NorgesSpill anmeldelse

NorgesSpill godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Det er ikke ofte vi har det privilegiet at vi kan ha en hel bettingoperatør for oss selv. Og det er akkurat det NorgesSpill mobil er, en operatør for nordmenn.

Vis mer

Tidligere kunne også svensker bruke det, men nå har vi en slags eksklusivitet over det, og det hjelper jo at de har svært godt utvalg av spill og marked å boltre seg i. For å ikke snakke om bonuser, så om du er norsk så NorgesSpil com er dette en side du definitivt bør gi en sjanse, det er ikke ofte vi har dem, tross alt! Og det å spille mobile norgesspill kommer du til å ha det gøy med.

Vis mindre
Ikke bekreftet
NorgesSpill
4.5
  • Beste sportsutvalg
  • Live betting
  • Betting på foreskjellige esporter
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 4.5
Uttak: 4.5
Innskudd: 4.5
Valutaer: 4.5
Programvare: 4.5
Brukervennlighet: 4.8

Hvor NorgesSpill com får sin lisens fra!

Som mange av de beste bettingoperatørene på nett i dag får også NorgesSpill sin lisens fra Malta. Det gir oss som ser på slike ting ofte en stor trygghet, i at operatøren tar dette seriøst. Det er viktig fra vårt ståsted, og det er vel ikke en regulator som er bedre.

Det er også fint at NorgresSpill tar spillavhengighet på alvor, og det er måter å begrense spillingen din tilgjengelig. Alt det peker på er en operatør som vet hva de driver med og som synes det er viktig å være ansvarlige. Selv om de naturligvis også vil tjene så mye penger som mulig. NorgesSpill Norge har lagt til linker til organisasjoner som BeGambleAware og GamCare blant annet.

Smidig registreringsprosess!

Hos NorgesSpill har de erfaring med det de driver med. Det er noe som på en måte er tydelig med en gang du besøker NorgesSpill com, og det synes også når du starter registreringsprosessen. Du trykker på «Åpne konto» som ligger oppe i venstre hjørne, og du er i gang.

NorgesSpill

Blant annet kan du se at de viser deg NorgesSpill velkomstbonus allerede her, så du vet hva du kan forvente. Det er de grunnleggende aspektene de er ute etter, som navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer. I tillegg behøver de så klart også kontodetaljer, hvilken e-post du vil bruke og ditt passord.

Som du ser kan du skrive inn din NorgesSpill bonuskode her, her har de gitt det navnet verdikupongkode. Du må verifisere kontoen med en gang, for å gjøre innskudd. Det er like greit å gjøre det, om du har bestemt deg for å spille der, men det er opp til deg. Kanskje du vil ta en titt først.

NorgesSpill innskudd og uttak

Om det er sånn at du har bestemt deg for å verifisere kontoen å spille hos operatøren er det gode alternativer for deg hos NorgesSpill. De er ikke mange, men de er trygge og stabile, noe vi synes er ganske viktig uansett. Det er Rapid, Skrill, NETELLER, paysafecard, PassNCO og ecoPayz. Det finnes avgifter for visse av dem, men det kan du kontrollere selv når du er der. De eneste som ikke tar avgift er Rapid og ecoPayz. Grensene for hvor mye du kan sette inn er høyt nok, så du kommer ikke til å slite der, men vi skulle ønske at de fjernet avgiftene, det føles litt unødvendig.

Da er det bedre når det kommer til NorgesSpill uttak, da det er ingen avgifter når du tar ut penger. Men så er det færre alternativ tilgjengelig. Du kan bruke bankoverføring, MuchBetter, Visa og ecoPayz. Hvor lang tid det tar å få pengene utbetalt avhenger på hvilken metode du bruker, og det er MuchBetter som har den høyeste grensen, på 100 000 kroner. Det er en prosesseringstid hos NorgesSpill, så det er noe man bare må akseptere.

Alt i alt føler vi betalingsløsningene er gode, bare det hadde vært bra å fjerne avgiftene helt!

En god NorgesSpill velkomstbonus

NorgesSpill

Som sagt blir du presentert med bonustilbudet mens du registrerer deg, og du kan velge om du vil bruke det for NorgesSpill odds eller casino. Vi driver med NorgesSpill odds her, og da får du 500 prosent bonus opp til 500 kroner på ditt første innskudd. Reelt sett betyr det at du kan gjøre et innskudd på kun 100 kroner for å få maks ut av NorgesSpill bonus, som da blir 600 kroner totalt. Det er etter hvert en ganske standard bonus for operatører og er da også en NorgesSpill bonus.

Når det kommer til kravene er det et ganger 12 omsetningskrav, og du må spille på odds med minst 1.75. Det er ganske høye krav, i hvert fall i forhold til det vi er vant med. Om du gjør innskuddet ditt med Skrill, NETELLER eller ecoPayz kvalifiserer du ikke for velkomstbonusen, så det er noe å passe på.

Andre kampanjer eller bonuser har NorgesSpll NO ikke, de har så klart en egen kampanjeside, men den er ikke akkurat full for tilfellet. Men det er jo alltids funksjoner som oddsboost og cashout tilgjengelige.

Vi er litt skuffet over utvalget av bonuser, da vi gjerne ser at de legger til flere. Selv om velkomstbonusen er bra så vil spillere gjerne ha mer, og vi satser på at NorgesSpill legger til flere med tiden.

Gode markedsmuligheter tilgjengelige!

Med tanke på at dette er en operatør som har sitt fokus i Norge er det ikke veldig rart at det er mye fotball der. Det er jo tross alt det nordmenn spiller mest på, og det gjelder for så vidt også markedene. Utvalget av ulike marked er bredt og variert, og for en fotballkamp kan det være opp til 100 marked. Det føler vi er ganske bra.

Markedene begrenser seg dog ikke bare til fotball, og det er massevis av marked om du liker å spille amerikansk fotball og basketball blant annet. Det gjør det jo attraktivt, og ikke minst gøy, å spille hos operatøren!

Sportsutvalget hos NorgesSpill

Her er det faktisk et litt mindre utvalg enn man kanskje er vant med. Du har ikke det ekstremt store utvalget som visse andre operatører gir deg, men det er kanskje fordi de vet hva norske spillere vil ha. Det er et godt fokus på sportene som nordmenn vanligvis spiller på, i tillegg til at de har e-sport og virtuell sport.

Du har ikke andre eksotiske sporter fra andre land, men du kan forvente fotball, basketball, tennis, håndball, bordtennis og amerikansk fotball blant annet. Fokuset vil kanskje gjøre at visse spillere ikke vil bruke NorgesSpill, men det handler mye om preferanser. Om fotball er det du er ute etter fungerer det veldig bra hos denne operatøren.

Hvordan du legger innsatser

Dette er noe som er enkelt og smidig. Som i ved alle andre anledninger holder det bare å gå inn på den kampen du vil spille på, og velge det markedet du er ute etter. Deretter velger du spesifikt hva du vil sette dine penger på og det er alt. Det blir tydeliggjort for deg hva du har spilt på når det kommer til den enkelte kampen, og så dukker også spillekupongen opp hvor du bestemmer selve innsatsen.

Selve kupongen er ikke stor og plagsom, men den dukker opp på siden så du kan enkelt navigere fra hva du vil spille på til kupongen. Du kan spille singel, kombo eller system, og vi liker enkeltheten over det hele. Det går smidig og raskt hos NorgesSpill når du skal legge innsats, og det er vel sånn det bør være synes vi!

Cashout er noe du kan bruke, og det blir markert tydelig hvilken av kampene hvor det er mulig.

Bare live betting hos NorgesSpill

Live betting er noe som er mer og mer populært blant spillere, og det er vel ingen operatører som kan utelukke det fra sin side. Noe som også er tilfellet med NorgesSpill, hvor de har live betting, men ikke streaming. Når det gjelder selve utvalget hos live betting er det ikke like stort som vi kanskje innbilte oss, men det er massevis av marked tilgjengelig for de kampene som kan spilles på.

Igjen så bør du holde utkikk på hva som er ledig for cashout, noe som er en stor grunn til at folk driver med live betting i det hele tatt. Så får vi håpe de legger til live streaming snart!


Spill på NorgesSpill mobil

Det er like greit å nevne med en gang at du ikke kan laste ned NorgesSpill app, men det er ikke så farlig. Siden fungerer svært godt på mobilen uansett, og mobile NorgesSpill er noe du bør gi en sjanse. Det er en smidig opplevelse hvor de har gjort en god jobb med å optimalisere funksjonaliteten og brukervennligheten for deg.

Bonusene er de samme uansett om du spiller på mobil eller på PC, og du bruker naturligvis den samme innloggingsinformasjonen uansett. De er en operatør som tillater deg spill på tvers av plattformene, og det er en gøy opplevelse å spille på telefonen.

Ellers er det ingen begrensninger som vi kan se når det gjelder NorgesSpill betting, og de har vært nøye i oppbyggingen av siden. Om du liker å spille på telefonen er NorgesSpill et godt valg, noe som bare forbedrer vårt inntrykk av operatøren som sådan!


Vårt generelle inntrykk av NorgesSpill

Vi liker NorgesSpill og layouten, med tanke på hvor lett det er å finne info. De har en egen slags informasjonsside hvor de gir deg alle detaljer du behøver, når det gjelder bankløsninger, lisens og alt det der. Du behøver ikke å lete lenge for å finne det du er ute etter. Det gjelder også når det kommer til registreringen, da vi som nevnt ovenfor synes det gikk veldig raskt og effektivt. Det kan ikke bli gjort bedre, synes vi.

Når det gjelder spill og hvordan du legger innsats er også det lett og raskt å forstå, og ingenting du kommer til å slite med. Uansett om du er en nybegynner eller en seriøs spiller. Nei, det er mye bra med NorgesSpill på denne fronten, og det er vi faktisk glade for!


Er NorgesSpill svindel?

Nei, det kan vi ganske sikkert si at de ikke er. Det er mange gode grunner til å stole på operatøren. Blant annet har de sin lisens fra Malta, noe som sier veldig mye om kvaliteten og reguleringen du kan forvente der. Du får ikke lisens derfra med mindre du er 100 prosent seriøs. Det er muligheter for å sette grenser på egen spilling, og selvekskludering er også et alternativ.

Når det kommer til sikkerhet bruker det industristandard SSL krypteringsteknologi, så alle utbetalinger og personlige opplysninger er trygge. Som de skal være. Du kan spille hos NorgesSpill trygt uten å bekymre deg for noe, utenom det å sette en god innsats så klart!

Firmainformasjon
Navn PlayCherry Ltd.
Hovedkvarter 3rd Floor, Spinola Park, Triq Mikiel Ang Borg, St. Julians, SPK1000, Malta
CEO Fredrik Burvall
Etablert 2007
Lisenser Malta Gaming Authority (MGA/CRP/178/2009)
Telefon Nei
E-post support@norgesspill.com
Kontaktskjema Ja
Live chat Ja

NorgesSpill kundeservice

Vi er veldig fornøyde med NorgesSpil kundeservicen, da du kan snakke med norsk support. Det føler vi er viktig og kanskje til og med betimelig med tanke på hva slags operatør det er. De har live chat, mail og kontaktskjema tilgjengelig. Vil du bruke NorgesSpill live chat er det åpent fra 10:00 til 22:00, så du må være tidlig ute for å få hjelp.

Ellers er jo selve hjelpen og kvaliteten på servicen veldig god. På siden selv kan du finne massevis av informasjon som kan være til hjelp, og det er altså tre forskjellige måter å kontakte dem på. Om de gjør seg selv tilgjengelige døgnet rundt, eller har lenger åpningstider ville vi vært enda mer positive, det er bra som det er også nå!


Vår konklusjon

Vi liker NorgesSpill svært godt, de har gjort en veldig god jobb og da det er en bookmaker for nordmenn liker vi den enda mer. Vi håper de forbedrer bonustilbudene og live streaming i fremtiden, men utenom det er alle andre eventuelle klager ikke så mye å tenke på. Du har å gjøre med en svært god operatør om du velger å spille der, og det synes vi faktisk at du skal. Det er verdt å gi dem en sjanse, så gode er de faktisk!

Ofte stilte spørsmål

Det finnes en velkomstbonus for NorgesSpill, men det er ingen bonuskode direkte på siden. Det kan hende du finner en fra oss dog! Gjeldende velkomstbonusen så kan du velge en for odds, eller en for casino. Valget er ditt, men du får ikke begge deler, og det er gode bonuser uansett hva du velger.
Ja, det er et av de beste og mest trygge online bettingsidene du kan bruke i Norge. Den er drevet av nordmenn og har en lisens fra Malta. Men ryktet det har er ekstremt godt, og det gjør det på mange måter trygt og behagelig å spille der av den grunn. Det får man ikke overalt, og det gjør også operatøren høyt anbefalt å spille på.
Det gjør du direkte på siden deres, hvor det står Kundeservice. Det holder å klikke på den fliken, hvor det deretter vil dukke opp et felt du kan benytte. Der kan du skrive inn dine spørsmål, og få svar via deres automatiserte tjeneste, eller så kan du prate med kundetjenesten direkte, når de er på jobb. Lett å finne er det helt klart.
Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top