LeoVegas app Norge – Mobilversjonen som gir deg alt du trenger for fantastisk betting

LeoVegas godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

LeoVegas er en bookmaker som alle kjenner til, og om det er sånn at du har spilt på oddsen før så kjenner du nok til denne bettingsiden.

Vis mer

Her skal vi dog ta en titt på LeoVegas mobil app og hvordan LeoVegas mobilversjon måler seg opp mot det å spille på PC. Er det egentlig noen stor forskjell eller er det bare det samme, om enn i miniformat? Det finner du ut av om du leser videre samtidig som vi også ser på appene, både for Android og for iOS, så uansett hvilket operativsystem du benytter deg av skal du ha den relevante informasjonen som er nødvendig.

Vis mindre
LeoVegas mobile hjemmeside
Ikke bekreftet
LeoVegas
1
  • Et veldig stort spillutvalg
  • Veldig interessant velkomstbonus
  • En bookmaker med veldig godt rykte
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Det er verdt å gi LeoVegas mobilversjon en sjanse

Det første en legger merke til når man besøker mobilversjonen er at den ligner veldig mye på det du har spilt på PC. Det er ikke noe negativt i det, da det å kjenne igjen spillingen bare bør anses som noe positivt. Du får en viss trygghet i spillingen din, og alt er bare mindre, men det er ikke noe som er veldig annerledes sånn sett.

Du får tilgang til de samme typene av funksjoner som du er vant med, og oddsen er jo naturligvis den samme. Det samme kan man si for betalingsmetoder og bonuser, selv om det er noe vi skal snakke mer om nedenfor. Tilgangen til LeoVegas mobil live streaming er også den samme, så lenge du befinner deg i Norge så gjelder de samme rettighetene.

Det som er veldig positivt er hvor enkelt og raskt du som spiller får oversikt på alt det som er tilgjengelig, og hvor god navigasjon det er. Det er klart at man må finne litt kreative løsninger når det handler om mobilspill, og det har LeoVegas klart godt, hvor aspekter som spillekupong og informasjon vedrørende bonuser og kundetjeneste er enkelt å finne frem til. Det er ingen begrensninger å finne på LeoVegas mobilversjon, og det liker du vel.

LeoVegas mobil app

LeoVegas app Android – En god opplevelse

Når du spiller på app så er det mye å passe på, men i Norge er det jo først og fremt å tenke på om du i det hele tatt kan laste ned appen. Og LeoVegas app download for Android er ikke den smidigste opplevelsen. Det er fordi den er blokkert på Google Play Store, så du må foreta nedlastningen via LeoVegas sine egne sider. Det kan du gjøre, også i Norge, og da får du jo tross alt tilgang til en veldig god app. Så man kan definitivt si at det verdt å gjøre.

Og det er mye av det samme som man får ved å spille på LeoVegas mobilversjon også på appen, i at funksjonene tilgjengelig er stort sett de samme, og at det ikke er lagt noen begrensninger på spillingen din. Det gjelder uansett om vi prater om oddsen som du tilbys eller de mange markedene på veldig mange sporter. Det er en god variasjon når du spiller på app og det er jo noe som er veldig viktig for spillere, naturlig nok. Bonustilbudet er det samme som om du spiller på PC, men det fungerer jo på tvers av plattformene, så du kan omsette bonusen hvor du enn foretrekker.

Om du vil ha en helt ny bonus så kan du også registrere en helt ny konto på appen, og ha en for hver av plattformene. Det er jo noe mange gjør, og da får du tilgang til bonuser og promoer to ganger i stedet for en. Hvorvidt det er noe du ønsker å bruke tid på er derimot noe helt annet!

Du er trygg når du spiller på appen, og det er tydelig at den er laget av folk som kan dette, både når det gjelder hva bettingspillere vil ha, men også når det kommer til brukervennlighet og funksjonalitet på en app! Last ned LeoVegas app om du vil ha det beste innen mobilspilling!

Tre høydepunkter:
  • Veldig godt utvalg når det kommer til selve spillingen. Det vil si angående oddsen, utvalg av sport og marked, og ikke minst dybde på disse tingene. Du kommer ikke til å mangle å ha noe å spille på.
  • Veldig god brukervennlighet på tvers av plattformene, så du kan sette i gang spillingen din på PC, og fortsette den mens du sitter på bussen på vei til jobb eller på en tur ut til byen.
  • Har både live betting og LeoVegas mobil live streaming som du kan benytte deg av, hvor de samme restriksjonene gjelder som på PC, men det er ingen direkte ulempe å spille på appen.
LeoVegas
LeoVegas-applikasjon for Android

LeoVegas app iOS – Enda en god versjon

Når det gjelder for LeoVegas app iPhone så er det litt annerledes enn det var for Android. Det er fordi iOS er et mer lukket operativsystem, og du kan dermed ikke laste ned appen direkte fra nettsiden deres. Og du har heller ikke tilgang til den fra Appstore, så det eneste du kan gjøre er å bytte region. Da vil du få tilgang, og velger du å gjøre får du da muligheten til å spille på en veldig god app!

LeoVegas mobil app for iPhone har mye av det samme som vi nevnte ovenfor for Android. Det er de samme type fordeler man får muligheten til å spille med, og det fungerer naturligvis like godt på tvers av plattformer for iOS også.

Det er en slags trygghet og betryggende følelse når man spiller på appen deres, og med tanke på at det er en bookmaker så er det faktisk ganske imponerende. Det er ikke noe man får fra veldig mange andre operatører, og det er utrolig lett å bruke den også. Navigeringen, brukervennligheten og funksjonaliteten er optimalisert så godt som det er mulig, og du finner raskt frem til kampene du vil spille på, og det er lett å få oversikt på spillekupongen også. Som nevnt for Android så er dette veldig godt gjort, og gjør LeoVegas app Norge til noe av det beste tilgjengelig, uansett om du spiller på mobilversjon eller på app for iPhone eller Android.

Tre høydepunkter:
  • Appen er veldig rask og responsiv, så du føler du får en spennende og god spilleopplevelse, noe som er veldig gøy når du også er på telefonen.
  • Svært godt utvalg av spill og marked, da du får tilgang til stort sett det samme som finnes på PC. Det er ingen begrensninger på hvor mye du kan vinne eller spille, så sett i gang!
  • Veldig trygg og god side hvor du har rask tilgang til kundestøtte og til informasjon.
LeoVegas
LeoVegas-applikasjon for iOS

Er det noen spesielle mobilbonuser å få?

Det er ingen spesifikke bonuser du får for å spille på app eller på telefon, men det er ikke så farlig. Det er fordi alle bonusene som tilbys hos LeoVegas kan spilles på alle deres plattformer. Du kan altså bevege deg fra en plattform til en annen uten at det gir deg noe trøbbel, og du kan jobbe mot omsetningskrav og lignende uavhengig på hvor du spiller. Det er LeoVegas bonuser og de stopper deg ikke fra å bruke dem på telefon, så det er ikke noe problem for deg sånn sett.


Ingen ekstra betalingsmetoder

Det er alltid et problem med betalingsmetoder i Norge, på grunn av hvordan regjeringen legger restriksjoner på det. Så du har de samme mulighetene for innskudd uansett hvilken plattform du spiller på, og da er det snakk om MuchBetter og Neosurf, i tillegg til bankoverføring.

Konklusjon

LeoVegas er et selskap som vet hva de driver med når det kommer til sine spillere og hva de vil ha. Dette har de gjort i veldig mange år nå, og det er tydelig at de har tilpasset seg spillernes ønsker i forhold til hva som forventes. Utvalget av sporter, marked og odds er veldig godt, og det samme kan man si om kvaliteten på selve appene og mobilversjonen. Det er utrolig lett å navigere, og det er også veldig gøy å gjøre det. Det føles ikke slitsomt som det kan gjøre med andre apper, noe som er veldig positivt.

Det at de ikke har fjernet funksjoner bare fordi du spiller på app eller på mobilversjonen er også positivt. Så du kan live bette samtidig som du driver med LeoVegas mobil live streaming. Alt i alt er det å spille på telefon veldig godt når det gjelder LeoVegas, så det er ikke så mye å vente på!

FAQ

Den får de fra Malta, og MGA som er deres regulerende organ for online gambling. Det er et av de beste som finnes, og du kan ha full tillitt til sider som har lisens derfra.
Det kan man, men ikke på tradisjonelle måter. Man kan gjøre det enten direkte via deres nettside eller ved å bytte region på din iOS.
Ja, det er det. De har tatt alle sikkerhetshensyn du trenger for å være trygg, og det er noe blant annet deres lisens fra Malta krever. Du er trygg hos LeoVegas!
De beste bookmakerne for mobilbetting
open
Top