Bet365 anmeldelse

bet365 godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

I denne anmeldelsen av bet365 kommer jeg til å gi deg mitt personlige inntrykk av denne markedsledende aktøren. bet365 har, slik jeg ser det, klart å opparbeide seg en veldig høy stjerne i det norske markedet.

Vis mer

En ting som jeg alltid har latt meg imponere over er at bet365 har et fullnorsk tilbud. Nettsiden er på norsk, og det gjør det ikke bare noen hakk enklere å bruke. Jeg føler meg på en måte mer hjemme også.

I tillegg kommer selvsagt også at hver gang jeg er innom bet365 Norge finner jeg veldig fort fram til alle spillene jeg er mest interessert i. Det går fort å fylle ut kupongen, og hele tida har jeg oversikt over oddsen og hvilke alternativer som foreligger. Les videre for å finne ut mer om hva jeg synes om bet365 bonuser, mobilspilling og andre tilbud. Jeg håper at det skal hjelpe deg danne et klart inntrykk av hva slags spillside dette er, og hvorvidt den kan passe for deg.

Vis mindre
bet365 hjemmeside for bookmaker
*Åpningstilbud Opp til 1.000 kr i spillkreditter for nye kunder hos bet365. bet365 matcher ditt kvalifiserende innskudd opp til 1.000 kr. Gevinster er ekskludert innsats for spillkreditter. Regler, tidsbegrensing og unntak gjelder.
Ikke bekreftet
bet365
1
  • Live chat 24/7
  • Beste sportsutvalg
  • Live Stream funksjon
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Åpningstilbud Opp til 1.000 kr i spillkreditter for nye kunder hos bet365. bet365 matcher ditt kvalifiserende innskudd opp til 1.000 kr. Gevinster er ekskludert innsats for spillkreditter. Regler, tidsbegrensing og unntak gjelder. **Georestriksjoner gjelder. Finansiert konto eller innsats plassert 24 timer før hendelsen kreves for å få tilgang.
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Bet 365 sin side er svært brukervennlig

Jeg lar meg alltid imponere over hvor enkelt det er å finne frem hos bet365. Det gjelder for nettsiden, men i enda større grad for bet365 appen. Den skal jeg fortelle mer om i et eget punkt, lenger ned i denne bet365 anmeldelsen.

Her og nå holder jeg fokus på nettsiden som jeg altså synes er veldig lett å bruke. Som regel er det fotball jeg spiller på. Utvalget er alltid veldig bra. Aldri har det hendt meg at jeg ikke finner en kamp jeg har sett meg ut. Ei heller har jeg opplevd at det ikke er en kamp på gang – uansett når på døgnet jeg logger meg inn. Utvalget synes jeg rett og slett er veldig bra, og som sagt, oversiktlig.

Jeg har mange ganger fylt ut kuponger hos bet365 com på bare noen få sekunder. Så enkelt synes jeg det er. Hva gjelder å åpne konto, så er det gjort i en fei. Jeg har skrevet litt mer om det i neste punkt av denne bet365 anmeldelsen.

Bet 365 registrering

Det gikk unna i en fei å melde meg inn hos denne oddssiden. Alt jeg behøvde å gjøre var å fylle inn et skjema med personopplysninger og kontaktinfo. Deretter valgte jeg brukernavn og passord, og så var jeg i gang.

All den tid jeg så langt ikke har valgt å ta ut penger fra konto, har jeg ikke verifisert kontoen min ennå. Altså har jeg ikke noen førstehåndserfaring om hvor kjapt det eventuelt er. Skal man dømme etter opplevelsen ellers, kan jeg ikke tenke meg at det skal by på problemer. Forresten er det alltid lurt å verifisere en spillekonto, så ikke følg mitt late eksempel her! Skulle du vinne stort, og ha lyst til å ta ut gevinsten vil du garantert angre hvis du ikke har verifisert kontoen i forkant.

bet365 synes å være et seriøst foretak

Jeg har et klart inntrykk av at bet365 drives av veldig seriøse aktører. Når jeg spiller hos bet365 får jeg et tydelig inntrykk av at her har jeg med et spilleselskap jeg kan stole på å gjøre. Alt er gjennomført profesjonelt, og noe slinger i valsen forekommer ikke. Jeg føler meg trygg på at min spilling foregår i henhold til alle gjeldende lover og regler. Bet 365 er rett og slett en oddstippeside som er gjennomført tillitsvekkende.

Bet365 velkomstbonus

bet365

Da jeg meldte meg inn, og satte inn penger på kontoen min, var det duket for en bet365 bonus. Den satte jeg stor pris på. Det er jo unektelig alltid trivelig å få tippet litt på husets regning.

Å motta noen slags bonus er jo etter hvert blitt hverdags i denne bransjen. For meg personlig er ikke bonuskampanjer det som er utslagsgivende. Jeg er mer opptatt av å kunne spille så kjapt og lettvint som mulig på så mange forskjellige typer idrett som mulig.

Men ikke alle er enige med meg. En lang rekke spillere jakter alltid på en god bonus. En bet365 Norge anmeldelse vil derfor ikke være komplett uten å nevne at du altså også vil kunne nyte godt av ulike bet365 bonuser. Ja, en rekke lignende tilbud dukker faktisk opp på løpende bånd også for etablerte medlemmer.

bet365 har imponerende bredt utvalg av spillobjekter

Jeg lar meg alltid imponere over hvor mange forskjellige markeder jeg kan satse på hos denne spilloperatøren. Her skorter det ikke på noe.

Personlig holder jeg meg som regel til å velge vinnere av fotballkamper, altså hjemme, uavgjort eller borte. Men for de som heller vil satse på antall mål, cornere, innkast, kort og så videre er det mye å velge blant.

Utvalget er også stort nå du skal spille på annet enn fotball. Jeg har merket meg at det gjelder for mange idretter, og at antall tilgjengelige spilleobjekter er høyere dess mer høyt profilert et oppgjør er.

Bet365 betting

Uansett når på døgnet du har lyst til å kose deg med tipping, vil du finne action hos bet365. Det skyldes enkelt og greit at de byr på idrett fra alle verdenshjørner. Solen går aldri ned hos bet365 virker det som! Alle de store turneringene og mesterskapene finner du her. Pluss, selvsagt, en lang rekke obskure og eksotiske evenementer – det inkluderer til og med en rekke norske ligaer!

Jeg tror jeg har en ganske typisk smak for en norsk oddstipper. Det vil si at jeg spiller mest på norsk og internasjonal fotball, med fokus særlig på England. Hos bet365 finner jeg et tilbud som passer veldig bra. Jeg kan spille på våre hjemlige ligaer, og hva gjelder balløya mangler det ikke på noe.

Hvis du har litt mer bredde på din kupong, vil du helt klart finne mye som passer med norsk smak. Jeg har fått med meg at du kan spille på idretter vi her til lands er glade i hos bet365. Det inkluderer håndball og sykkel, samt en veldig lang liste med vinteridrett. I tillegg kan du spille på Magnus Carlsen og andre sjakkmestere også. Kort og godt virker det på meg som om menyen passer utmerket for spillere her i Norge.

Det er enkelt å spille hos bet365

Fo meg er det viktig at oddstippesiden jeg spiller hos er brukervennlig. Særlig når menyene er store, verdsetter jeg å kunne finne frem enkelt og greit, og fylle kupongen uten komplikasjoner.

Hos 365 bet er jeg veldig fornøyd med tilbudet. Det går i en fei å finne spilleobjektene jeg er ute etter. Å legge dem til kupongen min er utrolig enkelt. Selvsagt oppdateres kupongen med riktig odds automatisk hver gang jeg føyer til et nytt objekt.

Det er også veldig enkelt å velge hva slags veddemål du er ute etter. Selv holder jeg med stort sett til singler og enkle akkumulatorer. Men på kupongen ser jeg at jeg ved ett klikk kan satse på mer avanserte saker. Hvis du liker å satse på en trixie eller en yankee, eller hva det skulle være, så får du sikkert det til veldig enkelt hos bet365.

Bet365 odds og liveodds

Noe som jeg har blitt veldig glad i er liveodds-spilling. Det er rett og slett noen hakk ekstra spenning i å kunne satse penger mens man ser på en kamp. Jeg spiller ofte live hos bet365. Det går fort, og oddsen oppdateres veldig hurtig underveis.

En ekstra fin ting med bet365 Norge er at du kan se veldig mange idrettsarrangement – deriblant en lang rekke fotballkamper – direkte via bet365 NO hjemmesiden. Jeg må innrømme at jeg av og til logger meg inn på bet365 com bare for å se en fotballkamp selv om jeg ikke har tenkt å tippe. Så bra synes jeg tilbudet er.

Bet365 innskudd og uttak

Jeg hadde ingen problemer med å overføre penger til min nye konto hos bet365. Utvalget av forskjellige betalingsmåter var veldig bredt, og jeg fant hurtig mitt foretrukne alternativ. Jeg tror ikke det er noen overdrivelse å si at for så godt som alle norske kunder, vil du kunne ordne innskudd hos bet365 akkurat på den måten som passer best for deg.

Innskuddet mitt var på konto, og jeg kunne begynne å fylle ut min første oddskupong etter kun noen få minutter. Enn så lenge har jeg ikke gjort uttak, men jeg får inntrykk av at det skal gå vel så kjapt og greit som å gjøre innskudd.


Bet365 mobile

Som så mange andre, foretrekker også jeg å benytte meg av mobilen når jeg skal tippe. Hos bet365 har de et bra tilbud i så henseende. Jeg valgte å laste ned selskapets egne app. Den synes jeg er veldig enkel å bruke. Faktisk et hakk mer brukervennlig enn selve nettsiden.

Jeg behøvde ikke åpne en egen bet365 konto for å bruke appen. Det var bare å logge seg inn med brukernavnet og passordet jeg allerede hadde. Dette synes jeg var et klart pluss.


Jeg føler meg veldig trygg hos bet365

En ting som man bør ha i tankene når man skal spille om penger på nettet er sikkerheten. Du bør selvsagt aldri overføre midler til en nettside du ikke stoler 100% på. Det samme gjelder å oppgi dine personopplysninger.

Det ville selvsagt aldri ha funnet meg inn å opprette konto og sette inn penger hvis jeg ikke hadde inntrykk av at bet365 tok internettsikkerhet på alvor. Ved å se meg litt omkring på siden, kom det klart frem at de bruker avanserte løsninger for å beskytte seg selv og sine kunder mot hacking og annen type nettsvindel. Jeg har ingen betenkelighet med å sette inn penger hos bet365 av den årsak.


Bet365 kundeservice

Enn så lenge har jeg – bank i bordet – ikke hatt behov for å ta kontakt direkte med bet365 sin kundestøtte. Alt har gått på skinner, både hva gjelder mitt kundeforhold sånn som å åpne konto og overføre penger, og selve spillingen.

Allikevel er det selvsagt betryggende å vite at hjelp er lett tilgjengelig om den skulle trenges. Jeg har forvisset meg allerede om at selskapets kundebehandlere er tilgjengelige til alle døgnets tider. Man kan også komme i kontakt med dem via mange forskjellige måter, sånn som epost, telefon og bet365 live chat. Det gir en ekstra følelse av trygghet, synes nå jeg.

En ting jeg så langt ikke har nevnt, men synes er verdt å gjøre et nummer av er at hele tilbudet til bet365 foreligger på norsk. Du kan melde deg inn, tippe og finne svar på dine spørsmål på norsk. Hele nettsiden er norskspråklig. Det inkluderer en veldig rikholdig hjelpemeny hvor man finner svar på alle slags spørsmål og veiledning hvis det er noe man lurer på.

Det synes jeg er veldig bra. Selv om man selvsagt skjønner engelsk, og ikke strengt tatt behøver at det står fotball istedenfor fotball på kupongen, føler man seg liksom litt mer hjemme når man kan bruke morsmålet. Det synes nå i hvert fall jeg. Derfor gir jeg bet365 et pluss i boka i forhold til mange av konkurrentene som ikke har et norskspråklig tilbud i det hele tatt.


Sluttanker om bet365

Georestriksjoner gjelder. Finansiert konto eller innsats plassert 24 timer før hendelsen kreves for å få tilgang.

Min personlige oppfatning som medlem hos bet365 er udelt positivt. Jeg er veldig fornøyd med utvalget av spillobjekter. Jeg har latt meg imponere over hvor enkelt det er å fylle ut en kupong. Kjapt går det også.

Mengden kamper som strømmes direkte er intet mindre enn imponerende. Så langt er jeg også veldig fornøyd med appen. Den synes jeg holder høy klasse. Som tidligere nevnt er det faktum at hele siden er norskspråklig noen jeg dessuten synes er veldig kjekt.

Dette er uten tvil en oddstippeside som jeg anbefaler for andre!

Ofte stilte spørsmål

Om du har en konto så er det greit, men om ikke så må du først lage en konto hos operatøren. Deretter vil du få tilgjengelig alle innskuddsmetodene som du kan bruke. Det er en enkel prosess i og for seg å gjøre innskudd, og det fungerer stort sett som på alle andre operatører. I tillegg er det mer enn nok gode metoder å bruke, så du kommer til å være fornøyd med det du får!
Ja, det gjør det, og etter min erfaring så fungerer bet365 velkomstbonus veldig bra. Det er en av styrkene man får som spiller fra bet365 com, og det er noe jeg følte fungerte smidig. Det er i tillegg bra at de ikke krever at du bruker en bet365 bonuskode, og at bonusen blir aktivert med en gang innskuddet ditt er gjort. Så det likte jeg veldig godt.
Ja, det kan du så absolutt. bet365 Norge er en av de mest populære operatørene vi har i landet, og en som veldig mange bruker. Det er bortimot garantert at over halvparten av spillerne i Norge har en konto hos bet365 NO, og det er det en god grunn til. Og det gjelder for øvrig ikke bare for Norge, da bet365 com over hele verden er en av de mest kjente bettingsidene! Det er mye kvalitet som venter deg!
Du kan bare klikke på «Hjelp» og så kommer du til bet365 kontakt. Der får du tilgang til alt du behøver, både når det gjelder bet365 live chat og generell bet365 kundeservice. Det er noe som fungerer smidig og enkelt, og de har en veldig god FAQ som svarer på bortimot alt du behøver. Både når det gjelder operatøren, bonusene, spill og alt annet. Ta en titt, og ta også kontakt med dem om du behøver hjelp!
Anbefalte Bookmakere Anmeldelser
open
Top