Betfair sportsbook - Bli kjent med populær tippeside

betfair godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Betfair er en veldig populær, internasjonal tippeside. Utvalget av forskjellige idretter og andre spillmarkeder er gedigent. Det samme er bredden av forskjellige veddemål du kan satse på.

Vis mer

Siden vi her har med en svært rikholdig side å gjøre, kan det ta litt tid å bli kjent med Betfair Norge. Derfor råder vi deg til å lese denne Betfair anmeldelsen. Her har vi lagt oss i selen og samlet all informasjonen du trenger for å få et inntrykk av hva selskapet har å by på.

Vi har lagt særlig fokus på å informere om hva slags spill på hva slags arrangementer som er tilgjengelig hos Betfair sportsbook. Selvsagt redegjør vi også for gjeldende bonuskampanjer. Det samme gjelder Betfairs app.

Vis mindre
Ikke bekreftet
betfair
1
  • Beste sportsutvalg
  • Live-sportssending
  • Funksjonell mobilbruk
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Vi forteller deg også hvordan du går frem for å opprette medlemskap, gjøre uttak og innskudd, og hvilke muligheter som foreligger for å ta kontakt med selskapet.

Vår målsetting er at du ved å lese vår Betfair anmeldelse skal kunne avgjøre selv hvorvidt dette er oddstippesiden for deg!

En oversiktlig og brukervennlig side

Den store utfordringen med rikholdige spillsider av denne typen er å by på flest mulig spill uten å bli uoversiktlig. Dette har Betfair lyktes godt med.

Selv om du kan velge og vrake blant alle tenkelige slags spillobjekter innenfor et bredt spekter av idretter, er det allikevel enkelt å finne frem. Menyene er enkle. Her har funksjonalitet blitt satset på til fordel for fancy design. Det er noe vi verdsetter høyt.

Menyen er delt inn i forskjellige idretter – fotball, hesteveddeløp, MMA, osv. Utvalget er stort, men svært lett å finne frem i.

Å fylle ut kupongen er også svært enkelt. I det hele tatt har alt blitt tilrettelagt slik at du fortest mulig kan satse på det du ønsker å satse på.

Brukervennligheten kommer også til uttrykk i hvor lett det er å åpne konto hos Betfair Norge. Hvordan du gjør det, beskriver vi i detalj i neste punkt av anmeldelsen.

Et lite minus får denne siden for at den ikke foreligger på norsk. Her kan du enten holde deg til engelsk, eller velge dansk eller svensk om du foretrekker. Hvorvidt en norskspråklig utgave er på trappene vet vi ikke, men det er lov å håpe.

Betfair er lisensiert av Britiske myndigheter

Betfair sportsbook er et veletablert selskap som nyter et veldig godt renomme i bransjen. I likhet med alle tippeselskaper som vi omtaler her på siden vår har du her med et høyst troverdig foretak å gjøre.

Du trenger aldri å bekymre deg når du spiller hos Betfair. Med lisenser fra Storbritannias spillemyndighet, Gambling Commission, og Malta Gaming Authority drives geskjeften i henhold til noen av de strengeste reglene som finnes.

Altså spiller du her innenfor trygge rammer. Spillingen er rettferdig, og din sikkerhet ivaretas etter alle kunstens regler.

Skulle du føle et behov for å begrense hvor mye du spiller, får du hjelp til det hos Betfair. Her er det kundens velvære som står i fokus.

Betfair sportsbook samarbeider også med GamCare, en organisasjon som er viet til å sørge for sikker og redelig spilling. På alle måter er dette en tillitsvekkende spillside.

Slik melder du deg inn hos Betfair Norge

Du kan veldig hurtig og enkelt opprette en Betfair konto. Bare gå til selskapets nettside. Der klikker du «Join Now». Et skjema dukker opp på skjermen. Der fyller du ut personopplysninger og adresse.

betfair

I samme slengen velger du også brukernavn og passord. Husk at du må velge valuta også. Det er verdt å merke seg at du siden ikke kan endre dette valget, så her gjelder å holde tunga rett i munnen.

Selv om siden ikke foreligger på norsk, kan du velge å bruke vår norske krone som valuta. Dette er å anbefale hvis du har tenkt å bruke en konto som har samme valuta til å gjøre innskudd med. Det skyldes at du på den måten slipper å bekymre deg for veksling. Du leser mer om hvordan du setter inn penger lenger ned i vår Betfair anmeldelse.

Du bør også sørge for å verifisere kontoen din så snart som mulig. Dette er ikke noe du pålegges å gjøre med en gang, men det er like greit å få det unnagjort. Denne prosessen går ut på at du ganske enkelt laster opp en del dokumenter som beviser din identitet.

Formålet er å bekrefte at du er over 18, bor der du sier at du bor, og bruker en betalingsløsning som faktisk tilhører deg. Dette må du gjøre før du kan ta penger ut av kontoen.

Slik gjør du innskudd og uttak

Du kan anvende en lang rekke forskjellige metoder for å sette inn og ta ut penger fra din Betfair konto.

Både debet- og kredittkort fra VISA og Mastercard kan brukes. Det samme gjelder elektroniske løsninger som Skrill, NETELLER og paysafecard.

Merk forresten at kun innskudd du gjør med kort kvalifiserer for velkomstbonusen vi beskrev lenger opp i denne Betfair anmeldelsen. Altså bør du ikke anvende deg av Skrill, NETELLER eller paysafecard hvis du ønsker å spille gratis.

Du kan bruke de samme metodene for uttak som for innskudd, med unntak av Mastercard som kun kan brukes til å sette inn penger. Merk at det kan ta opptil flere virkedager før uttak gjennomføres, og du har dine penger tilgjengelige.

Det foreligger ingen gebyr på innskudd eller uttak fra Betfair sin side. Er du bekymret over spillingen din, kan du begrense hvor mye du kan sette inn og spille for per måned.

Du kan spille gratis hos Betfair

Betfair tar imot nye kunder med en veldig kjekk velkomstbonus. Den består av at selskapet dobler ditt første innskudd opptil en øvre grense på 1000 kr. Her snakker vi altså om en bonus på 100%, som gir deg sjansen til å spille på husets regning for opptil en tusenlapp.

betfair

Omsetningskravet for denne bonusen er på tre ganger verdien av innskudd og bonus.

Altså må du satse for i alt 6000 kr hvis du setter inn 1000 kr og mottar 1000 kr i bonus. Kun kuponger med minst ett objekt med odds på 1.60 eller over godtas.

Bonusen fungerer på den måten at du først spiller med innskuddet ditt, deretter bonusen du mottok.

En litt unik greie hos Betfair er noe som heter Exchange Bets. Det går ut på at du vedder mot andre spillere; ikke selskapet selv. For denne typen tipping byr selskapet på en egen bonus.

Begge de forannevnte bonuskampanjene er myntet på nye medlemmer. For etablerte medlemmer kan du hver uke nyte godt av en såkalt ACCA bonus. ACCA står for akkumulator, og bonusen går ut på at du kan nyte godt av 5 kr "Free Bet". Dette gir deg sjansen til å vinne ekstra penger!

Betfair Exchange

Betfair Exchange er et interessant konsept. Det er noe som tilbyr deg å spille mot andre spillere, i stedet for at du spiller mot bookmakeren. Det er ikke noe mange andre operatører tilbyr deg, og gjør Betfair Exchange ganske unikt sånn sett.

Den største muligheten man får med Betfair Exchange er at man kan satse på at noe ikke skal skje. Det er ikke tilfellet med vanlig betting, og gjør det til en interessant måte å spille på. Oddsen kan også påvirkes av hvor mange det er som spiller, og da Betfair Exchange er populært, så lir det ofte god odds av det.

Om dette virker interessant for deg så registrerer du deg bare hos operatøren, så kan du spille på Betfair Exchange du også. Og det beste er, at operatøren ikke tar sin egen andel, om du taper!

Betfair gir deg sjansen til å spille på alt mulig

Som hos andre store, internasjonale tippeselskaper byr også Betfair på et veldig imponerende utvalg av forskjellige markeder.

Er det fotball du foretrekker, kan du velge og vrake blant forskjellige veddemål. Du kan satse på sluttresultat, antall cornere, kort, innkast, og så videre og så videre. Bare klikk på en kamp, så får du en oversikt over tilgjengelige spilleobjekter.

Også for andre idretter kan du spille på langt mer enn kun hvem som kommer til å vinne. Dette gjelder for eksempel for ishockey og håndball. For hesteveddeløp kan du som vanlig velge mellom vinner og each-way.

Betfair har mye norsk idrett på menyen

Du kan spille på alle tenkelige idrettsarrangementer hos Betfair. Her finner du fotballigaer på alle nivåer, fra alle slags land. Det samme gjelder for en lang rekke andre idretter. Uansett hva du er ute etter, vil du alltid finne noe å spille på hos dette tippeselskapet. Det gjelder for Betfair cricket betting, ATP tennis, OL, MMA, alle amerikanske proffligaer som NHL, MLB, NBA, og så videre, hockeyligaer i resten av verden, alle slags hesteveddeløp, hundeveddeløp, og så videre.

Blant tilgjengelige idretter finner du alle de som er mest populære i Norge. For selv om Betfair (enn så lenge, i det minste) ikke byr på en norskspråklig nettside er det masse norsk idrett å velge blant.

Det inkluderer, foruten norsk fotball, også håndball, all slags vintersport, sjakk og sykkel. Det vil si at blant eksotiske saker som cricket og gælisk fotball kan du også tippe på idretter som vi i Norge kanskje vet litt mer om enn folk flest ute i verden. Dette kan åpenbart være til fordel for spillere her til lands.

Går det fort å fylle ut oddskupongen

Når du har bestemt deg for å spille på oddsen hos Betfair, går det veldig kjapt å fylle ut en kupong. Bare finn frem spillobjektene du har lyst på, og klikk på dem. Så vil de føyes på kupongen din med en gang.

Du kan også få Betfair til å foreslå en kupong. Bare fastsett oddsen du er ute etter, og så finner selskapet automatisk frem egnede spillobjekter.

Kupongen er veldig grei å forholde seg til. På den står objektene du har valgt med gjeldende odds. Du bare fyller inn hvor mye du ønsker å satse. Hvor mye du kan vinne oppdateres fortløpende. Hele prosessen går unna på et blunk.

Det finnes veldig mange forskjellige typer veddemål du kan satse på. Du kan spille på en enkel singel, eller en klassisk akkumulator. I tillegg finnes mer avanserte alternativer som Trebles, Yankees, Trixie og så videre.

Betfair byr på en veldig kjekk Cashout funksjon. Den gir deg sjansen til å innkassere din profitt, eller begrense ditt tap, mens kupongen din fremdeles er aktiv.

Selvsagt byr Betfair på live spilling

I dagens oddsspillbransje sier det seg selv at en ledende aktør som Betfair varter opp med live spilling. Det vil si at du kan vedde på forskjellige kamper og løp mens de pågår. Dette byr på veldig intens spilling!

Du kan også følge kamper live via nettsiden til Betfair mens du spiller. Blant annet kan du strømme en lang rekke fotballkamper på denne måten. Dette byr på en veldig fin, interaktiv spilleopplevelse.

Mange spillere mener at live spilling er atskillig mer spennende enn «vanlig» oddstipping.


Betfair passer perfekt for mobilspilling

Betfair sin nettside passer perfekt for spill via din bærbare enhets nettleser. Både funksjoner og design egner seg veldig godt på liten skjerm med tøtsjfunksjon.

Men skal du få den aller beste opplevelsen hos Betfair, så anbefaler vi helt klart at du laster ned selskapet egen app. Betfair app er kompatibel med Apple produkter og alle slags dingser med Android.

Appen er utrolig lett å bruke, og byr på svært lettvint spilling. Designen er veldig brukervennlig og fort gjort å bli vant med. Du kan bruke din eksisterende konto i appen, eller du kan opprette ny konto i det du installerer den.

Du kan til alt overmål få en egen bonus for mobilspilling. Melder du deg inn via appen, vil du få 300 kr i bonus så snart du har spilt for 100 kr. Ikke verst!


Betfair tar vare på din sikkerhet

Betfair anvender kun sikkerhetsløsninger av aller høyeste kvalitet. Dette gjelder for å beskytte dine personlige opplysninger, dine penger og dine transaksjoner.

For å by på tryggest mulige omgivelser, benytter Betfair 2-stegs innloggingsprosedyrer. Det vil si at du kan bli bedt om å bekrefte at du virkelig er den du er via SMS eller epost når du logger inn. Dette beskytter deg mot hacking.

Betfair har oppnådd ISO27001 sertifisering. Det betyr at nettsikkerheten til selskapet holder aller høyeste nivå, internasjonalt. Altså på nivå med det banken din operer med. Du har med andre ord ingenting å bekymre deg for som kunde her.

Firmainformasjon
Navn betfair
Hovedkvarter Hammersmith Embankment Waterfront, Winslow Rd, Hammersmith, London W6 9HP
CEO Peter Jackson
Etablert 1999
Lisenser Malta Gaming Authority (MGA/CRP/131/2006)
Telefon 0344 871 0000
E-post bets@betfair.com
Kontaktskjema Ja
Live chat Ja

Kundestøtten er god, men ikke norskspråklig

Betfair odds har en veldig informativ nettside. Der kan du finne svar på hva det skulle være. Bare tast inn ditt spørsmål eller et tema du vil vite mer om. Straks vil en lang rekke relevante artikler åpenbare seg.

Bare husk at denne spilloperatøren ikke har et norskspråklig tilbud. Det gjelder også for kundestøtte.

Du kan ta kontakt med Betfairs kundebehandlere. Det gjør du enten via chat eller telefon. Begge deler aktiverer du via nettsiden. Åpningstiden er mellom 08:30 og 01:30 hver eneste dag. De som bemanner både chat og sentralbord er høflige og hjelpsomme yrkesutøvere som gladelig bidrar til å gi deg en best mulig spilleopplevelse.


Betfair er en topp spillside

Hos Betfair mangler ingen verdens ting. Utvalget av spillobjekter er uovertruffent. Brukervennligheten holder toppnivå. Bonusen er raus. Appen byr på sømløs spilling. Sjansen til å benytte seg av cash-out gir deg full kontroll. I det hele tatt er Betfair en gjennomført komplett leverandør av oddsspill.

Det eneste som trekker ned er mangelen på et norskspråklig tilbud. Vi krysser fingre for at noe slikt er under utvikling. Det går helt greit å spille på engelsk, men det er noe litt mer hjemmekoselig over en norskspråklig ramme.


Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top