22bet app Norge – Hva du bør vite om

22bet er en veldig interessant operatør, og det at du får muligheten til å spille og benytte deg av deres tjenester på mobil er veldig bra.

Vis mer

Det betyr at du får den høye kvaliteten de tilbyr hvor du enn befinner deg, og de har et gedigent utvalg av sporter og markeder som kan være av høy interesse for deg. Det er jo en operatør som har et stadig bedre rykte blant spillere, og her får du relevant informasjon både om 22bet mobilversjon, og de to appene som er tilgjengelige!

Vis mindre
22bet mobile hjemmeside
Velkomstbonus: 1200kr
22bet
5
  • Et veldig stort sportsutvalg
  • Mange gode bonuser i tillegg til velkomstbonusen
  • Et trygt og sikkert sted å spille
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 5
Uttak: 5
Innskudd: 4.9
Valutaer: 4.8
Programvare: 4.9
Brukervennlighet: 5

Enkelt og smidig med 22bet mobilversjon

Det er alltid en fordel med det å spille direkte på nettleseren. Og det er at du ikke behøver å tenke på å laste ned noen app, og det tar heller ikke plass på telefonen din. I tillegg er det jo ikke sånn at det er dårligere funksjonalitet eller brukervennlighet om man spiller på nettleseren. Og det er også tilfellet når det kommer til 22bet. Her kommer man umiddelbart inn på siden deres, og du kan sette i gang spillingen når du vil. Det eneste du må gjøre er å velge om du vil lage en ny konto, eller bruke den har allerede, om du har en opprinnelig konto.

Når du da har logget deg inn vil du legge merke til at det faktisk ikke er så store forskjeller fra telefon til PC. Det er stort sett det samme, om enn i miniformat. Det er du vel uansett vant med, så det skal ikke være noe større problem for deg. Den er organisert og de har lagt frem alt det viktigste på hovedsiden så du ikke trenger å lete gjennom siden deres for å finne frem. Det er like greit, for oppmerksomhetsnivået til de fleste av oss strekker seg ikke lenger enn at vi gir opp om det blir for vanskelig å finne frem til. Det problemet har du altså ikke med 22bet mobilversjon.

Alt i alt legger de igjen et veldig godt inntrykk, og det faktum at det føles så kjent om du er vant med PC-versjonen gjør det enda bedre. Dette er rett og slett en pålitelig operatør, uansett hvilken plattform du velger å spille på, noe vi liker godt!

22bet mobil app

22bet app Android – Det du vil like

Igjen så sitter man i den situasjonen at du ikke har tilgang til en app. Og det er jo synd, fordi om regjeringen hadde fått det som de ville kunne du ikke last ned 22bet app. Men det finnes det en løsning på, ved at du går inn hjemmesiden til 22bet. Gå inn på mobilavdelingen deres, hvor du der vil få instruksjoner om hvordan du kan laste ned appen for Android-telefoner. Det er hjelpsomt og fungerer veldig godt.

Gjør du det så får du altså tilgang til en veldig god app, og det samme gjelder for Android som for mobilversjonen. Og det er at den føles veldig lik, på en god måte. Du får tilgang til alle de samme funksjonene, kampene, sportene og markedene og oddsen er like god som den alltid er. Det gjør at du kan spille på telefonen din, og gå over til PC, og du vil ikke legge merke til noen forskjell. Det er kanskje ikke en moderne app som sådan, men den fungerer uansett akkurat så godt som du trenger den til å gjøre.

Av det vi kan se er det ingen eksklusive bonuser for deg som spiller på appen, men så har de heller ikke utestengt deg fra å bruke noen av de vanlige bonusene på telefonen heller. Så i stedet for å få en bonus, så får du tilgang til alle. Det gjelder promoer, kampanjer og akkumulatorer som er så populære.

Det er ikke så mye mer å si enn det. 22bet app Android bare funker, det er ikke så mange fiksfakserier med den, så du kommer til å bli fort vant med hvordan spillingen foregår, om du ikke allerede kjenner til operatørens rutiner.

Tre høydepunkter:
  • Veldig godt utvalg av sporter også på appen. De har ikke fjernet noe for å gjøre appen «lettere», men holdt det som trenges for å gi deg en god opplevelse.
  • Stabilt og trygt. Du kan spille på appen deres uten å bekymre deg for noe som helst faktisk. Det er satt på plass sikkerhetstiltak som du kan stole på.
  • Like mange marked og funksjoner som om du skulle spille på PC. Det liker vi godt, og det viser at de prioriterer mobilspill også.
22bet
22bet-applikasjon for Android

Hva du bør vite om 22bet app iOS

Det er mye av den samme runddansen når det kommer til denne operatøren for iOS. Også denne gang kan du inn på bookmakerens side for å få instruksjoner, og en ting som er verdt å merke er at du ikke kan bytte region til Sverige. Det er fordi appen ikke er tilgjengelig i nabolandet, og 22bet har som et eksempelland Nigeria. Det er opp til deg å velge, men det har uansett ikke så mye å si, da du kan bytte tilbake til Norge igjen etter at du har foretatt 22bet app download.

Det er også en høy kvalitet når du vil spille på iPhone eller iPad, og det fungerer rett og slett bra. Du får umiddelbart oversikt over hvor alt befinner seg, uansett om det er snakk om markedene, sportene eller noe annet som er viktig for deg. Det er tydelig at de har brukt mye tid på å planlegge for appen og se hva som passer inn best. Til og med det å finne informasjon, som deres FAQ, betalingsmetoder eller måter å kontakte support på er enkelt. Det er definitivt ikke noe man kan si om alle operatører, og helt klart ikke når det kommer til deres apper.

Utover det så er det bare en god opplevelse å spille på iOS. De har samlet alt det beste på et sted, og husk at du kan lage en ny konto hos operatøren for å få fordelen av en velkomstbonus. Da kan du jo bytte mellom kontoer, om du har en fra før av, eller så bare velger du en, det er tross alt ikke så viktig.

Som sagt ovenfor så har du fortsatt det gode utvalget av sporter, og det gjelder også markedene. Det er stor dybde og variasjon i det du kan spille på når det gjelder appen deres, og heldigvis er det ikke lagt noen begrensinger på det heller. Har du en iOS-telefon så anbefaler vi at du laster ned 22bet mobil app på den!

Tre høydepunkter:
  • Veldig lett å finne informasjon, og de skjuler ingenting. Det gjør det mye lettere å få et godt inntrykk av operatøren, også på mobil.
  • Høyt nivå på sikkerheten, hvor du kan føle deg trygg uansett hvor du er når du spiller.
  • Godt utvalg av spill, marked og en høy odds i tillegg. Det gjør denne appen optimal å spille på for de aller fleste typer av spillere!
22bet
22bet-applikasjon for iOS

Bonusene hos 22bet

Som nevnt ovenfor er det ingen spesifikke bonuser for mobilspill med denne operatøren. Men vi føler egentlig ikke at det er et stort problem da det tilbys så mange andre promoer og kampanjer hos bookmakeren. De passer på å legge til så mye som mulig, slik at du aldri får et kjedelig øyeblikk.

Og de er faktisk veldig dyktige på å ha promoer og kampanjer ofte, slik at du hele tiden får gode fordeler ut av å spille hos 22bet. Det er også fine greier med penger tilbake om du taper for mye og lignende, og det er naturligvis noe som er tilgjengelig også på telefon.


Betalingsmetodene

Da dette ikke er en app som på en måte har lisens i Norge så er den heller ikke begrenset av statens reguleringer. Det betyr at du egentlig kan velge stort sett hva du enn vil. Det er noen metoder som ikke er tilgjengelige i Norge som kan være mulige for andre land, men da avhenger det mer av det selskapets prioriteringer i Norge og om det opererer her til lands.

22bet har generelt et godt utvalg av betalingsmetoder, både e-lommebøker, kort og kryptovaluta, men det er ikke en spesifikk metode som er tilgjengelig kun for telefon. I hvert fall ikke for det norske markedet. Men da det er så mye som er tilgjengelige ellers så er det ikke noe vi føler det kan klages på for mye, spesielt med tanke på restriksjonene som finnes for mange andre operatører.

Konklusjon

22bet gjør mye riktig, nesten uansett hva slags prioriteringer du har som spiller så oppfyller de stort sett alle krav og ønsker. Det er rett og slett en solid bookmaker som har laget like gode versjoner både for spill direkte på nettleseren, men også om du vil laste ned app fra dem. Det er noe vi liker, og du har mulighet til å spille på alle sporter, velge mellom alle markedene og har den samme gode oddsen som du alltid har hatt om du spiller på PC. Igjen, det at det er visse restriksjoner på nedlastning av appen er mer statens restriksjoner enn at operatøren ikke vil være aktiv i Norge.

Liker du å spille på telefon er 22bet app et glimrende alternativ.

FAQ

Den får de fra Curacao, et pålitelig område som har drevet i gamblingindustrien i lang tid. De stiller strenge krav til alle operatører som vil ha lisens, og det er noe du kan føle deg trygg og sikker med.
Nei, det gjør dessverre ikke det. Det er kanskje en av de største ankepunktene til operatøren, som ellers har alt annet du trenger, inkludert live betting.
Det kan du, og den er åpen 24 timer i døgnet, så du får hjelp uansett når du måtte trenge det. Det er positivt, og noe vi gjerne ser at andre bookmakere legger til.
De beste bookmakerne for mobilbetting
22bet
open
Top