Hvorfor du bør spille hos ComeOn Norge – En fullstendig anmeldelse

ComeOn! godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

For det første blir du møtt av John Carew når du besøker siden, og avhengig på hva din mening er om han så kan jo det ses på som både positivt eller negativt.

Vis mer

Men ComeOn er en svært god operatør å spille på, og som gir deg noe av det beste du kan tenke deg, både når det kommer til spill, service og bonuser. I tillegg har den et svært godt rykte, så du er sikker og trygg i din spilling, noe som jo er ganske viktig får en si!

Vis mindre
Ikke bekreftet
ComeOn!
1
  • Live Stream funksjon
  • Spesielle promosjoner og bonuser
  • Betting på foreskjellige esporter
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Hvor ComeOn får sin lisens

Når det kommer til slike ting så er det mye viktigere enn du kanskje selv tror, fordi hvor en operatør får sin lisens fra sier mye om hvordan de kan oppføre seg og hva slags begrensinger de blir pålagt. Sånn sett er Malta Gaming Authority et av de beste på markedet, og om du ser en operatør bruke dem så vet du at det ikke er noe å tenke på.

Er spillavhengighet et problem for deg er det mulig for deg å begrense din egen spilling hos ComeOn, i tillegg til at det finnes flere linker til steder som kan hjelpe deg med eventuelle problemer du måtte ha.

Hvordan du registrerer deg på ComeOn

ComeOn!

Hos comeon.com finner man en av de enkleste og smidigste registreringsprosessene hos en operatør. Det er fordi man ikke en gang blir ført til en annen side når man trykker på registreringsknappen. Det dukker bare opp en popup uten at du altså blir ført til en annen side. Da blir du bedt om å fylle ut enkle personopplysninger, og naturlig nok mail og passord.

Det er så enkelt og greit at man skulle nesten ønske at alle andre operatører gjør på samme måte. Som du ser er det ikke slik at du må levere inn dokumentere for å verifisere hvem du er, og om du har en bonuskode kan du skrive inn den. Dette er altså alt du trenger å gjøre og deretter kan du sette inn penger og begynne med spillingen. Så du kan potensielt sett sette i gang med å spille veldig raskt, noe de aller fleste er fans av! Og med tanke på kvaliteten hos ComeOn er det ikke en dårlig ide!

Betalingsløsninger hos ComeOn

For å gjøre innskudd hos ComeOn har du noen få alternativ. Det er ikke flust, men du har i det minste de du kan forvente. Det betyr at Visa, Mastercard, NETELLER, Skrill, paysafecard, Rapid er blant metodene som er tilgjengelige. Pengene skal du få disponible umiddelbart slik at du kan spille med en gang, men det er dessverre slik at det er kun Rapid som ikke har en avgift.

Det kan hende at Visa også ikke tar avgift, men det avhenger på innskuddet ditt. Om det er under 2349 kroner tar de en avgift på 2.5 prosent, alt over det er gratis. For de andre tar 5 prosent, noe som vi egentlig synes er litt for mye, men det er ikke så mye å gjøre med.

De samme metodene er mulige å bruke for å gjøre uttak. Men du må vite at du må verifisere telefonnummeret ditt før du får gjort uttak. Ellers er det altså de vanlige metodene, utenom at man i stedet for paysafecard kan bruke MuchBetter. NETELLER, Skrill, Rapid, Bankoverføring, Visa er metodene som ellers er mulige å bruke.

Det er generelt 2 gratis uttak innen en 30 dagers periode, etter det koster det 46 kroner å gjøre uttak. Det kommer i tillegg til andre avgifter som metoden du velger kan ha. Skrill tar for eksempel fem prosent, men med e-lommebok så får du pengene innen 24 timer i det minste. MuchBetter gir deg pengene umiddelbart, etter at behandlingstiden er over.

I det hele tatt er det ingenting uvanlig med betalingsløsningene hos comeon.com, verken i positiv eller negativ forstand.

Velkomstbonus og andre promoer hos ComeOn Norge

ComeOn!

Det er ikke veldig mange bonuser hos ComeOn, det er kanskje noe som er like greit å si med en gang, men noe som er ganske uvanlig er at de har to ulike velkomstbonuser. De er kanskje tilpasset for to ulike typer av spillere, en for hobbyspillere og en for mer seriøse spillere.

Den første vi skal se på er hvor du får en 500 prosent bonus opp til 600 kroner. Det betyr at om du setter inn 100 kroner får du det maksimale ut av bonusen. Det er en utrolig fin bonus, som virkelig får deg til å sette i gang med spillingen. Omsetningskravet ligger på ganger 8, og den inkluderer både bonusen og innskuddet. Du må spille spill med en total odds på 2.0. Det er ikke slik at du kommer til å vinne store summer med denne bonusen, men den kommer til å hjelpe deg med å komme i gang, med et veldig lavt innskudd fra din side! Og på grunn av at summene er så lave er det ikke umulig at du klarer å oppfylle omsetningskravet.

Den andre bonusen er en 100 prosent bonus opp til 5000 kroner! Så om du setter inn 5000 kroner selv, så får du altså totalt 10 000 kroner (innsatsbeløp + bonus) å spille for. Omsetningskravet er det samme her, men på grunn av at summene er så høye så betyr det at du må spille for 80 000 kroner om du får maksbonusen. Det kan vise seg å være heller vanskelig, men som bonus er den jo veldig god, og om du uansett har tenkt til å sette inn penger så kan det jo lønne seg å dra nytte av den. Også for denne bonusen må du spille med en totalodds på minst 2.0.

ComeOn har også et poengprogram, hvor du samler poeng jo mer du spiller. De kan du da bruke i butikken deres, til å kjøpe bonuser og mye annet godt. For en full oversikt om hvordan du samler poeng så anbefaler vi deg å lese nøye igjennom på siden deres.

Markedene tilgjengelig hos ComeOn

Marked er jo noe som har fått større viktighet hos operatører som ComeOn, og dette er en side som ikke er noe unntak sånn sett. Om vi ser på hvordan fotball blir satset på så er faktum det at du kan spille på alle potensielle hendelser og moment som kan skje i en kamp. Og da live betting er noe som er tilgjengelig så blir det ekstra morsomt å gjøre det sånn. Det er jo slik at et godt utvalg når det kommer til marked er noe man forventer, så ComeOn skuffer ikke sånn sett.

Hva du kan spille på

Hos ComeOn har det seg slik at alle sporter som bortimot eksisterer kan spilles på, og det inkluderer også ulike konkurranser og ligaer. Utvalget er veldig godt og det er gøy å utforske alt som finnes å spille på. På mange måter kan man vel egentlig forvente at det er slik, fordi en operatør kan ikke være dårligere enn konkurrentene, og så lenge en har lisens så er det jo ingenting som stopper en fra å tillate spill.

Det inkluderer eSport, virtuell sport og bortimot alt annet du har sett hos andre operatører. Spørsmålet er jo om du har interesse av å spille på ulike sporter, eller om det er Premier League og fotball som er fokuset!

Hvordan det spilles

Først og fremst må du jo sette inn penger, deretter er det bare å gyve løs. Du kan velge om du vil bruke vanlige desimaler, brøk eller amerikansk odds for hvordan oddsen presenteres for deg. Når du trykker på et spill, kommer spillekupongen opp og du får full oversikt over hva du har spilt på. Du kan velge om du vil spille singel, kombo eller system, og alt blir presentert enkelt og greit foran deg. Cashout er noe du kan bruke, men det er slik at ComeOn ikke er en enkel side å finne frem til informasjon, så det kan hende at visse ikke vet at det er mulig.

Live betting og stream

Som hos mange andre bettingoperatører er live betting noe du kan gjøre, det er lett å finne frem til, og når du trykker på liveodds så får du sett kampene og hendelsene du kan spille på. Det er enkelt og oversiktlig, noe som er greit å være på utkikk etter når du spiller, fordi live betting er tross alt ganske gøy, og har du litt peiling kan du jo faktisk vinne også.

Det er enklere å følge med når en operatør har live streaming som ComeOn har, og du kan se fotball, ishockey, tennis, basketball og mye annet du kan se live, samtidig som du spiller på det. Du behøver bare å ha penger på kontoen for å få tilgang, og mye moro er da rett rundt hjørnet. Det er jo også stor sannsynlighet for at du allerede har penger, så det er et ganske godt tilbud kan man si. Bundesligaen i Tyskland er blant ligaene du kan se!


Spill på ComeOn iPhone

Du har valget mellom å spill på app eller på nettleseren på telefon, det inkluderer både Android og iOS. Av det vi kan se får du de samme tilgangene og mulighetene på telefon som du har på PC, noe som vi kan si at vi liker. Det er heller ikke slik at du må lage en egen konto for mobilbruk, da du bruker den samme som du alltid har gjort.

Bonusene er de samme, men når du trykker på bonusen blir du overført til nettleseren på telefon, noe som kanskje ikke er så farlig, men virker litt unødvendig. Spesielt fordi selve appen er såpass godt laget og optimalisert at den fungerer veldig godt og uten problemer. Det er ingen bonuser eksklusivt for telefonen, men da du har den samme kontoen kan du naturligvis bruke bonusene på de samme plattformene. Live betting og live streaming er også tilgjengelig på appen, og markedene er de samme. Det er noe man kanskje har begynt å forvente av en operatør som ComeOn, så det er greit å se at de oppfyller kravene man stiller dem som spiller!


Inntrykket av siden til ComeOn

Generelt er det mye bra med siden, men det er ikke til å stikke under en stol at viss informasjon er vanskelig å finne frem til. Om man trykker på kundeservice-knappen så må man skrive det man lurer på, og det er ikke slik at ting bare blir ramset opp for deg. Det er litt uvanlig og gjør det altså litt vanskeligere. Noe som er synd fordi siden ellers, og paradoksalt, er enkel å navigere, og det å finne frem til hvordan man registrerer seg og hva man kan spille på er veldig lett. Informasjon er tilgjengelig, men det er ikke presentert på forsiden som det er hos andre operatører.

Hvorvidt det er viktig eller ei kommer vel an på deg som spiller og hva du vektlegger.


Din trygghet som spiller hos ComeOn

Dette er i det minste noe som er uten problemer, da ComeOn bruker Thawte for å kryptere og passe på all din informasjon. All informasjon som du forteller ComeOn om blir altså passet på svært godt, og den seneste krypteringsteknologien er alltid på plass.

De har til og med blitt revidert av en uavhengig tredjepart, SecurityMetrics, som bekrefter at alle sikkerhetsprotokoller er på plass hos ComeOn!

Firmainformasjon
Navn ComeOn
Hovedkontor Co-Gaming Ltd. 3rd Floor, Spinola Park, Triq Mikiel Ang Borg, St. Julians, SPK1000, Malta
CEO Lahcene Merzoug
Etablert 2008
Lisenser Malta Gaming Authority (MGA/CRP/178/2009)
E-post support@comeon.com
Kontaktskjema Ja
Live chat Ja

Hvordan du får hjelp hos ComeOn

Livechat er tilgjengelig fra 10 til 22, noe som er bra, men vi skulle gjerne sett at det var døgnåpent. Men om det er slik at du har spørsmål så kan du alltids sende dem en mail, om du ikke vil vente til neste dag så klart.

De har også et kontaktskjema du kan bruke, som er enkelt tilgjengelig ved siden av live chat. Du kan alltids sende post til Malta om det er det du foretrekker, men du kan naturlig nok forvente at det tar litt lenger tid enn om du bruker de andre mer moderne metodene.

Live chat er på norsk, og du får hjelp fra effektivt personal som vet hva de driver med og som ønsker å hjelpe deg.


Vår konklusjon

Utenom det faktum at informasjon ikke er veldig lett tilgjengelig, og at bonusene ikke er så mange, så er det lite annet å klage på. Dette er et profesjonelt bettingselskap, og du kan spille i full trygghet om at du blir behandlet godt og rettferdig, og at det er veldig mye å boltre seg i. Du kan ha det gøy med markedene, cashout, live streaming og mye annet og om du også vil spille casino, så kan du alltids det!

Anbefalte Bookmakere Anmeldelser
open
Top