Bethard app Norge – En rask titt på mobilversjonen

Bethard godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Bethard er en spesiell bettingside. Det er en veldig mange er glade i, og det til god grunn. Det er en bettingside som har vært aktiv i flere år nå, og som har lojale spillere.

Vis mer

Derfor er det alltid interessant å ta en titt på hvordan de har tilpasset seg mobiltilværelsen, uansett om det gjelder Bethard mobil app, eller om du spiller direkte på nettleseren. Og det er jo noe vi skal ta en titt på her, så du får all relevant informasjon som du trenger. Da kan du bestemme deg lettere om du vil gjøre en Bethard app download, eller om du vil bare spille direkte på Bethard mobilversjon. Så les gjerne videre for mer informasjon!

Vis mindre
Bethard mobile hjemmeside
Ikke bekreftet
Bethard
1.0
  • Konkurransedyktige odds
  • Rask og sikker bankvirksomhet
  • Betting på foreskjellige esporter
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1.0
Uttak: 1.0
Innskudd: 1.0
Valutaer: 1.0
Programvare: 1.0
Brukervennlighet: 1.0

Hva du bør vite om Bethard mobilversjon

Det første man legger merke til når man besøker mobilversjonen av Bethard er hvor lik den er PC-versjonen. Det er jo egentlig like greit, spesielt om du er en som har spilt på siden før. For det gjør at du kjenner igjen systemet, hvor funksjoner, informasjon og lignende finnes. Det gjør det lettere samtidig for deg å velge at det er stedet du skal spille på, da det å føle seg kjent med noe gjør det bedre. Så er det ingen tvil om at mange føler det er litt mer utrygt å spille på telefon, på grunn av usikre nettverk, selv om det ikke er tilfellet. Og da er det greit at Bethard mobilversjon er såpass gjenkjennelig.

Så er det også greit at du blir tilbudt akkurat det samme når du spiller på mobil, i forhold til kampene, markedene og oddsen. Det er ingenting som har blitt forandret på sånn sett, så det er en smidig måte å spille på om du liker å bytte plattform ofte. Det sagt, du kan også registrere en ny konto hos Bethard om du vil, hvis du for eksempel er ute etter en velkomstbonus igjen. Det er stort sett det du vinner på det, men det kan jo være en grei, myk start til en ny tilværelse på telefonen!

Bethard har rett og slett gjort en god jobb med å optimalisere alt sammen, og gi deg en god opplevelse. Det gjelder uansett om du vil finne informasjon, vite hvor kupongen er, eller i det hele tatt hvor rask og responsiv siden er. Bare det er viktig nok i seg selv, og som sagt så har Bethard gjort mye riktig der. Vi anbefaler at du tar en titt!

Bethard mobil app

Du bør gi Bethard app Android en sjanse

Om du har en Android så bør du spille på app. Det går enda raskere enn om du spiller direkte på nettleseren, og det gir en annen tyngde og viktighet til spillingen når du spiller på appen. Det sagt, så kan du ikke gjøre en Bethard app download fra Google Play. For å få til det så må du gå via deres egne side for å få tilgang på appen, og de gir deg deretter all relevant informasjon som du behøver.

Men det er verdt å ta deg tiden, for en dedikert app har et litt høyere nivå, spesielt når den er såpass godt laget som det denne operatøren har gjort det. Som på mobilversjonen er det også sånn at du får tilgang til alt det du er vant med fra PC-versjonen, og det er ingen mangler. Liker du for eksempel å spille på live betting så får du Bethard mobil live streaming i tillegg. Ja, for det er faktisk ikke noe som er utelatt, så uansett hvor du befinner deg kan du se en kamp eller event. Og det er jo en gedigen fordel, fordi det er jo ikke sånn at vi alltid er hjemme, og med Bethard app Norge så er altså det ikke et problem. Så det å last ned Bethard app er definitivt en god ide.

Om det virker som om vi skryter for mye av appen så er det faktisk sånn vi føler det. Den fungerer veldig godt. Den er rask og enkel å bruke, og operatøren har gjort den veldig oversiktlig og simpel, på en god måte. Det er det ikke alle utviklere som gjør, og det er lett å få tilgang til informasjon, eller komme i kontakt med kundeservice. Og det kan vi love deg, det er det ikke alle operatører som gjør lett for deg, spesielt ikke på app. Så at Bethard gjør det er en stor fordel, som er verdt å peke ut.

Tre høydepunkter ved å ha Android app:
  • Veldig pålitelig og enkel å bruke. Du stoler på Bethard, uansett om det er på app eller noen annen plattform. De har gjort en veldig god jobb.
  • Bonusene er tilgjengelige uansett hvor du spiller. Det er en fin greie, at bonusene ikke er begrenset avhengig på hvilken plattform du spiller på. Du kan fullføre omsetningskravene uavhengig hvilken versjon du spiller.
  • Det samme gode utvalget av sporter, marked og odds også på appen.
Bethard
Bethard-applikasjon for Android

Bethard app iOS – Hva du bør vite

Umiddelbart er det sånn at vi må poengtere at det ikke finnes en app tilgjengelig for iOS. Den er kun for Android. Hva som er årsaken til det kan man jo bare spekulere i, men når du går inn på Bethard sider så lenker de kun til deres Android versjon, og nevner ingenting om iOS.

Noe som jo er synd, for en iOS app kan være enda raskere enn hva tilfellet er på andre operativsystem. Da får du en raskere respons, og en opplevelse som ofte kan føles smidigere. Det gjelder for eksempel når du hopper fra kamp til kamp, når du legger til spill på kupongen din, eller bare når du leter rundt på appen for relevant informasjon. Slike ting er jo viktig for enhver opplevelse og det kan en iOS app gi deg faktisk.

Så er det også en trygghet i det å spille på telefoner fra Apple. Det får man fordi deres telefoner er lukkede systemer, hvor det er veldig vanskelig for noen å komme seg inn, uten at telefonen oppdager det. I det hele tatt er det en god opplevelse å spille på iOS, og vi ser frem til da vi kan gjøre det med Bethard app iOS. Men til da har vi en ganske god versjon om du vil spille direkte på nettleseren. Da tar du heller ingen plass på telefonen din!

Tre høydepunkter ved å ha iOS app:
  • Veldig sikkert operativsystem å bruke. Du er beskyttet fra det aller meste, og apper pleier som regel å fungere veldig smidig.
  • Får det samme å spille på uansett hvilken variant du velger. Det gjør at du kan hoppe fra plattform til plattform uten å gå glipp av noe, og få tilgang det samme.
  • Profesjonalitet fra topp til tå. Uansett om det er snakk om å få tilgang til informasjon, kontakt med kundetjeneste eller noe annet. Det er det apper tilbyr, og som du kan dra nytte av.
Bethard
Bethard-applikasjon for iOS

De samme bonusene er tilgjengelige

Som ofte er tilfellet så er det ingen spesielle bonuser å få tilgang til selv om du spiller på app eller mobilversjon. Det er noe de aller fleste av oss er vant med. Men det betyr jo samtidig at alle de bonusene, kampanjene, promoene og funksjonene for spill som kan brukes på PC, kan også brukes på telefon. Du mangler ingenting sånn sett, og som nevnt ovenfor kan du også oppfylle omsetningskrav på telefonen din. Det er det ingenting som hindrer deg i å gjøre, og du kan ha mye gøy med spillingen din, hvor du da også har tilgang til Bethard mobil live streaming.

SÅ kan vi jo også nevne det at om du vil så kan du gjerne registrere en ny konto, om du vil dra fordelen av en ny velkomstbonus. Det betyr kanskje at du har to tilgjengelige kontoer hos operatøren, men så lenge den ene er for telefon og den andre for PC, så er det jo ikke akkurat vanskelig å holde oversikt over det hele. Det valget er jo ditt, men du har i det minste muligheten, og vil du ha litt ekstra å spille for blir det fort fristende!


Dine alternativ for betalingsmetoder

Det er en kjensgjerning at det med betalingsmetoder i Norge er komplisert. Og sånn sett er ikke Bethard noe unntak. Du får ikke tilgang til de aller fleste metoder her i Norge, og det samme gjelder da naturligvis når du spiller på telefonen din. Da er det stort sett det du er vant med fra PC-versjonen, enten det er NETELLER, Skrill eller bankkort. Det er litt trist at det er sånn, men det er samtidig noe som vi ikke kan klandre denne operatøren for.

Men det er i det minste bra at du har de samme alternativene tilgjengelig, uansett om det er på app eller på mobilversjonen du spiller. Og det er ingen vanskeligheter med å foreta et uttak heller, selv om du er på telefon. Så det skal du ikke bekymre deg for.

Konklusjon

Bethard app er en bra opplevelse. Det tror vi du har forstått ut i fra vår artikkel her. Den fungerer bare veldig godt, uansett om det er på Bethard mobilversjon du vil spille på eller på appen deres. De har gjort en god jobb, og det er tydelig en plan bak det hele som gjør det til en bedre opplevelse for deg.

Om du er ute etter smidig og god spilleopplevelse på telefon så er dette et glimrende valg. Den gir deg alt du trenger, men vi skulle gjerne sett at de la til en Bethard app iOS. Da ville det vært bortimot perfekt. For om man tenker på de andre manglene, som betalingsmetoder eller tilgjengelighet på offisielle butikker så er det på grunn av regjeringen. Det kan vi ikke klandre operatøren for.

Men for en god opplevelse så bør du gi Bethard app Norge en sjanse!

FAQ

Den får de fra Malta Gaming Authority, som anses for å være blant de aller beste i verden. De legger strenge krav på operatører, og du som spiller kan føle deg helt trygg.
Det kan du, da det naturligvis er tilgjengelig. Det mangler ikke på alternativ og muligheter, og du kan finne alt du er ute etter!
Det er det. Du kan spille og ta ut penger helt uten bekymringer. De har satt på plass alle sikkerhetstiltak som er nødvendige, og det er i tillegg en rask behandlingstid for uttak.
De beste bookmakerne for mobilbetting
open
Top