Mange gode grunner til å spille på Coolbet - Anmeldelse av online sportsbook

Coolbet godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Det å finne en god operatør som man har tillit til og som man føler seg komfortabel med er ikke alltid like lett. Det er en rekke faktorer man må ta med i betraktningen, og det er kanskje ikke like lett å gjøre for alle de forskjellige operatørene som finnes.

Vis mer

Med Coolbet er det egentlig ikke nødvendig å ha noen bekymringer, da det er en av de beste i industrien. Gode bonuser, flott utvalg av spill og marked, og en svært god kundesupport gjør dette til en bettingside du bør gi en sjanse. Nedenfor kan du lese hvorfor!

Vis mindre
Ikke bekreftet
Coolbet
1
  • Kåret til Norges beste bookmaker
  • Raske og trygge pengeoverføringer
  • Ansvarsfull, transparent og sikker
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Hvordan du registrerer deg på Coolbet Norge

Coolbet

Det er noe enkelt og smidig med hvordan du kan registrere deg hos Coolbet, og det er en av de sjeldne spilloperatør som gir deg muligheten til å registrere deg via Facebook eller Google. Om du velger en av dem så kommer tiden det tar å registrere seg til å bli kortet kraftig ned, og det går allerede ganske fort.

Som du ser på bildet er det ikke akkurat mye info man krever og etter at du har fylt inn disse stegene så er det litt annen personlige opplysninger som de krever før du er i gang. Det er smidig som sagt, og du kan verifisere kontoen umiddelbart. Hvorvidt det er den samme verifikasjonsprosedyren som den som kommer når du gjør uttak er uvisst, men om det er så er det en fin greie at man ikke behøver å gjøre senere.

Du behøver dog ikke å fylle inn kortdetaljer da hvilken metode du velger for innskudd og uttak ikke lenger er kun begrenset til Visa og Mastercard. Det er en fin prosess å registrere seg, og i hvert fall ikke noe som legger igjen et dårlig inntrykk.

Bruk en av de populære betalingsmetodene tilgjengelig

Coolbet

Man ville ikke forventet noe annet, men de ulike alternativene for innskudd og uttak er gode, men ganske standard for her i Norge. Hvorvidt man er ute etter noe diffust fra en nettjeneste er individuelt, og det er ikke noe man finner her.

Når det kommer til innskudd kan man bruke Visa, Skrill, NETELLER, paysafecard og bankoverføring. Som sagt, ikke veldig mange og unike, men stabile og kjente. Noe som kanskje er aller viktigst, tross alt. Pengene skal være tilgjengelig på konto med en gang, og det er ingen avgifter. Det er dog greit å vite at Coolbet gjøre sine bankinnskudd og bankuttak i EUR, noe som kan innebære at avhengig på hvilken tjeneste du bruker så kan det komme en avgift for vekslingen.

Når det kommer til uttak er alternativene enda færre, hvor du kun kan bruke bankoverføring, Skrill eller NETELLER. Alle uttak som gjøres er i det minste gratis fra Coolbets side og har en normal behandlingstid på 6 timer. Det er ganske fort, i hvert fall sammenlignet med konkurrenter, så om du bruker Skrill eller NETELLER kan du få pengene på konto samme dag som du gjør uttaket. Det er lite mer å si om løsningene, utenom at de er stabile og pålitelige, og det er bedre enn noe annet!

Flott Coolbet Velkomstbonus!

Interessant nok finnes det to Coolbet innskuddsbonuser du kan velge mellom når du registrerer deg hos coolbet.com. Du kan dog velge bare en altså, så det du bestemmer deg for avhenger litt på hva du selv er ute etter og hva slags spiller du er.

Coolbet

Den ene av bonusene er hvor du får 100 prosent bonus opp til 2000 kroner. Det er kanskje for de som er litt mer seriøse i spillingen sin og som er ute etter å få en skikkelig start på tippingen. Om du velger denne har du et omsetningskrav på ganger 6, og du må spille med odds på minst 1.50. Vi mener denne bonusen er veldig fin, noe det ganske lave omsetningskravet også beviser. Du kan spilel singel, kombinasjon og mange andre varianter, inkludert live odds. Så lenge totaloddsen er på minst 1.50 så er du godt på vei til å oppfylle omsetningskravet.

De samme vilkårene gjelder for den andre bonusen, hvor du får 500 kroner å spille for om du gjør et innskudd på 100 kroner. Omsetningskravet er litt høyere, på ganger 10, mens oddsen er den samme. Om du har en coolbet bonuskode kan du bruke den når du gjør ditt første innskudd og skal spille coolbet odds.

Uansett hvilken av dem du velger så er begge to gode bonuser og du har 30 dager på deg til å oppfylle omsetningskravet!

Om du vil kan du verve en venn til coolbet.com. Da får du delta i vervebongen hvor du kan vinne jackpot, og det er ingen begrensinger på hvor mye du kan vinne heller. Om det høres interessant ut les mer om krav og vilkår for denne promoen på Coolbets hjemmeside.

Coolbet odds og markeder

Det er mye du kan legge en innsats på hos Coolbet, og om en tar fotballkamper som eksempel så er utvalget veldig stort. Det er så mye å spille på at alternativene må settes inn i forskjellige kategorier så det blir lettere for deg å holde oversikt. Du kan satse på individuelle målgjørere, fra hvilke situasjoner de gjør mål i, hvem som får det første innkastet osv. Man får rett og slett muligheten til å spille på alt som kan skje i en kamp, også på liveodds, noe som gjør det enda mer underholdende å spille.

De ulike sportene tilgjengelige

Som forventet så er utvalget av sporter veldig stort, med et stort fokus på fotball, spesielt i Norge. Det er ikke så rart da det er den desidert største og mest populære sporten. Men det er naturligvis ikke begrenset til kun det, hvor ishockey, Australias rules, Formel 1, rugby union og alt annet kan spilles på.

Det er heller ikke begrenset til bare de mest populære ligaene, hvor du for eksempel har muligheten til å legge en innsats på en kamp som foregår i Chile. I tillegg kan du spille på eSport og virtuell sport hos Coolbet NO, hvor sistnevnte er en ny kategori. Man ser at Coolbet er i stadig utvikling, om ikke annet!

Uansett hva du er ute etter å spille på har du muligheten til det med Coolbet!

Prosessen med å legge et spill

Det er lett å sette i gang med spillingen, da du kun behøver å finne det du vil spille på. Der hvor oddsen står kan du bare trykke på så dukker spillekupongen din opp på skjermen. Du får der full oversikt over dine spill og hva totalodds blir om du spiller på en og samme kupong. Du kan velge mellom singel, kombo og system, hvor du deretter trykker inn hvor mye du vil legge som innsats. Raskt og greit og det finnes cashout tilgjengelig, men ikke overalt naturlig nok.

Det er en fin dynamikk i hvordan du spiller så du kommer ikke til å treffe på problemer regner vi med!

Kan du spille live betting?

Det er en funksjon som er tilgjengelig og en av dem som virkelig er moro å drive med. Når de individuelle kampene dukker opp får du en god oversikt over hva du kan spille på, og cashout er også tilgjengelig, men det gjelder å være obs på det. Live betting er noe de fleste liker, så det er fint at man kan spille det.

Live streaming er dessverre ikke tilgjengelig, men vi håper det er noe som Coolbet ordner så snart som mulig!


Har Coolbet app?

Av det vi kan se så er det ikke en app for Coolbet, eller om det er det så er den ikke tilgjengelig i vår region. Ikke at det er så farlig da måten den er optimalisert for mobilbruk direkte på nettleseren er mer enn god nok. Du har tilgang til akkurat de samme funksjonene på telefonen som på PC, bare at alt er optimalisert og strømlinjeformet til å fungere så bra som mulig på telefon. Bonusene er de samme, det er ingen spesifikke bonuser for mobilbruk, men de du får kan omsettes også på telefonen.

Når du logger inn bruker du den samme informasjonen du alltid har gjort og vi tror du kommer til å få en god opplevelse når du setter i gang med spillingen din. Som sagt har man altså gjort bruken på mobil veldig god, det er lett å finne frem til de ulike sidene og seksjonene, og support er lett å komme frem til også på telefon.

I det hele tatt er det lite å klage på, og vi tror at folk som liker Coolbet også kommer til å like hva de finner på nettleseren på telefonen deres!


En fin brukeropplevelse med operatøren

Når du besøker siden for første gang så kommer du kanskje til å legge merke til at det er mye på siden, når det kommer til informasjon og lignende, men samtidig er den veldig fin og oversiktlig. Du kommer til å finne all informasjon enkelt og greit og når du går inn på oddsseksjonen er det også der lett å få oversikt over de ulike sportene og markedene. Det er tross alt en grunn til at Coolbet er kåret til årets beste bookmaker to år på rad!


Hvordan din sikkerhet ivaretas hos Coolbet Norge

Når det kommer til sikkerhet er den eneste informasjonen tilgjengelig på siden til Coolbet at dine dokumenter blir oppbevart på et sikkert sted og kun tilgjengelig for deres sikkerhetsavdeling. De forteller ingenting om hva slags teknologi de bruker, eller hvilke tiltak de har satt for å passe på. Generelt er det ikke noe som mange er oppmerksomme på slike ting. Coolbet har generelt et godt rykte dog, så det er ikke så veldig mye å bekymre seg over, så du kan spille i trygghet om at du er sikker og at ingen kommer til å få tilgang til din informasjon.

Firmainformasjon
Navn Polar Limited
Hovedkvarter Fort Business Center, Nivå 2 Mriehel Bypass Birkirkara BRK 3000, Malta
CEO Jan Svendsen
Etablert 2002
Lisenser Malta Gaming Authority (MGA / B2C /681/2019)
Telefon Stengt
E-post kundeservice@coolbet.com
Kontaktskjema Nei
Live chat Ja

Kvaliteten på kundesupport

Det er to hovedmåter å kontakte kundeservicen til Coolbet. Først og fremst er live chatten deres åpen fra 8 til 1 på natten. Man skulle gjerne sett at det var åpent døgnet rundt, men med tanke på at det er åpent hver eneste dag, inkludert søndag, så er dekningen ganske god uansett. Du får profesjonell hjelp av dyktige nordmenn på den andre siden, men om du foretrekker kan du kontakte dem via mail.

Du får hjelp for alt du trenger, men det kan hende at du finner informasjonen du behøver på deres fyldige FAQ og andre informasjonssider. Gjennomsnittlig ventetid på respons i chatkøen er 15 sekunder, noe som er veldig bra! Du får hjelp for alt du trenger, men det kan hende at du finner informasjonen du behøver på deres fyldige FAQ og andre informasjonssider.


Vår ærlige mening om Coolbet

Det er veldig mye bra med Coolbet, utvalget av spill er godt, og det at man kan velge mellom to velkomstbonuser er litt unikt også. Live streaming er noe vi venter på fra Coolbet så klart, men utenom det er det lite annet å utsette på operatøren. De har en svært god kundeservice og med det gode ryktet de har så er det lite å tvile på om du er ute etter en ny operatør.

Coolbet er en av de beste i industrien og det synes med en gang!

Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top