Personvern

Denne policyen og servicevilkårene gjelder mellom deg, brukeren av dette nettstedet og bestenorskebettingsider.com, eieren og leverandøren av dette nettstedet. Bestenorskebettingsider.com tar personvernet til informasjonen din veldig alvorlig. Denne policyen gjelder vår bruk av all data samlet inn av oss eller levert av deg i forhold til din bruk av nettstedet. Vennligst les denne personvernregelen nøye.

Omfanget av denne personvernpolitikken

Denne personvernregelen gjelder bare handlingene fra bestenorskebettingsider.com og brukere med hensyn til dette nettstedet. Det omfatter ikke noen nettsteder som kan nås fra dette nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, lenker vi kan tilby sosiale nettsteder.

Innsamlet data

Vi samler inn forskjellig informasjon fra våre brukere:

Vår bruk av data

Vi brukte din personlige informasjon til de formålene som er oppført nedenfor:

Tredjeparts nettsider og tjenester

Bestenorskebettingsider.com kan fra tid til annen ansette tjenester fra andre parter for å håndtere visse prosesser som er nødvendige for driften av nettstedet. Tilbyderne av slike tjenester har ikke tilgang til visse personopplysninger levert av brukere av denne nettsiden.

Koblinger til andre nettsider

Dette nettstedet kan fra tid til annen tilby lenker til andre nettsteder. Vi har ingen kontroll over slike nettsteder og er ikke ansvarlig for innholdet på disse nettstedene. Denne personvernpolicyen omfatter ikke din bruk av slike nettsteder. Du oppfordres til å lese personvernreglene eller uttalelsene til andre nettsteder før du bruker dem.

Nettsidens funksjonalitet

Hvis du vil bruke alle funksjonene som er tilgjengelige på nettstedet, kan det hende du må sende inn visse data. Du kan begrense nettleserens bruk av informasjonskapsler. For mer informasjon se avsnittet nedenfor (informasjonskapsler).

Informasjonskapsler

Denne nettsiden kan plassere og få tilgang til visse informasjonskapsler på datamaskinen din. Bestenorskebettingsider.com bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din ved å bruke nettstedet.

Bestenorskebettingsider.com har valgt disse informasjonskapslene nøye og har tatt skritt for å sikre at personvernet ditt alltid blir beskyttet og respektert. Alle informasjonskapsler som brukes av dette nettstedet, brukes i samsvar med gjeldende EU-lov om informasjonskapsler.

Før nettstedet plasserer informasjonskapsler på datamaskinen din, vil du bli presentert en meldingslinje som ber om ditt samtykke til å stille inn disse informasjonskapslene. Ved å gi ditt samtykke til plassering av informasjonskapsler, gir du bestenorskebettingsider.com muligheten til å gi deg en bedre opplevelse og service. Du kan, hvis du ønsker det, nekte samtykke til plassering av informasjonskapsler; men da kan visse funksjoner på nettstedet ikke fungere fullt ut eller som forutsatt.

Du kan velge å aktivere eller deaktivere informasjonskapsler i nettleseren din. Som standard godtar de fleste nettlesere informasjonskapsler, men dette kan endres. For mer informasjon, vennligst se hjelpemenyen i nettleseren din.Du kan når som helst velge å slette informasjonskapsler; Du kan imidlertid miste all informasjon som gjør det mulig for deg å få tilgang til nettstedet raskere og mer effektivt, inkludert, men ikke begrenset til, personaliseringsinnstillinger.

Minors

Bestenorskebettingsider.com er ikke beregnet på noen personer under 18 år og barn under 13 år, og vi vil ikke bevisst samle inn personlig informasjon fra mindreårige. Hvis vi blir klar over at en bruker er under 18 år, vil vi fjerne hans eller hennes informasjon fra filene våre. Vi forbeholder oss retten til å be om bevis på alder når som helst.

Du kan kontakte bestenorskebettingsider.com via e-mail.

open
Top