888sport anmeldelse

888sport godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

888sport er en ekstremt rikholdig tippeside. Her finner du alle slags spill på all slags sport fra hele verden. Foregår det noe, kan du tippe på det hos 888sport!

Vis mer

Størrelsen på denne nettsiden er så formidabel at det kan ta litt tid å danne et klart inntrykk av alt som forgår. Vi har tross alt med en global markedsleder å gjøre. Derfor kan det være greit med litt hjelp for å få oversikten.

I vår 888sport anmeldelse finner du all den informasjonen du trenger for å kjapt og enkelt danne deg et klart bilde av hele tilbudet. Vi har samlet faktaopplysninger om alt det viktigste. Her får du et tydelig inntrykk av alle typer spill du kan boltre deg med. Hva slags idretter fra hvilke land som er tilgjengelige dekker vi selvsagt også.

Vis mindre
Ikke bekreftet
888sport
4.1
  • Funksjonell mobilbruk
  • Betting på esport
  • Ulike spillmarkeder
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 4.1
Uttak: 4.1
Innskudd: 4.1
Valutaer: 4.1
Programvare: 4.2
Brukervennlighet: 4.5

Det samme gjelder selskapets utvalg av bonuser og lignende kampanjer. Vi vil også redegjøre for 888sport sitt mobiltilbud, samt praktiske hensyn som hvordan du oppretter konto, gjør innskudd og andre kundehensyn. Selvsagt gir vi deg også et tydelig bilde av hvorfor 888sport com er til å stole på. For selvsagt omtaler vi kun gjennomført troverdige foretak her på siden vår.

Så bare les i vei. I vår 888sport anmeldelse finner du all infoen du behøver for å vurdere denne spillsiden!

888sport har lisenser fra Storbritannia og Gibraltar

Det er veldig viktig å forsikre seg om at man holder seg til seriøse foretak når man skal tippe online. Så lenge du holder deg til oddstippe sidene du finner omtalt her hos oss, er den saken grei. Vi skriver bare anmeldelser om velrennomerte operatører – 888sport er så visst ikke noe unntak!

888sport opererer med lisenser fra Storbritannias Gambling Commission, MGA og GBGA i Gibraltar. Dette vil si at de forplikter seg til å drive i henhold til regelverkene til disse myndighetsinstansene.

Som du kanskje er klar over har oddstipping svært dype røtter i Storbritannia. Det burde derfor ikke overraske noen at Gambling Commission har noen av de høyeste standardene i denne bransjen. Det gir både trygghet og ro når du spiller på 888sport com.

Slik melder du deg inn hos 888sport

888sport

Det første du gjør for å åpne konto hos 888sport er altså å klikke «bli med nå». Deretter gjenstår kun å fylle inn noen meget korte og greie skjema. Her vil du bli bedt om en del personlig info som alder, kjønn, adresse og lignende.

Deretter vil 888 sport ta kontakt via epostadressen eller mobilnummeret du oppga. Du vil nå anmodes om å bekrefte at du faktisk ønsker å opprette medlemskap. Hele prosessen tar bare noen svært få minutter.

Det hører også med at du bør verifisere kontoen din slik at du kan gjøre uttak uten komplikasjoner. Du verifiserer din 888sport konto ved å laste opp bilder av en del dokumenter via din side. Dokumentene du vil bli bedt om, inkluderer bevis for at du faktisk er den du sier at du er, og at adressen du oppga er riktig. Dette er heller ikke komplisert.

Grunnen til at du må verifisere kontoen er at online spillselskaper pålegges å gjøre dette av myndighetene for å bekjempe pengehvitvasking og annen svindel.

888 sport uttak og innskudd

Det går unna i en fei og sette inn penger på din 888sport konto. Trygt og enkelt er det også. Det samme kan vi trygt si om å gjøre uttak også.

Du kan velge mellom en lang rekke forskjellige betalingsmåter. Det inkluderer selvsagt de følgende:

Merk at mens ditt innskudd tar under 10 minutter ved bruk av øvrige metoder, tar det opptil flere virkedager ved brukt av bankoverføring.

Å ta ut penger er også svært enkelt. Men du skal merke deg at 888sport Norge operer med en ganske lang behandlingstid for uttak. Vil du ta ut penger via et debet- eller kredittkort må du belage deg på ventetid på mer enn en uke. Ved bruk av elektroniske løsninger er ventetiden 2 til 3 døgn.

Største tillatte uttak er 300 000 kr per døgn. Minste tillatte innskudd er 50 kr. 888sport opererer ikke med gebyr på innskudd og uttak.

888sport bonusene

Når du registrerer deg for første gang hos 888sports får du en 888sport velkomstbonus på 30 euro i free bets. For å få denne bonusen må du har gjort et innskudd og spill på minst 10 euro. Det er enkelt og smidig og gir deg lyst til å sette i gang spillingen så raskt som mulig. For aktivere bonusen må du skrive inn koden 30fb for at den skal bli aktivert.

888sport

Bet Builder er en annen 888sport bonus du får og den gir deg muligheten til å bygge ditt spill akkurat slik du vil ha det selv. Med den kan du kombinere ulike marked i den samme kampen. Både før og under kampen spilles. For eksempel kan du satse på sluttresultatet, hvem som gjør mål, hvor mange gule kort det vil være og annet. Alt dette legges sammen til å gjøre spillingen din mye mer spennende!

En annen fin bonus er Free Bet. Den aktiveres dersom du vinner på en innsats som har minst 5.00 i odds. Det gjelder alle marked. Om du gjør det så får du 5 euro i Free Bet, med en minste innsats på 10 euro. Det betyr at du må satse minst fem euro selv for at det skal være gyldig. Dette kan du få hver eneste dag, en gang om dagen.

Den siste bonusen er American Dream. Om du spiller på akkumulator på amerikansk sport, og har minst fem innsatser så får du dekket innsatsen din som en Free Bet om du vinner fire av fem. Det er greit å få da det lindrer smerte av tapet litt, men det må altså være på et amerikansk marked for at det skal være gyldig.

Disse markedene er tilgjengelige

Du kan satse penger på utallige forskjellige utfall hos 888sport Norgre. Særlig er utvalget av forskjellige markeder imponerende når det gjelder fotball.

Klikk på en kamp du er interessert i på menyen. Så vil hele utvalget av veddemål komme til syne. Foruten det åpenbare – vil kampen ende med hjemmeseier, uavgjort eller borteseier – finnes ytterligere dusinvis av alternativer.

Du kan vedde på antall mål, antall cornere, kort, innkast, når målene vil scores, og så videre også videre. Selvsagt kan du også vedde på resultatet.

Utvalget av markeder er ikke fullt så bredt for andre idretter, men imponerende uansett. Særlig for hockey og andre lagidretter finnes alternativer så det rekker.

Du kan tippe på all slags idrett

Nå for tiden er det fast takst å kunne spille på bortimot alle typer sport online. Ja, du kan også tippe på andre ting også, som valg og Oscar utdelingen!

På 888sport betting siden finner du et utrolig bredt utvalg av forskjellige objekter å spille på. Det inkluderer alle de største ligaene og turneringene innenfor en lang rekke idretter. Hos 888sport mangler det ikke på noe. Vi har allerede nevnt Champions League og Europa League. I tillegg kommer alle slags tenkelige, hjemlige ligaer innenfor fotballens verden.

Dette inkluderer selvsagt alle de store i Europe, samt vår hjemlige norske liga og cup-fotball. I tillegg kommer ligaer fra alle slags himmelstrøk. Spredningen sørger for at du kan finne fotballkamper å tippe på til nesten alle døgnets tider takket være at kampene avholdes i forskjellige tidssoner.

Men fotball er bare toppen av kransekaka. Du kan også satse på alle store hockey-, basket- og håndball-ligaer. Alle de viktigste mesterskapene innenfor all slags annen idrett finner du også. Her kan du tippe på OL-grener, MMA, NFL, GTP, F1, og så videre, og så videre.

Også de idrettene vi her i Norge er aller gladest i har blitt prioritert. Det inkluderer foruten en hel verden av fotball, en lang rekke håndball-ligaer og mesterskap, samt all slags vinteridrett.

Som kunde hos denne tippesiden kan du altså benke deg til foran TV ‘en, kose deg med langrenn, skiskyting, hopp eller hva det skulle være, mens du legger noen kroner i potten. Det gjør sannelig opplevelsen noen hakk mer intens!

Det tar bare noen sekunder å fylle ut kupongen

Når du er klar til å tippe, går det veldig fort og enkelt å fylle inn din oddskupong. Slik går du frem:

1

Velg arrangementet du ønsker å satse på

2

Velg hvilket utfall du ønsker å satse på

3

Velg ytterligere arrangement hvis du ønsker å satse på en akkumulator

4

Angi ønsket innsats

5

Klikk «Place Bet»

Underveis vil 888sport odds og mulig gevinst oppdateres fortløpende. På den måten holder du hele tiden oversikt.

Du kan hos 888sport velge en lang rekke type forskjellige veddemål. Selvsagt kan du satse på en enkelt kamp, du kan også lage en god gammeldags akkumulator. I tillegg finnes det en overflod av alternativer. Blant de mest populære kan vi nevne:

  • Each-way
  • Double
  • Treble
  • Trixie
  • Yankee

Disse valgmuligheten gir deg sjansen til å spille akkurat slik du selv har lyst på, i henhold til hva slags risiko og hvor høye odds du foretrekker.

Vinner du på en oddskupong, vil gevinsten automatisk overføres til din konto.

Selvsagt kan du spille live hos 888sport

Den heteste trenden innenfor oddspilling her i Norge, er live spilling. Det går enkelt og greit ut på at du kan tippe mens kampen er i full gang. Tror du ditt lag scorer neste mål? Da satser du på det hos 888sport på et lite blunk.

Selvsagt er dette ekstremt spennende! Du kan spille live på en lang, lang rekker forskjellige idretter deriblant tennis og ishockey, foruten selvsagt all slags fotball.

Kanskje aller kjekkest er at du kan strømme mange av tippeobjektene live via 888sport sin side! Det gjelder hesteveddeløp, mange slags fotballkamper og en lang rekke andre typer idrettsarrangementer.


888sport har et storslått mobiltilbud

Norske spillere foretrekker i stor grad å bruke mobilen. Dette gjør du veldig enkelt hos 888sport. Ja, hele tilbudet er i stor grad myntet nettopp på mobilspillere.

Siden er veldig godt designet for bruk på liten skjerm med touch-funksjon. Du finner enkelt frem på menyen, og det går unna i en fei å fylle ut kupongen.

Aller greiest er det å bruke 888sport app. Den laster du ned på alle slags enheter med enten Android eller iOS som operativsystem.

Du kan bruke samme innlogging via appen som via 888sport sin nettside.


888sport Norgre – brukervennlig side med stort utvalg

Vi har sagt det før, og vi sier det igjen: hos 888sport finner du alle slags spill på all slags sport. Utvalget er rett og slett enormt.

Men tro bare ikke at den brede spillemenyen gjør det vanskelig å finne frem. Langt derifra. Her har vi nemlig med en veldig godt laget side å gjøre.

Designen er oversiktlig. Menyene er veldig enkle å finne frem på. Brukervennlige er de også. Du vil aldri behøve å kaste bort tid på å grave frem spillet du er ute etter hos 888sport.

På venstresiden av skjermen finner du en liste over de mest populære idrettene og konkurransene. Du kan selvsagt også lagre dine personlige favoritter. I tillegg har du en kjempegrei A-Z meny + en veldig hurtig søkefunksjon. Uansett hva slags kamp, lag eller løp eller hva det skulle være du er ute etter, finner du det raskt.

Siden er veldig ryddig. Her overveldes du ikke av unødvendig fiksfakseri og animasjoner. Bare finner det du trenger med en gang. Dette gjør det fabelaktig enkelt å finne informasjonen du trenger, sånn som avsparkstidspunkt, resultater og så videre. Å faktisk tippe har også blitt gjort så lettvint som mulig.

Det samme kan vi trygt si om å melde seg inn. Bare klikk på «bli med nå» knappen øverst på siden til 888sport odds, og følg noen enkle instrukser. Mer detaljer følger i neste punkt.


Det er veldig trygt å spille hos 888sport

888sport er en del av et av de største spilleselskapene på nettet. Det gir ressurser til å satse tungt på sikkerhet.

Alle dine opplysninger beskyttes av de siste løsninger innenfor nettsikkerhet. Dine kontooverføringer krypteres, og er på den måten aldeles sikre.

Hos 888sport tar de veldig godt vare på din sikkerhet, din informasjon og dine penger.

Firmainformasjon
Navn 888
Hovedkvarter Level G, Quantum House, 75, Abate Rigord St., Ta’ Xbiex, XBX 1120, Malta
CEO Itai Pazner
Etablert 1997
Lisenser Malta Gaming Authority (MGA/B2C/543/2018)
Telefon +44 203 478 0670
E-post support@888sport.com
Kontaktskjema Ja
Live chat Ja

888sport kundeservice

888sport har som sagt store ressurser. Det ser vi også på hvor tungt det har blitt satser på å tilbyd god kundestøtte.

Du kan ta kontakt med selskapet via e-post (via skjema på nettsiden) eller telefon: +44 203 478 0670. 888 sport har også en utrolig rikholdig hjelpeside på nettsiden og 888sport live chat.

Bare vær klar over at all kundestøtte utelukkende foreligger på engelsk. Det gjelder også nettsiden. Her kan du ikke finne info på norsk.


888sport er en av markedslederne – med god grunn

Vårt inntrykk av 888sport er meget godt. Her kombineres de to sidene ved en oddstippeside som vi synes er viktigst: gedigent utvalg og enkel spilling. Altså kan du velge og vrake blant alle slags idretter og alle slags typer spill uten å miste oversikten. Dette er litt av en bragd!

Plusser vi på en kjekk bonus for nye spillere og norskspråklig side, så er det ingenting å klage på. Med en veldig god app på kjøpet, nøler ikke vi med å anbefale 888sport.

Eneste malurt er at kundestøtte og annen info ikke er å finne på norsk. Kanskje det kommer med tiden.

Ofte stilte spørsmål

Det er ikke akkurat mangel på bonuser hos 888sport og det inkluderer naturligvis også velkomstbonus. Det er såpass mange forskjellige bonuser som du kan ta del i, men ingen av dem krever en bonuskode. Det betyr dog ikke at det er umulig at du kan finne en bonuskode for 888 sport andre steder!
Det er umiddelbart tydelig at dette er en av de beste og mest pålitelige operatørene på det norske markedet. De dekker alle behov du måtte ha. Alt fra hvor de har sin lisens fra, bonusene og sikkerheten som er satt opp. Dette er en operatør som vet hva den gjør, og det gjør den også utrolig verdifull for norske spillere!
Klikk bare på spørsmålstegnet på skjermen, så vil du komme til støttesenteret. Der har du lenker til å kontakte kundeservice, men også mye annen informasjon på selve siden som kan være svært nyttig. Enkelt og smidig altså, akkurat som det skal være!
Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top