Cbet app Norge – En av de beste på telefonen

Cbet godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Det å spille på telefonen er underholdende nok i seg selv, men det er klart det blir enda bedre når man kan gjøre det på en så god operatør som det Cbet er.

Vis mer

Med denne bookmakeren får du alt du behøver på telefonen, og det er en høy kvalitet i tillegg, noe som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for noe. Vil du finne ut av om du kan drive med Cbet mobil live streaming, og hva denne bookmakeren tilbyr deg, så anbefaler vi at du leser videre. Da får du vite alt du behøver, så kan du være sikker i din spilling.

Vis mindre
Cbet mobile hjemmeside
Ikke bekreftet
Cbet
1
  • Veldig mye å spille på
  • Svært gode bonuser
  • En sikker opplevelse å spille der
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Cbet mobilversjon – alt du behøver

Det er påfallende hvor lik mobilversjonen er når du ser på den. Spesielt om du har erfaring med PC-versjonen fra før av. Og det er ikke noe negativt i det, for det at man kjenner igjen den betyr at de samme funksjonene og tilgangene er på samme sted. Da trenger man ikke nødvendigvis å bli kjent med siden som sådan, men kan umiddelbart begynne med spillingen og det man virkelig er ute etter. Det er jo ideelt sånn sett, fordi det tar jo litt ekstra tid å bli kjent med en operatør.

Det problemet har du altså ikke med Cbet, hvor du har tilgang til alt det samme som du ellers har på andre plattformer. Det vil si at sportene, oddsen, markedene og bonusene er de samme, de er bare i et mindre format. Men det er ikke noe som skaper problemer for deg heller, for mobilversjonen er såpass brukeroptimalisert og funksjonelt godt laget, at man vil ikke slite med å spille på siden.

Så det er ingen overraskelser hos operatøren sånn sett, og det er vel egentlig like greit, du får det du er vant med, og du kan omsette for bonuskravet uansett hvilken plattform du spiller på. Det er tross alt det viktigste, og som sagt, det er gjort på en såpass god måte at du vil føle at du har hatt en god opplevelse.

Cbet mobil app

Du kan godt registrere en ny konto hos Cbet om du vil det, men da får du ikke med deg bonuspoeng som du eventuelt måtte ha fra en annen konto. Og den eneste fordelen med det er at du da får en ny velkomstbonus igjen. Det er opp til deg å velge om du føler det er verdt det eller ei, for det er ingen andre fordeler som sådan.

Her er det også verdt å nevne at det verken finnes Cbet app Android eller Cbet app iOS. De har ikke laget app, så du trener ikke å tenke på at det tar ekstra plass på telefonen din eller lignende. Da behøver du heller ikke å tenke på Cbet app download, og det er jo litt individuelt hva man føler for deg. For mange ville kanskje foretrukket å last ned Cbet app, for å få litt bedre brukerfunksjonalitet. Det er litt synd at det ikke finnes, og det er noe vi håper på blir lagt til i fremtiden så sant det er mulig!

De samme Cbet bonusene

Det er ganske tydelig at Cbet mobil app ikke har et veldig stort fokus på telefonbruk og i det å deres brukere så mye som mulig. Det ser man jo blant annet ved at det ikke finnes noen spesifikke bonuser for deg som vil spille på telefonen. Det er dog ikke noe som er uvanlig, og de har heller valgt å gjøre tilgjengelige alle bonusene på alle plattformer. Så uansett når det kommer promoer, kampanjer eller spesielle funksjoner så er de også mulige å benytte på telefonen din.

Akkurat det er vel egentlig akseptabelt nok i seg selv, og det innebærer at man kan oppfylle omsetningskrav uansett på hvilken plattform man er på. Det gjør det jo litt lettere også faktisk, da du kanskje ikke har tid til å sitte ved PC-en hele tiden for å oppfylle kravet. At du dermed kan også gjøre det via mobile enheter skal i hvert fall i teorien gjøre det lettere.

Men det er klart, vi ville ikke protestert om de la til noen bonuser for oss som liker å spille på telefon! Men Cbet tilbyr uansett så mange forskjellige bonuser, både for esport, vanlig sport og casino at du vil få nok å leke med for å si det sånn, også på telefonen din.


Ingen spesielle betalingsmetoder

Det at Cbet har lisens fra Curacao tillater dem å legge til flere betalingsmetoder enn det man kanskje er vant med. Det ser du om du tar en titt på metodene som er tilgjengelige for innskudd og uttak. Det er flere enn du er vant med fra andre operatører kanskje, noe som naturlig nok bare er en fordel. Det gjør at du får det lettere å velge hva du vil gjøre, uansett om det er at du vil ha utbetalinger til e-lommebok eller til banken din.

Men det er ingen ekstra betalingsmetoder som sådan, av det vi kan se. Noe av grunnen til det er at det er få slike alternativ tilgjengelige for det norske markedet uansett. Da tenker vi på selve tjenestene og hva som er mulig her til lands. Det er jo litt synd, men med tanke på at utvalget er ellers større enn du er vant med, så er det ikke så ille allikevel.

Så er jo ellers Cbet raske med utbetalingene, så det er en god opplevelse i det hele tatt. Det er også verdt å nevne her at Cbet har utviklet sin egen kryptovaluta som du kan dra nytte av, og du kan se an fordelene selv hvorvidt det er noe du ønsker å involvere deg i eller ikke.

Konklusjon

Det er ingen utpreget negativt med hvordan Cbet har satt opp sin mobilversjon, utenom at de ikke har laget noen apper. Det i seg selv avhenger dog på den enkelte i forhold til om det er noe man er fornøyd med eller ikke, og om man føler det er viktig. For ellers så fungerer selve siden veldig godt, hvor de har satt på plass alt av funksjoner som du trenger, og ellers for å få en god opplevelse. Det er ingen mobilbonuser, men med tanke på det gode utvalget av bonuser som de ellers har, så går det ganske greit uansett.

Cbet app Norge er en god bettingside på PC, og den er like god om du spiller på telefonen din. Om de legger til apper for både Android og iOS i fremtiden så vil inntrykket bli enda bedre, og det er noe å se frem til. Men til da kan du spille direkte på nettleseren uten at du trenger å laste ned noe, eller å bruke mer plass enn nødvendig. Det er jo ikke dumt bare det, så vi anbefaler høyt at du tar en titt på det de har å tilby. Vi tror du kommer til å like det!

FAQ

Den får de fra Curacao, som er en svært pålitelig regulator og som har vært i bransjen i mange år. De stiller strenge krav, og du kan stole på enhver side som har lisens derfra.
Av det vi kan se, ikke for øyeblikket, men det er noe som tilsynelatende er under konstruksjon, så det kan jo være noe å se frem til.
Det varierer avhengig på hvilken metode du bruker, men generelt skal det gå fra 48 til 96 timer. Det er litt høyt, men sånn er det!
De beste bookmakerne for mobilbetting
open
Top