Mr Green anmeldelse

Mr Green godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Når det er sånn at du vil registrere deg på en ny bettingside så er det sannsynligvis noen ting du vil at skal være på plass. Og Mr Green er vel en side du har hørt om, sjansen er jo ganske stor for at du har sett reklamen på tv.

Vis mer

Du får muligheten til å spille hos en operatør som har et svært godt rykte og som har noe av det beste utvalget når det kommer til spill og et svært godt bonustilbud. Allerede nå kan vi fortelle deg at vi anbefaler deg å spille hos Mr Green Norge, men om du vil ha all vital info om siden, så bør du også lese vår Mr Green anmeldelse!

Vis mindre
Ikke bekreftet
Mr Green
1.0
  • Et veldig bra brukergrensesnitt
  • Et solid sportsspillspill i spillet
  • En pålitelig kundeserviceavdeling
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1.0
Uttak: 1.0
Innskudd: 1.0
Valutaer: 1.0
Programvare: 1.0
Brukervennlighet: 1.0

Hvor Mr Green får lisens fra

MrGreen odds har sin lisens fra Malta, noe som er et skikkelig tegn på kvalitet og som gjør at du bør føle deg trygg og sikker når du spiller. De jobber også sammen med organisasjoner som bekjemper spillavhengighet, så om det er noe du føler du bør sjekke ut er det mange linker og organisasjoner du kan komme i kontakt med via Mr Green. I tillegg til at du kan selvekskludere deg fra siden når du måtte ønske.

MrGreen Norge har noe som heter Green Gaming, en side som hjelper med slike typer problemer, og som vi anbefaler at du tar en titt på.

Registreringsprosessen hos Mr Green

Mr Green

Det første du behøver å gjøre er å trykke på «Registrer». Da blir du ført videre til registreringssiden, og som du kan se nedenfor så er det ikke akkurat en langdryg prosess de har satt opp. Etter at du har fullført steg 1, består steg 2 av at du må fylle i ditt telefonnummer så du får tilsendt en verifiseringskode. Deretter er det personlige detaljer, som adresse og slike ting, og du er i gang. Det har blitt gjort mye mer smidig enn hvordan det ble gjort tidligere.

Men for verifiseringen av selve kontoen er det ikke noe mer du må gjøre, helt til du skal gjøre ditt uttak. Det kan hende at du ikke blir bedt om å gå gjennom den prosessen, men det er ofte individuelt, så det er ikke noe man garantere verken den ene veien eller den andre. Det viktigste dog er at du kommer fort i gang med din spilling hos mrgreen.com, noe som man i det hele tatt kan sette pris på.

Betalingsløsninger fra Mr Green

Dessverre er det ikke veldig mange alternativ tilgjengelig, så du er på en måte tvunget til å bruke de gamle trofaste metodene som alltid. Det betyr ting som Bankoverføring, Skrill, NETELLER, paysafecard og Revolut. Det er kanskje ikke få alternativ, men i forhold til visse av deres konkurrenter er det ikke veldig mye å prate om, men det er kanskje ikke så viktig spesielt fordi man har de vanligste metodene tilgjengelige. Det står ingenting om gebyr eller lignende verken på informasjonssiden om innskudd eller når man gjør det, så vi får stole på at det er tilfellet.

Det samme kan man si om Mr Green uttak, hvor de samme alternativene er til stede. Det er altså her man kan bli bedt om å verifisere kontoen, men det er ikke noe som skjer for alle. Igjen, det har ikke blitt gjort tydelig hvor lang tid en utbetaling tar, ei heller om det er gebyr. Vi antar at det ikke finnes, men det er litt skuffende uansett.

Mr Green bonus for nye spillere

Mr Green

Det er en litt uvanlig type velkomstbonus som Mr Green har satt opp, i at du ikke får en viss sum i bonus avhengig på hvor stort innskudd du har gjort. I stedet må du gjøre et innskudd, minimum 500 kroner, omsette det på spill med odds på minimum 1.80, og det må gjøres 5 ganger 100 kroner. Så fort du har satt inn pengene og omsatt hele innskuddet så får du 5 free bets, som har en verdi på 100 kroner hver. Eventuelle gevinster fra dette har ikke omsetningskrav på seg, men det hele må bli gjort innen 7 dager etter at du gjort innskuddet ditt.

Ellers er det ikke Mr Green bonuser som sådan å snakke om, da Mr Green satser mye på promoer og kampanjer som varer i dager eller uker. Men da de hele tiden forandrer seg er det ikke like nyttig for deg å lese om dem, da de kanskje ikke gjelder når du begynner å spille hos Mr Green.

Velkomstbonusen er uansett noe som får deg godt i gang med hva du kan forvente av Mr Green.

Mange marked å spille på!

Dette har etter hvert blitt en seksjon som er ganske overflødig. Det sier vi fordi ingen bettingside som ønsker å være suksessfull kan drive uten å ha mange marked. Spillere ville ikke likt det, og man ville ikke spilt der. Det er naturligvis ikke noe problem med Mr Green betting, hvor bortimot alle hendelser som kan forekomme i en kamp er dekket. Det er bare opp til deg å velge hva du vil spille på, og det er jo så mye at må trykke deg frem og tilbake for å få oversikt.

De forskjellige sportene å spille på

Green Mr har som forventet et veldig godt utvalg når det kommer til sporter og hva du kan spille på. I tillegg til at utvalget er stort så er det også veldig dypt, noe som innebærer at i hver enkelt sport kan man saumfare divisjoner, konkurranser og ligaer for å spille på kamper man kanskje ikke hadde anelse eksisterte. Det er en lang liste av idretter tilgjengelig og det finnes til og med et par kategorier som ikke har noe med idrett å gjøre. Den ene heter politikk og den andre utenomsportslig. Om det er noe som er aktuelt i nyhetene kan det hende at du får muligheten til å legge en innsats.

Du kan også spille på virtuell sport og e-sport, men igjen, det er noe man begynner å forvente fra bettingoperatører, spesielt en som Mr Green NO.

Om det er noe som konkurreres om i verden så er sjansene store for at du kan spille på det om du er medlem hos Mr Green.

Hvordan organiseringen av en innsats er gjort

Man vil jo gjerne ha det så enkelt som mulig når man spiller, og det betyr at det å legge en innsats skal være en rask og effektiv prosess uten for mye kluss. Det er noe man har gjort hos Mr Green hvor du bare trykker på det du vil spille på, så kommer det en popup som viser hvordan din kupong ser ut. Det går fort og du kan bevege deg over til neste innsats med en gang. Om du har spilt på en bettingside i Norge før så vet du hva du kan forvente og hvordan det hele er satt opp.

Cashout er noe som er mulig på Mr Green com, men ikke overalt, så det gjelder å holde oversikten så du får med deg alle potensielle muligheter du har.

Spille live hos Mr Green?

Det er en mulighet og noe som veldig mange liker å gjøre. Om en kamp eller event er ledig for live spilling så har det et lite ikon ved siden av seg som forteller deg at du kan spille live. Det er utrolig gøy å gjøre, og gir deg litt ekstra grunn til å følge med på en kamp. Det er også lett å finne hva som er live, da det står i menyen «Live akkurat nå» med et tall ved siden av seg, som indikerer hvor mange kamper eller hendelser man kan spille på.

Mr Green har ikke live streaming for øyeblikket, noe vi får håpe de forandrer på snart!


Last ned Mr Green for iPhone og Android

På mange måter er det å ha en god mobilopplevelse av en operatør svært viktig i forhold til hva man føler for operatøren og hvor alvorlig de tar jobben sin. Heldigvis er det noe som er tydelig at Mr Green NO tar seriøst, hvor de har en app du kan laste ned som gir deg en av de beste opplevelsene på telefon du finner. Appen er veldig godt laget, og optimalisert og ordnet når det kommer til navigering på en veldig god måte. Du kan bruke den samme påloggingsinformasjonen og Mr Green bonusene du får på PC kan du også bruke på samme måte på telefonen din. Det er en smidig interaktivitet mellom de to plattformene og det gjør det mye mer komfortabelt for deg som spiller.

Om du vil kan du altså laste ned appen, noe som blir gjort på samme måte som du alltid har lastet ned slike apper. Men om du ønsker kan du også spille direkte på nettleseren. Det kan hende at du får litt bedre stabilitet på appen, men det er litt individuelt, og avhenger litt på om du vil i det hele tatt ha Mr Green app når du kan bruke nettleseren. Men uansett hva du velger kommer du med stor sannsynlighet til å ha en god opplevelse.


Hvordan Mr Green Norge er organisert og presentert

Mrgreen com blir jo drevet av profesjonelle aktører som vet hva de driver med, og det er ingen overraskelse at siden du spiller på reflekterer det. Det er utrolig lett å finne frem til informasjon, deres FAQ er lett tilgjengelig, og selv om det er veldig mye å spille på hos Mr Green, tatt casinodelen og MrGreen odds i betraktning så er siden oversiktlig.

Viktig informasjon som hvor de får sin lisens fra er tydelig presentert og i det hele tatt er det lett å stole på MrGreen betting på grunn av disse aspektene.

Uansett hvilke problemer du måtte treffe på hos Mr Green er det nok ikke på grunn av at du ikke kan finne svar på det du trenger.


Hvordan Mr Green ivaretar din sikkerhet

Som hos alle andre operatører i toppsjiktet tar Mr Green din sikkerhet på alvor og de bruker den aller mest moderne SSL krypteringen for å passe på all din private informasjon. Du kan altså spille i vei i sikkerhet om at MrGreen Norge passer på mot alle typer angrep. Det er jo mye som kan gå galt med en slik side, så det er viktig at de passer på.

Alt er også kontrollert for rettferdighet og sikkerhet fra tredjeparter, som Testfreaks og det svenske Nationellt forensiskt centrum. Da vet du at ting blir tatt på alvor!

Firmainformasjon
Navn Mr Green Limited
Hovedkvarter Tagliaferro Business Center, Level 7, High Street, Sliema, SLM 1549, Malta
CEO Patrik Jonker
Etablert 2007
Lisenser Malta Gaming Authority (MGA/CRP/121/2006)
Telefon 0047 800 25 018
E-post kundesupport@mrgreen.com
Twitter Ja
Live chat Ja

Mr Green kundeservice

Det er tre generelle metoder å få hjelp på hos Mr Green. Det er Mr Green live chat, telefon og Twitter. Sistnevnte er litt uvanlig, men sannsynligvis noe som andre operatører kommer til å bruke også. Live chat og hjelp generelt er tilgjengelig på norsk, og om du er en ivrig bruker av live chat så er den åpen til 1 på natten. Og det hver eneste dag. De har også et norsk telefonnummer, så som du kan se er service og support noe som blir tatt på alvor hos Mr Green, og om du ikke får svar på deres fyldige FAQ så er de altså tilgjengelige for å hjelpe!

Det er alltid et godt tegn for en god bettingside.


Våre tanker om Mr Green betting

Det er mye bra med Mr Green som du har sett av vår anmeldelse. Kvaliteten er gjennomgående svært høy, og det er tydelig at den er laget av folk som vet hva de driver med og som vet hva spillere forventer. Det er dog noen aspekter som kunne blitt forbedret, som det at vi skulle gjerne sett flere bonuser, utenom Mr Green velkomstbonusen som egentlig ikke er veldig høy. Hadde de lagt til flere betalingsløsninger hadde det ikke vært dumt, i tillegg vi håper live streaming er noe som kommer.

Utenom disse små klagene er det lite annet å utsette, og vi anbefaler alle som er ute etter et nytt online casino til å prøve Mr Green så fort de kan!

Ofte stilte spørsmål

Mr Green er et veldig kjent og respektert online casino, og har vært det helt siden oppstarten. Mr Green com er en av de sidene alle kjenner til og her til lands er Mr Green Norge en av de mest brukte i tillegg! Den er fantastisk, rett og slett, og høyt anbefalt for alle!
Ja, det finnes en Mr Green velkomstbonus, og som er veldig fristende å bruke i tillegg. Du har en både for casino og en for odds, men du kan ikke velge begge to. Ellers finner du mange andre Mr Green bonus om du vil ha det, og det er en side som vet hva spillere liker, og hva de er ute etter rent spesifikt. Sånn sett er det ikke stor grunn til å nøle!
For å få tilgang til Mr Green kundeservice så må du gå inn på hjelpesenteret. Der vil du finne alt du trenger av informasjon om hvordan du kontakter, hvor du blant annet har Mr Green live chat. Det er også en god FAQ på plass for å svare på de aller fleste spørsmål som du måtte ha, og er i det hele tatt en enkel side å ha med å gjøre.
Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top