Royal Panda app – Fordelene med mobilversjonen av bookmakeren

Royal Panda godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Det er noe betryggende med å spille på slike bookmakere, uansett om det er snakk om du spiller på PC eller om det er på Royal Panda mobil app. Det er en skyhøy kvalitet på det du får, uansett hva det er snakk om egentlig, uavhengig om du fokuserer på marked, odds eller utvalg av ulike sporter.

Vis mer

Du har tilgang til de samme tingene, stort sett. Er det sånn at du liker å spille på telefonen din så bør du se hva vi har å si om Royal Panda. Sånn sett hjelper jo også vår anmeldelse tør vi påstå!

Vis mindre
Royal Panda mobile hjemmeside
Ikke bekreftet
Royal Panda
1
  • Et godt utvalg for sport og betting generelt
  • God kundetjeneste
  • Gode bonuser og kampanjer
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Hva du bør vite om Royal Panda mobilversjon

Et umiddelbart inntrykk man får av mobilversjonen er at den er veldig lik som PC-versjonen. Det er noe som man liker med en gang, og som fungerer. Spesielt om du har erfaring med siden, og du vet hvordan det er satt opp på PC. Du får stort sett de samme funksjonene, uansett om det er sånn at du vil ha Royal Panda mobil live streaming, eller noen av de andre som du har blitt så godt vant med. Det er jo noe som i det hele tatt fungerer godt.

Noe som du kan benytte deg av er den samme kontoen både på telefon og på PC. Da har du med deg de opptjente poengene som du bruke for bonuser. Men du kan også velge å registrere en helt ny konto, og da får du jo tilgang til velkomstbonusen igjen, noe som naturlig nok er veldig fristende.

En stor bonus er det at mobilversjonen er veldig enkel å navigere, og at det er lett å finne frem til det du er ute etter. Ofte gjør jo utviklere den feilen at de samler for mye på hovedsiden, men her det smidig og brukervennlig. Det er i stor grad brukeroptimalisert, og du finner relevant informasjon raskt også. Det er rett og slett en god Royal Panda mobilversjon, og en du bør gi en sjanse.

Royal Panda mobil app

Royal Panda app Android – Er det tilgjengelig

Som vi alltid må nevne så er det ikke akkurat veldig enkelt og smidig med nedlastning av app i Norge. Det er fordi staten har satt restriksjoner, slik at steder som App Store og Google Play ikke kan ha dem tilgjengelige. Så om du for eksempel vil last ned en populær app for en av de beste bettingsidene for en Android telefon, så må du gjøre det direkte via deres egne hjemmeside. Der kan du gå inn og følge instruksjonene og det gjøres jo raskt og enkelt i det minste.

Når du har gjort det får du i det minste tilgang til en veldig god mobil app.

Her er det også snakk om en svært god brukervennlighet, hvor de har satt sammen funksjonene og navigeringen på en god måte. Noe annet som er veldig positivt er at de ikke har satt begrensinger på sportene som er tilgjengelige, og du kan like enkelt spille på appen som du kan på PC. Det er noe som visse andre operatører har hatt problemer med, og det er bra at Royal Panda har unngått akkurat det.

Det som er greia er at du føler de ofte lager appene kun for appbruk. Det er ikke sånn at de kun har tilpasset PC-versjonen og gjort den om i et mindre format. Det er tydelig at det er mye tanke som har gått i dette her, og det gjelder for så vidt uansett om du spiller på Apple eller om det er Android. Så er du også sikker når du spiller, da de samme sikkerhetskontrollene er satt på plass for app som det er på PC. Det er jo bare synd at du ikke har muligheten til Royal Panda app download. Det ville gjort det enda bedre.

Tre høydepunkter:
  • Et veldig godt utvalg av spill, uansett hvilken sport eller marked du er ute etter å plassere en innsats på.
  • Det er veldig sikkert å spille på app. Uansett om du spiller hjemme på ditt eget nettverk, eller ute på byen, så er det ikke noe du skal bekymre deg over.
  • Svært god brukervennlighet over alle plattformer. Det vil si at du kan plassere innsatsen på PC, og deretter gå over til appen for å ta ut pengene. Det er ikke noe problem.
Royal Panda
Royal Panda-applikasjon for Android

Royal Panda app iOS er dessverre ikke mulig

I likhet med appen for Android så kan du ikke laste ned apper for iOS via de offisielle kanalene. Men til forskjell fra Android versjonen, så kan du heller ikke laste ned direkte fra hjemmesiden deres heller. For å få tilgang til appen må du faktisk bytte region på telefonen din. Om du gjør det, til Sverige for eksempel, får du tilgang til den. Men det er opp til deg. Husk dog at det ikke er mulig å last ned Royal Panda app.

Om du gjør det så har du tilgang til en veldig god app for mobil da. Det er jo noe du sannsynligvis har veldig lyst til, og det er en liten og smidig app, som fungerer veldig godt. Tilgangen til sportene er veldig gode, det samme gjelder de ulike markedene, og oddsen er like god uansett hvilken plattform du spiller på. Bonusene er også de samme, men det skal vi ta en nærmere titt på nedenfor.

Det er en god oversiktlighet hos på de fleste appene som kommer for iOS, som veldig mange liker. Det er noe man får kun ved de beste bookmakerne. Bare tenk på hvor mange forskjellige sporter og spill som tilbys på siden. Tenk hvor fort det kan bli vanskelig å finne det du er ute etter om man gjør det på en feilaktig måte. Men det har de ikke gjort med denne appen, og det er noe som settes pris på.

Du kan velge om du vil registrere en ny konto for å få velkomstbonus om igjen, eller om du vil fortsette med din opprinnelige. Det er ikke avgjørende for din totale opplevelse akkurat, uansett hva du velger!

Tre høydepunkter:
  • Om du bytter region så er det en sikker nedlastning og bruk av appen. Det er noe som er kontrollert og sjekket av de korrekte instansene, så sikkerheten er på topp.
  • Svært godt utvalg av sporter, og ingen generelle begrensninger satt heller. Du har et like godt utvalg som om du spiller på PC.
  • Det bare fungerer veldig godt, rett og slett. Alt er godt gjort, og du vil ikke treffe på uforutsette problemer ved å spille.
Royal Panda
Royal Panda-applikasjon for iOS

Eventuelle bonuser

Det er dessverre ingen mobilspesifikke bonuser å få fra Royal Panda, selv om du spiller på mobilversjonen og skulle laget en ny konto direkte på mobilen. Det er jo noe som ikke er ofte tilgjengelig, fordi bonusen man får tilgang til er tilgjengelige over alle plattformene. Det hadde jo vært gøy å få mulighet til enda en bonus spesifikt for mobilbrukere, men siden det er noe som dekker alle plattformene er det ikke sånn at vi kan klage altfor mye uansett.

Det er i tillegg et godt utvalg av bonuser hos Royal Panda, og mange kampanjer og benytte seg av, så det er mye å se frem til sånn sett.


De samme betalingsmetodene

En annen ting som staten har vanskeliggjort for oss i Norge er betalingsmetoder. Det betyr at du er begrenset til noen få metoder, og det er lite de kan gjøre hos Royal Panda for å forandre på det. Det er ikke noe annerledes om du spiller på Royal Panda app Norge eller på noen annen plattform. Begrensingene er de samme, dessverre. Men de har gjort så godt de kan i det minste!

Konklusjon

Som du kanskje har forstått så er det mye positivt med Royal Panda på telefon. Den fungerer rett og slett veldig godt, og det er ingen mangler som sådan, utenom de som er pålagte av staten, og som operatøren ikke kan gjøre noe med. Du får et godt tilbud uansett når du velger Royal Panda mobilversjon, og det er nok egentlig. Da får du alt du behøver, og det er ingen funksjoner som mangler.

Om du tenker på å spille på en app i fremtiden, så bør du gi Royal Panda på mobil en sjanse. Den har alt du trenger og kunne ønske deg, og kanskje litt mer til!

FAQ

Det kan du, og det er like trygt og raskt som om du skulle gjort det på PC. Det er ingen grunn til å ikke gjøre uttak på telefonen.
Det har man, og det eneste du trenger å gjøre er å logge inn på mobilversjon og ta en titt på det som er tilgjengelig for deg å se på.
Det er den, og du kan komme til dem via ikonet som er på skjermen din, enkelt og smidig.
De beste bookmakerne for mobilbetting
open
Top