Melbet Norge – En svært god bookmaker, med flott bonus!

Melbet er en interessant operatør på mange måter. Først og fremst er den veldig god, og tilbyr deg alt du behøver for å ha en god bettingopplevelse. Det betyr ting som Melbet sports betting, Melbet live betting og Melbet fotball som veldig mange er opptatte av.

Vis mer

Det finnes noe der for enhver smak, og liker du bonuser, så har Melbet bonus veldig mye å tilby. Les gjerne vår Melbet anmeldelse for å få all info du behøver, så er det sannsynlig at du kommer til å registrere deg på siden!

Vis mindre
Velkomstbonus: 2700kr
Melbet
4.9
  • Svært godt utvalg av betalingsmetoder
  • Godt utvalg av sport og marked
  • En veldig god velkomstbonus
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 4.9
Uttak: 4.9
Innskudd: 4.9
Valutaer: 4.9
Programvare: 4.9
Brukervennlighet: 4.9

Lisensen til Melbet

Melbet har lisens fra Curacao, et sted som er blant de mest brukte, og det er hundrevis av bettingsider på nett som har sin lisens fra Curacao. Det er tillitsvekkende og føles bra, så kan du registrere deg der uten å bekymre deg altfor mye. Det er viktig at de stiller krav til ethvert bettingselskap som vil ha lisens, og det gjør de.

Hos Melbet odds tar de også ansvarlig spill på alvor, og det finnes lenker til forskjellige organisasjoner for deg som føler at du trenger hjelp. Forhåpentligvis så er ikke det noe du har behov for så klart!

Melbet registrering – Gjort på få minutter

Melbet

Som forventet så går det fort å registrere seg hos Melbet. Det blir gjort veldig raskt, og de krever ikke en mengde informasjon for at du skal bli ferdig med prosessen. Det er dog en litt oppstykket prosess, hvor det er fire små steg som man må bli ferdig med. Du skal først velge hvilket land bu er i, før du deretter skal skrive inn navn, og velge valutaen du vil benytte deg av. Sistnevnte er viktig, fordi det påvirker direkte hvilke betalingsmetoder som er tilgjengelige.

Deretter skal du skrive inn e-postadresse og passordet som du vil benytte. Har du en eventuell bonuskode skal den bli skrevet inn mens du er på steg 3. Det er faktisk alt, da steg 4 består av å gratulere deg med at registreringen er vellykket. Det går altså veldig fort å registrere seg, og du er fort i gang med spillingen, som er det viktigste. Du kan gjøre innskudd med en gang om du vil det, du trenger ikke å verifisere konto eller lignende, og som du kanskje la merke til så spør de heller ikke etter telefonnummeret ditt. Ved å utelate slike ting gjør de i det minste prosessen raskere. Så kan du sette tennene dine i velkomstbonusen!

Melbet betalingsmetoder – Nok å velge mellom

Melbet odds er en god side for nordmenn, i at de tillater oss ganske mange betalingsmetoder, i hvert fall i forhold til det vi får fra andre sider.

For innskudd så kan du bruke alle mulige kryptovaluta, inkludert Bitcoin. Men andre, mer tradisjonelle metoder inkluderer Perfect Money, STICPAY, Astropay og eZeeWallet. Innbetalingen skjer umiddelbart, og det er ingen avgifter eller lignende, av det vi kan se. Det er mer enn godt nok for oss i hvert fall!

Mye av det samme gjelder for å gjøre uttak, du kan ikke bruke eZeeWallet, men du kan bruke Payeer i stedet. De øvrige nevnt ovenfor er også tilgjengelige, så det er rett og slett mye variasjon i det man kan velge mellom, det gjelder også kryptovaluta. Generelt har Melbet en veldig god prosesseringstid på dine uttak, på kun 1 time, men det kan i visse tilfeller ta lenger tid om noe mer må sjekkes. Deretter avhenger det på hvilken metode du bruker med tanke på hvor mye Melbet uttak tid faktisk tar.

Melbet bonus – En sterk del av operatøren

Melbet

Det er vanskelig å komme utenom det at spillere er glade i bonuser, og at det er ofte det som frister mest når man snakker om et nettcasino. Heldigvis er ikke det akkurat et problem hos Melbet betting, først og fremst på grunn av den svært gode velkomstbonusen, men også fordi de tilbyr en haug av andre bonuser i tillegg.

For å ta Melbet velkomstbonusen først så får du 100 prosent bonus opp til 2600 kroner. Det betyr at du kan få totalt 5200 kroner å spille for, noe som er mer enn det de aller fleste andre sider tilbyr. Så har de noen litt spesielle krav og vilkår også. For at du skal kunne ta ut eventuelle gevinster så må du satse fem ganger bonusbeløpet på akkumulatorspill.

Hvert eneste akkumulatorspill må ha tre begivenheter eller flere for at det skal telle, og oddsen må være på minst 1.40 også. Som krav og vilkår føler vi at det er mer enn rimelig, og noe som er absolutt mulig å oppfylle om du vil ha denne bonusen. Det er ingen grunn til å ikke ta i mot velkomstbonusen!

Ellers er det oppriktig talt en haug med andre bonuser også, både cashback, bonuser for spesifikke konkurranser og ligaer. Du får også noe som heter refusjon på akkumulator. Det innebærer at om du spiller på akkumulator og det er kun et spill som taper, så får du 100 prosent tilbake.

Melbet har også et lojalitetsprogram, og jo høyere i nivå du kommer på det, desto bedre belønninger får du. Som vi ofte sier, om du først er i gang med å spille hos Melbet så er det jo ingen grunn til å unngå dette!

Mange marked hos Melbet

Viktigheten av mange marked å spille på kan ikke undervurderes. Selv om vi så langt har hatt positive ting å si om Melbet ville det vært litt fåfengt om utvalget av marked var dårlig. Men det er det heldigvis ikke, for eksempel kan du spille på Melbet fotball, og på populære kampene finnes det over 1000 marked. Det er ekstremt mye, og inkluderer ting i hvilket minutt et mål kommer, hvem får rødt kort og mange flere.

Det er ikke begrenset til bare fotball dog, og du har marked for håndball, basketball og nesten alt annet som kan spilles på hos operatøren. Marked som dobbelsjanse i håndball eller europeisk handicap i basketball er populært og det finnes generelt mye annet også!

Melbet sports betting – Alle begivenheter og sporter du kan tenke deg

Det er en veldig lang liste med tilgjengelige sporter. Først og fremst har man naturligvis de store og mest populære, som Melbet fotball, kampsport som UFC, boksing og MMA, basketball, tennis osv. Det er naturlig og en selvfølge. Motorsport er også populært, og noe du kan spille mye på.

Men en stor del av sjarmen med Melbet er at det er mange andre, mindre sporter å spille på. Australian rules, innebandy, spesielle begivenheter, politikk, Toto, og du kan til og med plassere innsats på hvordan været vil være i forskjellige flyplasser rundt om i verden. Det er første gang vi har sett noe slikt, og det er jo gøy.

E-sport og virtuell sport er en stor del av det, og førstnevnte har sågar sin egen seksjon hos Melbet for raskere tilgang for deg som spiller. Det er mye hos Melbet og det anser vi bare som noe positivt, og det tror vi at mange av deres spillere generelt sett gjør også!

De fem mest populære sportene:

Plassering av spill

Som man kanskje aner så er det ikke en vanskelig prosess å plassere spill hos denne operatøren. Man trykker bare på det utfallet man er ute etter, så dukker spillekupongen opp på venstre side av skjermen. Smidig og raskt er det, og du får full oversikt over spillingen din der. Du kan velge om du vil spille singel, system eller akkumulator, og har du spilt på en bookmaker før så er det mye av det samme her.

Melbet cash out er også en faktor i denne, og hvor det er tilgjengelig står det tydelig markert, så du ikke er i tvil om hva som er tilgjengelig for deg. Det å plassere innsats foregår raskt og smidig, og de er spesielt glade i akkumulatorer hos operatøren. Det kan gjøre spillingen din morsommere og det er bare lett å spille, spesielt på den måten Melbet har løst det på.

Melbet live betting – En god kvalitet

Melbet har en egen seksjon for live betting, noe som gjør det lettere for deg å få oversikt på hvor ting er og hva som er tilgjengelig for deg. Det liker vi, og er noe vi ser at flere og flere betting operatører gjør. De har både live og det de kaller multi-live, og det er et stort utvalg av både sporter og spill. De har ikke bare et ensidig fokus på fotball, og det liker vi.

Av det vi kan se så er Melbet live streaming tilgjengelig, men kun for E-sport. Det er jo greit nok i og for seg, men vi skulle ønsket at de hadde lagt til flere ligaer og sporter. Det hadde jo vært nok et positivt aspekt av siden.


Melbet mobil – Verdt å teste?

Melbet har både app og mobilside som du kan benytte deg av. Siden vi bor i Norge er den ikke tilgjengelig for oss, men om du vil spille Melbet app så kan du gå inn på siden til operatøren, hvor de har instruksjoner om hvordan du kan komme deg rundt det, både for Android og iOS. Da kan du få gleden av slik spilling, og de har mange av de samme funksjonene tilgjengelig, så om du liker å spille på PC, vil du nok også like mobilspill.


Navigeringen hos Melbet

Det er lett å finne frem til det man behøver hos Melbet, nesten uansett hva det skal være. Aspekter som betalingsmetoder, bonus, marked, spill og annet er enkelt presentert og uten å komplisere det for mye. Det liker vi, og selv om det kan bli litt mye på siden innimellom så er det fortsatt sånn at man har kontroll.

Som nevnt ovenfor er det med marked og plassering av spill enkelt, og det å finne enkelte kamper eller begivenheter har de løst på en god måte. Det er tydelig at folkene bak Melbet vet hva de driver med!


Sikkerhetstiltak hos Melbet

Sikkerhet på bettingsider er noe som alltid må bli tatt på alvor, og det er ikke noe unntak hos Melbet. De bruker et høyt nivå av krypteringsteknologi for å passe på alle dine opplysninger, og det er noe som også beskytter finansielle overføringer, både inn og ut av kontoen din. Det skulle bare mangle, men vi liker naturligvis at det er på plass.

Melbet er generelt en side med et veldig godt rykte, som folk stoler på. Det er en grunn til at den har hatt så mye suksess som den har, og du kan spille i trygghet hos dem, noe som er utrolig viktig!

Firmainformasjon
Navn Alenesro Ltd
Hovedkvarter Aristofanous, 219, Mauros Court 140, Flat/Office 202, Strovolos, 2038, Nicosia, Cyprus
Etablert 2012
Lisenser No. 8048/JAZ2020-060 – Curacao
Telefon +44 20 38 07 76 01 – ikke norsk nummer – åpent 24 timer i døgnet
E-post info-en@melbet.org
Kontaktskjema Ja
Live chat Ja – åpent døgnet rundt – ikke på norsk

Melbet kundeservice

Det er fire forskjellige måter å kontakte support på hos Melbet. Du kan gjøre det via e-post, kontaktskjema og live chat. De to sistnevnte er åpne 24 timer i døgnet, men ingen av dem er på norsk. Det ville vanligvis ikke vært så farlig, men med tanke på at de tilbyr support i en haug av forskjellige språk hos live chat så ville vi likt å se at norsk var også noe de hadde. Dessverre har de ikke det, men hjelpen du får fra dem er uansett så god og rask at det er noe man kan overse.

Ellers er det mye informasjon å finne på selve siden, og de har en god FAQ du kan ta en titt på for svar på mange av dine spørsmål.


Konklusjon

Det er altså veldig lite negativt å si om Melbet, og om du har lest hele vår Melbet anmeldelse så forstår du nok hvorfor vi liker den så mye. Den tilbyr deg alt du trenger som spiller. Gode Melbet bonus, betalingsmetoder og en trygghet i spillingen din. Hadde lagt til norsk i kundeservicen sin, og kanskje Melbet live streaming så ville det vært enda bedre. Men som det er nå, så er det en av e beste på markedet i dag, og Melbet Norge anbefaler vi at du gir en sjanse!

FAQ

Den får de fra Curacao, en av de beste lisensutstederne i industrien, og noe du kan ha full tillit til som spiller. De stiller strenge regler til alle som vil ha lisens fra dem.
Det skal vanligvis ta opp til 1 time bare, men det kan hende at det tar lenger tid om ikke alt er på plass når det gjelder dokumentasjon og slikt. Men 1 time er det de reklamerer med.
Det er det, du kan velge norsk bokmål for språk, og du kan også velge NOK for valuta. Det eneste de ikke har er altså norsk support.
Utvalg av våre beste bookmakere
Melbet
open
Top