Bet365 anmeldelse – mitt personlige inntrykk av den populære tippesiden

I denne anmeldelsen av bet365 kommer jeg til å gi deg mitt personlige inntrykk av denne markedsledende aktøren. bet365 har, slik jeg ser det, klart å opparbeide seg en veldig høy stjerne i det norske markedet.

Vis mer

En ting som jeg alltid har latt meg imponere over er at bet365 har et fullnorsk tilbud. Nettsiden er på norsk, og det gjør det ikke bare noen hakk enklere å bruke. Jeg føler meg på en måte mer hjemme også.

I tillegg kommer selvsagt også at hver gang jeg er innom siden finner jeg veldig fort fram til alle spillene jeg er mest interessert i. Det går fort å fylle ut kupongen, og hele tida har jeg oversikt over oddsen og hvilke alternativer som foreligger. Les videre for å finne ut mer om hva jeg synes om mobilspilling, bonuser og andre aspekter av bet365 sitt tilbud. Jeg håper at det skal hjelpe deg danne et klart inntrykk av hva slags spillside dette er, og hvorvidt den kan passe for deg.

Vis mindre
bet365 hjemmeside for bookmaker
*Åpningstilbud Opp til 1.000 kr i spillkreditter for nye kunder hos bet365. bet365 matcher ditt kvalifiserende innskudd opp til 1.000 kr. Gevinster er ekskludert innsats for spillkreditter. Regler, tidsbegrensing og unntak gjelder.
Velkomstbonus: 1000kr
bet365
4.4
  • Live chat 24/7
  • Beste sportsutvalg
  • Live Stream funksjon
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Åpningstilbud Opp til 1.000 kr i spillkreditter for nye kunder hos bet365. bet365 matcher ditt kvalifiserende innskudd opp til 1.000 kr. Gevinster er ekskludert innsats for spillkreditter. Regler, tidsbegrensing og unntak gjelder. **Georestriksjoner gjelder. Finansiert konto eller innsats plassert 24 timer før hendelsen kreves for å få tilgang.
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 4
Uttak: 4.3
Innskudd: 4
Valutaer: 4.3
Programvare: 4.5
Brukervennlighet: 5

Jeg synes bet365 sin side er svært brukervennlig

Jeg lar meg alltid imponere over hvor enkelt det er å finne frem hos bet365. Det gjelder for nettsiden, men i enda større grad for appen. Den skal jeg fortelle mer om i et eget punkt, lenger ned i denne bet365 anmeldelsen.

Her og nå holder jeg fokus på nettsiden som jeg altså synes er veldig lett å bruke. Som regel er det fotball jeg spiller på. Utvalget er alltid veldig bra. Aldri har det hendt meg at jeg ikke finner en kamp jeg har sett meg ut. Ei heller har jeg opplevd at det ikke er en kamp på gang – uansett når på døgnet jeg logger meg inn. Utvalget synes jeg rett og slett er veldig bra, og som sagt, oversiktlig.

Jeg har mange ganger fylt ut kuponger hos bet365 på bare noen få sekunder. Så enkelt synes jeg det er. Hva gjelder å åpne konto, så er det gjort i en fei. Jeg har skrevet litt mer om det i neste punkt av denne bet365 anmeldelsen.

Jeg åpnet konto hos bet365 på 1, 2, 3

Det gikk unna i en fei å melde meg inn hos denne oddssiden. Alt jeg behøvde å gjøre var å fylle inn et skjema med personopplysninger og kontaktinfo. Deretter valgte jeg brukernavn og passord, og så var jeg i gang.

All den tid jeg så langt ikke har valgt å ta ut penger fra konto, har jeg ikke verifisert kontoen min ennå. Altså har jeg ikke noen førstehåndserfaring om hvor kjapt det eventuelt er. Skal man dømme etter opplevelsen ellers, kan jeg ikke tenke meg at det skal by på problemer. Forresten er det alltid lurt å verifisere en spillekonto, så ikke følg mitt late eksempel her! Skulle du vinne stort, og ha lyst til å ta ut gevinsten vil du garantert angre hvis du ikke har verifisert kontoen i forkant.

bet365 synes å være et seriøst foretak

Jeg har et klart inntrykk av at bet365 drives av veldig seriøse aktører. Når jeg spiller hos bet365 får jeg et tydelig inntrykk av at her har jeg med et spilleselskap jeg kan stole på å gjøre. Alt er gjennomført profesjonelt, og noe slinger i valsen forekommer ikke. Jeg føler meg trygg på at min spilling foregår i henhold til alle gjeldende lover og regler. Dette er rett og slett en oddstippeside som er gjennomført tillitsvekkende.

Jeg fikk en kjekk velkomstbonus hos bet365

bet365

Da jeg meldte meg inn hos dette selskapet, og satte inn penger på kontoen min, var det duket for en bonus. Den satte jeg stor pris på. Det er jo unektelig alltid trivelig å få tippet litt på husets regning.

Å motta noen slags bonus er jo etter hvert blitt hverdags i denne bransjen. For meg personlig er ikke bonuskampanjer det som er utslagsgivende. Jeg er mer opptatt av å kunne spille så kjapt og lettvint som mulig på så mange forskjellige typer idrett som mulig.

Men ikke alle er enige med meg. En lang rekke spillere jakter alltid på en god bonus. En bet365 anmeldelse vil derfor ikke være komplett uten å nevne at du altså også her vil kunne nyte godt av denne typen kampanje. Ja, en rekke lignende tilbud dukker faktisk opp på løpende bånd også for etablerte medlemmer.

bet365 har imponerende bredt utvalg av spillobjekter

Jeg lar meg alltid imponere over hvor mange forskjellige markeder jeg kan satse på hos denne spilloperatøren. Her skorter det ikke på noe.

Personlig holder jeg meg som regel til å velge vinnere av fotballkamper, altså hjemme, uavgjort eller borte. Men for de som heller vil satse på antall mål, cornere, innkast, kort og så videre er det mye å velge blant.

Utvalget er også stort nå du skal spille på annet enn fotball. Jeg har merket meg at det gjelder for mange idretter, og at antall tilgjengelige spilleobjekter er høyere dess mer høyt profilert et oppgjør er.

Jeg har tippet på mye norsk idrett hos bet365

Uansett når på døgnet du har lyst til å kose deg med tipping, vil du finne action hos bet365. Det skyldes enkelt og greit at de byr på idrett fra alle verdenshjørner. Solen går aldri ned hos bet365 virker det som! Alle de store turneringene og mesterskapene finner du her. Pluss, selvsagt, en lang rekke obskure og eksotiske evenementer – det inkluderer til og med en rekke norske ligaer!

Jeg tror jeg har en ganske typisk smak for en norsk oddstipper. Det vil si at jeg spiller mest på norsk og internasjonal fotball, med fokus særlig på England. Hos bet365 finner jeg et tilbud som passer veldig bra. Jeg kan spille på våre hjemlige ligaer, og hva gjelder balløya mangler det ikke på noe.

Hvis du har litt mer bredde på din kupong, vil du helt klart finne mye som passer med norsk smak. Jeg har fått med meg at du kan spille på idretter vi her til lands er glade i hos bet365. Det inkluderer håndball og sykkel, samt en veldig lang liste med vinteridrett. I tillegg kan du spille på Magnus Carlsen og andre sjakkmestere også. Kort og godt virker det på meg som om menyen passer utmerket for spillere her i Norge.

Det er enkelt å spille hos bet365

Fo meg er det viktig at oddstippesiden jeg spiller hos er brukervennlig. Særlig når menyene er store, verdsetter jeg å kunne finne frem enkelt og greit, og fylle uten kupongen uten komplikasjoner.

Hos bet365 er jeg veldig fornøyd med tilbudet. Det går i en fei å finne spilleobjektene jeg er ute etter. Å legge dem til kupongen min er utrolig enkelt. Selvsagt oppdateres kupongen med riktig odds automatisk hver gang jeg føyer til et nytt objekt.

Det er også veldig enkelt å velge hva slags veddemål du er ute etter. Selv holder jeg med stort sett til singler og enkle akkumulatorer. Men på kupongen ser jeg at jeg ved ett klikk kan satse på mer avanserte saker. Hvis du liker å satse på en trixie eller en yankee, eller hva det skulle være, så får du sikkert det til veldig enkelt hos bet365.

Selvsagt finner du liveodds hos bet365

Noe som jeg har blitt veldig glad i er liveodds-spilling. Det er rett og slett noen hakk ekstra spenning i å kunne satse penger mens man ser på en kamp. Jeg spiller ofte live hos bet365. Det går fort, og oddsen oppdateres veldig hurtig underveis.

En ekstra fin ting med nettopp denne operatøren er at du kan se veldig mange idrettsarrangement – deriblant en lang rekke fotballkamper – direkte via hjemmesiden. Jeg må innrømme at jeg av og til logger meg inn bare for å se en fotballkamp selv om jeg ikke har tenkt å tippe. Så bra synes jeg tilbudet er.

Jeg fikk satt inn penger veldig enkelt

Jeg hadde ingen problemer med å overføre penger til min nye konto hos bet365. Utvalget av forskjellige betalingsmåter var veldig bredt, og jeg fant hurtig mitt foretrukne alternativ. Jeg tror ikke det er noen overdrivelse å si at for så godt som alle norske kunder, vil du kunne ordne innskudd hos bet365 akkurat på den måten som passer best for deg.

Innskuddet mitt var på konto, og jeg kunne begynne å fylle ut min første oddskupong etter kun noen få minutter. Enn så lenge har jeg ikke gjort uttak, men jeg får inntrykk av at det skal gå vel så kjapt og greit som å gjøre innskudd.


Jeg spiller først og fremst på mobilen

Som så mange andre, foretrekker også jeg å benytte meg av mobilen når jeg skal tippe. Hos bet365 har de et bra tilbud i så henseende. Jeg valgte å laste ned selskapets egne app. Den synes jeg er veldig enkel å bruke. Faktisk et hakk mer brukervennlig enn selve nettsiden.

Jeg behøvde ikke åpne en egen konto for å bruke appen. Det var bare å logge seg inn med brukernavnet og passordet jeg allerede hadde. Dette synes jeg var et klart pluss.


Jeg føler meg veldig trygg hos bet365

En ting som man bør ha i tankene når man skal spille om penger på nettet er sikkerheten. Du bør selvsagt aldri overføre midler til en nettside du ikke stoler 100% på. Det samme gjelder å oppgi dine personopplysninger.

Det ville selvsagt aldri ha funnet meg inn å opprette konto og sette inn penger hvis jeg ikke hadde inntrykk av at bet365 tok internettsikkerhet på alvor. Ved å se meg litt omkring på siden, kom det klart frem at de bruker avanserte løsninger for å beskytte seg selv og sine kunder mot hacking og annen type nettsvindel. Jeg har ingen betenkelighet med å sette inn penger hos bet365 av den årsak.


Det virker som om bet365 har veldig bra kundestøtte

Enn så lenge har jeg – bank i bordet – ikke hatt behov for å ta kontakt direkte med bet365 sin kundestøtte. Alt har gått på skinner, både hva gjelder mitt kundeforhold sånn som å åpne konto og overføre penger, og selve spillingen.

Allikevel er det selvsagt betryggende å vite at hjelp er lett tilgjengelig om den skulle trenges. Jeg har forvisset meg allerede om at selskapets kundebehandlere er tilgjengelige til alle døgnets tider. Man kan også komme i kontakt med dem via mange forskjellige måter, sånn som epost og telefon. Det gir en ekstra følelse av trygghet, synes nå jeg.

En ting jeg så langt ikke har nevnt, men synes er verdt å gjøre et nummer av er at hele tilbudet til bet365 foreligger på norsk. Du kan melde deg inn, tippe og finne svar på dine spørsmål på norsk. Hele nettsiden er norskspråklig. Det inkluderer en veldig rikholdig hjelpemeny hvor man finner svar på alle slags spørsmål og veiledning hvis det er noe man lurer på.

Det synes jeg er veldig bra. Selv om man selvsagt skjønner engelsk, og ikke strengt tatt behøver at det står fotball istedenfor fotball på kupongen, føler man seg liksom litt mer hjemme når man kan bruke morsmålet. Det synes nå i hvert fall jeg. Derfor gir jeg bet365 et pluss i boka i forhold til mange av konkurrentene som ikke har et norskspråklig tilbud i det hele tatt.


Jeg har et veldig positivt inntrykk av bet365

Georestriksjoner gjelder. Finansiert konto eller innsats plassert 24 timer før hendelsen kreves for å få tilgang.

Min personlige oppfatning som medlem hos bet365 er udelt positivt. Jeg er veldig fornøyd med utvalget av spillobjekter. Jeg har latt meg imponere over hvor enkelt det er å fylle ut en kupong. Kjapt går det også.

Mengden kamper som strømmes direkte er intet mindre enn imponerende. Så langt er jeg også veldig fornøyd med appen. Den synes jeg holder høy klasse. Som tidligere nevnt er det faktum at hele siden er norskspråklig noen jeg dessuten synes er veldig kjekt.

Dette er uten tvil en oddstippeside som jeg anbefaler for andre!

Anbefalte Bookmakere Anmeldelser
open
Top