OL er det som kanskje får aller størst oppmerksomhet, noe som er naturlig da det er en gedigen turnering. Det er der spillerne får mest eksponering, og ikke minst der bookmakerne tilbyr det som alle spillere er ute etter. Nemlig odds, marked og potensielle bonuser. Det er det verdt å gi en sjanse, men da OL er vært fjerde år, så kan det være greit å finne andre turneringer å spille på i mellomtiden.

Da er det bra at man har VM å spille på, som naturligvis også får mye oppmerksomhet. Det arrangeres hvert eneste år, og er noe du kan se frem til årlig. Noe annet du bør teste å spille på er EM, og noe som heter World Table Tennis Championships, som arrangeres annen hvert år.

Det finnes også klubber i bordtennis, men det er ingen konkurranser som kan sammenlignes med Eliteserien i Norge, eller kontinentale cuper som Champions League i fotball. Men alle de beste bordtennis bettingsider som vi har nevnt har hele tiden kamper du kan spille på, så det skal ikke mangle på alternativ for deg. Selv om du fort må vente på de aller største turneringene.

Konkurranser eller turneringer Bookmakere med den beste oddsen
OL i bordtennis bet365
World Table Tennis Championships Cbet
Verdensmesterskap i bordtennis Unibet

Guide til bordtennis tipping – Hva du bør se etter

Dette er ikke en altfor komplisert sport å plassere penger på. Kjenner du til tennis, så er det mye av det samme her. Og det er en enkel sport å bli kjent med uansett. Men det er alltid fornuftig å vite alle detaljer som mulig før du setter i gang med spillingen. Da risikerer du også mindre for deg selv, når det gjelder potensielle tap. Om du blir kjent med spillerne så er det noe som kan hjelpe, og det er jo alltid favoritter i alle sporter. Så noe kan også oddsen hjelpe deg med, i forhold til det å fortelle deg hva du vil satse på.

Hvordan tippe på bordtennis

Men det er ikke sånn at du alltid vil satse på favoritten, og de gangene du føler for å spille på et marked du kanskje ikke kjenner så mye til så kan det være greit å ha all informasjon tilgjengelig før du gjør det. Det er om du ikke kjenner til bordtennis og hvor fort det hele kan gå, om du gjør en feil på bettingen din. Da er det jo bra at du leser en bordtennis vedding guide som denne, så du er så godt forberedt som mulig.

Vi anbefaler å teste nye marked, det gjør spillingen morsommere, og de beste bordtennis betting sider tilbyr ofte det, så ta gjerne en titt på bordtennis betting sider på nett. Da blir det nok bra!

FAQ

Ja, det er det, like lovlig som hvilken som helst annen idrett som kan spilles på.
Ja, de er ikke laget spesifikt for bordtennis, men heller tilgjengelige som en helhet. Det er noe blant annet bet365 tilbyr deg.
Ja, det skal ikke være noe problem. Med mindre bookmakeren har nevnt at det ikke kan spilles på bordtennis, så er det noe som du skal kunne gjøre.
Andre sporter
open
Top