LeoVegas anmeldelse – En svensk bookmaker med alt du kan behøve

LeoVegas godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

LeoVegas kjenner du til, reklamene deres har du nok sett, og når du besøker selve siden vil du også oppdage mye moro der. De har alt du kan tenke deg å spille på, både casino, LeoVegas sports betting, live og annet.

Vis mer

I tillegg er det en haug av forskjellige gode bonuser. Og når du vil sette i gang med spillingen så er det bare en kort registreringsprosess unna, som du kan lese om her!

Vis mindre
Ikke bekreftet
LeoVegas
1
  • Et veldig stort spillutvalg
  • Veldig interessant velkomstbonus
  • En bookmaker med veldig godt rykte
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

LeoVegas erfaringer – Hvor de får sin lisens fra

Den får de fra Malta, for den norske versjonen av siden deres. Det er tillitsvekkende, og det er knapt noe som er bedre når det kommer til lisens. Da kan du være trygg på at reguleringen av siden er stabil og til å stole på, som ellers kan være et problem for sider med en svak lisens.

Ansvarlig spill er noe som blir tatt på alvor, hvor man blir bedt om å sette en grense på innskudd når man skal registrere seg, og det er mulig å selvekskludere og ta en pause om man skulle ønske det, noe som er bare bra.

LeoVegas registrering – En rask og smidig opplevelse

LeoVegas

Det første du må gjøre er å trykke på «Opprett Konto».

Selve prosessen består kun av et par steg, så det vil ikke ta lang tid å fullføre en LeoVegas registrering. Det første steget er da å fylle inn passord, e-post og hvilket mobilnummer du vil registrere. Om du vil kan du bruke Google eller Facebook for å registrere deg også. En annen ting du må vite er at du skal velge velkomstbonusen din her, og for denne artikkelen skal vi jo se på LeoVegas bonus for sport.

På det neste steget skal du fylle inn personlige opplysninger, altså ting som navn, adresse, fødselsdato og slike ting. Du kan også velge å begrense ditt spill, ved å sette innskuddsgrense. Husk at du må sette inn riktig telefonnummer, for du blir bedt om å validere kontoen allerede her.

Generelt er det uansett en rask prosess, som ikke krever for mye. Koden kommer også på e-postadressen du har oppgitt.

LeoVegas betalingsmetoder – Hva du kan velge mellom

Hos LeoVegas Norge er det ikke akkurat mange valg, men det er mer på grunn av regulerende krefter i den norske stat enn noe annet. Om du vil gjøre et innskudd kan du bruke Bankkort, EcoPayz og Neosurf. Tidligere fantes det flere alternativ, men av diverse grunner er det bare disse man kan bruke. Pengene blir satt inn umiddelbart, men om du bruker Bankkort kan det ta litt lenger tid dog, noe som er skuffende. Det koster ingenting å gjøre innskudd.

Det samme kan man ikke si når det gjelder uttak, i hvert fall ikke om du gjør mer enn 3 uttak i måneden. For de første tre er gratis, deretter koster det 30 kroner per uttak. Når det gjelder LeoVegas uttak tid så oppgir LeoVegas selv at det kan ta opp til 5 bankdager før prosesseringstiden er over, og at du eventuelt får pengene utbetalt. Det er ikke veldig raskt, men like greit at de er nøye med det, eller hva? Til slutt, så gjelder de samme metodene for uttak som for innskudd. Med mindre en spesifikk bonus vil at du skal bruke en spesifikk metode, så stiller det seg fritt med valget som du kan ta.

LeoVegas bonus – Hvor bra er den?

LeoVegas

Kort sagt, så er den ganske bra! Den er stor nok til at de aller fleste blir tilfredsstilt, da den er på 100 prosent opp til 3000 kroner. Hvor mye du får i bonus avhenger på hvor mye du setter inn. Husk at om du setter inn 499 kroner så får du bare 100 kroner i bonus, det er sånn det fungerer hos LeoVegas Norge. På innskudd fra 500 til 999 kroner er bonusen på 500 kroner, og sånn fortsetter det, helt opp til 3000 kroner. Det er en interessant måte å gjøre det på, om ikke annet!

Når det gjelder omsetningskrav så ligger det på ganger 4, hvor spillet skal være på minst 1.80. Det er greit nok, og relativt vanlig i forhold til det andre steder tilbyr.

Det er også en rekke andre LeoVegas kampanjer og bonuser som du kan ta del av, men de forandrer karakter etter en tid, og de er ikke permanente så vi vil ikke nevne spesifikke detaljer her, men du bør være på utkikk etter dem.

Om du når VIP nivået hos LeoVegas så får du en rekke forskjellige fordeler. Først og fremst gjør du det ved å spille så mye som mulig og gjøre innskudd. Og når du har oppnådd det får du blant annet:

Om du uansett har tenkt å spille hos LeoVegas hvorfor ikke utnytte sjansen?

Svært mange marked hos LeoVegas

Som forventet er det ikke mangel på gode marked hos LeoVegas, og det er noe som for øvrig er tilgjengelig for de aller fleste sporter som finnes å spille på. Det er et naturlig fokus på LeoVegas fotball, men når det kommer til markedene finnes det også for hockey, basketball, tennis og andre.

Marked er ikke et problem sånn sett, det handler bare å finne noe du vil spille på, noe vi ikke forventer at vil være noe problem for noen spillere egentlig. Er fotball det du liker så har du et gedigent utvalg av marked. Marked som finnes er for eksempel hvem som får det første målet, første innkast osv.

Godt utvalg for LeoVegas sportsbetting

Og det gode utvalget er noe som også strekker seg til sportene og det du kan spille på hos LeoVegas. Det er en lang liste med tilgjengelige sporter, og lenger enn det vi kan nevne her. Men du kan være trygg på at det nordmenn liker best, som fotball, håndball, amerikansk fotball, basketball og slike sporter er mulige å spille på.

Så har man også andre som e-sport og virtuell sport for de som er litt mer moderne. Ønsker du å spille på diffuse sporter for å ha det litt gøy kan du gjøre det også og de har også gitt deg mulighet til å satse på politikk, og utenomsportslige hendelser. Surfing og seiling kan jo være morsomt å satse på også?

I tillegg til alt dette er de store konkurransene i LeoVegas fotball dekket, uansett om det er store ligaer eller cuper du vil satse på, og det er mye der i mellom. Sportsuvalget hos LeoVegas kan ikke klages på, rett og slett!

Hvordan du legger en innsats

Først og fremst må du jo finne noe som du vil spille på, uansett om det er snakk om LeoVegas live betting eller annet. Deretter velger du utfallet som du vil satse på. Trykk på den, og da vil det dukke opp en liten spillekupong nede på siden du bruker. Der står det blant annet umiddelbart når det er mulig å bruke LeoVegas cash out, så de har gjort det veldig lett å få oversikten over funksjonene som finnes.

Du kan spille singel, system eller kombinasjon, og det valget tar du helt enkelt selv. Du må naturligvis skrive inn hvor mye du vil satse på hvert spill, og det er en like enkel prosess som du sannsynligvis er vant med fra andre sider.

Med LeoVegas sin oddsbygger kan du ha det enda mer moro, om du vil det, og det er noe du bør sjekke ut og se hvordan fungerer!

Finnes det LeoVegas live streaming?

Det gjør det, og det er på samme sted hvor du finner du LeoVegas live betting. Du kan se blant annet fotball og tennis med deres live streaming og kravet er at du har en registrert konto. Det er alltid gøy å se kampene live mens du har en innsats på dem, og om det ikke er noe du har prøvd selv tidligere bør du gi det en sjanse. Det gir en ekstra adrenalinboost!

LeoVegas sports betting blir litt gøyere med live, og utvalget i liveseksjonen er svært godt!


Svært god LeoVegas mobil tilgang

En ting som er sikkert, er at LeoVegas mobil er en av de beste gamblingopplevelsene som finnes i industrien. Operatøren er i stor grad laget rundt mobilopplevelsen, og selv om vi i Norge ikke har tilgang til LeoVegas appen, så fungerer det uansett så godt på telefon, at vi virkelig anbefaler at du tar en titt og prøver det selv. Du kommer garantert ikke til å bli skuffet!


Vårt inntrykk av siden som sådan

Det er noe veldig interessant med hvordan LeoVegas er laget, fordi førsteinntrykket får en til å tro at det er en ganske gammeldags side. Det er sånn det er designet, men når du blir mer kjent med det så ser du at det ikke er tilfellet. Blant annet med hva som er tilgjengelig med informasjon, men også med alle spillene, kampanjene og bonusene. Og ikke minst med tanke på hvor lett det er å finne fram til all den informasjonen også. Noe som er svært bra, og som ikke alle operatører er like dyktige med.

Det er enkelt og smidig å registrere seg, og når det gjelder all denne informasjonen vi har gitt deg i denne artikkelen har det vært lett å finne. Det er noe vi liker svært godt, og det sier mye om profesjonaliteten og hva du kan forvente når du spiller der. Det er noe mange andre bookmakere bør prøve å kopiere.

Det er ingenting som er dårlig, og negativt, og det liker vi!


Gode sikkerhetstiltak

Noe annet som er bra er hvor trygt og pålitelig det er å spille hos dem. Det er en side som er sikret med SSL kryptering, og det gjelder uavhengig plattformen du spiller på. Uansett om du er på telefon, nettbrett, pc eller annet, så er du sikret, både dine personlige opplysninger og bankdetaljer.

Den tryggheten er noe du også føler mens du er på siden, så det er nok et positivt aspekt.

Firmainformasjon
Navn LeoVegas Gaming plc
Hovedkvarter LeoVegas Gaming plc, nivå 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM1640, Sliema, Malta
CEO Gustaf Hagman
Etablert 2012
Lisenser Malta Gaming Authority (MGA/CRP/237/2013)
Telefon 0035627781166
E-post support@leovegas.com
Kontaktskjema Ja
Live chat Ja, 08:00 – 01:00. Døgnåpen internasjonalt

Forskjellige måter å få hjelp på

Når det kommer til kundetjenesten, er det mange gode metoder å bruke. Du har live chat, kontaktskjema, e-post og telefonnummer. Merk dog at sistnevnte er et internasjonalt nummer, så det er ikke gratis.

På den norske versjonen av LeoVegas er live chat åpent til kl. 01:00, men på den internasjonale er det døgnåpent. Du kan hoppe over til den versjonen om du vil, men da må du forvente hjelp på engelsk.

Hjelp til å finne ut av dine problem får du uansett, og det er mange måter å få det på også!


Konklusjonen av vår LeoVegas anmeldelse

De har rett og slett gjort mye riktig med LeoVegas, og tilfredsstiller nesten alle krav du måtte ha, uansett om det gjelder spill, lisens eller bonus. Det er gode metoder for å ta ut penger, om enn ikke så mange, og ellers lite å klage over. Uansett om du vil spille på en ny bookmaker eller ei, så bør du gi LeoVegas en sjanse!

FAQ

Det er faktisk en svensk operatør, som vi nevnte ovenfor, noe som det ikke finnes så mange av. Det gjør LeoVegas definitivt til en side som man bør sjekke ut.
Den ligger på 24 timer, men LeoVegas har som mål å prosessere utbetalingen fortere. Bruker du deretter e-lommebok for uttaket vil det gå kort tid før du får pengene utbetalt.
Det kan man, og utvalget for en bookmaker er bra, og enda en god grunn til å bruke LeoVegas for din betting.
Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top