Norgesspill app - Litt om spill på mobilen med bookmakeren

NorgesSpill godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Det er ikke ofte vi nordmenn får en bookmaker som er laget spesielt for oss. Det ligger jo litt i navnet, og da bør vi kanskje gi det en sjanse som den fortjener.

Vis mer

Har du spilt hos Norgesspill på PC før vet du nok hva dette går ut på, men her får du informasjon om Norgesspill mobilversjon, i tillegg til eventuell Norgesspill mobil app. Vil du spille på telefonen din med denne operatøren, men vil ha litt mer informasjon først, så har du definitivt kommet til riktig sted. Les videre her, og finn ut av alt du behøver!

Vis mindre
NorgesSpill mobile hjemmeside
Ikke bekreftet
NorgesSpill
4.5
  • Beste sportsutvalg
  • Live betting
  • Betting på foreskjellige esporter
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 4.5
Uttak: 4.5
Innskudd: 4.5
Valutaer: 4.5
Programvare: 4.5
Brukervennlighet: 4.8

Hva vi synes om Norgesspill mobilversjon

Om du har litt erfaring med denne operatøren fra før av så vet du hva du kan forvente, også når det kommer til mobilspill. Og det er det faktum at du har mye av den samme følelsen når du spiller på telefon som du har om du skal spille på PC. Det samme designet er til stedet, og det gjelder også eventuelle funksjoner og kamper og sporter som du allerede vet om.

Akkurat det er et veldig positivt aspekt, for det tillater deg å begynne med selve spillingen med en gang, og du behøver ikke å bli kjent med noe nytt, for å si det sånn. Så er det jo definitivt en fordel at selve utformingen av siden, som brukeroptimalisering og respons er også veldig bra. Du finner raskt frem til alt det du trenger, om det er informasjon angående siden, eller kontaktopplysninger. Det er greit å ha, for det ville overrasket deg kanskje å se hvor mange operatører som forsøker å gjøre det vanskelig for deg.

Men det er altså ikke tilfellet her, og du får en veldig god oversikt på hva Norgesspill tilbyr ganske umiddelbart. Da er det bra at det ikke er noen mangler når det kommer til utvalget av sport, markeder, odds og alt det som er av skikkelig interesse for deg. Det å ha dette på plass, i tillegg til det samme, gode bonusutvalget som du har på PC gjør Norgesspill mobilversjon til noe du virkelig bør gi en sjanse.

Da blir det jo fort mange fordeler med å spille der!

Norgesspill mobil app

Norgesspill app Android – Noe som mangler

Dessverre er det sånn at du ikke kan spille Norgesspill på Android, og det er fordi det ikke finnes noen app. Vanligvis ville man jo lastet den ned via Norgesspill egne sider, men det kan man ikke her. De føler seg så sikre og trygge på produktet de har ved å spille direkte på nettleseren deres, så det er faktisk ikke noe som tilbys.

Noe som er litt synd, fordi det er visse fordeler med det å spille på app som man ikke får ellers. Som blant annet at det går litt raskere, en app er som oftest litt mer responsiv. En app føles også som den har litt mer tyngde, fordi når man gjør en Norgesspill app download for eksempel, så blir den da integrert med telefonen din, og du får litt mer ut av den på den måten. Men det kommer også litt an på hva du er ute etter. For om du ikke vil at telefonen din skal ha så mange forskjellige apper, kan det være greit å bare spille direkte på nettleseren.

Det sagt, en Norgesspill app Android er ikke en dum tanke akkurat, og det kan jo hende det er noe utviklerne tenker på i fremtiden. Om det kommer, så skal vi naturligvis ta en titt på det her hos oss, og gi deg all relevant informasjon. Men til da har du en ganske god erstatter med Norgesspill mobilversjon!

Tre høydepunkter ved å ha Android app:
  • Går som oftest litt raskere. Det er en større brukervennlighet med app, og du føler kanskje også at du blir tatt mer på alvor som spiller når utvikleren har laget en app!
  • Du får tilbudt det samme som på PC, samtidig som du kan enkelt gå fra plattform til plattform, når det gjelder de ulike innsatsene. Og kupongen vil være den samme.
  • Omsetning av bonus kan skje både på PC, app eller mobilversjon, så du er ganske fri sånn sett og kan spille akkurat slik du selv ønsker det, hvor du vil.
NorgesSpill
NorgesSpill-applikasjon for Android

Heller ingen Norgesspill app iOS

Det at det ikke finnes app for Android betyr at det heller ikke finnes noen for iOS. Og skulle du for eksempel ville last ned Norgesspill app, så må du uansett bytte region for Apple. Det har du uansett ikke muligheten til med Norgesspill, så det er ikke så mye å tenke på. Noe som er synd, for en Norgesspill app Norge for iOS ville vært midt i blinken for mange. Da spesielt med tanke på brukervennligheten og sikkerheten som en iPhone for eksempel gir deg. iOS er på mange måter et lukket økosystem, så du føler deg enda sikrere ved slik bruk.

Men, som nevnt ovenfor, til den dag kommer da man kan spille på en Norgesspill app så har man et godt alternativ med mobilversjonen, hvor de altså har gjort en veldig god jobb. Det er jo litt synd at kanskje den eneste bookmakerne som virkelig retter seg mot det norske markedet ikke har lagt til en app, men vi får håpe det forandrer seg i nær fremtid!

Tre høydepunkter ved å ha iOS app:
  • Gir deg alt du trenger, har god brukervennlighet, og svært godt optimalisert for bruk.
  • Kan velge mellom alle sporter, marked og odds som du er eller vant med.
  • De samme gode bonusene er tilgjengelige, og du kan benytte deg av dem uansett hvilken plattform du spiller på.
NorgesSpill
NorgesSpill-applikasjon for iOS

Bonusutvalget på Norgesspill app

Som ofte er tilfellet med bettingsider som dette, så har de ikke egne bonuser kun for deg som spiller på telefon. Det er litt dumt, da det kunne gitt deg større grunn til å spille på mobilversjonen deres, men det er altså ikke tilstede. Hva grunnen til det er kan man bare spekulere i, men det kan hende at de er fornøyde med at alle deres bonuser er tilgjengelige på tvers av alle plattformer.

Det er jo i og for seg greit nok, så kan man holde tritt med alt som skjer, uansett hvor man spiller. Da har man en bedre oversikt på omsetningskrav blant annet. Men hadde de lagt til en liten ekstra bonus for deg som spiller på mobilversjonen deres så ville ikke det vært noe mange klaget over akkurat. Og det ville jo definitivt gjort det til en litt mer spesiell og litt bedre opplevelse totalt sett!


De forskjellige betalingsmetodene tilgjengelige

Det er ingen ekstra betalingsmetoder tilgjengelige når det gjelder Norgesspill mobilversjon. Du kan benytte deg av de samme som du gjør ellers hos operatøren, og det er vel egentlig greit nok. Dette med betalingsmetoder og slikt er ganske komplisert og vanskelig i Norge uansett, så det er ikke så mye man kan klandre Norgesspill for akkurat når det gjelder slike ting.

Uansett så finnes det nok av alternativ i hvert fall når det kommer til både innskudd og uttak. Så du får gjort det du trenger, og det raskt og effektivt nok!

Konklusjon

Det er mye å like når det gjelder Norgesspill app, og det kan man si selv om de ikke har apper for Android eller iOS. Det at du har kun mulighet til å spille på nettsiden på telefonen din er greit nok, spesielt med tanke på at den er optimalisert slik den er og at du ikke vil oppleve noen problemer med funksjonalitet.

Så har de også lagt til alle de ulike kampene, sportene og markedene som du vil spille på, i tillegg til at oddsen er like god. Så om du vil gi Norgesspill mobilversjon en sjanse så anbefaler vi at du gjør det. Vi tror ikke du kommer til å angre på det!

FAQ

Den får de fra MGA – eller Malta Gaming Authority. En av de beste regulatorene i verden og en du virkelig kan stole på.
Nei, det er ikke noe som er tilgjengelig hos operatøren, uansett om du spiller på PC eller på telefon.
Ja, det er helt trygt, siden er passet på at 128-bits sikkerhetskryptering, og har ellers alt på plass som du trenger for en trygg og sikker spillhverdag!
De beste bookmakerne for mobilbetting
open
Top