ComeOn app Norge - Spill fra hvor som helst på telefonen din

ComeOn! godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Det er mange gode bettingsider der ute, men ikke alle kan måle seg like godt opp mot ComeOn. Dette er bookmakeren som har alt du behøver, også for deg som vil spille ComeOn mobil app.

Vis mer

Det fungerer like bra på telefonen som det gjør på PC, og du har også mange av de samme fordelene uavhengig på hvor du spiller. Er du interessert i ComeOn app download så ta gjerne en titt på vår anmeldelse her, så får du all nyttig informasjon du trenger før du setter i gang med ComeOn app iPhone eller for et annet operativsystem.

Det er dog viktig å vite at uansett om du vil last ned ComeOn app for iPhone eller Android så er det satt restriksjoner på det i Norge. Men det skal vi dekke nedenfor, så les gjerne videre!

Vis mindre
ComeOn mobile hjemmeside
Ikke bekreftet
ComeOn!
1
  • Live Stream funksjon
  • Spesielle promosjoner og bonuser
  • Betting på foreskjellige esporter
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Hva du bør vite om ComeOn mobilversjon

Om du ønsker å unngå å laste ned app til telefonen din, og heller bare spille direkte på nettleseren så kan du det, og det fungerer veldig godt. Du unngår da å bruke mer plass enn nødvendig, og bruken direkte på nettleseren fungerer smidig og godt, og det er tydelig at det er noe de har jobbet på for å få så brukervennlig som mulig.

Det er veldig få forskjeller som sådan fra mobilversjonen til det du er vant med på PC. Designet er det samme, og det er mulig å kjenne det igjen og navigere seg veldig enkelt om du har brukt ComeOn tidligere.

Det gjelder også utvalget av marked og sport, og det er ikke dårligere odds kun fordi du spiller på telefonen din. Og det er lett å få oversikt på alle mulige funksjoner og måter å spille på og om du liker live streaming så er det også noe du kan benytte deg av. Det er lett å se hvorfor ComeOn har blitt så populært, også på telefon.

ComeOn mobil app

ComeOn app Android – Det du behøver å vite

Som for mange andre bettingsider i Norge kan du ikke laste ned ComeOn direkte fra butikken. Når det gjelder ComeOn app download så må du gjøre det direkte fra nettsiden på telefonen for eksempel. Der får du direkte instruksjoner om hvordan du kan laste ned appen og hva du behøver å gjøre.

Når du har gjort det får du da tilgang til appen, og alt som det ComeOn! tilbyr sine appbrukere. Heldigvis er det en godt laget app og som egentlig har alt tilgjengelig fra det du er vant med om du har spilt på PC. De samme markedene, bonusene, sportene og supporten kan du benytte deg av, og når det kommer til akkurat det, så er det ikke mye mer du kan kreve fra ComeOn mobil app.

Du kan også benytte deg av ComeOn mobil live streaming, og live odds så klart, men det er ingen spesifikke funksjoner eller lignende om du benytter deg av appen. Du kan dog velge om du vil lage en ny konto hos operatøren slik at du kan få en ny velkomstbonus, men da får du ikke med deg eventuelle lojalitetsbonuser videre om du har vært en spiller lenge hos ComeOn.

Tre høydepunkter:
  • Svært godt utvalg marked og odds, på samme måte som det er om du spiller på PC.
  • Bonusene kan du benytte deg av uansett hvilken plattform du spiller på, og det er en sømløs overføring av midlene så det ikke er noe du behøver å tenke på.
  • Svært pålitelig side som du kan benytte deg av uansett hvor du er. Selv om du bruker et usikkert nettverk er ComeOns sikkerhetssystem såpass godt at du kan spille uten bekymring.
ComeOn!
ComeOn!-applikasjon for Android

ComeOn iOS app – Høy kvalitet

Du har det samme problemet med iOS som med Android, og det er ikke mulig å laste ned direkte fra nettsiden på mobilversjonen når det kommer til iPhone. Det er på grunn av hvordan Apple er et ganske begrenset operativsystem sånn sett, og grunnet restriksjonene i Norge så blir det vanskelig. Den eneste måten å gjøre det for deg som vil benytte ComeOn app iPhone er om du bytter region, til Sverige for eksempel.

Velger du å gjøre det så får du dog tilgang til en god app som gir deg alle de gode spillemulighetene du kanskje er vant med fra å spille på PC. Det betyr svært gode marked og mange tilgjengelige sporter, uavhengig om du spiller på app eller ei.

Blant annet er de veldig gode på å fortelle deg om alt du finner der, blant annet at ComeOn mobil live streaming kan brukes og at alle funksjonene du liker fra bettingoperatøren kan benyttes. Det er ikke noe alle bookmakere gir deg muligheten til, og det er dessuten en veldig lett side å få oversikt på.

Det gjelder uansett om du prater om spillekupong, hvor du finner marked, forskjellig relevant informasjon om siden og mye annet. De har gjort en god jobb, og med tanke på restriksjonene som regjeringen er lagt på plass er det en god app å spille på.

Tre høydepunkter:
  • Høy kvalitet med raske utbetalinger selv om du spiller på telefon.
  • Gode marked og sporter å spille på, og det er ikke lagt begrensninger på det selv om du spiller på ComeOn app iPhone.
  • En enkel og god side å bli kjent med, som samtidig gir deg all informasjonen du behøver, som support, FAQ og om du vil vite mer om siden.
ComeOn!
ComeOn!-applikasjon for iOS

Bonuser hos ComeOn

Av det vi kan se er det ikke noen spesifikke bonuser for deg om du bruker app eller mobilversjonen av ComeOn. Men akkurat det er ikke noe som er direkte uvanlig, da d aller fleste bookmakere heller lar deg bruke de opprinnelige bonusene som finnes på siden over alle plattformer du kan benytte deg av.

Du kan dog velge å registrere en ny konto hos ComeOn for da kan du få velkomstbonusen igjen. Og det er jo generelt mange gode bonuser på siden som du kan benytte deg av. Om du velger en ny konto må du huske at eventuelle fordeler om du har vært en lojal kunde ikke gjelder på den nye brukeren du har. Men det er opp til deg å velge.


Betalingsmetoder du kan bruke

Det er ikke bare ved apper som Norge har restriksjoner, det gjelder også når det kommer til betalingsmetoder. Så det du kan benytte deg av på PC for uttak og innskudd kan du også for mobil. Det er ingen forskjell om du bruker ComeOn iPhone app eller om du bruker ComeOn app Android. Det er dog uansett trygt, uavhengig av hvilken av dem du velger å bruke.

Vi skulle gjerne sett at det var flere betalingsmetoder mulige å bruke, men det er det ikke så mye å gjøre med, med tanke på de eksisterende restriksjonene satt på plass.

Konklusjon

Det er veldig mye å like med hvordan ComeOn mobil app fungerer, uansett operativsystem du velger å benytte deg av. Det er en viss trygghet ved å spille hos dem, som du sjeldent får andre steder. Vi liker alt med ComeOn! de har gode bonuser, mange marked, god odds og pålitelige. Det er ikke mye som blir bedre enn det, så du bør definitivt bruke ComeOn app Norge.

FAQ

Den får de fra Malta, som rett og slett er en av de aller beste lisensutstederne som finnes i bransjen, og en du kan ha full tillit til. De stiller strenge krav til enhver operatør som vil ha lisens fra dem, så det er ikke noe å bekymre seg for.
Utbetalingen skal prosesseres innen 24 timer, og det avhenger på at alt er i orden med det. Deretter avhenger det på hvilken betalingsmetode du har valgt for å få betalt ut pengene dine.
Det kan man, og alt det som er tilgjengelig å bruke på PC kan du også på telefonen din. Eventuelle restriksjoner er på grunn av det geografiske, ikke når det kommer til det rent tekniske.
De beste bookmakerne for mobilbetting
open
Top