Hva er liveoddsen - Spill på live-hendelser hos de beste bookmakerne

Liveodds, eller live betting er utrolig populært når det kommer til gambling online. Og det er det god grunn til, det er tross alt utrolig spennende og gir spillingen en ny dimensjon. Om du er ny til gambling online eller kanskje ute etter noen tips er dette artikkelen for deg. Liveoddsen er gøy, men det er også greit å kunne liveoddsen regler. Kanskje du drar noen fordeler, om ikke annet så vet du litt mer! Så les gjerne videre!

Beste bookmakere med live odds 2024
# Bookmaker Bonus* Live Stream Beste live sport Vurdering Besøk
1
Ivibet
5
€1000kr
Bonus:
1000kr
Najlepších Live Športy
 • Fotball
 • Tennis
 • ishockey
 • Basketball
 • esport
5
Besøk nåIvibet anmeldelse kommer snart
2
Rollino
4.9
€3540kr
Bonus:
3540kr
Najlepších Live Športy
 • Fotball
 • Tennis
 • ishockey
 • Basketball
 • Darts
4.9
Besøk nåRollino anmeldelse kommer snart
3
22bet
4.8
€1200kr
Bonus:
1200kr
Najlepších Live Športy
 • Fotball
 • Tennis
 • ishockey
 • Basketball
 • esport
4.8
Besøk nå22bet anmeldelse
4
NovaNackpot
4.8
€2000kr
Bonus:
2000kr
Najlepších Live Športy
 • Fotball
 • Tennis
 • Volleyball
 • Golf
 • ishockey
 • Basketball
 • Darts
4.8
Besøk nåNovaNackpot anmeldelse kommer snart
5
Palm Slots
4.6
€1000kr
Bonus:
1000kr
Najlepších Live Športy
 • Fotball
 • Tennis
 • ishockey
 • Basketball
 • Darts
4.6
Besøk nåPalm Slots anmeldelse kommer snart
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Unibet

Det er en egen seksjon for live betting hos Unibet, men den er ikke like fremtredende som på andre sider. De har dog streaming som er utrolig populært og noe som taler til sidens fordel! For å finne frem til alt dette må du gå inn på «Odds», og deretter finner du både live og streaming, som de heter hos Unibet.

Velkomstbonus: 1000kr

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

bet365

Dette er også en operatør som er svært bra når det gjelder live betting og streaming. De var faktisk en av de første som startet med live streaming, og utvalget er veldig bra. Uansett hva du vil spille på eller se så er det stor sannsynlighet for at bet365 kan tilfredsstille dine ønsker.

Betway

Hos Betway heter liveodds “In-play” og det er det samme. Det som er tilgjengelige for live betting er tydelig markert, og det er mye sammenlignet med mange av deres konkurrenter. Dessverre er ikke live streaming tilgjengelig for det norske markedet, sannsynligvis på grunn av rettigheter!

Foretrekker du live betting over vanlig betting?

Først og fremst kan det jo være greit å vite hva liveoddsen er og på en måte er det ganske enkelt å forklare. På kamper som er tilgjengelig kan du sette en innsats på kampen mens den pågår. Det kan være for eksempel hvem som vinner, hvem som får neste mål og slike ting. Oddsen blir naturligvis hele tiden justert, så det er noe å holde et øye på om du vil spille. Da forandres markedene litt også, i forhold til hvordan de var før kampen begynte.

Veddemål på live-kamp

Om du spiller «vanlig» så kan du legge en innsats på kampen lang tid i forveien. For eksempel kan du nå sette innsats på hvem som blir valgt til USAs president! Det er bare en forskjell, men ikke den viktigste.

Den viktigste forskjellen er det faktum at oddsen forandrer seg, og som oftest blir oddsen bedre for deg som spiller. Fotball er et godt eksempel, for hvis Liverpool spiller mot Fulham er det ikke akkurat høy odds på at Liverpool vinner kampen, før kampen har startet.

Fordelen som live betting gir deg er at hendelser under spillets gang forandrer på oddsen hele tiden. Så om Fulham får en straffe i det 10. minutt så leder de plutselig 1-0. Da forandrer oddsen seg når det gjelder hvorvidt Liverpool vinner kampen eller ei, og den blir høyere. Om du fortsatt da tror at Liverpool vinner kampen lønner det seg da å satse. Det er jo ikke sjeldent at en underdog går i ledelsen, og da må oddsen justeres. Og det er heller ikke sjeldent at favoritten snur kampen, og du vil da tjene mer enn om du satset før kampen startet!

Og jo flere marked en operatør tilbyr desto bedre blir det, om du holder et øye med det!

Hva er det som gjør live betting bra?

Dette er vel noe som på en måte kan ses på som live betting tips, for det er mye rundt liveoddsen som er utrolig interessant. Først og fremst føles det mer dynamisk og spennende. Da kampen pågår bokstavelig talt mens du spiller forandres live betting oddsen og dynamikken hele tiden. For selv om man gjerne vil vinne litt penger, vil man jo også ha det gøy, og de fleste er enige i at live betting er mer spennende.

Noe annet det gjør at du holder deg hele tiden oppdatert på hva som foregår, spesielt på den enkelte kampen. Det at du har mer informasjon og statistikk på det du spiller på er også en fordel. Jo mer informasjon du har desto større fordel har du, men kamper går jo alltid i svingninger og et mål kan komme ut av intet. Det er noe av spenningen, tross alt.

Et par andre ting er cashout. Det gir deg muligheten til å avslutte spillet, uansett om du vinner eller taper. Vinner du får du ikke ut hele gevinsten du opprinnelig hadde, men en del av den. Fordelen er at om du taper og tror at det ikke kommer til å forandres så kan du avslutte og få litt av innsatsen tilbake igjen.

En annen ting er at markedene er ikke de samme, så du får nye måter å spille på, og mulighet til å legge innsatser som ellers ikke er tilgjengelige. Om du akkurat har begynt med betting høres kanskje ikke det så spennende ut, men om du har gjort dette i noen år kommer du til å sette pris på det!

Bonuser og live betting

Live sportsbonuser

For det meste er bonusene som man får for betting også gjeldende for live betting. Det står tydelig i vilkårene når det er tilfellet. Men noen ganger får man spesifikke bonuser bare for live betting, da kan det hende at du får tilbudet gjennom en mail fra operatøren, som et eksempel.

Free bets er også en bonus man får, som oftest kan brukes i live betting. Men det varierer fra bonustypene. Generelt når det gjelder bonuser, og spesifikt for live betting, avhenger det veldig på bookmakeren. Visse av dem er veldig ivrige på å gi bonuser, mens andre gir en velkomstbonus, som skal gjelde for både vanlig betting og live betting. Så det gjelder å ha informasjon om det!

Liveoddsen app og mobil?

Det er lite som er mer spennende å sitte på toget eller bussen og se på mobilen og forsøke å holde seg hele tiden oppdatert på kampen samtidig som man vil sette en innsats. Heldigvis er dette noe de fleste operatører tar på alvor og alle bookmakerne som tilbyr live betting gjør det også tilgjengelig for mobilen.

Spesielt er det jo gøy om de også tillater deg å live streame samme kamp du spiller på. Da kan du virkelig få en god oversikt på kampen og hvordan dynamikken er. Om du ser det sannsynlig at et lag skal skåre har du en mengde marked å spille på.

Det er en stor fordel med live betting, som også gjør det utrolig gøy, og faktisk gir deg større sjanse til å vinne. Det er noe vi anbefaler deg, uansett hva du tenker om det!

Den kule erfaringen med live streaming!

Det er mange ting som har revolusjonert bettingindustrien, men det er ikke mye som kan måle seg med det da bettingsidene begynte å få rettigheter til å vise kamper live. bet365 var en av de første, og siden da er det sånn at mange stiller det som krav for operatører.

Hva du kan se avhenger på operatøren og rettighetene deres. Som oftest er fotball en av sportene som er tilgjengelig. Men ligaene og konkurransene er varierte. Premier League fra England pleier ikke å være mulig å se, men Serie A, La Liga og Bundesliga er oftere tilgjengelige. Rettigheter koster mye penger, og ofte er det eksklusivitet i bildet og mye avhenger på hvilket land man er i.

Noen ganger har operatørene sine egne kommentatorer, men ofte knytter de til seg med andre rettighetshavere, hvor de får både lyd og bilde fra den kilden. Igjen, det varierer. Live streaming er jo det at man kan se kamper og hendelser live hos en operatør. Noen ganger kan det til og med være uten kommentator, men det er ikke så ofte det skjer.

Avhengig på hvilken operatør du bruker kan du også se flere kamper samtidig, men det er ikke alltid det er tillat. Men med tanke på hvor populært det er, også i Norge, er det ikke rart at det er mulig hos de fleste. Så lenge du oppfyller kravene så klart. De pleier ikke å være så vanskelige, som oftest holder det å ha en positiv balanse på kontoen din. Hos andre kan det være nok at du har satt en innsats maks 24 timer i forkant av kampen eller hendelsen.

Uansett, når du trykker på en kamp så blir det fort tydelig om du oppfyller kravene eller ei, så det bør ikke være et stort problem!

Sporter du kan se!

Det er ingen konkurranse når det gjelder Norge. Det er ingen sport som er like populær som fotball. Det gjelder uansett om det er snakk om betting, live betting eller live streaming. Det er ingenting som kan måle seg, spesielt om operatøren har rettigheter til de større ligaene. Har du muligheten til å tilby fotball kommer du til å ha mye suksess i Norge, det er jo vår nasjonalsport, i hvert fall uoffisielt.

Det finnes jo andre sporter, som håndball, basketball og ishockey som folk liker. Amerikansk sport generelt er populært, og tennis også for den del. Men igjen, fotball er det store, og det å kunne se en kamp samtidig som du kanskje har en innsats på den på et og samme sted er veldig spennende. Mange operatører har suksess med det, og det er ikke så rart kan man si!

Live betting strategi og tips

Live odds strategi

Det å ha informasjon er en god start. Om du vet litt om lagene på forhånd er det jo alltid greit, for det er ikke alt som live betting odds kan fortelle deg. Som vi sa, når du spiller liveoddsen så skjer det ofte store variasjoner i kampen. Og da blir oddsen forandret på, og om du ikke har kunnskap om lagene, hvem som egentlig er «best» blir det vanskelig for deg å justere deretter.

Husk å være aktiv i spillingen. Det vil si at du bør handle raskt når du vil plassere en innsats fordi situasjoner forandrer seg raskt, og du bør begrense deg til en kamp, eller to. Da får du mest kontroll over alle detaljer som er viktige, og du kan se hvordan oddsen svinger på de ulike markedene.

Et godt tips til slutt er å satse på favoritten, når de ligger under. De er favoritter av en grunn, og selv om de ligger under kan det være store sjanser for at de snur kampen.

Til slutt!

Om du aldri har spilt live betting før er det noe vi anbefaler sterkt. Det er utrolig gøy, gir deg visse fordeler som du ikke har ved vanlig spill, og om det finnes live streaming er tilbudet komplett. Det er så mye å ta seg til, markedene blir flere, og gevinstene kan bli større. Du skylder deg selv å gi det en sjanse, om ikke annet!

FAQ

Nei, det er den faktisk ikke, og det er en del av poenget med at de ønsker å bekjempe spilleavhengighet ved å ikke gjøre det åpent døgnet rundt. Det åpner 06:00 på morgenen og de informerer om sine egne åpningstider.
Det er en del av Norsk Tipping, så da vet man at det er et statlig og at det er statens monopol angående betting i Norge.
Det kan man, og det er den eneste appen for betting og gambling som er lov i Norge. Den er tilgjengelig både for iOS og Android, og det forteller mye om makten som Norsk Tipping har, at det er den eneste appen som finnes tilgjengelig for oss.
Topp 3 bookmakere
Ivibet
Bonus: 1000kr
5
Besøk nå

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

Rollino
Bonus: 3540kr
4.9
Besøk nå

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

22bet
Bonus: 1200kr
4.8
Besøk nå

*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+

open
Top