Expekt app Norge - Hva tenker vi om mobilversjonene av bettingsiden

Expekt godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Det er visse bettingsider som man bare kjenner til. Selv om man kanskje ikke en gang har spilt på en bookmaker så er det stor sannsynlighet for at man kjenner til Expekt, noe som sier mye om kvaliteten som finnes der. Her kan du lese om hvordan opplevelsen er på telefon.

Vis mer

Det vil si både på deres Expekt mobil app, men også om du vil spille direkte på nettleseren på telefonen din. Vi skal se gjennom begge deler, så kan du selv bestemme deg for hva du vil gjøre til slutt. Men kvaliteten er høy nok uansett hva du velger, så det er ikke noe å bekymre seg over.

Vis mindre
Expekt mobile hjemmeside
Ikke bekreftet
Expekt
1
  • Cashout
  • Multi +
  • Betting på esport
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Vårt inntrykk av Expekt mobilversjon

Om du noen gang har spilt hos Expekt så vet du nok hva du kan forvente her også. Det er mye av det samme når det kommer til design og hvordan hele siden er laget på. Det er jo i og for seg like greit, så blir det enklere for deg å navigere det hele, om du har spilt hos bookmakeren tidligere. Men om du ikke har det så blir du fort kjent uansett, det er en god brukeroptimalisering på siden, og det er lett å finne frem til alle funksjonene som er lagt til. Det gir deg jo fordeler når du spiller, så du ikke behøver å tenke på å «lære» deg siden, men kan heller sette i gang med spillingen med en gang.

Det er ikke sånn at du får noen ekstra funksjoner å spille med, men det er for eksempel like lett å finne frem til odds, bonuser, marked som du vil ha det. Det er jo ofte liten plass på en mobilskjerm, så de har gjort det så enkelt som det er praktisk mulig. Vit at det er ingen bonuser som er spesifikke for deg som spiller på telefon, men det er uansett noe som man ikke får tilgang til altfor ofte.

Du kan bruke din vanlige konto hos Expekt, om du allerede har registrert deg der, og du kan velge å registrere en ny. Husk at eventuelle bonuspoeng og lignende ikke kommer med, naturlig nok, om du registrerer en ny konto. Det er en høy kvalitet på det Expekt har gjort, så du kommer nok til å få en god opplevelse om du velger å spille på Expekt mobilversjon.

Expekt mobil app

Expekt app Android – Et godt valg for alle

Som alltid må vi nevne at for å kunne foreta en Expekt app download for Android så kan du ikke gjøre det via Google Play i Norge. Du må gå til deres egen side, laste ned .apk filen som finnes der, og så følge instruksjonene deres. Det er opp til deg å velge om du vil gjøre det, og det er ikke mindre trygt av den grunn heller!

Når du da har gjort det er på tide å sette i gang appen, og da kan du skrive inn opprinnelig påloggingsinformasjon om du har det, eller lage en ny konto. Det valget er jo ditt, men som nevnt ovenfor er det visse små fordeler og ulemper alt ettersom hva du velger å gjøre.

Deretter er det enkelt å finne frem, det er en smidig opplevelse, og de har satt i fokus det som faktisk er viktig når du spiller. Det vil si markedene, kampene og oddsen. Alt annet, som funksjoner som betbuilder osv. er fortsatt med, men det tar ikke opp all plassen på appen deres. Det liker vi jo, og den funksjonaliteten og brukervennligheten er unektelig et sterkt aspekt.

Som sagt, det er lett å finne markedene og de har ikke kuttet ned på sporter eller oddsen bare fordi du spiller på telefonen. Du kan plassere innsats på telefonen din for så å gå over til PC og fortsette der. Og det som er tilgjengelig på live streaming kan du også se på Expekt mobil live streaming. Det er ikke mange apper som slår det Expekt app Android gir deg, så noe riktig har de nok gjort.

Vil du ha en god og smidig opplevelse mens du spiller på telefonen din, så er dette et veldig godt valg, det kan man trygt si!

Tre høydepunkter:
  • Veldig enkel app å bruke, uten at den gir deg noen problemer. Den er smidig, og det fungerer godt å fra en plattform til en annen.
  • Like godt utvalg angående sporter, marked og odds, og ikke minst bonuser. De er ikke sånn at du føler deg nedprioritert bare fordi du spiller på appen, og det er noe vi liker!
  • Høy sikkerhet. Du er trygg uansett hvor du er når du spiller på Expekt app Android, da det er satt på plass flere sikkerhetstiltak for at du skal være trygg i din spilling.
Expekt
Expekt-applikasjon for Android

Last ned Expekt app

Mye av det problemet du har med Android har du også med iOS. Det betyr at når du vil spille på Expekt app iOS så kan du faktisk ikke få tilgang til den via Appstore. Noe som innebærer at du må bytte region på telefonen din, som for eksempel til Sverige, for å få tilgang. I hvert fall frem til regjeringen forandrer på lovgivningen.

Men om du gjør det så får du muligheten til å spille på en svært god Expekt mobil app. Responsen og brukervennligheten er veldig god. Det er klart, det avhenger noe på hvor ny telefon du har, i forhold til hvor raskt appen responderer. Men det er da ikke selve appens skyld, om den ikke er lynrask. Navigeringen og alt det der fungerer veldig greit, og du har stort sett alle funksjoner og tillegg du trenger, og liker, for å få en god opplevelse.

Det samme gjelder angående markedene, bonusene, oddsen og sportene. De har satt på plass et godt utvalg av underholdning om man kan si det sånn. Det er lett å plassere innsatser og du får lett oversikten på alt du har spilt på i kupongen. Selv om en telefon er liten, relativt sett, så er det ikke det noe som hindrer deg når du spiller. De har passet på at alt går fint inn på skjermen din. Og selv om ikke det er lagt til noe nytt sånn sett, så er alt på plass, og du får en like god opplevelse uansett om du spiller på telefon eller på din Expekt app!

Tre høydepunkter:
  • Svært godt utvalg av sporter, ikke noe er tatt bort, så du kan spille på forskjellige ligaer, sporter og cuper, også på telefonen din.
  • God bruk av alle plattformer. Selv om du plasserer innsats på iOS så kan du fortsette spillingen din på PC, eller Android for den saks skyld.
  • Support er tilgjengelig alle dager i uken, hele døgnet rundt. Og det inkluderer om du spiller på app eller på noen annen plattform!
Expekt
Expekt-applikasjon for iOS

Eventuelle Expekt bonuser for mobil

Av det vi kan se så er det ingen bonuser som sådan spesifikt for deg som spiller på app eller på mobilversjonen direkte på nettsiden. Som sagt, om du vil dra nytte av velkomstbonusen til Expekt så kan du bare lage en ny konto på appen når du spiller der. Men da har du altså ikke med deg eventuelle bonuspoeng og fordeler med din gamle konto. Det er dog noe du må velge mellom, og det er opp til deg.

Så er det i det minste sånn at alle bonusene som er tilgjengelige, uansett hvor du spiller, så får du med deg bonusene. Enten det er for enkelte hendelser, kamper eller generelle promoer som Expekt tilbyr. Det er da noe, og det er ikke uvanlig at det ikke finnes noen mobilspesifikk bonus. Så da er det bare å sette i gang.


De ulike betalingsmetodene tilgjengelige

Når det gjelder innskudd og uttak så har du akkurat det samme å velge mellom som du alltid har, uavhengig om du spiller på PC eller app. Det er litt skuffende, men igjen, ikke så mye som Expekt kan gjøre med. Vi har i det minste muligheten til å gjøre uttakene, så det er noe i hvert fall, så får man ta det derfra.

Igjen, det er noe vi forventer forandrer på seg når eventuelle forandringer på reguleringene tar plass. Men til da er det ikke så mye man kan gjøre!

Konklusjon

Det er rett og slett mye som er gjort riktig når det kommer til Expekt app. Du føler en trygghet og sikkerhet ved spillingen, og når det kommer til selve kvaliteten så er det faktisk mye man blir fornøyd med.

Det som er greia er at eventuelle negative aspekter angående Expekt mobil app er at de er lagt mer på av staten, enn at operatøren selv har valgt å gjøre det sånn. Så når du får muligheten til å spille på appen kommer du ikke til å angre. Selve funksjonaliteten og brukervennligheten er veldig god, og du kommer ikke til å oppleve tekniske problemer eller lignende. Du kan bare sette i gang med spillingen, så er alt i orden. Plasser en innsats på PC, og spill ferdig på telefonen din! Vi anbefaler Expekt app Norge høyt!

FAQ

Den får de fra Malta, som er et av de aller beste. Malta Gaming Authority er virkelig en autoritet på markedet. Det bør gjøre at du får større tillit til Expekt, og du kan spille der i trygghet og visshet om at alt er på plass av reguleringer og lignende.
Det kan du, og det er rett og slett noe som avhenger på rettigheter og lignende. Når det gjelder det tekniske så er det ikke noe problem, og det fungerer veldig godt og Expekt har gode nok rettigheter i forhold til hva du kan se!
Ja, det er klart det gjør. For alle krever live betting, uansett hvilken plattform du spiller på. Det er noe man forventer, og de har tilgjengeliggjort mye godt for deg å spille på. Ta en titt selv!
De beste bookmakerne for mobilbetting
open
Top